BALKANSKA LEGENDA Z-750
+29
dnx055
Juraj83
Lav
JYNX972
megi
ŠOLE
pucici 750le
Ćofi
miro
damir_zg
funkymonoloko
FLASHmata993
fusher
ARIEL
Zloćko
dr.Damba
Mićo-Vk
BISTRI
puyol
puyolov tata
Floyd ZG
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
johan
Miljenko
prka126
Marko ZG
33 posters
Stranica 4 / 14.
Stranica 4 / 14. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: BALKANSKA LEGENDA Z-750
tako sam i ja radija,kao oni estetski kirurzi,malo zarezi nategni popuntaj da minimalno zivaju,ali moj projekt stoji i stoji i stoji..... ali bit ce bolje mozda hahahaha..
mene jos uvik mucu zadnji bokovi,trazim rijesenje neko a tvoje je zanimljivo jako..
mene jos uvik mucu zadnji bokovi,trazim rijesenje neko a tvoje je zanimljivo jako..
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
ma nema onoga sta dobar limar nemoze upasirati,istina je da su djelovi od konkurencije svi u banani,ali sitvacija je takva da se nemogu vise naci orginali pa se mora krpati s onim sta imas.
marko sve ce to biti super ovo sta ti radis je jako ljepo i detaljno a takav posao je po meni prava stvar,jer i ja imam takav stav radze necu raditi nista nego napraviti povrsno,vecina ljudi kazu sta ces toliko oko toga se zajebavati to je stari auto,neznam moj je stav takav,radze nek stoji u garazi nego da vozim sfušaren auto
marko sve ce to biti super ovo sta ti radis je jako ljepo i detaljno a takav posao je po meni prava stvar,jer i ja imam takav stav radze necu raditi nista nego napraviti povrsno,vecina ljudi kazu sta ces toliko oko toga se zajebavati to je stari auto,neznam moj je stav takav,radze nek stoji u garazi nego da vozim sfušaren auto
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ajde Johan ne kukaj nisi jedini kojem stoji projekt hahahha,ja od zadnjeg posta na oldschoolu a to je bilo prije par mjeseci nisam ništa napravio osim što sam mašinu izvadio... a što se tiče bokova tipa tcr-a mi ima smisla na vozilu koje prilično i ide ko tcr,al da imam nabuđen i proširen tako auto a ide ko i obični fićo bi me sve više posjećalo na likove poput ovog na mom avataru i još neki fini trajbl preko cijele strane auta i još obavezno na miški koja sličica... ja sam sa svojim proširenjima čisto zadovoljan, nisu previše a opet pokriju čitavu gumu...
Hrki ova zadnja rečenica pun pogodak iliti u sridu...
Hrki ova zadnja rečenica pun pogodak iliti u sridu...
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Potpis Marko, fićo sa bokovima od tcr-a mora ić ka avion......... jer ako nije tako ljudi te pocmu cudno gledat, haha
Gost- Gost
Evo gotova je jedna strana, složeni su nutarnji i vnjski rub pa stavljam par slikica da se vidi kako je ispalo...
...evo i druge strane...
Jedna za usporedbu slika da se vidi koliko odudaraju rubnjaci golfa od iskemijanih rubnjaka fiće...
I meni naj draži kutevi gledanja...
...evo i druge strane...
Jedna za usporedbu slika da se vidi koliko odudaraju rubnjaci golfa od iskemijanih rubnjaka fiće...
I meni naj draži kutevi gledanja...
eto file radi se k.... farba nas tu i pitura ko voli nek izvoli da se mene pita vec bi ti sta na kraj,fico vec vozi je li koji si ti lik markoNightRider je napisao/la:E Marko slike več viđene, kako ti sve ovo stavljaš stare slike biće da fićolina ti več i voziš, heheheheeh..... sa jugom 45 fićo ide ka zmaj!
Guest- Gost
Super izgleda, nit je abarth nit je original, točno kak treba bit!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
A jebat ga! Sad sam pomalo i ja uvjeren da imam ficu koji vozi... al neka nije los osjećaj to si zamisljat, e a kakav bi tek bio osjećaj da ga stvarno vozim, evo vam jedan razlog zbog čega možete bit sigurni da auto ne vozi a to je vrijeme koliko provodim na forumu, inače ja sam jedan od onih psihica koji kad ima auto sebi za dušu slozen se ne odvaja od njega a isto tako se ni ne gasi dok nebude zreo za sljedeću generalku.
