BALKANSKA LEGENDA Z-750
+29
dnx055
Juraj83
Lav
JYNX972
megi
ŠOLE
pucici 750le
Ćofi
miro
damir_zg
funkymonoloko
FLASHmata993
fusher
ARIEL
Zloćko
dr.Damba
Mićo-Vk
BISTRI
puyol
puyolov tata
Floyd ZG
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
johan
Miljenko
prka126
Marko ZG
33 posters
Stranica 8 / 14.
Stranica 8 / 14. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: BALKANSKA LEGENDA Z-750
klip počme ribati isključivo kad je temperatura premašila svaku granicu normale a tu smatram da je najviše kriv onaj isprid koga stoji satić od temperature....
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Dečki znate kaj je hidro udar?? E to se dogodilo nama i razneslo donji dio motora!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
hidro udar je urbana legenda
ko i djevice od 20 godina...
šalamala.....događa se, al rijetko, treba dobro i naglo probit dihtung ili puknut aluminij za takvo što...a popularno je kad se zaletiš autom pod vodu
ko i djevice od 20 godina...
šalamala.....događa se, al rijetko, treba dobro i naglo probit dihtung ili puknut aluminij za takvo što...a popularno je kad se zaletiš autom pod vodu
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Da ubacim još ovih par preostalih slika od neki dan...
Rastavljena pumpa od kombića 900 AK,malo odmašćena..
...korpa u jako dobrom stanju i nova lamela...
...i lanac isto ide u penziju a triger se sprema za montažu...
...još par sličica trenutnog stanja nekih dijelova...
...stigla je i glava sa obrade ali nisam slikao jer je bilo već kasno ali budem danas sko se sjetim!
Rastavljena pumpa od kombića 900 AK,malo odmašćena..
...korpa u jako dobrom stanju i nova lamela...
...i lanac isto ide u penziju a triger se sprema za montažu...
...još par sličica trenutnog stanja nekih dijelova...
...stigla je i glava sa obrade ali nisam slikao jer je bilo već kasno ali budem danas sko se sjetim!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Par sličica od danas...
...malo igranja sa purolom i alu dijelovima(nosač motora, kućište termostata altermator)...
...glava nakon obrade...
...blok uređen i pofarban...
...stavio sam samo provizorno da vidim dali se dobro kombiniraju boje i izgleda ok...
...za sada toliko!
...malo igranja sa purolom i alu dijelovima(nosač motora, kućište termostata altermator)...
...glava nakon obrade...
...blok uređen i pofarban...
...stavio sam samo provizorno da vidim dali se dobro kombiniraju boje i izgleda ok...
...za sada toliko!
Lepo Marko!!!!
Samo fotkaj!!
Samo fotkaj!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
prelakiraj aluminijske djelove bezbojnim lakom za aluminij manje ce se sjajiti ali ce puno puno duze drzati jer ce ti taj sjaj nestati nakon mjesec dana i sve oksidirati a ako ces htjeti taj sjaj morati ces ga jako jeb..o odrzavati i glancati
ide to tebi marko svaka cast
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
al se sjaji
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Marko svaka čast lijepo to tebi ide nema šta!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Hvala ekipo!
Ma koliko izdrzi izdrzi sjaj to mi je ionako sporedna stvar bitno mi je da je sve na svom mjestu,da nema nigdje vode, ulja ili antifriza i prije svega da funkcionira sve bez greske, a onda ce mi mozda postat gust to svaki put prije nekog mitinga malo ispolirat i deri... Jedino sta cu zastitit ce bit felge kad se urede do kraja,ali mislim da cu ih plastificirat jer s covjekom koji je radio frendu felge za motor sam pricao i rekao je da bi me izislo plastificiranje 100kn po felgi sto mi se i necini puno s obzirom da sam onda miran dosta dugo sta se tice toga.
Ma koliko izdrzi izdrzi sjaj to mi je ionako sporedna stvar bitno mi je da je sve na svom mjestu,da nema nigdje vode, ulja ili antifriza i prije svega da funkcionira sve bez greske, a onda ce mi mozda postat gust to svaki put prije nekog mitinga malo ispolirat i deri... Jedino sta cu zastitit ce bit felge kad se urede do kraja,ali mislim da cu ih plastificirat jer s covjekom koji je radio frendu felge za motor sam pricao i rekao je da bi me izislo plastificiranje 100kn po felgi sto mi se i necini puno s obzirom da sam onda miran dosta dugo sta se tice toga.
plastificirati mozes u sve boje koje su po ral karti saomo ti aluminij ispod plasticnoga sloja isto brzo oksidira i pretvara se u prasinu a za to ti je potrebna samo jedna mala rupica da pocne propadati zato dobro razmisli sta zelis raditi
pa moreš felge i lakirati i također ne izgleda loše
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Covjek koji to radi daje garanciju na svoj posao a posto je rekao da u ovom slucaju ide malo deblji sloj da stiti felgu od kamencica i slicnih stvari(naravno ne i rizola) znaci ako se dogodi ista od toga sta si rekao damba ide njemu na dusu i trosak jer cu ja svoj dio posla obavit sto znaci da cu platit koliko kaze jer je to jedini nacin da svak drzi do onoga sto je receno i dogovoreno,ali svejedno hvala na savjetima svaka informacija i savjeti su dobro dosli, bar u mom slucaju.
