Iznesite svoje vesele utiske sa osnivajuće skupštine "AK"
+5
ljubas
Hrki
puyolov tata
Filip
Lav
9 posters
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Iznesite svoje vesele utiske sa osnivajuće skupštine "AK"
Zaista žalosno i sramotno ovo što čitam, krasti tablice a onda tući ljude, pa ta je sramota!! gdje je tu naša policija? puši u prostorima gdje je zabranjeno eto gdje?! nadam se samo da će se pokrenuti i pohvatati te delikvente!
@gajbica: Banjaluka ha? jesi išao kroz Prijedor kojim slučajem? /moj rodni kraj /
inače mi je baš drago što ste svi zadovoljni, siguran sam da je bilo super. nego kad će sljedeći miting
@gajbica: Banjaluka ha? jesi išao kroz Prijedor kojim slučajem? /moj rodni kraj /
inače mi je baš drago što ste svi zadovoljni, siguran sam da je bilo super. nego kad će sljedeći miting
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Hm, ne znam od kud da krenem - prvotno kada smo stigli u dvorište Katrana razmišljao sam što i kako večeras . . . . Od bogate gastro ponude i vrlo jake organizacije, do samog natjecanja naj vozila, zaključio sam da su sve zastave 750 zaslužile najveću nagradu : zna se - H D Z 750, ovjekovječen je najvažniji dan da male stvari ( čitaj "mali auti" ) čine ponekad veliku stvar u životu.
A sada dosta filozofije - bio sam na mnogim fićo okupljanjima diljem Slovenije, ali nikada nisam doživio spontanijeg veselja nego ovaj vikend. Društvo - novi prijatelji, mjuza, izvrsna klopa ( ako netko pita tko je pojeo sav onaj smrdljivi bijeli sir sa plijesni ovdje sam, he,he ) i općenito atmosfera uz defile kroz grad Zagreb je bila više nego odlična. Da, kada sam odlukom žirija dobio najviše bodova za svog fiću u svoj toj euforiji zaboravio sam napomenuti kako svaki fićo ima nešto svoje pa svoju 1 nagradu dijelim sa svima prisutnima . . .
Događaj oko Luke ne bih komentirao, ima priča mog kolege koji je sa Zg tablicama išao u Bg poslovno, pa kupio novine na ćirilici i ostavio ih na zadnjem sjedištu i pogodite što - u BG nikakvih problema već povratkom u Zg zaboravio je iste maknuti i ode šajba . . .
Sve u svemu, onih kojih nije bilo, iz bilo kojih razloga, biti će sigurno na slijedećem okupljanju, iako vjerujem da su bili duhom tu negdje, blizu nas, drago mi je da je i kultno vozilo naših roditelja ( i nas ) konačno dobilo status voljenih vozila koje i dan danas koristimo kao prijevozno sredstvo.
Pozdrav i puno sreće u daljnjem radu predsjedniku Ljubašu, g Hornetu i svim ostalima koji su pokazali da je sve moguće.
P.S. slikica imam oko 200 ali nisam baš sa vremenom jer imam puno posla - proslijedio sam ih članu Jasmin.ck pa neka stavlja kada stigne . . . . .
Eeeej, i ja se raspisao . . . . . . .
A sada dosta filozofije - bio sam na mnogim fićo okupljanjima diljem Slovenije, ali nikada nisam doživio spontanijeg veselja nego ovaj vikend. Društvo - novi prijatelji, mjuza, izvrsna klopa ( ako netko pita tko je pojeo sav onaj smrdljivi bijeli sir sa plijesni ovdje sam, he,he ) i općenito atmosfera uz defile kroz grad Zagreb je bila više nego odlična. Da, kada sam odlukom žirija dobio najviše bodova za svog fiću u svoj toj euforiji zaboravio sam napomenuti kako svaki fićo ima nešto svoje pa svoju 1 nagradu dijelim sa svima prisutnima . . .
