Zastava 850 Abarth
+18
funkymonoloko
Optimista
markopula
ŠOLE
LeonSI
Juraj83
Hrki
miro
dr.Damba
dino lič
puyolov tata
JURICA
asconaextreme
Floyd
Camshaft
Basko
Zloćko
Ćofi
22 posters
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Zastava 850 Abarth
Kao što je opće poznato moja ljubav prema ovim autima je vrlo jaka i teško se s nečim može usporediti. Nakon sudara bilo je razno raznih komentara jesi se sad opametio, jesi shvatio da je fićo sranje, fićo je za metis, ne treba ti to, goni ga u qura* itd.. ali takvi komentari nisu mi bili ništa drugo nego li stimulans da kupim novog fiću, šta bi ja drugo. Naravno nitko nije ostao iznenađen nego su komentari bili- šta se drugo od tebe moglo očekivati, ajde dobro nek ti je sa srećom, ajde da vidimo kakav će ovaj biti i tako dalje. U principu odmah kad je prošao šok a još bili bolovi vrag mi nije dao mira nego počet tražit novu zvjer. Prvi plan je bio kupiti nešto skuplje šta ne treba uređivati nego samo toči i vozi ali ponuda je jako jako slaba, većina su primjerci koj su sfušani i nabijena im je cijena, a oni koji su stvarno dobri su za moje mogučnosti ipak malo preskupi (3-4 milje eura za fiću je ipak za mene previše). I tako gledajuči oglase nabasao sam na započeti projekt joj je izgledao da nema puno posla i ja sam otišao vidjeti, dogovorio se sa čovjekom i kupio zvjerku
I ovako na prikolici pljenio je poglede prolaznika, kad bude gotov mogu zamislit šta će biti
riječ je o Zastavi 850 iz 1981. godine
dovezli smo ga doma i krenulo je rasklapanje, rasklopio sam ga do kraja, limarijski je bio relativno zdrav, ali ipak su se otvorile neke sitnice, auto je iznutra bio očišćen i ofarban u temeljnu tako da oko toga nisam puno dirao, očistio sam i zaštitio prednji i stražnji koš, haube i vrata, očistio sve djelove gdje je bilo i najmanje točkice hrđe
nakon toga auto sam okrenuo na bok i očistio cijelo podvozje te zaštitio sa temeljnom (kad bude kod pitura on će našpricati kobit) očišćeno je i oko kotača i također zaštićeno, također će poć kobit i onda crna pitura
(nakon ovog skunut je mjenjač i ispod njega sve očišćeno, isto kao i oko kotača)
Auto je trenutno kod limara a početkom drugog tjedna trebao bi ići kod pitura i onda čim prije nazad da se složi i gas
nisam puno slikao sve ali velik posao se napravio i auto će super biti napravljen, nema zezancije i fušanja nego profesionalnost na prvom mjestu
O svemu ćete biti obavješteni i na forumu su prve slike i informacije o autu, najprije nisam uopće mislio ništa objavljivati dok se ne završi ali eto samo da znate da se ne miruje nego smo u punom pogonu, a i da još jednom didi Maganiću dokažemo da se najbolji auti slažu u Primorju
Kako bi finalno trebao izgledati, pa evo dvije slike kako je to zamišljeno u mojoj glavi, otprilike kao od jednog prijatelja
Prvi plan nije bila crvena ali gledajući palete boja odluka je pala na Alfa rosso, a branik u sivo, stim da će za razliku od njegovog meni mrežica na braniku biti ofarbana u crno.
