ABARTH 1000 TCR replica u izradi
+43
dino lič
gigi
xxyy333
autogrobnik18
funkymonoloko
MrRepsol
alen
maky
KERR
Marko ZG
jasmin.ck
kris vidic
Zloćko
fusher
Ćofi
petra
Floyd ZG
markopula
Lama
solex
zok fićo
Abarth
puyol
Miljenko
puyolov tata
dr.Damba
miro
prka126
Camshaft
st.lete
PIRAMIDA
miniV8
Lav
zbalija
johan
JURICA
Gajbica
nedo
Filip
ljubas
mitronni
Swordfish
Hrki
47 posters
Stranica 2 / 33.
Stranica 2 / 33. • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Re: ABARTH 1000 TCR replica u izradi
hornet ja idem sve do kraja,moj auto ce biti rastavljen do zadnje vide,kompletno izbrusen do lima iznutra i odozdola,ispod blatobrana,u prednjem kosu i u tadnjem koji je vec odradzen zatim prevarivanje cjele karoserije posebna zastita za hrđu pa zatim temeljnai ostalo.kupovat ce se sve nove vide i matice i to prokromske.
pjeskarenje svih mehanickih djelova,primjer vilice,glavcine itd
pjeskarenje svih mehanickih djelova,primjer vilice,glavcine itd
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
hrki po ovom sto sam sad procitao slobodno bi ti na tehnickom mogli upisat godinu proizvodnje 2009...salim se
samo ti sve lijepo poslikaj da se mozemo malo divit svemu tome pozz
samo ti sve lijepo poslikaj da se mozemo malo divit svemu tome pozz
nedo- Aktivni Član
- Broj komentara : 259
Registration date : 19.02.2009
Hrki,to je pravi posao,iziskuje puno puno svih oblika ulaganja,ali rezultat je novi fico...hehe Zato samo naprijed i pozdrav
to ce biti moje zivotno djelo i zelim ga izgurati do kraja,nadam se da cu uspjeti a snaga da idem dalje su svi koji uđu u moju garazu i kazu sta ce ti to uzalud trosis pare ili tebi ce to dosaditi i sve ces baciti u smece.
a ja im kazem e bas nece tako biti i jos se vise zainatim da cu ga jednog dana zavrsiti.
kolega hvala vam na pohvalama i podrsci
a sve sta se bude radilo bit ce poslikano i prestavljeno
a ja im kazem e bas nece tako biti i jos se vise zainatim da cu ga jednog dana zavrsiti.
kolega hvala vam na pohvalama i podrsci
a sve sta se bude radilo bit ce poslikano i prestavljeno
Hrki- Administrator
Evo bas to je nevjerojatno,koliko ima ljudi koji mi kazu ''sta ces ti s time,baci to,izgubit ces novce,uzalud ti ej sve kasnije ces baciti sve...'' A ja se samo nasmijem i kazem da ne moze on to shvatiti,i zbillja,ljudi ne shvacaju tu nasu ljubav.. A ja se bas nedam,zasto bih gledao kako netko drugi vozi ficu i cuva ga i radi,a ja da ga nemam,a toliko mi je prirastao srcu.. Zato kazem sam sebi,ja sam taj koji ce ga srediti iznova i voziti ga,u inat svima koji su protiv fice i toga! Zato je dobro da postoje ovakvi forumi i treba nam svima to..
Zato samo naprijed i nedajmo se!
Zato samo naprijed i nedajmo se!
Samo hrabro Hrki, pomalo ali sigurno! TCR će bit ozbiljna konkurencuja ovim današnjim plastičurijama hehe
Gost- Gost
evo danas ee ulovilo nesto vremena pa se nesto i odradilo.
posto jos uvjek cekam rođaka da mi doze osposobiti aparat za varenje co2,tako da sam nastavio sa brusenjem i pripremom za varenje zadnjeg ljevog boka.
teskom mukom ali se izbrusilo pola dana za jedan bok odozdo
posto jos uvjek cekam rođaka da mi doze osposobiti aparat za varenje co2,tako da sam nastavio sa brusenjem i pripremom za varenje zadnjeg ljevog boka.
teskom mukom ali se izbrusilo pola dana za jedan bok odozdo
Hrki- Administrator
evo danas radi imageshack
Hrki- Administrator
ili imas stvarno toliko volje ili imas jako puno vremena.
Svaka cast
Svaka cast
Gost- Gost
vremena malo ali volje puno.
ne zuri mi se nikamo bitno mi je da bude savrseno odrađen
ne zuri mi se nikamo bitno mi je da bude savrseno odrađen
Hrki- Administrator
evo ovih se dana pocelo variti.to dosta sporo ide jel sam pocetnik u varenju a ne zelim nikome davati da mi to radi jer mi je zelja nesto i sam nauciti,usput me nesto i aparat zeza radi pola sata dobro i onda pocne zaj.......
tako da estetski nije savrseno ali cu se potruditi da u konacnici bude dobro,ovo je tk pocetak radova na ovome boku imam jos par dobrih dana da izgubim da bi to bilo ok evo malo slikica
tako da estetski nije savrseno ali cu se potruditi da u konacnici bude dobro,ovo je tk pocetak radova na ovome boku imam jos par dobrih dana da izgubim da bi to bilo ok evo malo slikica
Hrki- Administrator
Bravo Hrki, samo hrabro, ja sam na svome fići čistija blatobrane odispod sa čeličnom četkom na bušilicu i mora sam se obuč ka beduin, a poslje tih radova izgleda sam ka dimljačar, heh
Gost- Gost
upravo tako i ja sve cistim i tako cu cjeli auto,mislio sam pjeskariti ali mi se ovo cini puno bolje jer kod nas to rade sa dosta grubim pjeskom,pa mi se to ne hvata uha
Hrki- Administrator
Ma to pjeskarenje je dvosjekli mać, može iskrivit lim.... dobro je za neka zavučena mjesta ali da je imat onaj fini pjesak, ka brašno. Ja sam ti sve čistija sa čeličnim četkama na bušilicu, pa kad bi dobro očistija namaza bi Antirostom ( srestvo koje neutralizira ruzinu i stvara zaštitni sloj). Antirost bi drža 24 h na limu i onda bi to premaza sa 2 ruke nitrotemeljne boje, pa 2 ruke kobita i evo drži se odlično.
