Polski Fiat 126PGL 650E
+9
oldschool
johan
prka126
puyolov tata
Camshaft
miniV8
Gajbica
Filip
Floyd ZG
13 posters
Stranica 2 / 5.
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Polski Fiat 126PGL 650E
Nastavljamo gdje smo stali!
Nastavak slika od jučer, ogoljavanje motora, rastavljanje.
Ovdje imamo problem, pogledajte pažljivo prvu sliku
Pa cilindri
Nastavak slika od jučer, ogoljavanje motora, rastavljanje.
Ovdje imamo problem, pogledajte pažljivo prvu sliku
Pa cilindri
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
odličan posao! vidim naradil si se, ali jel mogu postaviti jedno glupo pitanje? zakaj ne kupite si auto sa cijelim mototom, a ne pola?
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Nastavak je uslijedio odmah poslije današnjeg sastanka
Garavi klip i očišćeni klip jedan do drugog
Poliranje klipova
Očistil sam prljavštinu u krateru, dobar sloj mulja je bil unutra, sad blista
Evo di sam stao, nastavljam polako ali sigurno kad stignem
Garavi klip i očišćeni klip jedan do drugog
Poliranje klipova
Očistil sam prljavštinu u krateru, dobar sloj mulja je bil unutra, sad blista
Evo di sam stao, nastavljam polako ali sigurno kad stignem
Floyd ZG- Aktivni Član
Haha, u tome i je fora, kaj je meni interesantno, da takva mala makinica gura taj autić 120 na sat, koliko god on mali bio i to sve 120 je 120 hahaha.
Evo poslikal sam ti sve da vidiš ventilator i ostalo kaj si zadnji put pital kad smo se rastajali ti Prka i ja pred pivnicom.
Evo poslikal sam ti sve da vidiš ventilator i ostalo kaj si zadnji put pital kad smo se rastajali ti Prka i ja pred pivnicom.
Floyd ZG- Aktivni Član
tajnice manje pisati postove vise raditi,jes razumija,hahahaha....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Nema kaj postal sam produktivan skroz na skroz, samo čačkam, doduše tu i tamo si izbijem pokoji zub, al ajde, guram dalje.
Danas mi je sinulo to kak sam se sjebal sa zubom, za te pare kaj moram sad caltati stalno za zubara(i vrijeme) sam mogel kupit brda i doline za peglicu, neke pikanterije iz Abarth fabrike npr. koji su mi preskupi ovako... čak mi je palo napamet, da sam mogel majstoru dat da radi to kaj sam radio, al onda to nebi bilo to... Ovako kad je složim moći ću se divit sam sebi kako sam sve, ali baš sve sam složio na njoj, krv je potekla, zub je odletio, jučer popodne sam si prst poderal, pa sam i mašinu pošprical u crveno, dok sam izbijal bolcne iz klipova sam se lupil po šapi i prsnu po klipovima i bloku, to je to, nema, dok ne ostaviš krv na autu nisi niš napravil haha, sad to tako gledam(tješim se) hehe!
Danas mi je sinulo to kak sam se sjebal sa zubom, za te pare kaj moram sad caltati stalno za zubara(i vrijeme) sam mogel kupit brda i doline za peglicu, neke pikanterije iz Abarth fabrike npr. koji su mi preskupi ovako... čak mi je palo napamet, da sam mogel majstoru dat da radi to kaj sam radio, al onda to nebi bilo to... Ovako kad je složim moći ću se divit sam sebi kako sam sve, ali baš sve sam složio na njoj, krv je potekla, zub je odletio, jučer popodne sam si prst poderal, pa sam i mašinu pošprical u crveno, dok sam izbijal bolcne iz klipova sam se lupil po šapi i prsnu po klipovima i bloku, to je to, nema, dok ne ostaviš krv na autu nisi niš napravil haha, sad to tako gledam(tješim se) hehe!
Floyd ZG- Aktivni Član
johan je napisao/la:tajnice manje pisati postove vise raditi,jes razumija,hahahaha....
samo da tajnik nađe posao pa će te viditi što se zove bolesna osoba, hahahahaha
Tješi se tješi, evo i ja sam svoje odradio, sutra zadnji dan... jebiga, opet burzica, sad se nadam da ću imat vremena za šerafanje.
Floyd ZG- Aktivni Član
Felge kojima treba još pofarbat srca(prvo skinut staru buđavu napuhanu farbu). Felge kad sam uzeo bile su takvo ruglo da bi me sram bilo vozit se na njima, bile su horor, izrezbareni rubovi, eloksacija u banani, cijele zgrebane, užas živi, al sam ih i uzeo s namjerom da ih ispoliram. Pa sam se zabavljo s njima jedno vrijeeeeeeeeme i dobio ovo.
Zadnja promjena: Pegla ZG; 11/3/2010, 19:20; ukupno mijenjano 1 put.