Miljac
Marko ljepo izgleda to. Ajd broj od limara pa da to i drugima radi. A gle moras znati da ti auto nesmije bit najbitniji. Slozen je ljepo izgleda i vozi. A auto sluzi da se covjek vozi od tocke A do tocke B. A bio to fico ili novi Mercedes to ti je auto i kak jedan moj frend veli hrpa skupog lima na kotacima. Sad ga mozes imat i nedaj boze sudara i nemas nista. Zato ljepo ga vozi servisiraj i izbi iz glave sve ulozeno. Samo niza i pogasu. Ja znam jednog covjeka kaj svoje aute kad pada kisa nevozi. Ima svifta koji je ko iz ducana. To se glanca itd. Bolesno jako. Auto treba oprat usisat i vozit svaki dan. Nemojte mislit da ak imate bolje slozen auto da budu vas drukcije gledali. Ak si posten sa svakim bus dobar imao on vrhunski auto ili trul. Treba pomoci, jer dobro se dobrim vraca.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Miljenko, svaka ti čast na ovome šta si reka, sve je baš tako! Treba auto vozit i po kiši i suncu, i treba da je ponekad šporak i pun blata od korištenja.... i pepela duvana po tapetima...... ja neznam kad mi se na fićolinu uspija oladit skroz motor, uvik je u pogonu, već mislim slagat polako drugi motor da imam za rezervu!
Gost- Gost
Radilo se i ovaj vikend pa ima nekakvih sitnih promjena koje su popraćene sa par sličica...
Počeo se dovršavat i prednji kraj... a usput i stigle nekakve sitnice od djelova...
...na štokovima je "malo" bilo hrđe pa se rezalo sve i naravno švasali novi komadi... (krpice)
..na lijevoj strani je bilo puno bolje stanje oko štokova pa se moglo zatvorit sve okolo i mala krpica ne dnu kod poda...
Za razliku od iza naprijed su stvarno krpice... zadnji koševi iliti mulde ... ali se opet na lijevoj strani pokazalo da ima više truleži...
Počeo se dovršavat i prednji kraj... a usput i stigle nekakve sitnice od djelova...
...na štokovima je "malo" bilo hrđe pa se rezalo sve i naravno švasali novi komadi... (krpice)
..na lijevoj strani je bilo puno bolje stanje oko štokova pa se moglo zatvorit sve okolo i mala krpica ne dnu kod poda...
Za razliku od iza naprijed su stvarno krpice... zadnji koševi iliti mulde ... ali se opet na lijevoj strani pokazalo da ima više truleži...
... evo i par finesa,pošto sam na 90% fići vidio isti problem pomalo me kopalo dali se to da riješit,a problem je na dnu vrata u ćošku di se dodiruju se štokom i pragom, taj dio vrata strši sa obje strane fiće i kako ide prema kvaki se postepeno i razmak sužava... i to je riješeno koliko se dalo riješit a caka je u tome da se samo malo napravi raspor na štokovima di sa spajaju sa vanjskom oplatom i izvuče malo van cijela stranica cca 7-8mm koliko i sama vrata strše...
Molio bi nekog od nadležnih organa SA FORUMA da ako nije problem okrene prve tri slike ako je moguće jer sam ja pokušavao na sve načine al izgleda da sam truba što se tiče tih stvari(čisto da bude razumljivije i preglednije) UNAPRIJED HVALA!
Molio bi nekog od nadležnih organa SA FORUMA da ako nije problem okrene prve tri slike ako je moguće jer sam ja pokušavao na sve načine al izgleda da sam truba što se tiče tih stvari(čisto da bude razumljivije i preglednije) UNAPRIJED HVALA!
Uh, kako je ovo dobro!
Ma ne samo ova tema, nego sve!
Kad sam se predstavljao, obećao sam da ću staviti fotke moje makine, ali svaki put se "zaboravim" i odlutam
čitajući, a šta mogu kad mi je sve zanimljivo!
Ma ne samo ova tema, nego sve!
Kad sam se predstavljao, obećao sam da ću staviti fotke moje makine, ali svaki put se "zaboravim" i odlutam
čitajući, a šta mogu kad mi je sve zanimljivo!
Gost- Gost
stavljaj fotke... nemoj da te hipnotiziramo.... hahaha!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Evo stigle i nove šolje farova od Glavaševića...
... sad se napokon može sve zavarit i zatvorit...
