Zastava 850 Abarth
+18
funkymonoloko
Optimista
markopula
ŠOLE
LeonSI
Juraj83
Hrki
miro
dr.Damba
dino lič
puyolov tata
JURICA
asconaextreme
Floyd
Camshaft
Basko
Zloćko
Ćofi
22 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Zastava 850 Abarth
bit će
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
Fićo je strava.. I mene isto boli što je fejs grupa više aktivna nego forum
Optimista- Aktivni Član
- Broj komentara : 115
Registration date : 08.06.2012
Odmah je policajka bacila oko...
Rokenrol, samo ti fino stavi slike i opise, ne budi ti naređeno.
Rokenrol, samo ti fino stavi slike i opise, ne budi ti naređeno.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Debeli potpis!!!!!!Optimista je napisao/la:Fićo je strava.. I mene isto boli što je fejs grupa više aktivna nego forum
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Potrudit ću se ovaj vikend opičit slike i opise
Da di god dođem svi se sjate oko njega i krenu komentari i upiti o autu, a tako je bilo i kad smo išli u Zg pa su policajci onako sumljičavo došli i svako nešto pitao a večina se okretala i gledala tj samo 4 nisu (brojali smo hahahaha) al ti su piljili u jednu točku i nije ih ništa zanimalo a ti su se vjerojatno zadnji put nasmijali kad je Lajka uginula u kosmosu...
Nego ljudi dajte savjete, kamo naručiti gume?
Da di god dođem svi se sjate oko njega i krenu komentari i upiti o autu, a tako je bilo i kad smo išli u Zg pa su policajci onako sumljičavo došli i svako nešto pitao a večina se okretala i gledala tj samo 4 nisu (brojali smo hahahaha) al ti su piljili u jednu točku i nije ih ništa zanimalo a ti su se vjerojatno zadnji put nasmijali kad je Lajka uginula u kosmosu...
Fićo ti nebi bio ni upola lijep da nema onako lijepu vozačicu-suvozačicu zato je pazi i čuvaj jer imaš lijep kompletić. Za gume ti neznam jer ja sam sirotinja koja sebi nije nikad priuštila nove gume nego se vječito krpi sa polovnima koje netko baci.
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Svet je globalno selo!!!
Svet je globalno selo!!!
Imaš Nankang gume u toj dimenziji po 380 kn/kom. Ne znam ima li tko iskustva s Nankangom iz prve ruke...
a te sam i ja jedine našao ali su ljetne a ja bi cjelogodišnje kad već kupujem nove da za duže vrijeme budem miran.. :/
a sad i slike kako sam i rekao
Za početaj jedna ljetna s Učke, morao sam ga malo isprobati dal sve valja kako treba (i valja da kucnem u drvo )
ps. nemojte ići ljeti na Učku ima milijardu sitnih mušica
Dalje išao sam puno i po Krk-u pa evo i jedna slika ispred trajekta na liniji Valbiska- Merag, članovi posade koji su bili vani su rekli uf koliko bi nam vakih stalo
Jedna slika sa Platka sa prekrasnim pogledom na cijeli kvarnerski zaljev
Jedna sa skupa Fićom na Krk in memoriam Ivan Đani Šverko
Izlet u Gorski kotar
Uz jezero Bajer i Fužine u pozadini
Kod željezničke stanice Plase i poznatog starog Abarth grafita
Bio sam i na "Inter cars Učka 2015"
nedugo nakon bilo je nažalost i krštenje ove zvjerke, ja ni kriv ni dužan, propisno stajao i dao žmigavac da skrećem a seljober nije gledao i pričao je na telefon, doletio i tras odiza, a ja u šoku, izlazim van i već sam mislio ode cijeli zadnji kraj, ali na sreću nije bilo tako strašno ali svejedno me je jako pogodilo to ali šta se može
sam sam ispravio branik, malo zadnji bok šta se udubio i zamjenio plastiku štopa, jedino je ostalo 2 crte kako je branik zagrebao, to nikako da odem do ovog frenda šta ga je farbao da sredimo da sve bude ko novo
ali istu večer krenuli smo na put za Pag, krenuli laganini predvečer i već negdje poslije Novog Vinodolskog skužili smo da ako ne požurimo nećemo stići na trajekt pa je bila rally vožnja do Prizne i u minutu točno stigli, kupili karte i na trajekt. Najjači su bili komentari posade, prvo ovaj šta trga karte gleda opa svaka čast baš je super fićo, šta vas je dvoje i onda pogleda karte i kaže VAU vas je troje pa di ste se uspjeli zgurati (odiza je bilo stvari toliko da se nije ni vidjelo da je netko iza), pa kad smo ušli na trajekt su rekli- vakih bi nam dvista stalo
Kad smo sišli s trajekta bio je manji kvar, svjetla nisu radila, ali je iskusni majstor (oliti ja) brzo taj kvar otklonio i gas dalje za Grad Pag
Jedan dan odlučili smo ići malo do Zadra pa sam tamo okinuo ovu sliku, nije nešto da se vidi Zadar al jbga to je jedino šta imam
tu je bio drugi i zadnji kvar, sajla prozora je bila izletila... sve neke gluposti...
