Problem s paljenjem
4 posters
Stranica 1 / 1.
Problem s paljenjem
Pozdrav!
Imam povremeno problem s paljenjem fiće. Prvo da kažem da se ne pali na ključ nego na dugme. Ključem dam kontakt ...kad ga okrenem do kraja upale se one dvije žaruljice na satu, pritisne se dugme i on upali. Sad mi se povremeno dogodi da kad okrenem ključ da se te dvije lampice ne upale. Kad pritisnem dugme, anlaser vergla.. ali ne može upaliti.
Tako, nakon par pokušaja.. okretanja ključa uglavnom se kontakt ostvari, lampice zasvijetle i upali bez problema. Mislim da mi se jednom i u vožnji ugasio ali ne pod gasom nego pri mijenjanju brzine.. isto.. nema kontakta, bio je na nizbrdici i nije htio upaliti. Nisam primjetio da je neki problem s kontaktima kablića, drmusao sam onaj snop žica iz brave i iza dugmeta za paljenje ali nije ništa prekidalo.. Ako netko ima savjet.. unaprijed zahvaljujem!
Imam povremeno problem s paljenjem fiće. Prvo da kažem da se ne pali na ključ nego na dugme. Ključem dam kontakt ...kad ga okrenem do kraja upale se one dvije žaruljice na satu, pritisne se dugme i on upali. Sad mi se povremeno dogodi da kad okrenem ključ da se te dvije lampice ne upale. Kad pritisnem dugme, anlaser vergla.. ali ne može upaliti.
Tako, nakon par pokušaja.. okretanja ključa uglavnom se kontakt ostvari, lampice zasvijetle i upali bez problema. Mislim da mi se jednom i u vožnji ugasio ali ne pod gasom nego pri mijenjanju brzine.. isto.. nema kontakta, bio je na nizbrdici i nije htio upaliti. Nisam primjetio da je neki problem s kontaktima kablića, drmusao sam onaj snop žica iz brave i iza dugmeta za paljenje ali nije ništa prekidalo.. Ako netko ima savjet.. unaprijed zahvaljujem!
volar- Član
- Broj komentara : 17
Registration date : 19.05.2020
Re: Problem s paljenjem
nagorijeli kontakti u ulošku brave
asconaextreme- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1106
Registration date : 23.10.2012
Ima li tu pomoći? Ili će trebati tražiti drugu bravu?asconaextreme je napisao/la:nagorijeli kontakti u ulošku brave
volar- Član
promjeniš uložak brave,sa donje strane uloška imaš dvije vide
Ima li to još gdje kupiti, ili trebam naći neki polovni?asconaextreme je napisao/la:promjeniš uložak brave,sa donje strane uloška imaš dvije vide
volar- Član
probaj u "auto kontakt" na kmanu
Tnx!asconaextreme je napisao/la:probaj u "auto kontakt" na kmanu
volar- Član
svakako nakon izmjene uloška dugme za paljenje ti neće trebati
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Pa može ga i ostavit ako baš želi...Zloćko je napisao/la:svakako nakon izmjene uloška dugme za paljenje ti neće trebati
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Stranica 1 / 1.