evo još jedne moje priče
+9
johan
Lav
Hrki
Floyd ZG
miniV8
Filip
Camshaft
puyolov tata
prka126
13 posters
Stranica 6 / 7.
Stranica 6 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: evo još jedne moje priče
A ljepo legendo. Pa svaka cast na tastu i sogoru kaj pomazeju. A sad trokirat moze iz par razloga no vjerujem da bu to sve radilo. Pokusaj nabavit sredstvo SUPER 10 to skida svu masnocu pa recimo ko pusi u autu itd. Operes tepih i siceve i ko novo je. A vjerujem da bu ona i polakirana i da bu ko nova. Samo polako radi i uzivaj. I obaveno ti je hladna piva ili gemist bez toga ti je tesko. Kad frgu operes i nastelas bu joj lakse radit tak i tebi mora biti.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
frgu čistim sa ivasol, a alkohol ne pijem jer kad počmem nemam granice a pegla je 25 km od Zagreba, pa idem s autom, a jako volim svoju vozačku
*napomena auto = peglatron ( da vas ne zbuni ovo što sam napisao auto )hehehe
*napomena auto = peglatron ( da vas ne zbuni ovo što sam napisao auto )hehehe
Hoćeš reparirat frgu?
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Prka legendo,baš se uživim uvijek u tvoje priče! Ne daj se,ni sebe ni peglu hahaha živio!
To trokiranje ti je najvjerojatnije od karburatora, ako nije to onda lako može biti bobina. moja originalna se nikad nije do kraja pokvarila, ali kad sam je zamijenio auto je palio na zub što se kaže i puno mirnije radio. inače primjetio sam bio da motor puno bolje hvata gas i mirnije radi kad sam pobrusio klackalice tako da ti je to odlično što si riješio. sretno majstore i napiši kako se sve okončalo
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
Ma pričaj mi stari, čim ja operem auto udari pljusak, i to ne kiše, ovdje malo malo pa led, i onda mi kažu globalno zatopljenje....
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
u ovu nedjelju sam se provozao s Victoriom! Kako lijepo prima gas, tak sam bio sretan da vam to nemogu opisati. Kako mi je pukao ekran na mobitelu nisam ništa slikao, nadam se da ću ga ubrzo složit pa da slikam dalje.
Miro mi je poklonio pandin fergazer i mislim da sa njim ide još luđe nego inače.
A sada daljnji planovi:
1. pušta mi vodu na spoju na glavi, netko je prije mene bio sileđija pa je potrgo navoje. Možda to silikon riješi
2. sredit frgu do kraja (fali mi jedan feder i ono neznam kako se zove što izgleda kao slovo c pa se stavi da ne ispadne osovina van
3. promijenit filter zraka i crijevo do fergazera
4. stavit novu sajlu od čoka (imam ju samo ju trebam stavit)
5. sredit 3 gume 13" od bisice original ( treba ih samo pokrpat ) i da onda sve budu 13" na bisici
6. staviti normalnu pumpu goriva, a ovu elektro spremit za bolje dane (imam jedno5-6 komada običnih pumpi...)
7. vodenim šmirglom cijelu peglu i polakirat ju u crveno
8. promijenit zadnji branik jer je ovaj pukao
9. izravnati prednji vezni lim i pokitati prednji desni blatobran
10. srediti kočnice jer auto ne staje ( srećom puyolov tata mi je prije jedno pol godine poklonio nove pakne - hvala puyolov tata!!!)
11. km sajlu sredit jer ne pokazuje brzinu
12. skužit da li je crko ventilator na kileru ili se pali tek kada se motor fakat jako zagrije
13. do tog vremena kada riješim ovo sve pojavit će se još x problema pa neću dalje nabrajati
Još jednom hvala curinom tati na auspuhu, miri na fergazeru i puyolovom tati na paknama!
Miro mi je poklonio pandin fergazer i mislim da sa njim ide još luđe nego inače.
A sada daljnji planovi:
1. pušta mi vodu na spoju na glavi, netko je prije mene bio sileđija pa je potrgo navoje. Možda to silikon riješi
2. sredit frgu do kraja (fali mi jedan feder i ono neznam kako se zove što izgleda kao slovo c pa se stavi da ne ispadne osovina van
3. promijenit filter zraka i crijevo do fergazera
4. stavit novu sajlu od čoka (imam ju samo ju trebam stavit)
5. sredit 3 gume 13" od bisice original ( treba ih samo pokrpat ) i da onda sve budu 13" na bisici
6. staviti normalnu pumpu goriva, a ovu elektro spremit za bolje dane (imam jedno5-6 komada običnih pumpi...)
