BALKANSKA LEGENDA Z-750
+29
dnx055
Juraj83
Lav
JYNX972
megi
ŠOLE
pucici 750le
Ćofi
miro
damir_zg
funkymonoloko
FLASHmata993
fusher
ARIEL
Zloćko
dr.Damba
Mićo-Vk
BISTRI
puyol
puyolov tata
Floyd ZG
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
johan
Miljenko
prka126
Marko ZG
33 posters
Stranica 6 / 14.
Stranica 6 / 14. • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: BALKANSKA LEGENDA Z-750
Ajde neka!
Fini ti ovi dijelovi, da se od toga sklopit itekakav stroj!
Fini ti ovi dijelovi, da se od toga sklopit itekakav stroj!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
i tata bi sine....
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
radovi krecu
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Pa znaš valda onu-dugo toplo ljeto!!Sretno Marko u radovima!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Evo par novih informacija!
Motor je rastavljen i sad se sve zna,par kanalica di ulje treba prolazit je bilo začepljeno od ulja i smeća,znači loša cirkulacija i hlađenje banana,na slici di je glava se vidi skroz lijevo di se guvi srebrni otisak od dihtunga da je malo tamniji znači voda je ulazila u cilindar,radilica dobra,cilindri za divno čudo odlični s obzirom kada smo izvadili klipove da su sa dva klipa karike popadale same jer su popucale,klipovi i klipnjače su u ok stanju,ali na tri klipa oznaka je (← 64,99 0.02 B) a na jednom (←65.00 o.o2 C),e sad dali mi neko može pojasnit o čemu se radi.
Nisam puno slikao jer je u garaži i slabo se vidi ali imam par slikica
To je za sad to,sutra će bit nastavak...
Motor je rastavljen i sad se sve zna,par kanalica di ulje treba prolazit je bilo začepljeno od ulja i smeća,znači loša cirkulacija i hlađenje banana,na slici di je glava se vidi skroz lijevo di se guvi srebrni otisak od dihtunga da je malo tamniji znači voda je ulazila u cilindar,radilica dobra,cilindri za divno čudo odlični s obzirom kada smo izvadili klipove da su sa dva klipa karike popadale same jer su popucale,klipovi i klipnjače su u ok stanju,ali na tri klipa oznaka je (← 64,99 0.02 B) a na jednom (←65.00 o.o2 C),e sad dali mi neko može pojasnit o čemu se radi.
Nisam puno slikao jer je u garaži i slabo se vidi ali imam par slikica
To je za sad to,sutra će bit nastavak...
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
To su iste mjere, no neznam zakaj tak piše drugačija oznaka.
Ajde drago mi je da si uspio smoći vremena i živaca radit i svoje vozilo!!!
Samo naprijed!!!
Ajde drago mi je da si uspio smoći vremena i živaca radit i svoje vozilo!!!
Samo naprijed!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Jesu to standardni klipovi?
Konacno te prelomilo, ajd baš mi je drago imat cu se s kim voziti po zgrebu...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
prva specijala
Puyol hvala na infu, znaci moram si nac karike za prvu specijalu.
Mini ja se nadam da ce bit slozen da se mogu vozit s njim i van Zagreba...
Mini ja se nadam da ce bit slozen da se mogu vozit s njim i van Zagreba...
pa da dođeš meni u Crikvu jer uskoro me Zagreb neće vidjeti dugo vremena....!
miniV8- Administrator
Nece ni mene znas da i ja uskoro idem u Munchen pa kad se vratim letim odma preko bare.
Znači namukao si se para.....
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Nikakva specijala!!Klipovi su ti STD a oznake su ti klase A ili B ili C!! Za svaki slučaj zami šubler i premeri klipove na čelu,sredini i na repovima.Inače prva specijala ide u tim motorima na 0.40.Tak da ti butrebale karike STD ak su cilindri OK.
Ahahaaa Zlocko je pun sam ko brod pa idem malo trosit pare van HR jer se ovdje vise nema na sta trosit, je ku... idem poslovno sa posudjenom lovom za kartu u nadi kad se vratim da cu bar moc vratit lovu sto sam posudio.
