BALKANSKA LEGENDA Z-750
+29
dnx055
Juraj83
Lav
JYNX972
megi
ŠOLE
pucici 750le
Ćofi
miro
damir_zg
funkymonoloko
FLASHmata993
fusher
ARIEL
Zloćko
dr.Damba
Mićo-Vk
BISTRI
puyol
puyolov tata
Floyd ZG
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
johan
Miljenko
prka126
Marko ZG
33 posters
Stranica 3 / 14.
Stranica 3 / 14. • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: BALKANSKA LEGENDA Z-750
Drage volje stari ali fićo neće sigurno do tad biti gotov tako da,nevjerujem da cu doc jer sam si sam zacrto kad sredim fiću da bude mogo palit i vozit da cu onda tek doc na neki skup ili desant jer to mi je ravno ovome ko bez ku... u kurvaluk(bar meni osobno, neznam za druge). Jebiga!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
ajde ne pizdi ja idem zbog ekipe i druzenja,jer sam toliko dragih ljudi tu upozno i zato ih zelim upoznati licem u lice i malo se druziti snjima,i siguran sam da ce mo se dobro zabaviti,
evo ja pripremio vec nesto mesine za ispeći
ajde marko dodzi u ozalj da se malo druzimo i da malo razglabamo o fićama
evo ja pripremio vec nesto mesine za ispeći
ajde marko dodzi u ozalj da se malo druzimo i da malo razglabamo o fićama
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Je prika i ja sam slično razmišljao al i dalje me jebe ovo sta sam ti rekao,još kad bi vidio sve to uživo zbog čega slažem svoj auto, e onda bi me tek ubilo ono o čemu sam pričao... ma sjebale me operacije dvije koje sam imao u pola godine zbog posljedica iz saobraćajke sa motorom tako da me je to psihički,materijelno a najviše fizički jebalo pa nisam stigao završit fiću i zbog toga sve ide usporeno... a jebi ga ipak je zdravlje prije svega...
Marko ZG je napisao/la:Je prika i ja sam slično razmišljao al i dalje me jebe ovo sta sam ti rekao,još kad bi vidio sve to uživo zbog čega slažem svoj auto, e onda bi me tek ubilo ono o čemu sam pričao... ma sjebale me operacije dvije koje sam imao u pola godine zbog posljedica iz saobraćajke sa motorom tako da me je to psihički,materijelno a najviše fizički jebalo pa nisam stigao završit fiću i zbog toga sve ide usporeno... a jebi ga ipak je zdravlje prije svega...
prijatelju ako je zdravlja onda ce i svega ostalog biti.
znaci zdravlje je na prvom mjestu
Hrki- Administrator
Sve se razme, smetnuh s uma da stavljaš slike unazad, hehe.
Ma sa tim rupama i ja imam problema malih, makar nemam te šerafe sa plivajućim konusima ali su prišerafljeni i drže.
Ma kaj nebi išal na ozalj???
Nemoraš ti vozit svojeg, dojdi zbog društva, ekipe, ionak se bumo kad tad morali susrest i upoznat, zakaj onda ne prije nego kasnije.
Za prijevoz se snajde, ubaciš se nekom od ovih koji idu u vozilo i bok.
Naravno ak ima drugih razloga onda nismo tu da se miješamo, no ako si u mogućnosti ne libi se žicat za prijevoz.
Evo Camshaftov fićko isto ne vozi ali ide, skrpal se Juri, (i meni zeznul mjesto za spanje, hehe), znaći se se da dogovorit.
Ma sa tim rupama i ja imam problema malih, makar nemam te šerafe sa plivajućim konusima ali su prišerafljeni i drže.
Ma kaj nebi išal na ozalj???
Nemoraš ti vozit svojeg, dojdi zbog društva, ekipe, ionak se bumo kad tad morali susrest i upoznat, zakaj onda ne prije nego kasnije.
Za prijevoz se snajde, ubaciš se nekom od ovih koji idu u vozilo i bok.
Naravno ak ima drugih razloga onda nismo tu da se miješamo, no ako si u mogućnosti ne libi se žicat za prijevoz.