Jebat ga zlocko vec sam dvije ogulio i napola sredio tako da cu to onda i zavrsit bar se nadam.
Jebat ga zlocko vec sam dvije ogulio i napola sredio tako da cu to onda i zavrsit bar se nadam.
ide to tebi marko samo rokajte...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Trebam jos nabavit sve dihtunge znaci komplet dihtunga za yugo 45,letece lezajeve, lezaje bregaste i set za reparaciju karba od fiata 850 sporta,pa ako neko zna di ima ista od toga i po kojim cijenama osim u Tokicu jer sam za sad tu jedino i pitao nek napise tu slobodno...
ima u splitu u petronija..
leteći ležaji -100kn
garnitura brtvi-328kn
za ležaje bregaste neznam a za set za karb.ti mogu danas provjerit
leteći ležaji -100kn
garnitura brtvi-328kn
za ležaje bregaste neznam a za set za karb.ti mogu danas provjerit
Zloćko- MODERATOR SPAMER
prekrasno
FLASHmata993- Aktivni Član
- Broj komentara : 235
Registration date : 27.02.2011
Ljepo dokumentirano,ima tu price i dosta povijesti kad se pogleda te posla i idea.
Svakako napretka te skori zavrsetak price
U ovih ...stranica teme do sad teksta taman za BIOGRAFIJU za napisat
BTW.-Marko dal je to origigi Carb od fiata(Weberov) ili Holey izrada po licenciji od webera 24;28
Svakako napretka te skori zavrsetak price
U ovih ...stranica teme do sad teksta taman za BIOGRAFIJU za napisat
BTW.-Marko dal je to origigi Carb od fiata(Weberov) ili Holey izrada po licenciji od webera 24;28
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
I Zlockao ima kaj od seta ? Za karb !
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
Malo da osvježim temu jer ima laganog pomaka...
Malo su loše slike jer sam tek kasnije provalio da slike malo bolje ispadnu ako opciju za noć uključim,ali uglavnom se vidi o čemu se radi!
...od prije par dana... radilica,klipnjače i klipovi ubačeni,svi ležaji promjenjeni manje-više,glava uređena,gumice i ventili novi ubačeni i stavljena ali se motor nije mogao počet zatvarat jer mi je falio onaj komad od trigera koji je sada riješen-istokaren...
...dok sam se ja smucao okolo i gnjavio tokara da završi meštar se primio repariranja vodene pumpe od 900 AK-a...
... imam nešto i od danas slika ali me malo internet zeza i užasno sporo radi tako da ako ne uspijem danas stavit sutra ću ubacit ili možda i filmić ubacit ako proradi motor...
Malo su loše slike jer sam tek kasnije provalio da slike malo bolje ispadnu ako opciju za noć uključim,ali uglavnom se vidi o čemu se radi!
...od prije par dana... radilica,klipnjače i klipovi ubačeni,svi ležaji promjenjeni manje-više,glava uređena,gumice i ventili novi ubačeni i stavljena ali se motor nije mogao počet zatvarat jer mi je falio onaj komad od trigera koji je sada riješen-istokaren...
...dok sam se ja smucao okolo i gnjavio tokara da završi meštar se primio repariranja vodene pumpe od 900 AK-a...
... imam nešto i od danas slika ali me malo internet zeza i užasno sporo radi tako da ako ne uspijem danas stavit sutra ću ubacit ili možda i filmić ubacit ako proradi motor...
Jel to ono "telefonsko" repariranje pumpe??hahaha
Tvoj majstor mi je još uvek dužan pijaču!!Nek upali i dela kak treba-sretno!!!
Tvoj majstor mi je još uvek dužan pijaču!!Nek upali i dela kak treba-sretno!!!
...ma lako ako je majstor dužan bitno da ja nisam... nisam k.... ja sam već do gajbe duga doguro.
Bitno je da nisi ko Grčka!!!!!!!
...od danas radovi... stavljen karter,triger,pumpa,fergazer i još neke sitnice...
...to je to od slika šta imam za danas,sutra bi mogao bit sklopljen motor do kraja i upaljen dok je još vani da vidimo dli to radi i ako da kako!
...to je to od slika šta imam za danas,sutra bi mogao bit sklopljen motor do kraja i upaljen dok je još vani da vidimo dli to radi i ako da kako!
Stranica 8 / 14. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Stranica 8 / 14.