BALKANSKA LEGENDA Z-750
+29
dnx055
Juraj83
Lav
JYNX972
megi
ŠOLE
pucici 750le
Ćofi
miro
damir_zg
funkymonoloko
FLASHmata993
fusher
ARIEL
Zloćko
dr.Damba
Mićo-Vk
BISTRI
puyol
puyolov tata
Floyd ZG
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
johan
Miljenko
prka126
Marko ZG
33 posters
Stranica 5 / 14.
Stranica 5 / 14. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: BALKANSKA LEGENDA Z-750
PRVA LIGA. Sviđa mi se tvoj Fićek totalno... samo tako nastavi. Nadam se da će biti još slika. Pratiću restauraciju sa zadovoljstvom!!!
pozdrav Robert
pozdrav Robert
Gost- Gost
jel si radio kaj na fici?? ak da daj stavi slike bas me zanima
BISTRI- Aktivni Član
- Broj komentara : 298
Registration date : 21.06.2010
A nešto malo. Izvadio masinu i rjesio ono sranje šta mi je probilo kad ga nisam zastitio odma,i nešto malo dijelova sam uspio pribaviti za projekt!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
hajde mi molim te opiši kako naručiš i platiš od glavaševića
Mićo-Vk- Aktivni Član
- Broj komentara : 196
Registration date : 14.01.2010
Jako jednostavno! Otvori njihovu stranicu,registriraj se i proizvod koji želiš naručit-kupit staviš u košaricu oni zaprime narudžbu i prema navedenoj adresi prilikom registracije(provjeriš telefonski ako ti se da da vidiš dali je sve ok), pošalju ti na kućnu adresu paket. Prije nego što podigneš paket morat ćeš platit poštaru kako bi podigao paket cijenu proizvoda na to dodaš još 15% od te cijene proizvoda u katalogu jer kad šalju van države to se mora još platit i recimo ja živim u ZG-u ali ne šalju u Zagreb direkt nego dućan u Karlovcu i onda mi još na tu sveukupnu cifru sa onih 15% ide poštarina od Karlovca do ZG-a i to je to! Nije nikakva mudrost a uostalom imaš sve navedeno i lijepo objašnjeno na njihovoj adresi tako ako sam ti dao neku krivu informaciju da je ispraviš.
hvala ti
Mićo-Vk- Aktivni Član
- Broj komentara : 196
Registration date : 14.01.2010
Evo malo da oživim temu sa nekim novim slikama koje su se počele gomilat pa da se ne pretrpam i ne izgubim u poslu...
...nabavljena makša od yuga 45,ovako je izgledalo kod prijatelja u garaži brzinski servis skidanja mašine i getribe koje je trajalo cca 15 minuta dok sam sjedio na sicu od fiće,umirao od smjeha i pijuckao pivu...
...nabavljena makša od yuga 45,ovako je izgledalo kod prijatelja u garaži brzinski servis skidanja mašine i getribe koje je trajalo cca 15 minuta dok sam sjedio na sicu od fiće,umirao od smjeha i pijuckao pivu...
znaci motor nabavljen
nego sta ce biti sa ovim ficom?
nego sta ce biti sa ovim ficom?
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Stavljena pila na klocne i spremna za skidanje stare makše da mogu očistit dijelove koji su još ostali netaknuti što se tiče limarije i spremanja za lakiranje...
...moj vjerni pomagač,nikad me nije iznevjerio a prevezao je mašina i mašina među kojima su se našle i mašine od bmw-a 2.5 koje sa svojim agregatima imaju i daleko više od dopuštene nosivosti skejta na kojem sam se kao klinac bar jedanput mjesečno pošteno ogulio na asvaltu dok sam izvodio nemoguće trikove što po zraku što po zemlji ...
...moj vjerni pomagač,nikad me nije iznevjerio a prevezao je mašina i mašina među kojima su se našle i mašine od bmw-a 2.5 koje sa svojim agregatima imaju i daleko više od dopuštene nosivosti skejta na kojem sam se kao klinac bar jedanput mjesečno pošteno ogulio na asvaltu dok sam izvodio nemoguće trikove što po zraku što po zemlji ...
A trebao bi ga do ovog ljeta završit kako sam i sam rekao a ako to ne uspijem ide u staro željezo jer sam više puko već ga 2 godine slažem i uvijek mi isto izgleda i po malo gubim volju ili ide na bubanj...
MA SAMO NAPRIJED I SLOZI TO VRIJEME NIJE VAZNO FICO JE KO STARO VINO STO STARIJE TO BOLJE I SKUPLJE
Evo malo sam išao riješit onu pizdariju koja mi se desila kada sam završio u bolnici na operaciji a fićo ostao pokriven s ceradom koje koda ni nije bilo pa je na svim varovima izbilo jer nisam ga na vrijeme zaštitio i uz to još se i napunio vodom pa sad sve iz početka...
...žičana četka na bušilicu i deri do lima...