Događaj oko Luke ne bih komentirao, ima priča mog kolege koji je sa Zg tablicama išao u Bg poslovno, pa kupio novine na ćirilici i ostavio ih na zadnjem sjedištu i pogodite što - u BG nikakvih problema već povratkom u Zg zaboravio je iste maknuti i ode šajba . . .
Sve u svemu, onih kojih nije bilo, iz bilo kojih razloga, biti će sigurno na slijedećem okupljanju, iako vjerujem da su bili duhom tu negdje, blizu nas, drago mi je da je i kultno vozilo naših roditelja ( i nas ) konačno dobilo status voljenih vozila koje i dan danas koristimo kao prijevozno sredstvo.
Pozdrav i puno sreće u daljnjem radu predsjedniku Ljubašu, g Hornetu i svim ostalima koji su pokazali da je sve moguće.
P.S. slikica imam oko 200 ali nisam baš sa vremenom jer imam puno posla - proslijedio sam ih članu Jasmin.ck pa neka stavlja kada stigne . . . . .
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
Naša je nesreća u tome što će se ovo čitati i pročuti na dalje ,neznam što bih rekao na sve ovo ??
Ja se našim prijateljima duboko ispričavam za nemile događaje ,nadam se da će druge kolege razumjeti da se radi o jednostranom činu grupe delikvenata. Ja mislim u buduće na našim skupovima da će se max poraditi na bezbjednosti svakog,člana pojedinca ,a pogotovu naših kolega koji nam dolaze sa strane. Sa ovom vrstom ponašanja ,mi nećemo niti do izlaznih vrata ,a kamoli u Europu možemo samo da sanjamo . Mogu vam reći ove spoznaje da mi pokvariše dobro započeti dan !!??
Ja se našim prijateljima duboko ispričavam za nemile događaje ,nadam se da će druge kolege razumjeti da se radi o jednostranom činu grupe delikvenata. Ja mislim u buduće na našim skupovima da će se max poraditi na bezbjednosti svakog,člana pojedinca ,a pogotovu naših kolega koji nam dolaze sa strane. Sa ovom vrstom ponašanja ,mi nećemo niti do izlaznih vrata ,a kamoli u Europu možemo samo da sanjamo . Mogu vam reći ove spoznaje da mi pokvariše dobro započeti dan !!??
Gost- Gost
Evo kolege sad sam pročita o ovome skandalu šta se desija, jako mi je žaj na tome šta se desilo našim kolegama, pa u ovoj našoj državi ima puno imbecila koji su u stanju napravit svakakve loše stvari. Ovo me stvarno jako pogodilo i ako naš narod nastavi sa ovakvim ponašanjem mislim da za nas nema svijetle budučnosti
Gost- Gost
E baš sam zaboravio pitati tko je pobijedio na natjecanju, čestitke kolegi Jurici, siguran sam da je nagrada zaslužena, čestitke još jednom.
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
JURICA je napisao/la:Hm, ne znam od kud da krenem - prvotno kada smo stigli u dvorište Katrana razmišljao sam što i kako večeras . . . . Od bogate gastro ponude i vrlo jake organizacije, do samog natjecanja naj vozila, zaključio sam da su sve zastave 750 zaslužile najveću nagradu : zna se - H D Z 750, ovjekovječen je najvažniji dan da male stvari ( čitaj "mali auti" ) čine ponekad veliku stvar u životu.
Ako je pala nagrada ,duboko sam ubjeđen da je zaslužena i otišla u prave ruke za pravu stvar čestitam.
Gost- Gost
to ti je naša kultura i da svima moramo pokazat kakvi smo,još sad da je i koji auto uništen bilo bi do kraja s,,,,,no.
Gost- Gost
mislim da nije u redu govoriti o tome kakav smo mi narod i potcjenjivati nas samim time.
