Problem...
Stranica 1 / 1.
Problem...
B*k ljudi, imam jedan problem... Naime, ne mogu otvoriti haubu. Dosao sam na benzinsku da natocim malo, ali nikako otvoriti. Povucem rucicu, ali kao da je kuka ostala na mjestu i ne mogu dici... Ako netko ima iskustva s tim problemom, neka se javi Bilo kakvi prijedlozi su dobrodosli
Gost- Gost
Re: Problem...
U kojem položaju ti je sada ručica za otvaranje?
Ako je povučena do kraja može biti da je puknula sajla, može biti da je ručica izletjela van mjesta.
Pokušaj potegnuti s jednom rukom ručicu za otvaranje a s drugom rukom izvana probaj lagano podić haubu, ako se otvori onda su otišle one gumice odispred na haubi koje ju odižu kad ju se otvara, one stožaste crne gumice, dvije su odispred.
Ako je povučena do kraja može biti da je puknula sajla, može biti da je ručica izletjela van mjesta.
Pokušaj potegnuti s jednom rukom ručicu za otvaranje a s drugom rukom izvana probaj lagano podić haubu, ako se otvori onda su otišle one gumice odispred na haubi koje ju odižu kad ju se otvara, one stožaste crne gumice, dvije su odispred.
Gost- Gost
Pa, pokusao sam par puta, izvuci-uvuci, ali nema pomaka... Pretpostavljam da je onda sajla... Sad ce biti problem to ponovo otvoriti :S
Pokusavao sam inace otvoriti, ali nista, vidjet cemo za sat-dva dok kolega dodje s posla pa pokusamo zajedno.
Pokusavao sam inace otvoriti, ali nista, vidjet cemo za sat-dva dok kolega dodje s posla pa pokusamo zajedno.
Gost- Gost
Eto, problem rijesen Kako je moj kolega rekao dok je pogledao: "OK, to Je Fico, i jasno mi je da si malo njezniji prema njemu, ali daj vise izvuci tu rucicu do kraja van!" Ukratko, bio sam prenjezan i nisam do kraja izvlacio, zato ni nije usplejo otpustiti...
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.