Zastava 750 LE '81
+15
Boki_B
Low_Low
oliwer
miro
Zloćko
Peksan
Čuvitar
markoz
Camshaft
asconaextreme
tomtom
antoniyx
Mićo-Vk
zvrcko sen
puyolov tata
19 posters
Stranica 8 / 40.
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Zastava 750 LE '81
O majku mu staru Vi od sveg posla se uvatili samo kockica!
Komentar za znak, trud....ništa!
Šalim se. Nisam na čistu za krov i bok. Nisam još spustio zadnji kraj, to mi je prvo - valjda. Onda ću vidjet kaj i kako dalje.
Ni sam nisam na čistu što i kako, dopada mi se decentniji nastup, a opet kad vidim jednog abartiranog do ove mjere poželim isto. Možda sezonu startam u light verziji pa pojačam. Vidjet ću.
Vuče me jedno i drugo. Da je bijeli bio bi u kockicama odavno. Meni više boja ne igra nego išta drugo.
Komentar za znak, trud....ništa!
Šalim se. Nisam na čistu za krov i bok. Nisam još spustio zadnji kraj, to mi je prvo - valjda. Onda ću vidjet kaj i kako dalje.
Ni sam nisam na čistu što i kako, dopada mi se decentniji nastup, a opet kad vidim jednog abartiranog do ove mjere poželim isto. Možda sezonu startam u light verziji pa pojačam. Vidjet ću.
Vuče me jedno i drugo. Da je bijeli bio bi u kockicama odavno. Meni više boja ne igra nego išta drugo.
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Ma znak je bezveze, našlo ti to na nekoj staroj odrpini, pa nisu znali šta bi s tim, pa eto.
Zadnja promjena: Čuvitar; 9/1/2019, 08:34; ukupno mijenjano 1 put.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Izbrisalo mi pola posta.
Neće. šala bila. Znakić redovito polirati. Crveno i krom idu super, nemoj pretjerati. Zasad.
Imas na drugoj strani u ovoj temi sliku abartha cini mi se iz zapresica sivi, vidi kako je uredan i bez nalipnica i odlicno izgleda, kad stavis nalipnice vuc ce te abarth branik, pa otvorena hauba, pa hladnjak naprid paaa nikad kraja bar je meni tako bilo
markoz- Aktivni Član
- Broj komentara : 282
Registration date : 22.02.2018
markoz, pa da! To mi je namjera, naravno ovisi kako će se slagati financijska konstrukcija.
originalna ideja je bila lagano sakupljati dijelove, opremu, detalje... pa sve nakon limarije kroz par godina sredit. Kako mi je limar rekao da se vidimo za 5-6 godina i kako više kombiniram o figuaru sve me više vuče da sad napravim sve što mi je ionako želja čim prije - vozit se i guštat.
A tko zna, za tih 5-6 godina možda ću se poželjeti vratiti na Kragujec look.
Kad će se radit limarja želja mi je ''izvuć'' zadnje rubnjake kao na 850TC Nurburgring-u. Ovakav serijski/serijska karoserija sa original rubnjacima odgovara ''običnom'' 850TC, A on je imao samo natpis ispod zadnjeg bočnog prozora. To mi je već na polici.
TC branik, par natpisa, povezivač brisača je nešto što bih volio do prolječa postaviti na auto, A tu se onda javlja pitanje oko ostalih decala. Tada, u tom slučaju išao bih na ''race'' look sa startnim brojevima....par naljepnica sponzora iz onog vremena, roll bar - al samo za šminku, koji se drži na par vijaka tako da se nabrzinu izvuče van zbog tehničkog.
Znam da sad ovo zvuči kao utopija i maštanje, al zapravo i nije. Samo se planovi oko same izvedbe pomiču puno prema ranije. Ne čekati limariju, već sutra.
originalna ideja je bila lagano sakupljati dijelove, opremu, detalje... pa sve nakon limarije kroz par godina sredit. Kako mi je limar rekao da se vidimo za 5-6 godina i kako više kombiniram o figuaru sve me više vuče da sad napravim sve što mi je ionako želja čim prije - vozit se i guštat.
A tko zna, za tih 5-6 godina možda ću se poželjeti vratiti na Kragujec look.
Kad će se radit limarja želja mi je ''izvuć'' zadnje rubnjake kao na 850TC Nurburgring-u. Ovakav serijski/serijska karoserija sa original rubnjacima odgovara ''običnom'' 850TC, A on je imao samo natpis ispod zadnjeg bočnog prozora. To mi je već na polici.
TC branik, par natpisa, povezivač brisača je nešto što bih volio do prolječa postaviti na auto, A tu se onda javlja pitanje oko ostalih decala. Tada, u tom slučaju išao bih na ''race'' look sa startnim brojevima....par naljepnica sponzora iz onog vremena, roll bar - al samo za šminku, koji se drži na par vijaka tako da se nabrzinu izvuče van zbog tehničkog.
Znam da sad ovo zvuči kao utopija i maštanje, al zapravo i nije. Samo se planovi oko same izvedbe pomiču puno prema ranije. Ne čekati limariju, već sutra.