99% ljudi kod nas bi osudilo vakav cin i nastup i nebi to nikad napravili,ali postoji onaj 1% koji zivi u nekim iluzijama i imaju skraceni kvocijent inteligencije,
po pisanju vidim da su to upitanju neki klinci koji nemaju pojima o otom prokletom ratu i glupostima koja su se dogadzala,a mozda nisu bili tada ni rodzeni,prema tome oni su se morali iskaliti na nekom i nazalost i nesrcu nastradali su nasi gosti.
takvi kreteni cekaju samo neki povod da bi napravili neki cirkus i jedino je krivo nase pravosuđe sta ne pocmu to sankcionirati po kratkom postupku a ne ih drzati zasticene ko medvijede.
gajbice kod nas si uvjek dobrodosao i sve tvoje i nase kolege iz drugih drzava.i nadam se da nas zbog ovog incidenta neces ubuduce zaobilaziti
99% ljudi kod nas bi osudilo vakav cin i nastup i nebi to nikad napravili,ali postoji onaj 1% koji zivi u nekim iluzijama i imaju skraceni kvocijent inteligencije,
po pisanju vidim da su to upitanju neki klinci koji nemaju pojima o otom prokletom ratu i glupostima koja su se dogadzala,a mozda nisu bili tada ni rodzeni,prema tome oni su se morali iskaliti na nekom i nazalost i nesrcu nastradali su nasi gosti.
takvi kreteni cekaju samo neki povod da bi napravili neki cirkus i jedino je krivo nase pravosuđe sta ne pocmu to sankcionirati po kratkom postupku a ne ih drzati zasticene ko medvijede.
gajbice kod nas si uvjek dobrodosao i sve tvoje i nase kolege iz drugih drzava.i nadam se da nas zbog ovog incidenta neces ubuduce zaobilaziti
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
žžHrki je napisao/la:mislim da nije u redu govoriti o tome kakav smo mi narod i potcjenjivati nas samim time.
ma šta nije uredu,kolega s....li smo i to debelo.
šta da ne govorimo,zaboravi više da če se ko odazvat na skup,jer i ja bi imao strah ne od dečki nego da mi auto neko ne polupa,ali je žalosno da niko nije stavio da se auta čuvaju,to po meni nije dobro( moje mišljenje)
neznam sad di se je to desilo ali po ovom šta sam čitao ja mislim da su auta bila prepuštena sama sebi.
Gost- Gost
Ma katastrofa, sad ovo sve čitan i nemogu da vjerujem.
To ima samo kod nas.
Nadam se da je Luka ok, a za sve dalje nemam komentara.
To ima samo kod nas.
Nadam se da je Luka ok, a za sve dalje nemam komentara.
Gost- Gost
Hrki je napisao/la:mislim da nije u redu govoriti o tome kakav smo mi narod i potcjenjivati nas samim time.
Ovako kolege Hrki i Fićo 750 ,točno nije problem u cjelini nego u pojedincima uvjek su pojedinci i pravili sra*nje .Tako da nemožemo osuđivati cjelinu. Nažalost to je očiti primjer lošeg odgoja. A što se tiče na dalje naših prijatelja i gostiu ,mislim da ćemo poraditi na tome ja i kolega Lubas pa makar to išlo do te mjere da će uz svakoga stajati netko. Nemože jedan incident prekinuti sve to se neće dozvoliti !!!!!!
Gost- Gost
Evo ovako, sto se tice cuvanja auta, za sljedeci skup ja nudim svoje dvoriste u zapresicu... ima skoro pa 1000 m2 za parkiranje, dvoriste je zatvoreno, u sporednoj slijepoj ulici i cuva ga ogromno pseto... eto... kuca nije velika ali za silu mogu smjestiti sigurno 4-6 gostiju
Gost- Gost
Mislim da cemo ubuduce i parkirati fice u neka dvorista.
Gost- Gost
bilo je i na tv. stara mi je rekla da je bilo. hebiga ja sam zakasnio pa nisam vidio...
nego kakvih problema je bilo ???
nego kakvih problema je bilo ???