Kad smo se vračali kao veliki fan Branimira Štulića morao sam svratiti u Nin
Povratak sa Pag-a bio je "okolo" tj. preko Paškog i Masleničkog mosta, isto nas je financijski došlo kao i da smo išli trajektom a opet je fora duže se voziti..
Ovo je pored Paškog mosta
A ovo pored Masleničkog
Kafe s prijateljem
Kad je bilo godinu dana od smrti jednog od naših najvećih automobilističkih aseva Đanija Šverka bio je skup u njegovom rodnom Buzetu.
Pa je došao i prvi snijeg i naravno gas na Platak
A sa prvim snijegom došao je i "novi" (ovo novi je pod navodnicima jer je paradoksno reći za nešto stalo 38 godina da je novo ali meni je novo pošto je tek kupljen)
Predivni lux iz 77. kupljen od prvog vlasnika koji ga je pazio i mazio vjerojatno više nego vlastito dijete a sa njim je najdalje išao do mjesta Punat na otoku Krku
Osim na Platku po snijegu išlo se i u Fužine
Osim platka pala je i Učka po snijegu (po zimi je super, nema mušica )
Evo još jedna slika sa gostovanja u Zagrebu
I još jedna sa Krk-a
Neki dan u gradu slikano
I za kraj slika iz dvorišta, počeli su se redati...
Ovog rastavljenog je frend počeo uređivati ali je odustao tako da je sad na prodaju...
a sad i slike kako sam i rekao
Za početaj jedna ljetna s Učke, morao sam ga malo isprobati dal sve valja kako treba (i valja da kucnem u drvo )
ps. nemojte ići ljeti na Učku ima milijardu sitnih mušica
Dalje išao sam puno i po Krk-u pa evo i jedna slika ispred trajekta na liniji Valbiska- Merag, članovi posade koji su bili vani su rekli uf koliko bi nam vakih stalo
Jedna slika sa Platka sa prekrasnim pogledom na cijeli kvarnerski zaljev
Jedna sa skupa Fićom na Krk in memoriam Ivan Đani Šverko
Izlet u Gorski kotar
Uz jezero Bajer i Fužine u pozadini
Kod željezničke stanice Plase i poznatog starog Abarth grafita
Bio sam i na "Inter cars Učka 2015"
nedugo nakon bilo je nažalost i krštenje ove zvjerke, ja ni kriv ni dužan, propisno stajao i dao žmigavac da skrećem a seljober nije gledao i pričao je na telefon, doletio i tras odiza, a ja u šoku, izlazim van i već sam mislio ode cijeli zadnji kraj, ali na sreću nije bilo tako strašno ali svejedno me je jako pogodilo to ali šta se može
sam sam ispravio branik, malo zadnji bok šta se udubio i zamjenio plastiku štopa, jedino je ostalo 2 crte kako je branik zagrebao, to nikako da odem do ovog frenda šta ga je farbao da sredimo da sve bude ko novo
ali istu večer krenuli smo na put za Pag, krenuli laganini predvečer i već negdje poslije Novog Vinodolskog skužili smo da ako ne požurimo nećemo stići na trajekt pa je bila rally vožnja do Prizne i u minutu točno stigli, kupili karte i na trajekt. Najjači su bili komentari posade, prvo ovaj šta trga karte gleda opa svaka čast baš je super fićo, šta vas je dvoje i onda pogleda karte i kaže VAU vas je troje pa di ste se uspjeli zgurati (odiza je bilo stvari toliko da se nije ni vidjelo da je netko iza), pa kad smo ušli na trajekt su rekli- vakih bi nam dvista stalo
Kad smo sišli s trajekta bio je manji kvar, svjetla nisu radila, ali je iskusni majstor (oliti ja) brzo taj kvar otklonio i gas dalje za Grad Pag
Jedan dan odlučili smo ići malo do Zadra pa sam tamo okinuo ovu sliku, nije nešto da se vidi Zadar al jbga to je jedino šta imam
tu je bio drugi i zadnji kvar, sajla prozora je bila izletila... sve neke gluposti...
Kad smo se vračali kao veliki fan Branimira Štulića morao sam svratiti u Nin
Povratak sa Pag-a bio je "okolo" tj. preko Paškog i Masleničkog mosta, isto nas je financijski došlo kao i da smo išli trajektom a opet je fora duže se voziti..
Ovo je pored Paškog mosta
A ovo pored Masleničkog
Kafe s prijateljem
Kad je bilo godinu dana od smrti jednog od naših najvećih automobilističkih aseva Đanija Šverka bio je skup u njegovom rodnom Buzetu.
