evo još jedne moje priče
+9
johan
Lav
Hrki
Floyd ZG
miniV8
Filip
Camshaft
puyolov tata
prka126
13 posters
Stranica 5 / 7.
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: evo još jedne moje priče
Jooooj nemogu ti opisat kako mi je drago što si došo nakon dugog vremena jer si mi dao informacija da poludiš... uglavnom što se glasnoće tiče tu si u potpunom pravu jer na bisici je probušen lonac, ali ono SKROZ, sa svih strana, pa zato prdi ko đubre. Što se frgića tiče dat ću si truda nabavit gs-ov ali samo ako pegla bude ostajala kod mene jer nažalost sve vuče na to da će morat ić. Uglavnom biti će updatea pa ćeš vidit ostala zbivanja i pomoć mi ako vidiš di sam zapeo. Fala tebi i živio mi 100 godina!
Samo reci pajdo, sad sam tu češće, zaintrigiran sam
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
prva stvar koju moram naglasiti je opet ona dobra stara da stvarno ima dobrih ljudi na ovom svijetu. Miljenko mi je poklonio cijeli motor od bisice i dobar dio motora od zrakom hlađene. iz tog razloga sam mogao nastaviti dalje, glave su na brušenju, lijepo vrijeme iskoristio, sada još samo moram vratiti motor nazad i zategnuti glavu. pa onda imam i pitanje. na koliko se steže glava od bisice?
JOŠ JEDNOM VELIKO HVALA MILJENKU!!!!
JOŠ JEDNOM VELIKO HVALA MILJENKU!!!!
zaboravio sam reći da mi je poklonio i auspuh od bisice i amortizere. bez auspuha nebi imao niš...
MILJAC
Ma koja hvala pa to je sve normalno. Pozivam i druge da ak neko ima doma crvene boje spric kita da isto tako donira da peglica dobi novu boju. Mozda ima dobrovoljaca sa agretatom kopresorom itd. Pa da pegla vozi. PORUKA SVIMA TU AK IMAS A NETREBA TI POKLONI NEKOM KO NEMA A TREBA MU. Samo naprjed i ak treba kaj zovi. E kad bi meni neko poklonio razne cjevi ili lim pa da ja krenem u izradu cabria. Al eto ocito bu bilo uzdaj se use i u svoje kljuse. ZIVIO PRKA JOS 100g.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
kompresor već ima, za to ne brini...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
MILJAC
A prka je ziva legenda. A zato sam i reko da se slozimo i da rjesimo tu bis peglu ili ti pegla na paru. Pa tajnik kluba nema ni za reg svoje vozilo. PA EVO PRJEDLOG POMOZIMO TAJNIKU KLUBA SLOZIT PEGLICU. Sve vrste donacija bu prihvatio. Neko bu donio pivu neko meso neko bu slagal motro kitalo se itd. Dije taj predsjednik i ti podpredsednici da neke rjesiju.
miljenko legendo hvala ti ko bratu, ali mogu ja dalje još ovo obavit do kraja sam, a i za boju ću se nekako snać... super mi je motor dobro došao, zapravo mi je on i auspuh najviše trebao! ali šta je je trebamo si pomagat, zato klubovi i postoje!
Jbg, ja sam sve preostale dijelove poklonio kolegi s drugog foruma koji je nabavio zračnu peglu... ako je šta ostalo ja pogledam, ali na žalost sumnjam
inače jel ima šta novoga? imaš li onaj priručnik za bis na engleskom? ako ne to ti mogu poslati...
inače jel ima šta novoga? imaš li onaj priručnik za bis na engleskom? ako ne to ti mogu poslati...
BISer- Aktivni Član
joj majstore puno ti hvala, imam priručnik ali mislio sam ak se napamet sjećaš na koliko se steže glava da ne kopam po knjizi...
ovih dana bisica bi trebala biti gotova, biti će slike i filmići, neboj se...
ovih dana bisica bi trebala biti gotova, biti će slike i filmići, neboj se...
