BALKANSKA LEGENDA Z-750
+29
dnx055
Juraj83
Lav
JYNX972
megi
ŠOLE
pucici 750le
Ćofi
miro
damir_zg
funkymonoloko
FLASHmata993
fusher
ARIEL
Zloćko
dr.Damba
Mićo-Vk
BISTRI
puyol
puyolov tata
Floyd ZG
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
johan
Miljenko
prka126
Marko ZG
33 posters
Stranica 9 / 14.
Stranica 9 / 14. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: BALKANSKA LEGENDA Z-750
Hej a zakaj pumpa ni kompletno složena???
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Čiste se ostali dijelovi za daljnje uređenje.
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Dobro ak je spakirana kak treba!!
Ak bu delal kak je lep, ima bit zakon! Sretno!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
To me jedino i zanima dali ce sljakat sve kako treba ubiti to mi je jedino i bitno, vanjski izgled i boje su mi nebitne. Da je po mom ja bi ga samo dobro ocistio i sastavio ali dok sam ja sakupljao dijelove koji su mi nedostajali prijatelj majstor se dotle bavio farbanjem i picanjenjem pojedinih dijelova bojama koje su se zatekle u radioni.
odlično si ti to posložio nema šta!!a usput evo sada sam zvao za set za karburator jer su mi rekli da će to nabavit i nula bodova...nemaju
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Mislio sam da neće doć taj trenutak i da do toga neće doć , ali evo dignuo sam ruke od svog projekta i krenuo u novi samo sa puno više nade i želje da se napokon počnem i ja kotrljat po cesti.
Ista priča samo drugo vozilo pa procjenite dali sam se zaj...
Ista priča samo drugo vozilo pa procjenite dali sam se zaj...
cestitam marko upalila aždaja
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
jupiiii je paliii...ma šta ono reče da si digao ruke..bolje ti je digni noge bar ćeš imat koristi
Zloćko- MODERATOR SPAMER
BRAVOOO!!Jedno pitanje-kaj bu ta ispušna gore ili imaš nekaj u talonu??
Upalio je, znaci radi i sretan sam da sam bar nesto rijesio ne skroz al taj dio posla je odradjen. Trebalo bi sad samo malo postelat paljenje, fergazer i jos neke sitnice da se dobije sto finiji rad masine makar sam ja i sa ovim zadovoljan al eto mestar ko mestar oce da uglazbi motor kako spada da mu je mirnija dusa. Kompresija mi se cini super jer se jedva na ruke okrece i kada se to uspije nakon toga se cuje jos 1-2sec. kako u motoru fucka onako ko na kamionu zrak za kocnice al samo naravno puno tise.
Ovaj auspuh je skinut sa one moje original makse 750 iz njega samo za ovu prigodu da ne grmi jer ima susjeda okolo pa da nebudemo neugodni ali imam razdvojene grane koje mi je dao prijatelj majstor iz kojih bi se trebalo potezat 4 u 1 pa u neki poderani lonac od motora kad ga nabavim.
Ovaj auspuh je skinut sa one moje original makse 750 iz njega samo za ovu prigodu da ne grmi jer ima susjeda okolo pa da nebudemo neugodni ali imam razdvojene grane koje mi je dao prijatelj majstor iz kojih bi se trebalo potezat 4 u 1 pa u neki poderani lonac od motora kad ga nabavim.
svaka vam dala!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
E Damba prijatelju skoro sam zaboravio na tu brigu,da me nisi sad podsjetio zaboravio bi uskoro da ga uopće imam. Šalim se!!!
Ovako ide priča...ovoga puta nije do mene... fićo je odvežen početkom ove godine u radionu kod jednog limara, ujedno i lakirera koji ga je trebao sfiniširat do najkasnije 4. mjeseca, kako bi ga mogao sastavit do kraja jer 90% dijelova imam... Meštar je tad još bio bez nekog stalnog posla jer je dobio otkaz u firmi di je radio i odgovarala mu je solucija da odradi fiću i da si zaradi nešto novaca,u međuvremenu se čovjek zaposlio i tu već lagano dolazi do usporavanja radova, taman kad sam ga pritisnuo da se malo angažira oko radova dogodila mu se pizdarija,špena od flekse ili lima mu je završila u uhu i uspojebala mu cebtar za ravnotežu tako da je morao na bolovanje i tu se naravno ništa nije opet počelo radit,a 4. mjesec je prošao. Idući rok je bio sredina 7. mjeseca di je i sam rekao da mora 100% bit gotov. Danas sam ga nazvao i rečeno mi je da je počeo nešto radit tako da ako bude prilike sutra ću malo poslikat i stavit koju sliku ako je stvarno nešto odradio!
