zastava 850 (1984) projekt
+8
Basko
Camshaft
puyolov tata
dr.Damba
Zloćko
dado.gf
asconaextreme
Bona z850
12 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: zastava 850 (1984) projekt
vrhunski je to što postoji kompletna dokumentacija o restauraciji
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Bravo za Pavu a i za curu!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
I meni je moja žena potpora da nema nje sigurno bih fiću već završio!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Ovo je nehumano dobro...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Sad se na nju izvlači...ccc
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
evo mene opet, a ljudi moji triba se na nekoga izvlacit, to tako ide
Bona z850- Član
- Broj komentara : 57
Registration date : 27.02.2015
evo slika odzada:
pa mali pogled na gear box:
pa malo izgled prednjeg trapa:
pa malo motorceko:
onda evo da vidite sablonu za siceve s cim su presvuceni, a posli slijede i slike unutrasnjosti
pa mali pogled na gear box:
pa malo izgled prednjeg trapa:
pa malo motorceko:
onda evo da vidite sablonu za siceve s cim su presvuceni, a posli slijede i slike unutrasnjosti
Bona z850- Član
evo prednjih siceva:
Bona z850- Član
ovaj auspuh kao i felge originalne, kao i prednji dobosi, i puno drugih stvari su bili privremeni, dakle na njemu su cmr 12 i to jedine navodno koje mogu primit diskove, naprid san montira diskove od fiata 850, posli san ga i spustija malo naprid, nazad ga nisan nista spusta jer kako je leza 10ak godina, a nije bia na blokovima, opruge su malo "usle u se", taman kako mi i odgovara bez rezanja
Bona z850- Član
onda san ga iznutra premaza sa nekon jebenom smjesom koju mi je prijatelj nabavija iz skvera, dakle sa njom zasticuju brodove pa ne triba govorit o njenoj kvaliteti, sve je jasno, neznan kako se zove, al znan da san je mora misat u nekom omjeru cini mi se 1:3, i stvarno je neka usrana boja, al ionako se to ne vidi od tapeta pa me nije ni brige, bitno da je premaz odlicne kvalitete
onda je na pocetku bila vizija da ce bit na 13kama i to yugove koralke, i moran priznat da mi se to i svidilo, evo i slike koralki kako je to izgledalo, al radi se o tome da san uvik tija nesto drukcije od drugih, dakle svjestan san da svi idu na 13 cola vecinom i znan da je i bolje, i da je auto stabilnije i bolje drzi cestu, i da je velik izbor za kupnju guma, ali bas zato san tija ostat na 12 cola, obavezno cmr, obavezno CELIK, a i fico mi brutalno izgleda na 12kama sirokim, *******, o ukusima se ne raspravlja, a auto ionako nisan radija za trke, nego za svoj gust
pa jos di koja slicica crvenog zmaja
onda je na pocetku bila vizija da ce bit na 13kama i to yugove koralke, i moran priznat da mi se to i svidilo, evo i slike koralki kako je to izgledalo, al radi se o tome da san uvik tija nesto drukcije od drugih, dakle svjestan san da svi idu na 13 cola vecinom i znan da je i bolje, i da je auto stabilnije i bolje drzi cestu, i da je velik izbor za kupnju guma, ali bas zato san tija ostat na 12 cola, obavezno cmr, obavezno CELIK, a i fico mi brutalno izgleda na 12kama sirokim, *******, o ukusima se ne raspravlja, a auto ionako nisan radija za trke, nego za svoj gust
pa jos di koja slicica crvenog zmaja
Bona z850- Član
dakle, krov se radija po sabloni staroga, da napomenen, stari nije nigdi puka, nego je pozutija a ja san tija crni, pa smo samo usili po starome novi i to je to:
onda tapeciranje poda, znan da nisan smija lipit tapet po podu radi vlage, da se to ne natopi i ne primi miris tufine, ali virujte mi, ovo auto jos uvijek nezna sta znaci rijec KISA, dakle nije upoznat sa tin pojmom a nece ni bit vjerovatno, tako da smo vlagu odma eliminirali, znan da san po tom pitanju bolestan, ali kad je lose vrime fico je u garazi i ne mrda, a vozi se materino auto, jadna mater uvik naj....e
vratija san i originalnu izolaciju ispod zadnjeg sica:
onda tapeciranje poda, znan da nisan smija lipit tapet po podu radi vlage, da se to ne natopi i ne primi miris tufine, ali virujte mi, ovo auto jos uvijek nezna sta znaci rijec KISA, dakle nije upoznat sa tin pojmom a nece ni bit vjerovatno, tako da smo vlagu odma eliminirali, znan da san po tom pitanju bolestan, ali kad je lose vrime fico je u garazi i ne mrda, a vozi se materino auto, jadna mater uvik naj....e
vratija san i originalnu izolaciju ispod zadnjeg sica:
Bona z850- Član
ovako, ima san onaj problem da mi stalno na mail dolaze obavijesti kad mi neko nesto odgovori, isa san na svoj profil i usa u postavke i tamo di pise uvijek me obavijesti o odgovorima stavija san NE, ali i dalje mi svaka poruka dolazi na mail; mozete li mi pomoc oko toga, triba li mozda minjat nesto u notifications, samo mi napisite di tocno triba kliknit sve da znam, hvala
Bona z850- Član
tzv. hanzaplast materijal za nebo...