MILJAC
Ma dobro nemoj me toliko hvalit. Al zasto sam kad mogu i drugi pomoci. A trebali bi bit slozniji i pomagat. A samo radi polako i strpljivo. A nadam se da su ti dj pomogli. A kad ju uredis izvana i iznutra onda bus najsetniji. A oces ju onda ipak prodat? Da imas za tristaca ili ficu.
neide na prodaju, ide jednoj prijateljici koja je ostala bez posla, i onda su joj uzeli auto koji je imala na leasing, i sada je bez auta. a ja sam sretan jer će se netko brinuti o autu i voziti ga. i dogovorili smo se kada joj dojadi, vraća ga nazad. onu zelenu (treću) najvjerojatnije prodajem. ako to prođe onda idem po tristaća.
Miljac
Ma ti si legenda. Samo treba sve slozit da cura nemora mislit puno oce di stat na cesti. A ja mislim da bi ti fico bio bolji. A jer pegla pali ima kocnice? A sad ak ju prodas super. A zelim ti puno srece u svemu i zovi ak di zaskripi. Budi uporan u radu i kupi nove sarafe i namazi ih onim tzv ljepilom za visoke teperature da se od vibracije neosarafi. Treba radit posteno i bit picajzla u radu. Tak auto bu vozio godinama. Meni su se smijali kad svaki put kad skidam vodenu pumpu ili maticu od homokinetcikog stavljam novo sve. Na prvom mjestu je sigurnos auta i vozaca zatim musterija kad vidi da je dobro slozen auto opran usisan pa opet dojdem. Tak i ti zamislis da auto nije tvoj i udri. Kosta al je poso kak mora biti. Jos kad bi imal mali kilo kljuc pa srednji i veliki da sve bu stegnuto jednako pa to je poso tek. Legendo radi jer rad ljeci. Od gledanja u auto nema pomoci. Drzi se poslovice sto oci vide to ruke rade.
Glava ti se zateže na 49nm ako se ne varam, ali pogledaj u priručniku jer moraš vidjeti kojim redoslijedom ide, to je navodno jako bitno. koliko te je izašlo brušenje glave? ja svoju uopće nisam dao brusiti, samo sam zamijenio brtvu i vozio nakon toga 10ak tkm i nikad problema.
BISer- Aktivni Član
ispalo me pre povoljno, mene 100 kn, a Josipa 150. zato što ga frajer nezna, hehe
Miljac
Bas se pitam pa kud bu prka sa tolikim dj i autima. A treba glavu brusit. Jos da je ventile pocistio pa to je posel. Al prka je legenda i pegla bu jurila ko prava zvjerka. A ja sam nisam pametat sto napravit sa svojom. Hrpa dj a oko dobivanja atesta toliko traze da je to strasno. Ak neko ponudi dobru lovu za peglicu i sve dj odo ja po fice.
Bilo napeto ovih dana opet sa Victoriom. Nazvao ja nju Victoria ( pobjeda ) jer je pobjedila komunalce, no moš si mislit. Eto našli oni mene opet. Puko sam totalno, pa ni kriminalci od murje ne bježe ko ja sa svojim peglama od komunalaca. Znači rok je bio da u ponedjeljak pegla mora se maknut, ali stvarno nema gdje. Prvo sam zvao Zdenka iz kluba da mu je poklonim, samo da neide na drobljenje, no čovjek nije mogao doć pa je sve ostalo na meni. Nije meni teško to napravit da ja imam normalno radno vrijeme, ali početak mi je u 06:00 a rijetko kada završim s poslom prije 20:00. Još je i to ok, ali nemam lipe prebite kod sebe i tada lipe nisam imao an mobitelu. Taman kada sam se pomirio da stavljam lock na ovu temu zove me cura u kombinaciji sa njezinim tatom, zašto peglu ne dopeljam kod njih??? Iako je cijelo vrijeme kiša padala, meni je malo sunca sinulo iznad mene. Dan prije toga me prijatelj zvao zbog mediterana kojeg mu pokušavam nabavit tako da sam ga bio tražio da li ima kakvu prikolicu za šlepat. Rekao je on meni da ju ima i da dođem po nju, ali moram nabaviti prostor i auto s kukom. Sada sam imao prikolicu, prostor ali nsiam imao auto. Taman večer kada me je cura zvala, prijatelj me zove da odemo na piće jer on odlazi raditi na more do 9 mejseca pa se nećemo vidjet. I tako se ja njemu jadam kako imam sve ali auto nemam s kukom, a ons e nasmije, pa što mog starog ne nezoveš on imam kuku i B+E. Ljudi moji kako sam ja bio sretan to vam opisat nemogu, Victoria će postat Victoria