Gost- Gost
Na kojoj TV ,ja sam pratio sve nigdje ništa ??incidenti maloumnika koji su loše odgojeni pogreška na kojoj se uči i koja će za sigurno biti ispravljena garantiram
Gost- Gost
Hornet, bilo je u Zupanijskoj panorami na HTVu, a buduci da oni imaju posebnu emisiju za svaku zupaniju, eventualno ako je netko snimao da podijeli, inace smo mi van Zagreba zakinuti za tu emisiju...
Gost- Gost
nije istina... ja sam u virovitickoj podravskoj zupaniji i bilo je na tv.
Gost- Gost
OK. saznao sam da bilo je u panorami ,ali ja sam mogao pratiti samo Osječku izašlo je i u nekom pisanom glasilu ,ali koliko sam konzultovan izaćiće sada u "Areni" počinju se interesirati mediji.
Isto tako sam danas dobijo izvješće o počiniteljima ,incidenta tako da me ne čudi sa koje je strane došlo. Uglavnom su to dečki koji nemaju nikakvu povezanost direkntu sa našim skupom oni su se tu slučajno našli pa usputno što da ne uzmu jedne pločice BG oznake . Tako da više ne provlačimo ovaj događaj kroz Forum .
Zanima me samo o kojem je Luki riječ dali TCR1000 mislim na kolegu koji je isprebijan pa ako tko zna neka mi javi .
Isto tako sam danas dobijo izvješće o počiniteljima ,incidenta tako da me ne čudi sa koje je strane došlo. Uglavnom su to dečki koji nemaju nikakvu povezanost direkntu sa našim skupom oni su se tu slučajno našli pa usputno što da ne uzmu jedne pločice BG oznake . Tako da više ne provlačimo ovaj događaj kroz Forum .
Zanima me samo o kojem je Luki riječ dali TCR1000 mislim na kolegu koji je isprebijan pa ako tko zna neka mi javi .
Gost- Gost
luka koji je izbijen nije clan foruma
ja sam put nastavio preko koridora kuci,a istini za volju sad mi vise nije svejedno dolazit autom u zagreb kao sto je to bilo pred sam skup
ja sam put nastavio preko koridora kuci,a istini za volju sad mi vise nije svejedno dolazit autom u zagreb kao sto je to bilo pred sam skup
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
GrGaKC je napisao/la:Hornet, bilo je u Zupanijskoj panorami na HTVu, a buduci da oni imaju posebnu emisiju za svaku zupaniju, eventualno ako je netko snimao da podijeli, inace smo mi van Zagreba zakinuti za tu emisiju...
Uletila sam u stan sekundu prije početka priloga, nisam stigla uključiti snimanje pa sam posegnula za fotićem i snimala telku (vrlo profesionalno ). Zvuk je katastrofa, filmić mogu staviti ako nitko nije snimio i ako ne uspijem preko jednog poznatog s tv-a dobiti original snimku.
Gost- Gost
Gajbica- Aktivni Član
di si gajbo legendo stara sta nisi svratio do rijeke
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
sprecio me nemili dogadjaj,sve mi uz k. krenulo
Gajbica- Aktivni Član
E kad se radi popodnevna smjena onda se nažalost ne gleda televizija
Gost- Gost
Molio bih ako netko ima snimke sa tv-a,da ih stavi ovdje na forum,ja sam samo nesto malo vidio,ali nemam snimljeno...
Isto tako,Predsjedniče,kad ce biti one profi slike?
Isto tako,Predsjedniče,kad ce biti one profi slike?
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» UKRADEN fICO, PAZITE SVOJE ZVIJERI !
» sigurno imate neki nadimak za svoje ljubimce?
» Kakvo je to "ruzno" auto koje ima motor u gepeku...
» Uvijanje "poda" ispod nogu prilikom kocenja
» Predsjedništvo AK "HDZ 750 - fićo"
» sigurno imate neki nadimak za svoje ljubimce?
» Kakvo je to "ruzno" auto koje ima motor u gepeku...
» Uvijanje "poda" ispod nogu prilikom kocenja
» Predsjedništvo AK "HDZ 750 - fićo"