Sve u svemu još će biti slika i svega, sve u svoje vrijeme
I ovako na prikolici pljenio je poglede prolaznika, kad bude gotov mogu zamislit šta će biti
riječ je o Zastavi 850 iz 1981. godine
dovezli smo ga doma i krenulo je rasklapanje, rasklopio sam ga do kraja, limarijski je bio relativno zdrav, ali ipak su se otvorile neke sitnice, auto je iznutra bio očišćen i ofarban u temeljnu tako da oko toga nisam puno dirao, očistio sam i zaštitio prednji i stražnji koš, haube i vrata, očistio sve djelove gdje je bilo i najmanje točkice hrđe
nakon toga auto sam okrenuo na bok i očistio cijelo podvozje te zaštitio sa temeljnom (kad bude kod pitura on će našpricati kobit) očišćeno je i oko kotača i također zaštićeno, također će poć kobit i onda crna pitura
(nakon ovog skunut je mjenjač i ispod njega sve očišćeno, isto kao i oko kotača)
Auto je trenutno kod limara a početkom drugog tjedna trebao bi ići kod pitura i onda čim prije nazad da se složi i gas
nisam puno slikao sve ali velik posao se napravio i auto će super biti napravljen, nema zezancije i fušanja nego profesionalnost na prvom mjestu
O svemu ćete biti obavješteni i na forumu su prve slike i informacije o autu, najprije nisam uopće mislio ništa objavljivati dok se ne završi ali eto samo da znate da se ne miruje nego smo u punom pogonu, a i da još jednom didi Maganiću dokažemo da se najbolji auti slažu u Primorju
Kako bi finalno trebao izgledati, pa evo dvije slike kako je to zamišljeno u mojoj glavi, otprilike kao od jednog prijatelja
Prvi plan nije bila crvena ali gledajući palete boja odluka je pala na Alfa rosso, a branik u sivo, stim da će za razliku od njegovog meni mrežica na braniku biti ofarbana u crno.
Sve u svemu još će biti slika i svega, sve u svoje vrijeme
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Re: Zastava 850 Abarth
To care tako se to radi a ako je sudit kako tema započima bit će veselo
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Tajna je otkrivena!
Basko- Aktivni Član
- Broj komentara : 753
Registration date : 08.06.2012
Ma to se traži! Nisam ni sumnjao...
Svaka čast, samo tako naprijed!
Svaka čast, samo tako naprijed!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Nevalja to nista, dobro su ti rekli.. Bolje da si uzeo kakav Kadett ili Golf u preradu, to su mnogo bolja i atraktivnija kola ..
Floyd- Aktivni Član
- Broj komentara : 122
Registration date : 24.01.2013
bit će to dobra kola
asconaextreme- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1106
Registration date : 23.10.2012
odličan ulov !
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
Hvala na podršci, bit će super u to ne sumnjajte
Limar gotov, ovih dana ide na pituranje, za to vrijeme uređuju se ostali djelovi
Limar gotov, ovih dana ide na pituranje, za to vrijeme uređuju se ostali djelovi
Basko je napisao/la:Tajna je otkrivena!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
dino lič- Aktivni Član
- Broj komentara : 265
Registration date : 04.04.2012
Pretpostavio sam da se nešto radi. Ne možeš ti bez fiće. Zato lajkam...
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Samo naprijed Luka. Nek se vidi od kud dolaze najbolje fiće
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Bravo, nema predaje...
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Dobro zamišljeno
LeonSI- Član
- Broj komentara : 64
Registration date : 23.05.2013
Biti će i dobro izvedeno
super bez odustajanja!!!! saka čast
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
Radi se, radi...
Uglavnom vrata, haube i branik su gotovi, sad se radi na šasiji i ostalim "sitnim" djelovima
Udahnjujemo novi život
Uglavnom vrata, haube i branik su gotovi, sad se radi na šasiji i ostalim "sitnim" djelovima
Udahnjujemo novi život
oho! Znači mogla bi i fasada ubrzo!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
bravo Luka
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Hrki je napisao/la:bravo Luka
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
ŠOLE- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1050
Registration date : 21.07.2012
napreduje
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zastava 850 abarth
» Zastava 750 1972 (Abarth 1000 tcr )
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 750 ili 850
» zastava 750 82 god.
» Zastava 750 1972 (Abarth 1000 tcr )
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 750 ili 850
» zastava 750 82 god.
Stranica 1 / 4.