Gost- Gost
Svaka cast kolega, vrijeme nije bitno kad se radi sa srcem.
Kad ga zavrsis bit ce ti sto puta draze sto si ga radija pedantno!
Kad ga zavrsis bit ce ti sto puta draze sto si ga radija pedantno!
Gost- Gost
pojacaj malo gas i smanji zicu!
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Hm,
ovo će biti slika i prilika . . . Samo polako, koliko vidim volje imaš a prolaziš nešto slično kao i ja - šta će ti fićo, šta ovo , ono . . . A kad op . . . . nekog BMW-a, a i sama pojava biti će baš pojava. Ne žuri, obzirom da radiš temeljito dovrši temeljito !
lp
ovo će biti slika i prilika . . . Samo polako, koliko vidim volje imaš a prolaziš nešto slično kao i ja - šta će ti fićo, šta ovo , ono . . . A kad op . . . . nekog BMW-a, a i sama pojava biti će baš pojava. Ne žuri, obzirom da radiš temeljito dovrši temeljito !
lp
JURICA- Aktivni Član
- Broj komentara : 649
Registration date : 30.04.2009
dat cu sve od sebe da to istjeram do kraja
Hrki- Administrator
evo tema opet stoji,kao sta su i radovi stali
razlog
nisam zadovoljan svojim limarskim umjecem odnosno varenjem,tako kako sad stoje stvari,probat ce se na hrpicu staviti malo novcica i auto bi trebao ici kod limara na varenje,jer zelim da auto ispadne savrsenstvo ali sa ovim mojim nacinom varenja to necu nikad postici,a ujedno imam i problema sa ocima,odnosno jednim okom pa mi svi kljucaju po glavi da se ostavim varenja.
problem sa okom nastao je iz jedne gluposti odnosno mladost ludost,kad sam imao 16 godina pao sa motora i naravno nisam imao kacigu i eto problema.
zato ekipo obavezno nosite kacige ka vozite motore,jer zivot je samo jedan
razlog
nisam zadovoljan svojim limarskim umjecem odnosno varenjem,tako kako sad stoje stvari,probat ce se na hrpicu staviti malo novcica i auto bi trebao ici kod limara na varenje,jer zelim da auto ispadne savrsenstvo ali sa ovim mojim nacinom varenja to necu nikad postici,a ujedno imam i problema sa ocima,odnosno jednim okom pa mi svi kljucaju po glavi da se ostavim varenja.
problem sa okom nastao je iz jedne gluposti odnosno mladost ludost,kad sam imao 16 godina pao sa motora i naravno nisam imao kacigu i eto problema.
zato ekipo obavezno nosite kacige ka vozite motore,jer zivot je samo jedan
Hrki- Administrator
dolazim da ti odrzim ubrzani kurs varenja
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
evo nakon duze stanke zadnja dva dana se nesto radilo
znac brusi se vanjski dio auta do lima na mjestima di je izbacio hrđu ili di je pokazao da bi ona mogla izaci,zatim nanosim premaz koji se zove PLASTO RUST i koji sluzi da ubije hrđu ako je negdje ostala,taj premaz napravi svoj zatitni sloj i nedozvoljava da hrđa ponovno izbija .
u planu je tako odraditi cjelu karoseriju di god je izbacila hrđa,pobrusiti i zastititi,zatim pobrusiti cjelu karoseriju odnosno matirati i prespricati je temeljnom bojom da bi auto bio dobro zasticen i onda napokon bi trebali uslediti limarski zahvati.
znac brusi se vanjski dio auta do lima na mjestima di je izbacio hrđu ili di je pokazao da bi ona mogla izaci,zatim nanosim premaz koji se zove PLASTO RUST i koji sluzi da ubije hrđu ako je negdje ostala,taj premaz napravi svoj zatitni sloj i nedozvoljava da hrđa ponovno izbija .
u planu je tako odraditi cjelu karoseriju di god je izbacila hrđa,pobrusiti i zastititi,zatim pobrusiti cjelu karoseriju odnosno matirati i prespricati je temeljnom bojom da bi auto bio dobro zasticen i onda napokon bi trebali uslediti limarski zahvati.
Hrki- Administrator
pomalo kolega,ja sam isto na pocetku kao i ti
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
samo naprijed kolega!
ja još nisam počeo,
ali čim se ukažu neke pare fičo ide u rekonstrukciju!
ja još nisam počeo,
ali čim se ukažu neke pare fičo ide u rekonstrukciju!
zbalija- Član
- Broj komentara : 34
Registration date : 14.08.2009
a trudim se maksimalno ali me malo muce financije ko i svih pa to sve ide nekako usporeno.
ali bitna je volja a sve ce ostalo doci sa vremenom
ali bitna je volja a sve ce ostalo doci sa vremenom
Hrki- Administrator
Stranica 2 / 33. • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Similar topics
» 1000 tcr replica by ljubas
» abarth replica(vječni projekt)
» ABARTH 1000 TCR
» 850 ABARTH REPLICA
» Z850 ABARTH replica