početak fićo 850, 83g
+34
Čuvitar
fico01
jasmin.ck
cofi69
pedjamil
xxyy333
Sasha19_81
FLASHmata993
Ćofi
Juraj83
gornji grad
zastava750(fićo)
fusher
Zloćko
BISTRI
Floyd ZG
unjke
solex
funkymonoloko
dr.Damba
Luka 850
Miljenko
Special
puyol
stipo68
Camshaft
Lav
Hrki
Filip
prka126
miniV8
johan
puyolov tata
miro
38 posters
Stranica 32 / 36.
Stranica 32 / 36. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Re: početak fićo 850, 83g
Da budem iskren stvarno me ne jebu novci u zivotu i to mi je zadnja rupa na svirali. Ne volim nepravde a da idem pare must od nekoga koga znam dobro nisam nikad tako Bozo moj ako hoces taj motor ja ti ga poklonim. Sorry tomtom tebe nisam upoznao tako da Bozo ima prednost.
Ja kazem dobro se dobrim vraca i to mi se desilo milion puta a mene nece spasit nikakvi novci ovog svijeta....jebo pare.
Bozek dodi pi njega kad hoces kod mene je u supi dole. Sve znas
Ja kazem dobro se dobrim vraca i to mi se desilo milion puta a mene nece spasit nikakvi novci ovog svijeta....jebo pare.
Bozek dodi pi njega kad hoces kod mene je u supi dole. Sve znas
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Ma hvala ti na velikodušnosti, al nema potrebe.
Ako je Tomo ozbiljno zainteresiran, možda se pogodite. Nije stvar nužno keša, dogovori se neka trampa, usluga, ovo-ono. Druga strana se isto bolje osjeća ako može ponuditi nešto zauzvrat, u najgorem slučaju novce.
Ako je Tomo ozbiljno zainteresiran, možda se pogodite. Nije stvar nužno keša, dogovori se neka trampa, usluga, ovo-ono. Druga strana se isto bolje osjeća ako može ponuditi nešto zauzvrat, u najgorem slučaju novce.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Kako god motor je taj kod mene, stoji i ceka godoa
Pa dobro jutro!
Hm, 850!
Bez ikakve zahebancije, naravno da bih htio jači motor, to nije uopće diskutabilno.
I da Miro, ne poznamo se, razmjenili svega par slova tu na forumu, al zainteresiran za motorček jesam. Iskombiniraj dal je tome doista tako, dal bi ga se zbilja odrekao i možda nešto dogovorimo.
Za trampu imam malo tog do ništa, vrijednost motora, nisam istraživao, ponuda sa moje strane...... a hebi ga meni vrijedi, al ne mogu stavit cijenu na njega, mogu ispast podcjenjivački....
Imaj me na umu pa ako ti doista ne treba, ako dođeš do te točke otvoren sam za suradnju i naravno, bilježim sa štovanjem.
Hm, 850!
Bez ikakve zahebancije, naravno da bih htio jači motor, to nije uopće diskutabilno.
I da Miro, ne poznamo se, razmjenili svega par slova tu na forumu, al zainteresiran za motorček jesam. Iskombiniraj dal je tome doista tako, dal bi ga se zbilja odrekao i možda nešto dogovorimo.
Za trampu imam malo tog do ništa, vrijednost motora, nisam istraživao, ponuda sa moje strane...... a hebi ga meni vrijedi, al ne mogu stavit cijenu na njega, mogu ispast podcjenjivački....
Imaj me na umu pa ako ti doista ne treba, ako dođeš do te točke otvoren sam za suradnju i naravno, bilježim sa štovanjem.
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Ma nista mi taj motor ne predstavlja, mislim da vise necu stavljati 850. Ovaj stoji i ceka neku trampu za 900 ili nesto u tom stilu.
Vidjet cemo se vec pa cemo se razgovarati uz pivce
Vidjet cemo se vec pa cemo se razgovarati uz pivce
Eto vidiš, ode Miro u 'armoničare.
Tomtom, pomoći ću ti da ga nagovoriš, dobro kažeš - ne može ti pisati 850 na autu, a da nije ekvivalent pod haubom.
Tomtom, pomoći ću ti da ga nagovoriš, dobro kažeš - ne može ti pisati 850 na autu, a da nije ekvivalent pod haubom.
E stvarno je postalo rijetko vidjeti fiću sa orginalnim motorom.Orginalni motor je glupost.To pali vozi i ne zajebava i onda postane vlasniku dosadan,zatim se ubaci jači motor i tu nastaje dramaturgija.Paljenje hlađenje grijanje curenje i sve ostalo
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Uuuuu, gle ovog šminkera.
Buco iz Zapresica, to je volja. To je cudo koliko je on u taj auto ulozio i vremena, volje a i novaca. Fanatik
Da se krivo ne razumimo,
-želja
-volja
-mogučnosti (kad imaš ovo dvoje iznad)
To su tri bitne stvari u životu čovika. Čim ti izostane jedna stavka onda kaskaš.... ******* tako je. Ali bez obzira za Bucu uvik je čovik je uspija spojit.
-želja
-volja
-mogučnosti (kad imaš ovo dvoje iznad)
To su tri bitne stvari u životu čovika. Čim ti izostane jedna stavka onda kaskaš.... ******* tako je. Ali bez obzira za Bucu uvik je čovik je uspija spojit.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
I konacno dosao zadnji dio da se motor skompletira. Ko da trazim iglu u plastu sijena.