x 2. Drž nedaj odo ja do njegovog starog i nisam treba niti pitat čovjek je odma bio spreman pomoć. Nabrzaka sam otišao posuditi 100 kn da čovjeku mogu dat za gorivo bar kad je takva legenda. I ode ponedjeljak. Trčim do mejsta di je pegla i dobro je još je tamo. Mislim si još samo da do sutra izdrži. Sutradan me zove frend da dođem u prikolicu u 16:00. Super!! A ja radim do 20:00. ( prikolica nije od frenda, već od njegovog kuma ) Frend legenda sve organizirao a ja nemogu po prikolicu, naravno da sam u firmi molio i kumio da mi daju slbodno, no znate kako je tokod privatnika. Nekako se uspijem dogovorit sa frendom da to bude poslije 21:00. Vraćam se s posla u utorak oko 20:30 do frendovog tate, nisam cijeli dan niš jeo, još uvijek u radnoj manduri, ali moram peglu spasit. Krećemo mi do Dubca i meni kroz glavu prolazi, samo da je pegla još tamo... Dolazimo u Dubec kod frenda i pokupimo ga, sada sam već tako blizu tome da pegla bude spašena, i kada smo trebali uzet prikolicu frendov kum se ne javlja, a za prikolicu su potrebni papiri i svezana je lancem. Nikako nismo uspjeli dobiti njegovog kuma, i sad mi se frend ispričava , a meni ga je toliko žao jer se on toliko potrudio oko toga svega kao da je auto njegov a ne moj. Ništa odustali smo od tog dana i dogovorimo se za sutra. Meni sad najviše neugodno zbog frendovog starog jer sam ga vukao od Trnja do Dubca, žao mi frenda koji je sve organizirao i stvarno se potrudio i onda mu se kum ne javi. ( poslije smo saznali da je bio na nekom jako vaćnom sastanku i da nemože ). Srijeda. Završio sam s poslom u 19:30 i bio oko 20:00 u kvartu. Nisam ni kući išao ni ništa nego sam prvo išao pogledati da li je pegla tamo. Dolazim ja tamo, kada ono nema naljepnice od komunalaca. I sad mi prođe kroz glavu, ili je osoba koja mi je rekla da ih je pozvala mi se amo prijeti da ju otpeljam ili su komunalci stvarno spori. Nevjerujem da su komunalci spori. Trčim do frendovog starog, sjedamo u kadetta jaje 1.4, i pičimo u Dubec. Nađemo se s frendom i dolazimo do prikolice kad ono ispred prikolice neki ogromni kombi ( a ono 21:45 navečer, nemožeš ljudim kucat po vratima ). Ja se hvatam za glavu i mislim si, pa to je samo peglica zašto ju nemrem u miru odpeljat negdje a ne uvijek mučenja! Sreća pa je vlasnik kombija ostavio ključeve frendovom kumu (!!!) i on ga uspio dobiti na mobitel i pomakne kombi. Koja sreća. Zakačimo mi prikolicu, a prikolica 4 kotača, vlastita kočnica i teža od moje pegle. Nije baš kađo bio sretan, a ja si mislim, pa kako će vuči kada pegla bude gore?!?! Putem smo naravnoimali problema sa prikolicom jer se otkapčala pa smo ju zagurtnali. Napokon mi natovarimo peglicu i sada imamo još samo 2 problema. Na izlazu te slijepe ulice gdje se nalazi pegla je velika uzbrdica i čovijek treba sa kadetom to izvuč. Kada ju je izvukao rekao sam da odsada pa nadalje cijenim kadete ko i peglice. Drugiproblem je bio to što imamo ješ samo 25 km do odredišta peglice. Sjeo sam u auto i kroz zube promrmljao ajmo!Kađo je jako teško to prihvatio što ima iznad tonu prikvačenu za sebe, ali se nije predao. oko 23:10 smo bili na odredištu, i veselili smo se kao da smo na lotu dobili, a ne neku peglicu od komunalaca spasili. Kada smo vratili prikolicu ( koju mi je frend nabavio kao da je za njega a to znači besplatno ) i ostavili frenda, vraćamo se kći i ja čovjeku govorim da stane na bezinsku da mu natočim auto, no on nije htio, do kuće smo se svađali, no nije mi dopustio. Zato ne odustajem još uvijek od onoga što od početka govorim, da ima još jako puno dobrih ljudi samo što su nas pričama naučili na drukčije. Uspio sam idući dan vratit onih posuđenih 100 kn, a još uvijek sam imao peglicu. Kući sam došao u 00:30 i budio sam se u 05:00. Uopće nisam bio umoran, bio sam sretan, ljudi, bio sam sretan!!!