Evo Camshaftov fićko isto ne vozi ali ide, skrpal se Juri, (i meni zeznul mjesto za spanje, hehe), znaći se se da dogovorit.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Ma težak sam ja kolege čovjek za nagovaranje jer imam svoje nekakve ponekad i čudne principe kojih se držim,a što se tiče prijevoza imam ja doma vozilo za svaki dan tako da mi to nije stanga nego navedeni razlozi,bojim se kad bi si malo popio da nebi dosao u napast skidat drugima dijelove koji mi fale... zajebavam se ja sam uvjek za dobru akciju ali eto ovaj put ću ispast šupak ali imat će još sigurno puno prilika za akciju...
Marko ZG je napisao/la:Ma težak sam ja kolege čovjek za nagovaranje jer imam svoje nekakve ponekad i čudne principe kojih se držim,a što se tiče prijevoza imam ja doma vozilo za svaki dan tako da mi to nije stanga nego navedeni razlozi,bojim se kad bi si malo popio da nebi dosao u napast skidat drugima dijelove koji mi fale... zajebavam se ja sam uvjek za dobru akciju ali eto ovaj put ću ispast šupak ali imat će još sigurno puno prilika za akciju...
mozes se iskupiti 15.5 na skupi u zagrebu odnosno samoboru ?????????
Hrki- Administrator
a stvarno, napisali ste stranicu off topica.... kaj da sada radim
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Oš još malo offtopica?
Ajd malo ontopic, Marko, svaka čast na sređivanju lima i to, kaje s motorom, kaj je u planu (ili već obavljeno)?
Puyol, ti ko da se spremaš u Ozalj spavat, a ne roštiljat i družit se...puyol je napisao/la:
Ajd malo ontopic, Marko, svaka čast na sređivanju lima i to, kaje s motorom, kaj je u planu (ili već obavljeno)?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
A da ti iskreno kažem planovi su bili svakojaki od toga da se skemija od motora mašina jer sam dobivao jednu za smješne novce kako je frend imao na svom,pa možda čak i nekakav abarthov motorček što sam sebi nemogu ni dan danas oprostit jer sam imao fiata ritma abartha 130tc prije 3 godine i prodao ga kreten za 2 i pol soma kuna jer sam ga dobio za 1000kn a nisam znao šta imam u dvorištu makar bi se moralo dosta rezat i kemijat ali bi ga nagurao nekako pa makar na silu. I ovo sve što sam ti nabrojao je palo u vodu što zbog mojih grešaka što zbog financijskih mogućnosti tako da je sad jedina i naj jeftinija solucija u igri da stavim od yuga 45-ice motor sa malim preinakama čisto da mogu pratit tempo sa ostalim vozilima u prometu. Nije još ništa obavljeno tek sam prije dva dana izvadio motor i sad smišljam šta ću i kako...
Evo par slikica koliko je sad federplata blizu udarne gume da ne stane ni prst između...
Evo par slikica koliko je sad federplata blizu udarne gume da ne stane ni prst između...
Evo nas opet u limarskoj radioni.
Stavljen je privremeno blatobran bez punktacije čisto radi usporedbe da vidimo dali je dovoljno spušten a nazad su rezani rubnjaci da bi guma stala i usput su izvučeni nutarnji rubovi radi daljnjeg kemijanja rubnjaka.
Zadnji kraj je spušten točno onoliko koliko mu treba,ali prednji i dalje strši.
Naknadno je skinuta federplata i izravnata je toliko da su se morale udarne gume rezat da bi federplata imala bar malo hoda. I otprilike bi to bilo to od privremenog spuštanja da bi se mogli napravit rubnjaci. Pošto su gume stršale cca 10cm njegovi orginal rubnjaci se nisu mogli nikako nategnut da pokriju gumu pa se moralo nešto drugo smislit. Kad sam išao kupit reaktivnu temeljnu i tekući vosak na semaforu sam primjetio vozilo(golf 1) i vidio da ima dosta izvučene rubnjake. Otišao sam odma do dućana karoserijskih autodijelova di mi radi prijatelj i pokupio jedan rubnjak da vidim dali bi se od njega dalo šta skemijat. Širina rubnjaka odgovara,oblik rubnjaka relativno prati liniju auta a radijus golfovog rubnjaka dost je veći što znači da bi se morao malo u sredini rezat da bi se moglo skemijat. Vratio sam se u dućan i uzeo 4 vanjska i 2 nutarnja ruba,e da naglasim ako bi si neko kemijao nešto slično sa rubnjacima bit svega je da su od golfa 1 3 vrata.
Slika rubnjaka..
U među vremenu sam dobio od frenda na poklon 2 nova i više klase blatobrana za fiću koji idu umjesto mojih!
