750 LE iz '84.
+38
Otocentocinkvanta
pucici 750le
BISTRI
maky
TheStig
dr.Damba
xxyy333
pedjamil
jasmin.ck
Sasha19_81
FLASHmata993
tc_denis
Zloćko
fusher
gornji grad
750
Juraj83
Lav
TheDoctor
sjekirica
Floyd ZG
Luka 850
tempo gt
puyol
Miljenko
miro
oldschool
miniV8
Hrki
puyolov tata
Gajbica
Abarth
prka126
Special
johan
Filip
BISer
Camshaft
42 posters
Stranica 33 / 39.
Stranica 33 / 39. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39
Re: 750 LE iz '84.
Aaaaaa doma si isao, evo ga. Takav je bio i prije dve godine ili prosle. Kad smo kredenc nosili. Mislim ipak dvije
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
E, s obzirom da jedno vrijeme nisam pratio scenu, pretpostavljam da je stanje s dijelovima i gore nego je bilo
Gdje bi bilo najpametnije potražiti dijelove limarije (pod, pragovi unutarnji i vanjski, blatobrani, rubnjaci)?
Gdje bi bilo najpametnije potražiti dijelove mehanike (klipovi, karike, ventili, razni ležajevi, krajnici...)?
Avala shop ima svega toga, al nisam upućen u kvalitetu pojedinih dijelova. Koje proizvođače izbjegavati, koji mogu proći?
Pitam za prijatelja.
Gdje bi bilo najpametnije potražiti dijelove limarije (pod, pragovi unutarnji i vanjski, blatobrani, rubnjaci)?
Gdje bi bilo najpametnije potražiti dijelove mehanike (klipovi, karike, ventili, razni ležajevi, krajnici...)?
Avala shop ima svega toga, al nisam upućen u kvalitetu pojedinih dijelova. Koje proizvođače izbjegavati, koji mogu proći?
Pitam za prijatelja.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Ti nisi nista mijenjao kad si limario? Sjecam se da je bio nekako cudno trul, sav je bio ko svicarski sir sa flekicama. Jel ti probila hrda od onda?
Ja sam golasevu svu limariju bio uzeo, bune se da nije na mjeru nesto a drugi kazu ako je limar dobar da nema nikakvih problema. Sad ga znaj.
Ja u Srbiji sve uglavnom uzimam, ipak je tamo jeftinije. Ako ces sta trebati javi pa cemo zvati i resiti.
Ima kod tokica cilindara, kocnica, auto plavljanin je zatvorio, po fejsu se limarije nade, zjevaj po njuskalu.
Na papir sve stavi sta ti treba pa se nademo pa cemo zvati okolo
Ja sam golasevu svu limariju bio uzeo, bune se da nije na mjeru nesto a drugi kazu ako je limar dobar da nema nikakvih problema. Sad ga znaj.
Ja u Srbiji sve uglavnom uzimam, ipak je tamo jeftinije. Ako ces sta trebati javi pa cemo zvati i resiti.
Ima kod tokica cilindara, kocnica, auto plavljanin je zatvorio, po fejsu se limarije nade, zjevaj po njuskalu.
Na papir sve stavi sta ti treba pa se nademo pa cemo zvati okolo
Mijenjane su oplate vrata (donji dio), prednji blatobrani (imao sam one poluproizvod, što je trebalo izrezivati rupu za šalicu fara) i vanjski pragovi sigurno, za unutarnje se ne sjećam - prekopat ću po starim slikama...
Jel trebas raditi opet limariju ili bi samo lakirao ili ovako kakav je sada samo slozio?
Prošli put sam mislio napravit jeftino pa samo da se vozi, al onda se na kraju nisam vozio...
Sad bih radije napravio dobro. Podove zadnji put nisam imao nove pa su krpani. Njih bih sigurno mijenjao, plus sigurno bih kupio nove unutarnje i vanjske pragove - ako ne trebaju sad, trebat će kad-tad.
Sad bih radije napravio dobro. Podove zadnji put nisam imao nove pa su krpani. Njih bih sigurno mijenjao, plus sigurno bih kupio nove unutarnje i vanjske pragove - ako ne trebaju sad, trebat će kad-tad.
Imas pravo .
Ja kad san radija uspija san limarijskli nać sve stari stok po oglasima u Hr.
i neman s time problema.
Novi djelovi su neki dobri neki ne baš, nažalost toliko je varijacija na temu da dok ne kupiš ne znaš. To su moja iskustva uglavnom. Mi blizu Splita imamo jedan dučan u Splitu na Kmanu koji još drži djelove za zastave itd... i ja tu kupujen uglavnom sve od mehanike. (za limariju nisan nikad pita).
a sad limarija izleti svako neko vrime na njuškalu, ne toliko često više ali nađe se.
Iz Srbije mi se čini najpovoljnije i najurednije, samo napravit popis i sve od puta uzet radi manje zajebanc.... oko pokupa.... inače svi koje znan nisu imali nikakve probleme s dostavom.
Meni je komplicirano malo čekat buseve...
i neman s time problema.