Pa je došao i prvi snijeg i naravno gas na Platak
A sa prvim snijegom došao je i "novi" (ovo novi je pod navodnicima jer je paradoksno reći za nešto stalo 38 godina da je novo ali meni je novo pošto je tek kupljen)
Predivni lux iz 77. kupljen od prvog vlasnika koji ga je pazio i mazio vjerojatno više nego vlastito dijete a sa njim je najdalje išao do mjesta Punat na otoku Krku
Osim na Platku po snijegu išlo se i u Fužine
Osim platka pala je i Učka po snijegu (po zimi je super, nema mušica )
Evo još jedna slika sa gostovanja u Zagrebu
I još jedna sa Krk-a
Neki dan u gradu slikano
I za kraj slika iz dvorišta, počeli su se redati...
Ovog rastavljenog je frend počeo uređivati ali je odustao tako da je sad na prodaju...
odlično! Ovo je lijepo kad se stavi puno slika sa različitih mjesta a nijedna na šlepi
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Bravoooo!!
E svaka ti čast, nemam drugih riječi!
Finu si kilometražu natukao, a da je fićo (i posada) prava pojava di god se pojavi, uopće se ne čudim.
Što se tiče guma, dimenzija koju tražiš nije baš svakidašnja, čak ne znam radi li itko cjelogodišnje gume u toj dimenziji.
Finu si kilometražu natukao, a da je fićo (i posada) prava pojava di god se pojavi, uopće se ne čudim.
Što se tiče guma, dimenzija koju tražiš nije baš svakidašnja, čak ne znam radi li itko cjelogodišnje gume u toj dimenziji.
Hvala vam, zlocho nek tako i ostane!
A trudim se hahaha, svaki dan je u pogonu bila kiša ili sunce i gdje god da idem idem s njim
Znam, vidit ću još malo ako ne nađem onda možda 165/55 uzmem
A trudim se hahaha, svaki dan je u pogonu bila kiša ili sunce i gdje god da idem idem s njim
Znam, vidit ću još malo ako ne nađem onda možda 165/55 uzmem
Svaka čast što je fićo u pogonu i što se toliko vozi. Odlično izgleda, znam ga još dok je bio u Novome
Optimista- Aktivni Član
- Broj komentara : 115
Registration date : 08.06.2012
Vidiš, vidiš, sad sam vidio da (opet) Nankang radi i cjelogodišnje gume u toj dimenziji, model je AS-1. Nema šta Kinez neće napravit...
Ali mislim da ih kod nas nema, jedino da ih je naručit izvana...
Ali mislim da ih kod nas nema, jedino da ih je naručit izvana...
Super putopis :-D
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
Regan još godinu dana, stavljene nove felne i nove gume, a privremeno i drugi branik
U društvu staraca...
eko test bez greške
Kraljevica:
Stara Baška:
cesta prema Staroj Baški:
U društvu staraca...
eko test bez greške
Kraljevica:
Stara Baška:
cesta prema Staroj Baški:
Čovječe, meni je pun pogodak s ovim branikom.
meni isto bolje ovako ali ukusi se razlikuju
Zloćko- MODERATOR SPAMER
pa moram priznati da svi govore: "onako je super al ovako je još bolje" i meni je ovako fantastično samo mi je onda bez veze ovaj znak i rupe su od branika tako da se branik vraća, samo mi je sad gužva u garaži pa ako ga vratim neću vrata od garaže moći zatvoriti hahahaha
Meni je isto ovako puno bolje al o ukusima se ne raspravlja... ja trazim onaj sta ima crnu gumu tj. plastiku al ne ovako ko tvoj preko cjele duzine nego samo po sredini, pa ako se nadje netko ko ima viska nek posalje PM ;-)
Najdrazi_Tatica- Član
- Broj komentara : 88
Registration date : 26.12.2014
jedino bi meni bio bolji obični branik bez ovih monada (ove gume) ali ovo je jedini polovni prednji koji imam pa sam njega za sad stavio.. inaće od svih fićinih branika usudio bi se reći da mi je ovaj najružniji hahahaha ali eto to imam pa sam stavio..
taj kojeg tražiš sam imao na prošlom fići ali kako je cijeli prednji kraj bio speštan tako je i branik završio svoj radni vjek
taj kojeg tražiš sam imao na prošlom fići ali kako je cijeli prednji kraj bio speštan tako je i branik završio svoj radni vjek
Steta, a ja ako ne nadjem drugi morat cu se prebacit na onaj najobicniji kromirani to mi je druga opcija jer ovaj sta trazim tesko cu naci :-(
Najdrazi_Tatica- Član
- Broj komentara : 88
Registration date : 26.12.2014
ne mogu vjerovati da od 2016. nisam ništa objavio o svom figuaru tu na forumu
evo za sad jedna slikica pa ću uskoro malo opširnije napisati
https://ibb.co/DMGKwkt
evo za sad jedna slikica pa ću uskoro malo opširnije napisati
https://ibb.co/DMGKwkt
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zastava 850 abarth
» Zastava 750 1972 (Abarth 1000 tcr )
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 750 ili 850
» zastava 750 82 god.
» Zastava 750 1972 (Abarth 1000 tcr )
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 750 ili 850
» zastava 750 82 god.
Stranica 3 / 4.