Floyd ZG- Aktivni Član
fino ti to poliraš! ovak izgledaju kao prave felge... lol
p.s. ljepo jako!
p.s. ljepo jako!
miniV8- Administrator
Bogme sam se napatio, još uvijek vučem u prstima prljavštinu, heterogenu smjesu aluminija, pasti, ostale prašine i nekog nepoznatog elementa haha, namučil sam se al se isplatilo. Moral bum si sad nabavit one "sigurnosne vide" da mi ih ne skine neki majstor i ne odnese u aluminij.
Floyd ZG- Aktivni Član
vjerujem ja sam odustao na prvoj felgi! hahaahahaa
miniV8- Administrator
Meni je malo falilo i na prvoj i na drugoj, trećoj i četvrtoj haha, svakih sat vremena mi je došlo da hitim to sve u k... i odustanem, stalno sam se pital kaj mi je to trebalo... al dobro, netko bi to sa adekvatnom mašinom sredio u danu meni je trebalo ovako kad bih zbrajao, pa sigurno dan(čitav-radni) po felgi, jer ju prvo treba zbrusit, očistiti od eloksacije površinu, pa šmirglat, pa tek onda kad je glatka maximalno, polirat, užas živi, kaos u radioni, prašine od te eloksacije na sve strane, marama, krpa, maska na faci i opet crnilo iz nosa, horor. Nikad više neću plirat nešto tak veliko, nema šanse, od sad mi se više sviđaju rat look hrđave felge.
Floyd ZG- Aktivni Član
e sad vidiš zakaj bum ja imao hrđave felge
inače svaka čast na trudu
inače svaka čast na trudu
oldschool- Aktivni Član
- Broj komentara : 171
Registration date : 08.02.2010
Istina puno je jednostavniji postupak
Al razmišljam sklopit i jedan takav setup, sa felgama od plave, njih "pohrđavit" a ove sa žute ostavit kakve jesu i onda imam sve varijante osim drvenih !
Al razmišljam sklopit i jedan takav setup, sa felgama od plave, njih "pohrđavit" a ove sa žute ostavit kakve jesu i onda imam sve varijante osim drvenih !
Floyd ZG- Aktivni Član
Svaka čast na poslu!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
naprotiv dao sam ga, a sve znaš kak je i kaj je bilo... nemreš delat za badava... tak da, niš, idemo dalje!
Floyd ZG- Aktivni Član
Danas sam se primio posla, sreio sam zadnju haubu sa plave u mat crnu, trebam još prednju rješit onda smo sa tim gotovi i idu na autić, felge sam isto zalio, srca naravno, ovaj tjedan gume i to je to zasad, onda pomalo. onda slijedi mašina, čišćenje poliranje, farbanje limova i tak, još nikako da se odlučim u koje boje makinu pofarbat i dal da stavim 155 ili 165 gume, tako neke stvari nisam još razriješio ali trudim se to napraviti do vikenda.
Floyd ZG- Aktivni Član
provaj pronaci dvi za naprid 145/70-13 a ozada stavi 155/70-13....iako bi ja radje bija felge od pegle odnija na sirenje,i ostavija je na 12 cola sa dubokim felgama i malo spustenu,pola kruga ozada i odosprida okrenija jednu platu samo.....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Gume tek negdje za vikend ali nije se sjedilo skrštenih ruku, radilo se da, da!
Haube su gotove, felge čekaju, taj dio priče je spreman. Sad ću još pogledat pakne na kaj liče, jer mi se čini da su tvrde, slabo koče, čini mi se da je to prije bilo bolje, pa bumo vidli kaj veli sa drugima, doboše bum malo sastrugal i njih isto samo u mat crno bacil, čisto da mi se ne vidi hrđavi doboš kroz felgu
Haube su gotove, felge čekaju, taj dio priče je spreman. Sad ću još pogledat pakne na kaj liče, jer mi se čini da su tvrde, slabo koče, čini mi se da je to prije bilo bolje, pa bumo vidli kaj veli sa drugima, doboše bum malo sastrugal i njih isto samo u mat crno bacil, čisto da mi se ne vidi hrđavi doboš kroz felgu
Floyd ZG- Aktivni Član
su to nove haube ili si ih dal lakirati? odlično izgledaju!
miniV8- Administrator
Lakirao ja sam u podrumu haha, pa kaj ne vidiš slike, haube su sa one plave donorice, samo su prebrušene tek toliko da se skine lak, da matiraju i onda sam ih pošprical crnim mat sprejem, trošak 26kn x2 i još imam pol spreja za doboše hehe, morao sam na prednjoj pokrpat jednu rupu di je bila zinula, al to sam rješil isto za 10min, poliesterskim kitom, čisto da se zapuni. Te haube nisu ogledalo ljepote, da se razumijemo, vide se na njima risevi od šmirgla na nekim djelovima, zbrušeni djelovi od hrđe koji su zdravi nisu kitani ni niš, pokitana je samo prednja tu di je bila rupa, to je sve napravljeno sa idejom za što manje muke i što manje novaca, a da se promjeni izgled.
Floyd ZG- Aktivni Član
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Polski fiat 126p 77'
» polski fiat 126p ili peglica
» fiat 126 polski fiat
» fiat 127 mk1
» Fiat 600 d i 600 r
» polski fiat 126p ili peglica
» fiat 126 polski fiat