Ovako ide priča...ovoga puta nije do mene... fićo je odvežen početkom ove godine u radionu kod jednog limara, ujedno i lakirera koji ga je trebao sfiniširat do najkasnije 4. mjeseca, kako bi ga mogao sastavit do kraja jer 90% dijelova imam... Meštar je tad još bio bez nekog stalnog posla jer je dobio otkaz u firmi di je radio i odgovarala mu je solucija da odradi fiću i da si zaradi nešto novaca,u međuvremenu se čovjek zaposlio i tu već lagano dolazi do usporavanja radova, taman kad sam ga pritisnuo da se malo angažira oko radova dogodila mu se pizdarija,špena od flekse ili lima mu je završila u uhu i uspojebala mu cebtar za ravnotežu tako da je morao na bolovanje i tu se naravno ništa nije opet počelo radit,a 4. mjesec je prošao. Idući rok je bio sredina 7. mjeseca di je i sam rekao da mora 100% bit gotov. Danas sam ga nazvao i rečeno mi je da je počeo nešto radit tako da ako bude prilike sutra ću malo poslikat i stavit koju sliku ako je stvarno nešto odradio!
koji peh
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Brzo buš ti došel u klub!!
pokrenul si se frend
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
kit naš svagdašnji navuci mi danas...moglo bi ovo bit odlično!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Ajde Marko dobro bu to bilo...
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
Ma samo da mi je da se to polakira i riješi što prije da se ne otegne opet na par mjeseci,a neću tlačit i forsirat majstora-lakirera da ne ode sve u krivom smjeru ,ovi ostali radovi bi trebali bit unutar tjedan dana gotovi kad on završi da može na regu jer iz te radione ide na brdo kod prijatelja koji je ekspert za sve ostale mehaničke dijelove,koji je do sada radio sve što se tiče mehanike i koji će ga upogonit i dovest do tehničke ispravnosti kako bi mogao na regu. To je takav protokol kad nemate adekvatne uvjete ni za osnovne radove znači mjesto di vas niko neće drkat i zabadat nos dok čitav posao ne odradite kako spada.
a jeb ga!
Al ajd imat ces pilu i bit ces sretan
Svaki napredak je lijepo za vidjet i cut ovdje!
Al ajd imat ces pilu i bit ces sretan
Svaki napredak je lijepo za vidjet i cut ovdje!
funkymonoloko- Aktivni Član
- Broj komentara : 397
Registration date : 26.08.2010
Evo malih novosti pa da ih unesem u temu dok se nisu nagomilale... od zadnjeg puta se napravilo nešto... kit je navučen na svim mjestima, trebalo bi ga sad detaljno ošlajfat prije šprica i ostale pripreme za lakiranje...
Kad sam se već zatekao u radioni majstor je predložio da se riješi pitanje oko položaja siceva pošto su gabariti unutarnjeg prostora sami po seb i za moju konstituciju tijela ubitačni kao i za većinu od vas, a ni sicevi nisu bili tvornički namjenjeni za fiću pa smo i zbog toga morali kemijat položaj šina i visinu siceva. Pomaknuti su i sad su cca 5 ccm od povišenja poda di dolazi zadnja klupa tako da se sad koliko toliko da ispruzit noge prema naprijed.
Evo i od majstora fićo koji se paralelno slaže sa mojim...
...nemojte zamjerit na lošoj kvaliteti slika jer je slikanou zamračenoj prostoriji sa lošim mobitelom,mislim da se vidi o čemu je riječ!
Kad sam se već zatekao u radioni majstor je predložio da se riješi pitanje oko položaja siceva pošto su gabariti unutarnjeg prostora sami po seb i za moju konstituciju tijela ubitačni kao i za većinu od vas, a ni sicevi nisu bili tvornički namjenjeni za fiću pa smo i zbog toga morali kemijat položaj šina i visinu siceva. Pomaknuti su i sad su cca 5 ccm od povišenja poda di dolazi zadnja klupa tako da se sad koliko toliko da ispruzit noge prema naprijed.
Evo i od majstora fićo koji se paralelno slaže sa mojim...
...nemojte zamjerit na lošoj kvaliteti slika jer je slikanou zamračenoj prostoriji sa lošim mobitelom,mislim da se vidi o čemu je riječ!
Stranica 9 / 14. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Stranica 9 / 14.