Stavljen je privremeno blatobran bez punktacije čisto radi usporedbe da vidimo dali je dovoljno spušten a nazad su rezani rubnjaci da bi guma stala i usput su izvučeni nutarnji rubovi radi daljnjeg kemijanja rubnjaka.
Zadnji kraj je spušten točno onoliko koliko mu treba,ali prednji i dalje strši.
Naknadno je skinuta federplata i izravnata je toliko da su se morale udarne gume rezat da bi federplata imala bar malo hoda. I otprilike bi to bilo to od privremenog spuštanja da bi se mogli napravit rubnjaci. Pošto su gume stršale cca 10cm njegovi orginal rubnjaci se nisu mogli nikako nategnut da pokriju gumu pa se moralo nešto drugo smislit. Kad sam išao kupit reaktivnu temeljnu i tekući vosak na semaforu sam primjetio vozilo(golf 1) i vidio da ima dosta izvučene rubnjake. Otišao sam odma do dućana karoserijskih autodijelova di mi radi prijatelj i pokupio jedan rubnjak da vidim dali bi se od njega dalo šta skemijat. Širina rubnjaka odgovara,oblik rubnjaka relativno prati liniju auta a radijus golfovog rubnjaka dost je veći što znači da bi se morao malo u sredini rezat da bi se moglo skemijat. Vratio sam se u dućan i uzeo 4 vanjska i 2 nutarnja ruba,e da naglasim ako bi si neko kemijao nešto slično sa rubnjacima bit svega je da su od golfa 1 3 vrata.
Slika rubnjaka..
U među vremenu sam dobio od frenda na poklon 2 nova i više klase blatobrana za fiću koji idu umjesto mojih!
Fino se radi(lo), felge mu odlično stoje, jedva čekam vidjet gotove blatobrane! A s yugovim motorom si već ozbiljno motoriziran tak da ne bi smjelo bit problema s praćenjem prometa.. Šteta ritma, al iskreno, ja da ga imam, ne bih iz njega vadil motor za u fićeka...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
... kažeš 45-ica nije šala... heheheh, e da i to doživim...
E Marko slike več viđene, kako ti sve ovo stavljaš stare slike biće da fićolina ti več i voziš, heheheheeh..... sa jugom 45 fićo ide ka zmaj!
Gost- Gost
Potvrda za juga, ide ufffff.
Ubaciš karb jači, napraviš dobar ispuh i mašina vozi ko luda, po gradu samo tako osramotiš tatine sineke!!!
Ubaciš karb jači, napraviš dobar ispuh i mašina vozi ko luda, po gradu samo tako osramotiš tatine sineke!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Miljac
A sto rec ti marko nego da je to sve jako ljepo napisano i napravljeno. A jugo 45 nanovo slozen i auspuh pa to je zaista mala zvjer. Vozio sam sam davno ficu di je decko stavljo vece klipove duplu frgu itd. Al svak treba maknut prirubnice i slozit homokineticke. A nek te fico vozi dugo. A nezali za necim cega vise nema. Sad je nesto novo i posveti se tomu.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
E jebi ga! Provalio si me NightR,sad ću se stvarno morat prestat skrivat i doći na desant s njim. Ma bilo me je sram ić na desant s njim jer imam loše gume oko šajbi i vrata, pa da me nebi cimali ljudi zbog toga,al to ovako u povjerenju među nama... Možda i to uspijem riješit da drugi ne primjete pa dođem ipak! U ku..c ! Da je bar tako,jaaoooo kako bi uživao doma sad fino uz roštilj pivu i ekipu po ovako ljepom vremenu,prevrto ćevape i pljeskavice da ne zagore, a u poluvremenu bi provjeravao ulje i vodu u makši za inspiraciju za zajebanciju i raspravu nebitnih životnih situacija...
Što se tiče ove priče o famoznoj snazi jugove 45 mašine u fićinoj koži;da iskren budem sad me već pomalo panika hvata zbog te sirove snage i moći koju mi vi pokušavate dočarat ili me samo oćete isplašit...