Ovim putem do neba zahvaljujem Franji Zelku ( prijateljev tata ) ,Rocky Balboi ( frend ), curi i njezinom tati jer da njih nije bilo nebi bilo Victorie x 2!
Ovim putem do neba zahvaljujem Franji Zelku ( prijateljev tata ) ,Rocky Balboi ( frend ), curi i njezinom tati jer da njih nije bilo nebi bilo Victorie x 2!
Zadnja promjena: prka126; 5/6/2010, 18:21; ukupno mijenjano 1 put.
A jesi car, to je čudo! Samo se ti ne daj i dalje i piši ovakve priče dok ne objaviš zbirku izabranih djela...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
E, ti stvarno muke mucis s tom Victoriom Al ajd, bitno da je jos kod tebe...
Gost- Gost
Dobro na kraju JEL SI ŽIIIIIV!!!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Hahahah, likčino, fakat si se naživciral. Mene više ne beje to 5% moja je bez tablica pred zgradom, samo neka dođu... mogu se slikat, jer zemlja nije gradska nego od zgrade, a susjedin tico na istu foru stoji već jedno godinu i pol hehe i dobio je naljepnicu naravno čim je ostala bez tabli ali im je poslala onaj neki nacrt iz katastra gdje se lijepo vidi da je parking u istoj čestici kao i zgrada i odjebala ih je. Jer kad treba doći pauk da miče aute koji nisu od stanara onda kažu da je to naše privatno i da oni to ne mogu... e pa onda ne mogu niš micat kad je tako, a kamoli moj auto.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
prošlu nedjelju sam bio kod pegle i malo se radilo:
1. Stavljen novi dihtung glave
2. Motor vraćen nazad
3. klackalica pobrušena i pošmirglana
4. sve vraćeno nazad
5. auto upaljen
6. auto i dalje trokira *@#!
7. Miro iduću nedjelju stavljam onaj fergazer koji si mi poklonio od pande!
Danas je Sveti Ante pa mi bilo neugodno ić šerafat, a LEGENDA tata od moje cure je kupio novi auspuh za bisicu. Tako da idući put ide auspuh gore, novi zadnji branik, ravnanje prednjeg veznog lima, kitanje prednjeg desnog blatobrana, stavljanje novog frgića od pande i probna vožnja!
Motor gore, hvala šogiju na pomoći!
Novi dihtung glave, hvala Kreši iz Šumećana!
Vraćen zadnji vezni lim:
Sve gore osim auspuha:
P.S. Slike su užas jer mi je pukao ekran na mobitelu pa kad slikam slikam na slijepo!
1. Stavljen novi dihtung glave
2. Motor vraćen nazad
3. klackalica pobrušena i pošmirglana
4. sve vraćeno nazad
5. auto upaljen
6. auto i dalje trokira *@#!
7. Miro iduću nedjelju stavljam onaj fergazer koji si mi poklonio od pande!
Danas je Sveti Ante pa mi bilo neugodno ić šerafat, a LEGENDA tata od moje cure je kupio novi auspuh za bisicu. Tako da idući put ide auspuh gore, novi zadnji branik, ravnanje prednjeg veznog lima, kitanje prednjeg desnog blatobrana, stavljanje novog frgića od pande i probna vožnja!
Motor gore, hvala šogiju na pomoći!
Novi dihtung glave, hvala Kreši iz Šumećana!
Vraćen zadnji vezni lim:
Sve gore osim auspuha:
P.S. Slike su užas jer mi je pukao ekran na mobitelu pa kad slikam slikam na slijepo!
Prka majstore, bar propuši frgu malo jer je stajala sigurno desetak godina. Baš bi volio da je OK.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Moje zvijeri
» nesto iz moje kolekcije
» Auto moje žene
» VW 1303S 1974g. od moje punice....
» Autobianchi Abarth ,, Auto moje mame,,
» nesto iz moje kolekcije
» Auto moje žene