Polski Fiat 126PGL 650E
+9
oldschool
johan
prka126
puyolov tata
Camshaft
miniV8
Gajbica
Filip
Floyd ZG
13 posters
Stranica 5 / 5.
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Polski Fiat 126PGL 650E
Ma ako nemate novaca dodjite do mene sa jednom velikom sajbom za fleksu i ja vam badava napravim cabrija, ma može i bagija ili compacta, ovisno o želji i prognozi na vjestima ... Zajeb.... se,a možda i ne...
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Miljac
Gust je imat nesto neobicno. A auto za svaki dan imam. Mozda neki budu rekli pa steta unistavat auto. Kostat ce dosta toga sam svjestan . Vec sam jednu peglicu slozio i popusio ma njoj. E sad sam odlucan da bu cabrio. Ak nebu love za napravit bude za cios. Makar je limarija napravljena. Treba joj lezejevi na kotacima krajnici piksirat i polakirat. Zato cuvajte aute jer oni imaju i srce i dusu. I slazite sa ljubavlju i sve ulozeno bu vam se vratilo.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Re: Polski Fiat 126PGL 650E
"Zato čuvajte aute jer oni imaju i srce i dušu. I slažite sa ljubavlju i sve uloženo bu vam se vratilo."
(Ak nebu love bude za C.I.O.S.)
Miljac pa kako ti se desilo onda ovo...!? "Već sam jednu peglicu složio i popušio na njoj."
(Ak nebu love bude za C.I.O.S.)
Miljac pa kako ti se desilo onda ovo...!? "Već sam jednu peglicu složio i popušio na njoj."
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Miljac
A kak sam popusio. Pa kupio sam peglicu i uredio ju stavio pragove nove amortizere federe kocnice nove gume,auspuh frgazer paljenje,lape prednje itd. Ulozeno puno a nazadnje prodo za 4 tisuce kuna. A peglica je dobar auto al meni troslila oko 8 litara. Puno za dva cilindra. A i uredenje fice kosta puno ak se mjenja pragovi podovi blatobrani pa se statvljaju amortizeri kratnici lezaji kotaca piksiranje kocnice lakiranje pa uredivanje motora pa gume pa unutrasnost. Nek neko veli jer to moze slozit za 2 tisuce eura stim da sve drugi rade. Mislim da ne. Zato sam reko ulagat jedino ak se misli 2og zadrzat dok se taj trud neotplati.
Miljac
A kak sam popusio. Pa kupio sam peglicu i uredio ju stavio pragove nove amortizere federe kocnice nove gume,auspuh frgazer paljenje,lape prednje itd. Ulozeno puno a nazadnje prodo za 4 tisuce kuna. A peglica je dobar auto al meni troslila oko 8 litara. Puno za dva cilindra. A i uredenje fice kosta puno ak se mjenja pragovi podovi blatobrani pa se statvljaju amortizeri kratnici lezaji kotaca piksiranje kocnice lakiranje pa uredivanje motora pa gume pa unutrasnost. Nek neko veli jer to moze slozit za 2 tisuce eura stim da sve drugi rade. Mislim da ne. Zato sam reko ulagat jedino ak se misli 2og zadrzat dok se taj trud neotplati.
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Polski fiat 126p 77'
» polski fiat 126p ili peglica
» fiat 126 polski fiat
» fiat 127 mk1
» Fiat 600 d i 600 r
» polski fiat 126p ili peglica
» fiat 126 polski fiat