Zajeb.... se! Već kad smo se taknuli te priče i yuga morao sam vam ovo reć da ne zaboravim. Sa 17god. sam imao yuga 45 kojeg sam kupio za 100eura od žene koja je bila prva vlasnica i stvarnih 45 000km,sve je još mirišalo na novo naravno osim gazdarice,onako lijepi crveni,getriba i šaltanje je na moje opće zaprepaštenje bolje šljakala nego getriba na kocki 323i koju sam u to vrijeme istodobno imao,a najveći smijeh je bio kad smo u sitnim noćnim satima vraćajući se doma iz noćne patrole primjetili da je auto bio graviran u miljama,e onda je tek počela šprdnja moje ekipe na račun mene,"ajde nek si se i ti opametio pa uzeo američki auto" , "sreća pa ga čovjek ima pa smo se i mi malo provozali u pravom autu" a tek one šprdnje iz Smrtonosnog oružja itd. al neka bar je bilo smjeha,a yugo je doslovno trošio manje od upaljača 30kn-100km na otvorenoj ko po jajima a radio je bolje od švicarskog sata. Samo što ga je neki od njezinih švalera koji su dolazili uredno na instrukcije iz prirode i društva čitavog zalio sa uk uljem jer je očito popušio termin za instrukcije ili nije platio odrađene satove. Tako da ga je žena prodala jer joj više nije kako je ona rekla nije više bio fini. Ja sam ga kupio imao ga puna 2 dana i frknuo ga dalje jer ga nisam imao gdje držat tako da se čak pomalo i sjećam kako je išao yugić sa tim motorom,a mogu si mislit kako tek fićo ide s njim... ma neću ni mislit o tome... strava... eehhhehhhee.
Što se tiče ove priče o famoznoj snazi jugove 45 mašine u fićinoj koži;da iskren budem sad me već pomalo panika hvata zbog te sirove snage i moći koju mi vi pokušavate dočarat ili me samo oćete isplašit...
Zajeb.... se! Već kad smo se taknuli te priče i yuga morao sam vam ovo reć da ne zaboravim. Sa 17god. sam imao yuga 45 kojeg sam kupio za 100eura od žene koja je bila prva vlasnica i stvarnih 45 000km,sve je još mirišalo na novo naravno osim gazdarice,onako lijepi crveni,getriba i šaltanje je na moje opće zaprepaštenje bolje šljakala nego getriba na kocki 323i koju sam u to vrijeme istodobno imao,a najveći smijeh je bio kad smo u sitnim noćnim satima vraćajući se doma iz noćne patrole primjetili da je auto bio graviran u miljama,e onda je tek počela šprdnja moje ekipe na račun mene,"ajde nek si se i ti opametio pa uzeo američki auto" , "sreća pa ga čovjek ima pa smo se i mi malo provozali u pravom autu" a tek one šprdnje iz Smrtonosnog oružja itd. al neka bar je bilo smjeha,a yugo je doslovno trošio manje od upaljača 30kn-100km na otvorenoj ko po jajima a radio je bolje od švicarskog sata. Samo što ga je neki od njezinih švalera koji su dolazili uredno na instrukcije iz prirode i društva čitavog zalio sa uk uljem jer je očito popušio termin za instrukcije ili nije platio odrađene satove. Tako da ga je žena prodala jer joj više nije kako je ona rekla nije više bio fini. Ja sam ga kupio imao ga puna 2 dana i frknuo ga dalje jer ga nisam imao gdje držat tako da se čak pomalo i sjećam kako je išao yugić sa tim motorom,a mogu si mislit kako tek fićo ide s njim... ma neću ni mislit o tome... strava... eehhhehhhee.
Miljac
A ja sam u 10g vozackog staza imal oko 12AUTA. A o autima znam dosta kad mi je to struka. Samo kaj nisam nikad radio. Nemoj se sramit niceg. Meni ko majstoru se dogodilo da mi masima opala iz auta. Al barem si uspio slozit ficu. A motor pa i to kad bu prilike. A druzenje e pa toga bi trebalo bit vise. Barem svaka 3 mj organizirat neku festu. Znam da je kriza al ovak sjedit za kompom i pisat svasta nema koristi. Treba feste radit uz domacu muziku cugu klopu. Treba pokazivat te stare aute itd. Ceste izlete u razne gradove. Al pitam se koliko ima ficeka tu reganih da se skupe na jednom mj. Samo kad treba natocit goriva i potegnut iz jednog dj hrvatske u drugi samo vele pa treba mi 100 eura. A kaj auti onda sluze da ih se gleda na slikama. Fico ti je dobar i samo ga pokazuj.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Miljenko legendo, ako isfuramo promotivnu vožnju, onda ćemo se potrudit da napravimo svako malodruženej!