Juraj83- "CAR"
- Broj komentara : 415
Registration date : 04.08.2009
Tako je kolega, jos da je bija bile boje moga san ga ic kupit u ljekarnu, a ne u ovoga sta prodaje skaj , vidis nisan se toga prije sitija
Bona z850- Član
Što se obavijesti tiče, provjeri u postavkama imaš li nekih tema u praćenju. Ako imaš, odaberi da ih prestaneš pratiti...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
mene čeka složit unutrašnjost na mom fići i kad vidim kako je to odrađeno kod tebe odma pomislim šta me čeka kuku meni
Zloćko- MODERATOR SPAMER
E htio sam te pitat par pitanja posto ja jos nista nisam zapoceo na svom fici jer nemam bas vremena ali ti se nisi htio okrenut prema meni pratio sam te od mertojaka do stobreca na fazeru nisam te htio prestic samo sam gledao u auto jer je stvarno pre dobro ispao pa sam se divio par kilometara dok nisi skrenuo za tts hahaha
Uglavnom ako budes imao vremena s obzirom da smo oba iz splita javi se za neko pice imam miljon pitanja ;-)
Uglavnom ako budes imao vremena s obzirom da smo oba iz splita javi se za neko pice imam miljon pitanja ;-)
Najdrazi_Tatica- Član
- Broj komentara : 88
Registration date : 26.12.2014
da si ga pratija još200-tinjak metara moga si vidit uživo letin bolid
asconaextreme- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1106
Registration date : 23.10.2012
Hehe na letu sam naletija u stobrecu isprid ducana i satra ga pitanjima pa mi je covik da broj mobitela da mu se javim sta god mi triba ko sto rekoh nikako vrimena uvatit a fico samo stoji u garazi
Najdrazi_Tatica- Član
- Broj komentara : 88
Registration date : 26.12.2014
Zatamnija san zadnja stakla:
Bona z850- Član
auspuh je bia privremeni samo da ga mozemo testirat u voznji
Pa malo elektricne instalacije:
Pa rozete oko farova, nazalost nisan ima nijedan par kojima nije zaruzinavija nikal, pa su prvotno montirane bijele, a posli san kad san nabavija niklovane montira njih, a bijele skinija.
Pa zadnji branik:
pa originalni auspuh:
Pa vracene brave vrata:
retrovizori, kupija san neke univerzalne iz zastavinog programa:
Bona z850- Član
onda evo i slika tapeciranih sjenila protiv sunca, i zadnje i prednje oplate:
Bona z850- Član
relej maglenki:
baterija, dakle nisan stavija obicnu, eno ovo od gela i olova jer mi je tribala radi instalacije muzike:
posuda vode za brisace sa elektromotorom iz yuga:
maglenke:
original pojasevi:
sredisnja konzola:
baterija, dakle nisan stavija obicnu, eno ovo od gela i olova jer mi je tribala radi instalacije muzike:
posuda vode za brisace sa elektromotorom iz yuga:
maglenke:
original pojasevi:
sredisnja konzola:
Bona z850- Član
evo i slika originalnih felgi sa novim gumama, provlacenje instalacije za muziku, svitlo u kabini, retrovizor unutra i sjenila, kiler nanovo repariran i zavaren i ociscen, sredisnji poklopci plasticni na felgama, i par slika fice odoli:
Bona z850- Član
onda je uslijedija izlazak na svjetlo dana, probna voznja, evo i slike zadnjeg sica i oplata montiranih, montirana polica iza zadnjeg sica, i kupus novih instaliranih zica:
Bona z850- Član
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» projekt XXX
» zastava 750 1965.g (kontraš) projekt
» Plavi projekt iz Os
» Projekt 850
» projekt XXX
» zastava 750 1965.g (kontraš) projekt
» Plavi projekt iz Os
» Projekt 850
Stranica 3 / 4.