P. tata znaci std karike idu znaci ove oznake su isto std samo su klase klipova druge, cilindri su za divno cudo bombon tako da bi to trebalo bit to!
P. tata znaci std karike idu znaci ove oznake su isto std samo su klase klipova druge, cilindri su za divno cudo bombon tako da bi to trebalo bit to!
Sretno na putu!
Ak su te oznake kaj veliš,da ali pazi na kanale u klipovima.Veliš da su scurele karike pa da ti nisu oštećeni kanali-ošli u konus.U najgorem slučaju tražiš bolje klipove.
Ak su te oznake kaj veliš,da ali pazi na kanale u klipovima.Veliš da su scurele karike pa da ti nisu oštećeni kanali-ošli u konus.U najgorem slučaju tražiš bolje klipove.
nema se para a ide se "poslovno"na put i to ljeti hmmm sumnjivo mi to nekako ali eto nek ti bude hahahhahahaha ja se bojim uputit na put kroz trgovinu jer neznam kako ću se obračunat na kasi
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Hvala P. tata!
Te oznake sam iščitao sa čela klipa. Budem onda malo obratio pažnju na to!
Zloćko to ti je onaj poznati izraz "rizik poslovanja" a u najgorem slučaju ću malo proputovat i razgledat kakve oni tamo kante slažu,što i je jedan od razloga zbog kojih i idem!
Te oznake sam iščitao sa čela klipa. Budem onda malo obratio pažnju na to!
Zloćko to ti je onaj poznati izraz "rizik poslovanja" a u najgorem slučaju ću malo proputovat i razgledat kakve oni tamo kante slažu,što i je jedan od razloga zbog kojih i idem!
zloćko je napisao/la:ja se bojim uputit na put kroz trgovinu jer neznam kako ću se obračunat na kasi
A jesam umro...
Ajde Marko, samo naprijed, tvoj projekt ima puno potencijala, zato te svi tolko i gnjave da ga se primiš...
Cams zaletio sam se grlom u jagode u nadi kada sam ga kupio da ću se za mjesec dana vozit u njemu,možda sam i mogao da sam bio malo pametniji i napravio neke osnovne zahvate i vozio se s njim. Počeo sam nešto kemijat zamišljat si kako ću ovo,kako ću ono i kada sam kreno malo po malo sve sam dublje tonuo što se tiče financijski a to je usko vezano i sa voljom bar u mom slučaju i sve je počelo ić sporije i sporije,pa mi se onda zaredalo onih par jebenih operacija di sam i bez posla ostao u skladištu di sam radi, onda sam okreno stranu ploče u međuvremenu sam bio prisiljen prodat auto i odlučio sam kako bi nešto probao svoje pokrenut jer nisam imao posao i kupio sam kombi da bi se nešto počelo dešavat. I taman kad je sve počelo ić na bolje onda mi je ugino pas,tj. morao sam ga uspavat a da stvar bude još gora ta čitava havarija oko psa je trajala tjedan dana i to me ispilo i strašno pogodilo jer mi je to bio prvi ker i snjim sam prolazio najgore godine života i dobre i loše trenutke i tako ti s vremenom pas postane njabolji prijatelj,van ljudi, stvari i pojava koje se dešavaju van toga. Kad bi mi neko rekao ugino mi je pas ili nešto slično bilo bi mi ono prvo u glavi "pa šta kupit ćeš si drugog" al kad sam to osjetio na svojoj koži puno je drugačije izgledalo,čak sam zna miniV8 bio u totalnom ku... to vrijeme da sam ozbiljno htio dić ruke od svega i krenut nekim novim putem kako bi sve to zaboravio što prije. Al eto čovjek se s vremenom malo priber i krene dalje ambiciozno pa sad dokle će ova epizoda ić vidjet ćemo. Eto to je razlog zašto se ovaj moj projekt otegnuo na par godina a trbao je bit par tjedana!