miljenko je napisao/la:A ja sam u 10g vozackog staza imal oko 12AUTA. A o autima znam dosta kad mi je to struka. Samo kaj nisam nikad radio. Nemoj se sramit niceg. Meni ko majstoru se dogodilo da mi masima opala iz auta. Al barem si uspio slozit ficu. A motor pa i to kad bu prilike. A druzenje e pa toga bi trebalo bit vise. Barem svaka 3 mj organizirat neku festu. Znam da je kriza al ovak sjedit za kompom i pisat svasta nema koristi. Treba feste radit uz domacu muziku cugu klopu. Treba pokazivat te stare aute itd. Ceste izlete u razne gradove. Al pitam se koliko ima ficeka tu reganih da se skupe na jednom mj. Samo kad treba natocit goriva i potegnut iz jednog dj hrvatske u drugi samo vele pa treba mi 100 eura. A kaj auti onda sluze da ih se gleda na slikama. Fico ti je dobar i samo ga pokazuj.
ja se slažem sa većinom navedenog. stari svaka čast ovo ni ja nebi bolje rekao...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Kako i sami znate koji ste radili limariju na fići da kod njega ni orginalni dijelovi nisu na milimetar a kamoli zamjenski kada se stavljao prag morao sam otić izradit "U profil" koji ide sa donje strane vozila kako bi se mogao nadoštukat i spojit sa ostatkom karoserije. A isto tako nisam ostao dužan i gornjoj strani jer sam i njoj morao dodat "L profil" da bi se spojio sa nutarnjim pragom...
Gornja strana...
Gornja strana...
...nakon tjedan dana drljanja,skidanja farbe,šmirglanja jedne felge da bi je mogao počet polirat sam dobio žuljeve na rukama tolike da više ne držim žlicu i vilicu s prstima jer nemogu nego sa dlanovima,i još uz to sam u početku zeznuo stvar jer sam si mislio skratit muke tako da tu taj poso sa ručnim šmirglanjem zamjenim fleksom i uz to još konjina sam si stavio malo pre grub šmirgl papir i divio se kako skida ovu odvratno hrapavu podlogu da bi nakon što sam sjeb... čitavu felgu skužio da sam napravio tolike riseve na felgi da sam si dao još par dana posla ručnog šmirglanja ali ovako je na kraju ispalo...
PRIJE i NAKON POLIRANJA
Nakon psiho-fizičke torture sa jednom felgom kroz priču sa frendom(tc denis) koji radi u firmi koja izrađuje šankove od prirodnog akrilnog kamena došao sam do saznanja da bi mi on mogao izić u susret i pomoć mi sa mašinom koju oni koriste za brušenje i poliranje tog materijala... ma jebenica poso koji sam radio tjedan dana se sa mašinom pretvorio u poso od 2h,evo i slike mog druga na felgi...
PRIJE i NAKON POLIRANJA
Nakon psiho-fizičke torture sa jednom felgom kroz priču sa frendom(tc denis) koji radi u firmi koja izrađuje šankove od prirodnog akrilnog kamena došao sam do saznanja da bi mi on mogao izić u susret i pomoć mi sa mašinom koju oni koriste za brušenje i poliranje tog materijala... ma jebenica poso koji sam radio tjedan dana se sa mašinom pretvorio u poso od 2h,evo i slike mog druga na felgi...
tako je i meni ista stvar bila sa unutarnjim pragom,pa sam lipo po starom napravija sam novi prag od lima 2 mm(da jos bude jaci)i tek se onda sve uklopilo,a jesi vidija kako tek vrata strsu u odnosu na bokove,pa onda prednja hauba prema blatobranima,katastrofalno u svakog fice....
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
E vidiš Johan te probleme koje si naveo sam dogovarao sa limarom da proba riješit koliko je moguće i mislim da je djelomično uspio jer se to ni na koji način nemože 100% rješit,npr. ono što si rekao sa vratima i bokovima ima ona caka ako si slučajno pratio moju temu prije,pokazao sam sa par sličica kako je kod mene rješen taj problem. Razrezana je stranica boka na onom dijelu di se spaja sa štokom i malo povučena cijela prema van da se može poravnat sa vratima i pragom...,a tek ono što kažeš hauba i blatobrani koja je tek tu bila zajebancija za pogodit luftove,ma strava... vidim da su i tebe isti problemi mučili...
Stranica 3 / 14. • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Stranica 3 / 14.