...premazano sa antikorozinom da odradi svoje,stajlo je cca 2 dana pa skidanje sa vodobrusnim laganog sloja rai daljne procedure...
...špricanje reaktivnom temeljnom kao zaštita prije zime,moj prijatelj Bubi se praksa na mom fići kako bi što bolje polakirao svog fiću kojeg je kupio i koji je viđen u mojoj temi o kombi prijevozu(plavi fićo)...
...druga strana očišćena i premazana anti korozinom,ali nije pošpricana jer je došlo ovo loše vrijeme pa je pospremljen kod prijatelja u garažu do proljeća...
...žičana četka na bušilicu i deri do lima...
...premazano sa antikorozinom da odradi svoje,stajlo je cca 2 dana pa skidanje sa vodobrusnim laganog sloja rai daljne procedure...
...špricanje reaktivnom temeljnom kao zaštita prije zime,moj prijatelj Bubi se praksa na mom fići kako bi što bolje polakirao svog fiću kojeg je kupio i koji je viđen u mojoj temi o kombi prijevozu(plavi fićo)...
...druga strana očišćena i premazana anti korozinom,ali nije pošpricana jer je došlo ovo loše vrijeme pa je pospremljen kod prijatelja u garažu do proljeća...
odlicno marko vidis da ide samo naprijed
Hrki- Administrator
A ide Hrki al sve je to ki.. od labuda kad nemaš garažu pa sve moraš na dvorištu i još uz to živim na primetnoj lokaciji di mi dnevno prođe tisuće i tisuće ljudi tik uz dvorište a bar ih pola zuji u mene i još nema goreg kad mi se nasere bus u gužvi u koloni ispred kuće krcat ekipom koja ide s posla pa svi počnu promatrat iz dosade jer nemaju ništa pametnije za gledat onda si možeš mislit koji je to gušt,a ti ono ležiš na podu i mučiš se već par sati sa nekom sitnicom dodje ti da sve ... zato ide sve tako usporeno!
ma to su dugotrajni projekti iz razloga sta je zavladala neimastina i sve se radi na kapaljku kako se moze,ali doci ce i bolja vremena nadam se.
a to sta nemas garazu to je otezavajuca okolnost istina ziva
a to sta nemas garazu to je otezavajuca okolnost istina ziva
Hrki- Administrator
Marac moraš bit ustrajan, nemoj sad posustat, jer pogledaj, odradio si jako velik dio posla tj. limariju si riješio.
Ja sam svojega 3 godine radio dok nije krenuo na cestu, a i onda ne staje posao, uvijek se nađe nekaj kaj moreš poboljšat pa opet u garažu.
Razumijem da manjak grijanog prostora otežava sve ali nedaj se.
Da pitam kaj bu sa tim naranđastim?
Ja sam svojega 3 godine radio dok nije krenuo na cestu, a i onda ne staje posao, uvijek se nađe nekaj kaj moreš poboljšat pa opet u garažu.
Razumijem da manjak grijanog prostora otežava sve ali nedaj se.
Da pitam kaj bu sa tim naranđastim?
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Narančasti je cijeli izrezbaren zadnji kraj i ide mašina od gsi-a u njega!
znaci neka opaka zvijer ce to biti.
ajde nas malo poprati sa slikama da vidimo i taj projekt
ajde nas malo poprati sa slikama da vidimo i taj projekt
Hrki- Administrator
Ma imao sam par sličica i još je i frend stavljao na oldschool neke slike ali sam ih negdje zametnuo,sve u svemu bolesno izgleda za sada jer su otpilili cijeli odostraga zid skup sa dijelom poda i "mosta" zadnjeg i našvasali komplet cijeli most od vektre tako da će mašina bez problema sjest unutra samo će se morat malo pozabavit oko getribe i prijenosa,i naravno proširivanja jer sad već sa svke strane strše kotači van rubnjaka koji su odrezani a i da nisu fizički bi stali kotači da ni ne dodiruju rubnjake jer su toliko vani.!
ajde poslikaj malo to i otvori temu da se cudimo oko toga
Hrki- Administrator
aha to je onaj kaj si govoril za vectru, samo potraži ti fotke
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Ma Hrki čudo neviđeno,šalim se,čim malo zatopli idem kod frenda u šumu da ga otkrijem i poslikam jer sad stoji vani pod ceradom... ili ako se neko snalazi na oldschoolu frend pod imenom pelepelezg je otvorio temu "ćof+opel=?".
Je Puyol to je taj!
Je Puyol to je taj!
Marko kad bu tvoj fičo vidio nastavak radova?
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Miljac cim zatopli vadim ga iz prijateljeve garaze i nastavak radova pod nadstresnicom slijedi. A po planovima bi do ljeta TREBAO bit gotov vecim dijelom. U pravilu ga treba polakirat i pocet sastavljat bar ove dijelove koje sam uspio prikupit.
Stranica 5 / 14. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Stranica 5 / 14.