Novi djelovi su neki dobri neki ne baš, nažalost toliko je varijacija na temu da dok ne kupiš ne znaš. To su moja iskustva uglavnom. Mi blizu Splita imamo jedan dučan u Splitu na Kmanu koji još drži djelove za zastave itd... i ja tu kupujen uglavnom sve od mehanike. (za limariju nisan nikad pita).
a sad limarija izleti svako neko vrime na njuškalu, ne toliko često više ali nađe se.
Iz Srbije mi se čini najpovoljnije i najurednije, samo napravit popis i sve od puta uzet radi manje zajebanc.... oko pokupa.... inače svi koje znan nisu imali nikakve probleme s dostavom.
Meni je komplicirano malo čekat buseve...
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Hvala na odgovorima! Nešto za podove već kombiniram.
Možda nekome dobro dođe, Hrupeljov cjenik koji sam danas dobio: LINK
Super. Nije to ni tako strašno.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Vidis..vidis i kod hrupelja sad toga ima. Bas me zanima kakvi su branici i od kud su.
Jutro!
Gledam sad ovo od hrupelja..... pa nije to tako žestoko. Je puno al opet.
Ima li tko iskustva sa kvalitetom?
ovo za branike baš i mene zanima, nekako mi smrdi da se ne radi o kromiranim branicima. Vidite ovo na početku...dodaci za branik krom. Vjerujem da su to ''bubrezi'', a dolje sam branik par kuna skuplji.
Ajde dečkovi ako tko što čuje o limariji, iskustva i slično nek podjeli sa nama. Što je dobro, što loše.....
Gledam sad ovo od hrupelja..... pa nije to tako žestoko. Je puno al opet.
Ima li tko iskustva sa kvalitetom?
ovo za branike baš i mene zanima, nekako mi smrdi da se ne radi o kromiranim branicima. Vidite ovo na početku...dodaci za branik krom. Vjerujem da su to ''bubrezi'', a dolje sam branik par kuna skuplji.
Ajde dečkovi ako tko što čuje o limariji, iskustva i slično nek podjeli sa nama. Što je dobro, što loše.....
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Vidjet ćemo. Naručio sam podove preko njuškala, drugo bih mogao preko Hrupelja uzeti, ali ne znam kako ću ocijeniti kvalitetu limarije - novi lim je novi lim, a koliko je koji element precizno izrađen i kolika će bit zaje*ancija s pripasivanjem, to će znat limar
Božo čitam i ne vjerujem..pa fićo je živ!! A još ako se sredi bilo bi vrhunski
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Krenuo je nesto, bas se radujem
Jel to forum pokrenuo radove?
Dobrim dijelom... Al pomalo, nemojte me sad počet pilat s tim kad će bit gotovo.
Počeo sam nabavljati limariju, treba dogovorit limara, treba sredit motor - trajat će to. Ali želim početi, svaki put kad odem na selo kod staraca, vidim fiću kako stoji i malo me zaboli srce. Pa da ne patimo više ni on ni ja - ajmo.
Počeo sam nabavljati limariju, treba dogovorit limara, treba sredit motor - trajat će to. Ali želim početi, svaki put kad odem na selo kod staraca, vidim fiću kako stoji i malo me zaboli srce. Pa da ne patimo više ni on ni ja - ajmo.
Hehe zovi kad budes doma pa na pivu navratim pa mozda dobijes po Krizevcima đir
samo nek se radi.... i ja svojevremeno kombinirao ne registrirat auto i radit limariju pa me limar odgovorio..... reko je da mališa nije nigdje trul, nigdje propao i da vozim dok je tako. Evo tome prošlo već četiri godine. Al auto u suhoj garaži, po kiši se i ne vozi..... Ovako može još 100
sad čitam upis pa sam ne komtam kaj sam uopće želio napisat...
Što pjesnik htjede reć - a da mu složiš kočnice, revidiraš motor, nabaciš žestoko poliranje i gas kroz sezonu?
Ako je načet hrđom neće propast, a ipak se malo izguštaš.
Što pjesnik htjede reć - a da mu složiš kočnice, revidiraš motor, nabaciš žestoko poliranje i gas kroz sezonu?
Ma jok, razočaran sam što si se priklonio 903 bandi, a lijepo smo se dogovorili da je 850 mjera za fiću. Sad ja moram svog slagat da netko brani boje 850-tke.miro je napisao/la:Hehe zovi kad budes doma pa na pivu navratim pa mozda dobijes po Krizevcima đir
Nije isključeno.tomtom je napisao/la:sad čitam upis pa sam ne komtam kaj sam uopće želio napisat...
Moram otić na selo, dobro ga oprat (fiću ), snimit stanje pa odlučit.
Ma ne bi ja uopce stavljao onaj 850 je zvrk bio i nikakvih problema nikad dok nije odustao. Ovaj mi bio slozen skroz i u rezervi. Sta sam mogao.
Dobro tomtom veli, upicani ga i sezonu odvozi za gust i onda polako.
Stranica 33 / 39. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39
Stranica 33 / 39.