nacionale by johan
+26
damir_zg
Special
mitronni
Floyd ZG
dr.Damba
miro
Miljenko
visio
Marko ZG
zok fićo
oldschool
Abarth
JURICA
PIRAMIDA
prka126
puyolov tata
miniV8
puyol
Lav
nedo
Hrki
Camshaft
st.lete
Filip
Gajbica
johan
30 posters
Stranica 4 / 15.
Stranica 4 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: nacionale by johan
stari odlicna sema,zavrnu se unutarnji rubovi kao tvornicki,ja sam na vrhu kola koristija promjera 20 cijev a di je malo sire 50 promjera i ko mina ostalo,sutra cu jos malo i to ce biti dobr
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Aj super, nikako da završim svoje felge, a još nevrime ovde udrilo.... jučer sam na fići zaboravija dignit ručnu pa mi ga je vitar odgura do dna ulice, mislija sam da ga je netko ukra, ajme horora
Gost- Gost
posteno si me sad nasmija,ajme ajme jeli se razbilo sta
johan- Moderator
Nije se ništa razbilo, nego su me došli kritizirat susidi da kako sam ono parkira auto, kad ja izlazim vanka a auta nema nigdi, i vidim ga na kraj ulice kako utreso stoji, zapeja je za neki kamenčić, prvi tren mi je palo napamet da ga je stvarno netko pokuša odnit, ali eto srića pa nije ništa
Gost- Gost
mene je isto tako odnilo iza sa sam iz skole i idem prec ulicu kad odjenom punila bura jedvo sam ulicu presa kolko me nosilo
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
e toni car si bas
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
prijatelji vidim da se brzo zaboravilo ono jucer i da se ide naprid,a ja sam danas gubija vrime i malo radija da prominem temu od jucer,ali nikad nije kasno,pa evo ja sam danas dobija donaciju dvi tri,ali sam samo jednu uslika,i upasiva retrovizore..i malo se igra sa getribom,izgleda da mi ovj lezaj ne valja malo je potega caklinu...
johan- Moderator
bravo bravo samo neka se radi.samo naprijed
za sta si ono oznacavao sa flomasterom
za sta si ono oznacavao sa flomasterom
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
negdi su promakle greske,negdi sa nasa(livi blat. i vrata nisu pasala pa sam cekicarija)nove greske dok nije kasno,sad cu to sve srediti za grezi spric kit a onda skinuti vrata i sve iznutra i piturati u boju kao izvana,a onda se prije brusenja dade kontrol boja i krene sa brusenjem(rucnim sa dugim i uskim daskama)za fini filer a onda je lako.planiram je prvo piturati u 2K boju pa pustit da osusi dan i onda je matirati i sikniti tri ruke laka tako da dobije dubinu(kao da je prikrivena staklom)i onda se moze polirati i dovoditi do per****je(ko ameri).usput jako mi je drago da se raspravlja o nasim projektima nego oko gluposti
johan- Moderator
E Ive vidim da te čeka iscrpno pranje getribe, hehe, samo neka projekt napreduje, guštamo zajedno sa tobom!
Gost- Gost
a zubcanike u nafti,a kuciste u dimeru i tamo u strikana(vidija si koja firma)na karcher i 90 celzijevih i mozes isti sa nje,za dvi ure gotovo.samo moram naci lezajeve od diferencijala(vidi se da su dobili po sebi) a onda mi ostaje jos cetiri pa bi i njih prominija.moga si stari isto navrniti pa da se popricamo(nagovori profesora za felge,platit cu mu koliko trazi)
johan- Moderator
cekaj a sta kazes na zadnju bravicu,ja je nisam nikad vidija u zivotu lipo sam se iznenadija
johan- Moderator
A stvarno bi bija red da navratim, popričat ću sa profesorom, moram pod hitno i ja nabavit ovakvu bravicu jer sam sa ovom ima neugodnih iskustava....
Gost- Gost
Točno to, ja svojeg još ni ne rastavljam, a kamoli da ga natrag sastavljam...
Svako dobro i dalje u radovima!
Svako dobro i dalje u radovima!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ja moga radim dvi godine i jos sigurno do sljedeceg lita
johan- Moderator
e da i ja ozivim malo temu,danas se po puyolovom naputku upasivalo diskove,sad je sve usporko,sutra slijedi ufino pa rizanje u zeljezu(namjerno sam stavija klista malo prema gori)
a stigla je brtva kartera napokon(30 dana)
a stigla je brtva kartera napokon(30 dana)
johan- Moderator
Vidim lijepo su legli.
Imaš distance?
Samo tako dalje!!!!
Imaš distance?
Samo tako dalje!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
puyol-imam distance ali ne znam ocu ih mecati dok ne skompletiram na auto,evo danas sam nacrta na komadu lima od 5mm i da coviku da mi iskida na stolnu brusilicu pa se nadam do subote da ce makar jedna strana biti gotova.
filip-stiscem ko lud ali mi je cilo vrime uzbrdo haha,ali zato kad dodje nizbrdo(kad se opitura)pocet cu po kvacilu rizat haha
filip-stiscem ko lud ali mi je cilo vrime uzbrdo haha,ali zato kad dodje nizbrdo(kad se opitura)pocet cu po kvacilu rizat haha
johan- Moderator
nece da stanu ovako klista,zapinjace kad se bude motalo ulivo,tako da moraju stati tocno pod 45 stupnjeva ili nize doli,samo za ubuduce govorim jer su i meni dojavili iskusniji da nece moci ovako...
johan- Moderator
Da, zapinjat će ti lajtunzi.
Al nema veze, bolje da si sad pogriješio nego da se nešto desilo u vožnji.
Makar bi sigurno malo bolje izgledalo ovako no i sama pomisao na diskove na fići je odlična.
Samo dalje bez stajanja!!!!!
Al nema veze, bolje da si sad pogriješio nego da se nešto desilo u vožnji.
Makar bi sigurno malo bolje izgledalo ovako no i sama pomisao na diskove na fići je odlična.
Samo dalje bez stajanja!!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
imam i neka klista od honde civic sa ventilirirajucim diskovima i stanu odoka i ovako,pa cu viditi.
johan- Moderator
ljudi evo da nam ne bude dosadno ode,meni nije bilo bas dosadno dva dana pa sam se naradia iako su sve gluposti ali oduzmu po uru dvi,tri cak i pola dana,uglavnom u izradi je elek. razvodnik sa halo-vim davacom od vw III 1,6,jedna strana diskova gotova(mora sam klista spustiti doli),zglobove sam mora doraditi i jos puuno sitnih stvari...
Zadnja promjena: johan; 26/11/2009, 23:45; ukupno mijenjano 1 put.
johan- Moderator
Stranica 4 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Stranica 4 / 15.