Fićo by Mićo-Vk
+12
Zloćko
jeremija
silvano2703
johan
Lav
Tomislav
puyolov tata
Hrki
Camshaft
Filip
prka126
Mićo-Vk
16 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Re: Fićo by Mićo-Vk
Camshaft je napisao/la:Pozdrav i dobrodošao, slobodno predstavi fiću/fiće detaljno, sa slikama i samo naprijed!
slike dolaze sutra. .danas nemam puno vremena, ali od sutra sam vise na forumu.
Mićo-Vk- Aktivni Član
- Broj komentara : 196
Registration date : 14.01.2010
Koliko vidim fićo je jako zdrav,samo sitnih radova oko limarije će biti.. Odlična osnova u svakom slučaju!
Stvarno, odličan temelj, samo naprijed!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
samo naprijed
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Sretno i berićetno !!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
po slikama vidim da je fico jako zdrav osim unutarnjih kolona .
odlicno imas dobar temelj i osnovu za rad
odlicno imas dobar temelj i osnovu za rad
Hrki- Administrator
Mićo smo napred ,fićo ti je dosta sačuvan .Biti če gušt viditi ga na ulicama Vinkovaca .
Tomislav- Član
- Broj komentara : 81
Registration date : 26.12.2009
fico je vec ludilo stanje,samo tako naprid
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
uhvatih malo vremena pa oa koju kažem . trenutno ne radim na fići ništa jer sam ogranićen na dvorište. još sakupljam neke djelove koji nedostaju.molio bi da mi javite kakva su vam iskustva sa glavaševičem.trebao bi lajsne na krovu i gumeih ćepova oko haba i vrata .na motoru ne mislim ništa veliko samo lanac ilanćanike i prebrtviti prešao je sig. 75ooo .
bok pa se čujemo
p.s jesu li lanćanici i lanac od 75o i 85o isti
bok pa se čujemo
p.s jesu li lanćanici i lanac od 75o i 85o isti
Mićo-Vk- Aktivni Član
O Glavaševiću nisam još ništa loše čul, al nemam osobnih iskustava... Lanac i lančanici bi trebali bit isti, kolko znam, za jugića su malo drukčiji...
Evo ovako.. Lana i lančanici su ti isti za fiću 750 / 850 / yugo 45 - originalno ugrađivani FKK (Filip Kljajić Kragujevac )
Ja sam dobar s Markom,i sve najbolje za njega. Trudi se ponuditi sve za ove aute. Problem je taj što su dijelovi koji se još danas prave za njih,lošije izrade i kvalitete. Evo odmah za primjer ove gumice za haube i vrata. Imam originalne nove iz neznam koje god i odlične su, i sad sam od njega kupio par komada : to nije guma,nego više plastika,odljevci nisu precizni itd.. Zato treba malo pripaziti ali inače sve 5
Ja sam dobar s Markom,i sve najbolje za njega. Trudi se ponuditi sve za ove aute. Problem je taj što su dijelovi koji se još danas prave za njih,lošije izrade i kvalitete. Evo odmah za primjer ove gumice za haube i vrata. Imam originalne nove iz neznam koje god i odlične su, i sad sam od njega kupio par komada : to nije guma,nego više plastika,odljevci nisu precizni itd.. Zato treba malo pripaziti ali inače sve 5
Filip je napisao/la:Evo ovako.. Lana i lančanici su ti isti za fiću 750 / 850 / yugo 45...
Kad sam mijenjal lanac, kupil sam isto FKK lanac i lančanike, ali sam pital odmah jel su isti i od yuga 45 pa mi je prodavač rekel da nisu skroz isti (da je npr. manji lančanik drukčiji ili tak nekaj, nisam siguran) i da se može pripasat nekak, ali da ipak nije to to...
za glavas. samo naj bolje.
narucis dio,postar donese,otvoris da vidis jel to to i platis,nije reklama ali sam s njim se cuja telefonom i naruciva pet sest puta dijelove i svaki put je ok,samo sta do mene je posta skupa pa sam nas drugi nacin dostave od njega
narucis dio,postar donese,otvoris da vidis jel to to i platis,nije reklama ali sam s njim se cuja telefonom i naruciva pet sest puta dijelove i svaki put je ok,samo sta do mene je posta skupa pa sam nas drugi nacin dostave od njega
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
evo kako je otoplilo krenuli su radovi,pisat cu vam o njima kasnije za sada samo slike.
http://img535.imageshack.us/gal.php?g=fotografija0025.jpg
http://img535.imageshack.us/gal.php?g=fotografija0025.jpg
Mićo-Vk- Aktivni Član
radovi se nastavljaju samo naprijed
Hrki- Administrator
radovi su i dalje u tijeku međutim ova me kiša već nekoliko dana blokira trenutno obnavljam jedan zadnji branik starog je tipa pa mu pokušavam staviti gumu tj onu plastiku kad bude gotov bit će slika a neki dan mi se dogodi i peh razbio sam lijvi far nabavim ja od kolege koji je otkrio jednog fiću ušljiviku dva ali oba opet desna pa ako neko ima lijevi ravni viška da se dogovorimo
Mićo-Vk- Aktivni Član
Mićo-Vk je napisao/la:radovi su i dalje u tijeku međutim ova me kiša već nekoliko dana blokira trenutno obnavljam jedan zadnji branik starog je tipa pa mu pokušavam staviti gumu tj onu plastiku kad bude gotov bit će slika a neki dan mi se dogodi i peh razbio sam lijvi far nabavim ja od kolege koji je otkrio jednog fiću ušljiviku dva ali oba opet desna pa ako neko ima lijevi ravni viška da se dogovorimo
Bravo Miki samo tako naprijed mislim da radiš dobar posao.
Poz...............Silvano2703
Zadnja promjena: silvano2703; 3/6/2010, 10:18; ukupno mijenjano 1 put.
silvano2703- Član
- Broj komentara : 35
Registration date : 27.03.2010
Fićo ti je odličan temelj za sređivanje, samo hrabro......
slažem se sa filipom, evo ja sam kupija originalni jugodent uložak brave i jako kratko je traja..... šta se tiće motornih djelova sve je 5. sigurno, jer te stvari ipak rade velike i ozbiljne firme, a ne neka mala privreda
slažem se sa filipom, evo ja sam kupija originalni jugodent uložak brave i jako kratko je traja..... šta se tiće motornih djelova sve je 5. sigurno, jer te stvari ipak rade velike i ozbiljne firme, a ne neka mala privreda
Gost- Gost
kako sam obeco saljem slike zadnjeg branika i nesto povarene limarije tj. pragova nutarnjih i vanjskih. izvana sam hartletrovao odnosno vario mesing zicom a iz nutra normalno autogeno varenje. sada mi preostaje gitanje, zastita i špritgita zatim ide kod pravog majstora na doradu i bojanje u komori.
Mićo-Vk- Aktivni Član
što kažete na branik
Mićo-Vk- Aktivni Član
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 1 / 3.