A to je onda druga stvar... samo naprid ja kad san svoga uzea bija je plan radit nekakav abarth look ali nikako doci kraju
markoz- Aktivni Član
Ako se vratiš na početak moje teme i predstavljanje auta on je bio na PV tablicama i želja mi je bila nastavit u tom điru. Nakon tog par peripetija sa oltajmer savezom i odluka je pala da idem prema večim guštima od samog posjedovanja fiće. Tata mi je imao Abartiranog figuara i dogovor je pao da idemo prema tome. Sa vremenom je apetit samo rastao, a sad me definitivno žena pogurnula preko ruba kad sam pod bor dobio prednji gril. Ona se smije i čak me gura naprijed da uredim kako mi je napameti. A treba uzeti u obzir da rijetko kad nešto odobri, a da je vezano uz neki moj hobi. Kad je vidila kockice na krovu rekla je da je to to! Al ja nisam na čistu.
ma sve je dobro dok nedode do 1000 tc bokova ovo ostalo se u jedno popodne vrati u serijsko stanje, al ajde vidicemo kako ce ispast, jos pitanje kvadratici bili, sivi ili neka druga boja?
markoz- Aktivni Član
Glasam za sivo (srebrno - inox look).
markoz- Aktivni Član
To je to. E da je naći ovi kiler naprid.
napravi se.. samo triba imati parsto malih europskih novcanica
markoz- Aktivni Član
Danas se bacio u trosak! Izbio mi figuar novi aku! Kad je prosli otisao stavio iz zahebancije aku koji je pekako klik, klik u zeninom Polu i evo vozio me do pred desetak dana. Punio ga al ne drzi napon i ajd, sta se mora mora se.
Usput mu zamjenio kleme, stavio nove zice za + i -, ocistio masu...
Sad to izgleda nekako ovako.
Usput mu zamjenio kleme, stavio nove zice za + i -, ocistio masu...
Sad to izgleda nekako ovako.
Zadnja promjena: tomtom; 16/1/2019, 05:35; ukupno mijenjano 2 put/a.
Sto ce stricek na tehnickom rec kad ovo vidi?
markoz- Aktivni Član
Šarafciger i skinem!
njegova originalna ostaje na autu, to ne diram. Ovo je samo dodatak, koji ako će baš što fitiljit skinem i pred njim.
Al iskreno! Do sad niti jednom m inije digao zadnju haubu da bi vidio što je ispod nje.
njegova originalna ostaje na autu, to ne diram. Ovo je samo dodatak, koji ako će baš što fitiljit skinem i pred njim.
Al iskreno! Do sad niti jednom m inije digao zadnju haubu da bi vidio što je ispod nje.
Do sad me na tehničkom jedino bilo strah da će prigovoriti zbog buke, ali čak niti to nije bio dosad problem.
Pa kako ti zabije onu šipku u ulje za eko test, ako ti ne digne haubu. A šta se tiće ovoga ,jesi sam utuka ove brojeve ili neko to radi i naravno di si uze ove pločice. Baš su zanimljive.
Hm, da!
kad bolje kombiniram, predpošle godine je hauba bila u zraku, prošle ne.
Sigurno nije. Pa za eko test nisam ziher, možda je upaljač radio?!
pločice sam dao napraviti kod jednog dobavljača moje firme - firme u kojoj radim.
Brojeve sam ukucao sam, a pločice bi se mogle napraviti za nešto kuna. Mene su došle bocu šlivovice
kad bolje kombiniram, predpošle godine je hauba bila u zraku, prošle ne.
Sigurno nije. Pa za eko test nisam ziher, možda je upaljač radio?!
pločice sam dao napraviti kod jednog dobavljača moje firme - firme u kojoj radim.
Brojeve sam ukucao sam, a pločice bi se mogle napraviti za nešto kuna. Mene su došle bocu šlivovice
Iman samo loze, Orahovice, Rogačuše, i nešto travarice. Domače pivo ove godine nisan kuva. Ali imat ću na pameti, tek kad pituran motorni prostor.
Probacu ja sutra u girmi napravit kopije pa posaljrn kako je ispalo
markoz- Aktivni Član
markoz- Aktivni Član
Brz si!
Koji je materijal?
Znam da je prilicno trazeno, a rijetko tko radi. Razmisli o naljepnicama koje u originalu idu u motorni prostor fiće.
Na filter zraka, kod boje, upozorenje na hladnjaku, alternatoru.. meni sve slozila sestra.
Koji je materijal?
Znam da je prilicno trazeno, a rijetko tko radi. Razmisli o naljepnicama koje u originalu idu u motorni prostor fiće.
Na filter zraka, kod boje, upozorenje na hladnjaku, alternatoru.. meni sve slozila sestra.
Stranica 8 / 40. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 430 K
» Zastava 850 AK
» zastava 750 82 god.
» ZASTAVA 750 LE
» Zastava 430 K
» Zastava 850 AK
» zastava 750 82 god.
» ZASTAVA 750 LE
Stranica 8 / 40.