7. vodenim šmirglom cijelu peglu i polakirat ju u crveno
8. promijenit zadnji branik jer je ovaj pukao
9. izravnati prednji vezni lim i pokitati prednji desni blatobran
10. srediti kočnice jer auto ne staje ( srećom puyolov tata mi je prije jedno pol godine poklonio nove pakne - hvala puyolov tata!!!)
11. km sajlu sredit jer ne pokazuje brzinu
12. skužit da li je crko ventilator na kileru ili se pali tek kada se motor fakat jako zagrije
13. do tog vremena kada riješim ovo sve pojavit će se još x problema pa neću dalje nabrajati
Još jednom hvala curinom tati na auspuhu, miri na fergazeru i puyolovom tati na paknama!
bio sam danas kod victorie, i sada radi još deset puta gore nego prvi put kada sam ju uzeo, je*ote al sam majstor. pored toga događaju se takve stvari da mi je došlo da ju bacim u 3 pm. na šarafu koji steže glavu mi pršti voda kada dajem gas, curi mi voda na jednom dijelu na glavi ( imam to snimnjeno, ali stavim film kada dođem doma.. ) uglavnom kaos
Bježao sam od komunalaca, pa od ciosa, pa opet od komunalaca, povlačio peglicu od mjesta do mjesta, i na kraju sam joj našao mjesto iza Velike Gorice. Mislio sam da sam ju napokon spasio. Nisam...
Neznam koliko ste pratili dnevnik, ali Ovih dana iza Velike Gorice su bile velike poplave. Kada sam saznao da je iza Gorice poplava, vodostaj je već bio na 60 cm. Tako da sam odmah odustao od odvlačenja auta. Svi dijelovi koje imam za peglicu su skupa sa peglicom poplavljeni bili. mislim da ću pol toga sad bacit..
Ovaj auto me nevoli i točka..............
Neznam koliko ste pratili dnevnik, ali Ovih dana iza Velike Gorice su bile velike poplave. Kada sam saznao da je iza Gorice poplava, vodostaj je već bio na 60 cm. Tako da sam odmah odustao od odvlačenja auta. Svi dijelovi koje imam za peglicu su skupa sa peglicom poplavljeni bili. mislim da ću pol toga sad bacit..
Ovaj auto me nevoli i točka..............
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ma nije nista nerjesivo. Bude ona vozila i to uskoro. Ljepo sam ti reko dovuci ju kmeni. Ima djelova kod mene dosta tak da nebrini.
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Ovo su dijelovi koji su naje..
Iako sreća u nesreći što se ovo dogodilo je to što sam počeo sve dijelove čistit a to nebi nikada prije napravio
Iako sreća u nesreći što se ovo dogodilo je to što sam počeo sve dijelove čistit a to nebi nikada prije napravio
To te jučer glupača bolila od cuge pa si reko sam sebi, ajd da sredim te dijelove sad mi je prilika jer neke nagle pokrete nemrem izdržat. I tako si sjeo na stolac i počel prati dijelove. hahahah
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
prka ti mozes komotno postai disributer polovnih djelova za pegle,kod tebe nema cega nema
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
ovo što je tu na slikama je jedno 10% dijelova koje posjedujem. Ne želiš vidit na što mi soba liči. A tek kada frend skuži da u njegovoj šupi buksam dijelove... Srećom pa frend samo radi i ide na ribolove inače bi bilo belaja
Svaka cast. Iskreno onaj motor je susjed htio bacit al ak ti bu posluzio super. Mozda ga nagovorim i na frgazer. Brzo bus ti to napravio da bu ona ko nova.
Uživam uvijek u tvojim izvještajima i slikama,kod ovakvih akcija. Ma nedaj se,jači si i od poplave! Polako i sredit ćeš sve to!
daj prka koliko ih imas slozi meni jednu i to ne mora bit ova novija sto starija to bolja
Stranica 6 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Moje zvijeri
» nesto iz moje kolekcije
» Auto moje žene
» VW 1303S 1974g. od moje punice....
» Autobianchi Abarth ,, Auto moje mame,,
» nesto iz moje kolekcije
» Auto moje žene
» VW 1303S 1974g. od moje punice....
» Autobianchi Abarth ,, Auto moje mame,,
Stranica 6 / 7.