Još jedan Fićo 750 SC
5 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Još jedan Fićo 750 SC
nevidim razlog zasto bi se prica o broju skoljke ostavila na stranu.to je uvek moguca opcija.ja i dan danas prodajem papire od fiata 850,kad ih budem prodao,napravim kupoprodajni ugovor i ne brinem nista dalje.
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Kolega vi predlažete kolegi da prebaci serijske brojeve sa drugog auta na svoga, iako to jeste realna opcija u situaciji u kojoj se kolega nalazi, to je također i teško kršenje zakona, te kao takvo ne bi trebalo biti tema razgovora na forumu otvorenog tipa, morate razumijeti da se o takvim temama ne može javno raspravljati, to je isto kao da sad ja otvorim temu pljačka banke, tko bi kupio kokaina i slično... pozdrav.
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Ja sam svoje reko.uostalom,ovde je samo prica i nikakvo delo a samim tim i krsenje zakona.poz
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Kolege idemo dalje ,kod kolega su dozvoljene te stvari! kod nas nisu nemojmo se zamarati sa time,u krajnjem slučaju sam predložio da postoje pravne institucije gdje se to da riješiti na legalan način .
Gost- Gost
Evo ovakva je priča, uz sve moguče šeme i kombinacije papire nisam moga nikako sredit, ubiti doša sam do vlasnika koji mi nisu tili izać u susret i fiću sam rashodova, ispilan je iskorišteni su dijelovi, ostalo je nažalost otišlo u staro željezo
Gost- Gost
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Jedan mladi fićo
» evo jedan fićo iz rijeke by plamey1
» Jos jedan bili fico iz dubrave
» jedan obican plavi fico
» evo još jedan 750 lux
» evo jedan fićo iz rijeke by plamey1
» Jos jedan bili fico iz dubrave
» jedan obican plavi fico
» evo još jedan 750 lux