Hajde čovječe daj malo optimizma bit će sve bolje fiću ćeš napraviti,psa ćeš polako prežaliti ali ne i zaboraviti,posao će krenuti a ja ti mogu ponuditi svoje rame ako se jednostavno želiš isplakati
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Pardon onda, moja greška kaj se tiče klipova.
A marko, jeb... ga, život je drolja, kad se najmanje nadaš uzme ono kaj ti je najdraže i samo ode, bez najave...
Samo ti završi u beštiju pa da osmijeh dođe na lice kad ga provozaš gradom!!!
A marko, jeb... ga, život je drolja, kad se najmanje nadaš uzme ono kaj ti je najdraže i samo ode, bez najave...
Samo ti završi u beštiju pa da osmijeh dođe na lice kad ga provozaš gradom!!!
Marko, lijepo i iskreno od tebe...
A situacija je takva da ekipa koja se ovdje skuplja oko fićeka nije neka oldtimer scena di su svi puni para pa biraju skupe i ekskluzivne primjerke rijetke u svijetu, a još rjeđe kod nas, nego banda koja voli prave stare jednostavne aute koji mogu pružit itekakav gušt, a za relativno malo ulaganja... To kaj je situacija usrana i kaj si jedva možemo priuštit i taj minimum je trenutno realnost i tu nema pomoći, jedino se možemo svi držat zajedno i eventualno si međusobno pomagat, jer ako se odreknemo još i tog hobija koji nam je mnogima vjerujem i ispušni ventil, onda smo gotovi...
Ja isto imam brojne želje i snove oko toga kakav bi moj fićo trebal bit (da se držim samo tog dijela, zanemarivši to kak bi mi život trebal izgledat ), ali sam se manje-više sabral i odlučil napravit kolko mogu, zato sam prikupil osnove kaj mi treba, neki normalan motor, mjenjač, auto je polimaren, sad je na farbanju, uložil sam nekaj u nove komponente ovjesa i kočnica, dakle recimo u neku sigurnost, i ajmo to sklopit... I opet sam s novcima u govnima, kaj bi tek bilo da idem na neka custom rješenja svega kaj se može unaprijedit... Uff...
Poanta svega je da mislim da se ovde svi razmemo i navijamo jedni za druge...
A situacija je takva da ekipa koja se ovdje skuplja oko fićeka nije neka oldtimer scena di su svi puni para pa biraju skupe i ekskluzivne primjerke rijetke u svijetu, a još rjeđe kod nas, nego banda koja voli prave stare jednostavne aute koji mogu pružit itekakav gušt, a za relativno malo ulaganja... To kaj je situacija usrana i kaj si jedva možemo priuštit i taj minimum je trenutno realnost i tu nema pomoći, jedino se možemo svi držat zajedno i eventualno si međusobno pomagat, jer ako se odreknemo još i tog hobija koji nam je mnogima vjerujem i ispušni ventil, onda smo gotovi...
Ja isto imam brojne želje i snove oko toga kakav bi moj fićo trebal bit (da se držim samo tog dijela, zanemarivši to kak bi mi život trebal izgledat ), ali sam se manje-više sabral i odlučil napravit kolko mogu, zato sam prikupil osnove kaj mi treba, neki normalan motor, mjenjač, auto je polimaren, sad je na farbanju, uložil sam nekaj u nove komponente ovjesa i kočnica, dakle recimo u neku sigurnost, i ajmo to sklopit... I opet sam s novcima u govnima, kaj bi tek bilo da idem na neka custom rješenja svega kaj se može unaprijedit... Uff...
Poanta svega je da mislim da se ovde svi razmemo i navijamo jedni za druge...
Ma ne trba brate Zloćko evo primio sam vješalicu i plačem ko gladna godina al osjećaj je dobar.Eh šta sam ramena iskvasio plačući... To si dobro rekao zaboravit neću sigurno,a dal ću fiću uspjet složit vidjet ćemo,nadam se da hoću!
očeš očeš... ak sam mogo ja svoj projekt priterat kraju onda ćeš i ti! ...........
miniV8- Administrator
Stranica 6 / 14. • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Stranica 6 / 14.