Vozio sam se malo i hladenje je super kao i sve ostalo pa se spremam sljedeci vikend na Krk. Ove godine organizira Rijecka fico scena susret kakav je bio prvi puta prije desetak godina. Nademo se u Cavlima i onda put Krka odnosno Voza. Cjelodnevni kupanac, cuga i jelo i to je to.
Vozio sam se malo i hladenje je super kao i sve ostalo pa se spremam sljedeci vikend na Krk. Ove godine organizira Rijecka fico scena susret kakav je bio prvi puta prije desetak godina. Nademo se u Cavlima i onda put Krka odnosno Voza. Cjelodnevni kupanac, cuga i jelo i to je to.
Šta si na kraju od hlađenja ostavija?
Kako bi ja volio da mogu otići na fićijadu na Krk ali mi trenutne okolnosti ne dozvoljavaju
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Ma sta te briga Zloco, nek te posalju ko prosli put trajektom . Kako sam napisao onda...poslalo ga i dok se ovaj ne vrati sve cemo rasprodat i nestati hehe.
Moglo bi biti jako lijepo. Totalno neobavezno druzenje.
Hladenje je ostalo sa kilerom naprijed, druge nema. Vise nisam nista kemijao.
Moglo bi biti jako lijepo. Totalno neobavezno druzenje.
Hladenje je ostalo sa kilerom naprijed, druge nema. Vise nisam nista kemijao.
Okolnosti su se promjenile,davno su prošla vrimena dok sam krstario jadranom sve u svhu odlaska na fićijadu
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Pripreme za ficom na Krk vol. 10 hm...mislim da je-su zavrsene.
Stol iz osamdesetih je tu, zvucnik da pjevamo je tu, sve moguce sta se moze pokvatiti je tu, crijeva za hladenje provjerena ne puscaju je tu, spur koji postelavam svakih 200 km je tu, postelan sa novotarijom koja na sebi ima waser vagu i centimetre.
Zadnje sjedalo je vani da mi to sve stane je tu, imam onog paket tregera kako mu je ime Fadip ali mi se neda to skidati i stavljati. Volim sve nabacati i neda mi se piclaviti oko slaganja pa vezanja...ma.
Sta jos???? Nista...to je to.
Idem vec u petak sa mladom, romantika i tak to tako da sam na Cavlima prvi izjutra i pijem pive od 8
Stol iz osamdesetih je tu, zvucnik da pjevamo je tu, sve moguce sta se moze pokvatiti je tu, crijeva za hladenje provjerena ne puscaju je tu, spur koji postelavam svakih 200 km je tu, postelan sa novotarijom koja na sebi ima waser vagu i centimetre.
Zadnje sjedalo je vani da mi to sve stane je tu, imam onog paket tregera kako mu je ime Fadip ali mi se neda to skidati i stavljati. Volim sve nabacati i neda mi se piclaviti oko slaganja pa vezanja...ma.
Sta jos???? Nista...to je to.
Idem vec u petak sa mladom, romantika i tak to tako da sam na Cavlima prvi izjutra i pijem pive od 8
Brutalno!
Veselu vožnju Ti želim, dobar provod naravno.
Veselu vožnju Ti želim, dobar provod naravno.
Hvala ti...ma uvijek je dobar provod. To su ljudi koji se znaju godinama i nemas brige. Upali stroj i dodi
Miro bome si se opasno pripremio.Neznam za tebe ali kad sam god ponio sve za napravit generalku na putu nije bilo problema a kad bi mi slučajno falio ključ 13 baš bi mi on triba
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Rekao bi Miljac
Samo nek je vina i benzina i same gas
Samo nek je vina i benzina i same gas
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Baš san ljubomoran Miro. Baš. Lipo se provedite.
P.s. o ovom stroju vaservage i centimetara ću te pitat drugi put, sad guštajte.................
P.s. o ovom stroju vaservage i centimetara ću te pitat drugi put, sad guštajte.................
Pridružujem se znatiželji.Čuvitar je napisao/la:P.s. o ovom stroju vaservage i centimetara ću te pitat drugi put, sad guštajte.................
Hvala vam, provod zagarantiran .
Ma nemam straha da ce nesto riknuti putem. Odavna sam ga izgubio poslije onih Minhen 24 sata voznje i svakojakih avantura.
Jedino motor ovaj jos nije istestiran do kraja, jutros po obilaznici sam zabio kazaljku do kraja a i jos bi islo .
A ovaj stroj metar zadnje cudo neke tehnike je za mjerenje nekakvih visina i sirina. Rasteze se do 3 metra. U radioni kod sebe sam si to posudio i totalno je koristan.
Izmjerim kotac napred i otraga...3 mm zatvorim napred i to je to .
Nikad taj spur meni drzati nece...zasto nisam nikad otkrio. Sve sam novo stavio ali se zjebe svakih 300 km. Od prvog dana kad sam ga spustio je tako . Naviko se vec...
Ma nemam straha da ce nesto riknuti putem. Odavna sam ga izgubio poslije onih Minhen 24 sata voznje i svakojakih avantura.
Jedino motor ovaj jos nije istestiran do kraja, jutros po obilaznici sam zabio kazaljku do kraja a i jos bi islo .
A ovaj stroj metar zadnje cudo neke tehnike je za mjerenje nekakvih visina i sirina. Rasteze se do 3 metra. U radioni kod sebe sam si to posudio i totalno je koristan.
Izmjerim kotac napred i otraga...3 mm zatvorim napred i to je to .
Nikad taj spur meni drzati nece...zasto nisam nikad otkrio. Sve sam novo stavio ali se zjebe svakih 300 km. Od prvog dana kad sam ga spustio je tako . Naviko se vec...
Stranica 32 / 36. • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Stranica 32 / 36.