evo još jedne moje priče
+9
johan
Lav
Hrki
Floyd ZG
miniV8
Filip
Camshaft
puyolov tata
prka126
13 posters
Stranica 2 / 7.
Stranica 2 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: evo još jedne moje priče
očigledno jako loš imformatičar čim nemrem poso 4 mjeseca nać, hahahahaah
prvo paljenje, dva- tri prije su bila bezuspiješna jer je pumpa za gorivo nešto zezala, odma nakon što smo pumpu sredili na prvi zub je upalila:
https://www.youtube.com/watch?v=Z6l5x43YAtQ
ovo je film nakon što smo spustili čok i makli kleme, radila je ko singerica sama:
https://www.youtube.com/watch?v=FbB4CImSEd0
https://www.youtube.com/watch?v=Z6l5x43YAtQ
ovo je film nakon što smo spustili čok i makli kleme, radila je ko singerica sama:
https://www.youtube.com/watch?v=FbB4CImSEd0
Prka naj se ljutit al tebi je netko maznul 2 cilindra, ovdje je samo pol mašine???
Gost- Gost
Zato traži drugu da složi pošteni motor!! hahaha
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
jesam se nagutal benze dok nismo skužili da nije pumpa spojena na +! hahahaahha
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
bixic je napisao/la:Prka naj se ljutit al tebi je netko maznul 2 cilindra, ovdje je samo pol mašine???
ma to mi se stalno događa sa peglicama da mi neko mazne pol motora, al onda ja da bi nadoknadio snagu stavim naljepnicu turbo i 16V, pa da vidiš kad pegla brže ide
Opet ja, nemoj vjerovat svemu kaj piše na afteku, ponekad ljudi namjerno ljepe nekakve naljepnice da zavaraju protivnike... Tak sam ja na XMu imal iza 2.0i a pod haubom V6 3.0.
Gost- Gost
znam zato se baš i zafrkavam jer su mi presmiješni likovi koji imaju brdo naljepnica na autu - turbo v8 i te fore a ispod 1.0 motor sa 45 ks. hahaha to su mi najjači likovi
po meni bi trebalo smanjivati a ne uvecavati tak da kad neko vidi kaj ga je napralo da mu stoji veliki iznad glave hahahaha
miniV8- Administrator
skroz sam zaboravio reć da ovaj naš precjednik nije normalan, frajer je uvlačio benzin u usta i onda ga pljuvao u frgić da upalimo peglu!! to još nisam vidio
Pa jesi mu ponudio pljugu poslije??? Sad frgić na reparaturu, rastalit će ti se dizne od želučane koseline u slini...
Gost- Gost
Čuj meni benzin miriši,a miniju možda ima dobar okus hehe,pa što nebi Jedino...tu je onda bilo i vode hahahaha
ma nisam mu ni trebo nudit cigaretu, sam je izvadio i krenuo zapalit, onda se sjetio da bi ipak bilo pametno da ispljune benzin prvo iz usta a onda zapali pljugu. tctctc dobro da pegla nije u plamenu završila
kakvi ste vas dvojoca mehanicari ,ja cu se raniti hahahahahahaha.
Ona dvojica iz crtica A JE TO su za vas mala beba hahahahahahahahahhahahaha
Ona dvojica iz crtica A JE TO su za vas mala beba hahahahahahahahahhahahaha
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Male tajne velikog minija ... Al pegla lepo dela...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
pa A JE TO su snimili po nama, samo što su stavili dva dede jer smo mi bili tada puno mlađi , pa da se ne skuži da smo to mi!
Polako frende, nije pegla spejsšatl, jedini moderni (da ne kažem futuristički) detalj je elektro pumpa za gorivo a ni ona nije bauk. Što se tiće čepa kilera, otiđi u prvu željezariju, kupi šeraf koji ti odgovara po promjeru i koraku navoja, skrati ga na potrebnu dužinu, podbaci bakrenu podlošku i peri. Osim ako ja nisam nekaj krivo skužil?
Gost- Gost
evo, ovo se događa, malo je kvaliteta filma loša i krivo sam držo kameru ali bitno je to da trokira, puca iz fergazera i gasi se. razvodnik je naštelan na 10°, platine na 0.5 mm, ler gas pojačavan, smanjivan i vraćen na staro, mješanje goriva i zraka štelano, čak sam isprobao i minimalno i maksimalno otvoreno/zatvoreno
evo ti prka oni moji filmići
miniV8- Administrator
prka126 je napisao/la:skroz sam zaboravio reć da ovaj naš precjednik nije normalan, frajer je uvlačio benzin u usta i onda ga pljuvao u frgić da upalimo peglu!! to još nisam vidio
Fakat si brutalan predsjedniče, pa kaj niste imali nikaj da nalijete normalno, nemrem vjerovat, sirovino! hahahaha
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
pitam ja prku jel ima benzina negdje on veli da da imam! i ja ocekujem da nemoram na pumpu sa bocom da on ima negdje drugdje osim u rezervaru da nalijem pa da imam cime zaljevati! jebiga! hehehe i ja i on dva debila!
miniV8- Administrator
skroz sam zaboravio reć da ovaj naš precjednik nije normalan, frajer je uvlačio benzin u usta i onda ga pljuvao u frgić da upalimo peglu!! to još nisam vidio
hahaa.tako se to radi sjor prezidente,snadji se druze...a kad upali koga briga sta se radilo
hahaa.tako se to radi sjor prezidente,snadji se druze...a kad upali koga briga sta se radilo
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Stranica 2 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Moje zvijeri
» nesto iz moje kolekcije
» Auto moje žene
» VW 1303S 1974g. od moje punice....
» Autobianchi Abarth ,, Auto moje mame,,
» nesto iz moje kolekcije
» Auto moje žene