...i šećer prije kraja... vezni lim,i to bi bilo to od ovih većih limarskih zahvata,ostali su još samo prednji rubnjaci za napravit i nekakve van serijske dorade ali to su već sitnice finese za guštanje po malo...
...evo jedne sličice prednjih rubnjaka i naprijed na veznom limu dorade ravnanja one rupe di dolazi znak i rupe di je serijala antena,nije bas neka kvalitete slike jer je noć i slikano je sa mobitelom...
...i posljednja slika iz limarske radione i posljednja potvrda mog susjeda BAKSUZA-PEGLA ZG-a da je sve pod kontrolom i spremno za šlepanje do doma...
Evo to bi bilo to od radova,poslikat ću ga malo bolje čitavog dok je sad doma u dvorištu, stavit tih par slika da se može dobit sveukupan dojam odrađenog posla!
... sad se napokon može sve zavarit i zatvorit...
...i šećer prije kraja... vezni lim,i to bi bilo to od ovih većih limarskih zahvata,ostali su još samo prednji rubnjaci za napravit i nekakve van serijske dorade ali to su već sitnice finese za guštanje po malo...
...evo jedne sličice prednjih rubnjaka i naprijed na veznom limu dorade ravnanja one rupe di dolazi znak i rupe di je serijala antena,nije bas neka kvalitete slike jer je noć i slikano je sa mobitelom...
...i posljednja slika iz limarske radione i posljednja potvrda mog susjeda BAKSUZA-PEGLA ZG-a da je sve pod kontrolom i spremno za šlepanje do doma...
Evo to bi bilo to od radova,poslikat ću ga malo bolje čitavog dok je sad doma u dvorištu, stavit tih par slika da se može dobit sveukupan dojam odrađenog posla!
Zadnja promjena: Marko ZG; 11/5/2010, 19:18; ukupno mijenjano 1 put.
ajd daj sliku sa boka da vidim kako ti bokovi od gulfa stoju....
johan- Moderator
Bit će,bit će Johan,vidiš da sam se zalaufo da ne odmaram!
Desila mi se mala pizdarijica,kako je auto bio gotov u kasne sate sa limarijom,vanjske dijelove nisam premazao i zaštitio jer sam to htio napravit sutradan po danu a morao sam ga maknut iz radione, pa sam ga samo prekrio ceradom za svaki slučaj,i ostavio ga vani na dvoristu jer nemam garazu. I ko za ku..c sutradan sam morao ići i nije me bilo par dana doma,a u među vremenu je i snjeg počeo padat. Mislio sam da sam riješio problem sa ceradom i zbrinuo ga dobro, koliko sam mogao.
Kad sam došao doma imao sam šta i vidjet,skinuo sam ceradu i osto u nevjerici gledat kako na podovima u vodi plutaju komadi smeća koje je ostalo od prijašnjih radova. Cerada je sjebana pa je na "par" mjesta malo puštala ali dovoljno da ga u par dana natopi čitavog. Ništa mi nije preostalo,nego da ga počistim odma i iscijedim tu vodu sa spužvama. Nakraju kad sam to napravio sam ga ostavio malo bez cerade da se suši dok opet ne počne padat novo pa to ovako sad izgleda...
...postolje di dolazi akomulator je bilo strunuto pa je novo napravljeno...
...iza su zatvorene rupe za oznaku jer će ić na zadnje štokove i na vrata...
...par slikica s prednje strane da se vidi kako su odrađeni prednji rubnjaci...
...zaboravili su se rubnjaci malo potuć,pa ih je na par mjesta guma zahaklala ali ništa strašno što se sa par udaraca čekićem nemože popravit...
Desila mi se mala pizdarijica,kako je auto bio gotov u kasne sate sa limarijom,vanjske dijelove nisam premazao i zaštitio jer sam to htio napravit sutradan po danu a morao sam ga maknut iz radione, pa sam ga samo prekrio ceradom za svaki slučaj,i ostavio ga vani na dvoristu jer nemam garazu. I ko za ku..c sutradan sam morao ići i nije me bilo par dana doma,a u među vremenu je i snjeg počeo padat. Mislio sam da sam riješio problem sa ceradom i zbrinuo ga dobro, koliko sam mogao.
Kad sam došao doma imao sam šta i vidjet,skinuo sam ceradu i osto u nevjerici gledat kako na podovima u vodi plutaju komadi smeća koje je ostalo od prijašnjih radova. Cerada je sjebana pa je na "par" mjesta malo puštala ali dovoljno da ga u par dana natopi čitavog. Ništa mi nije preostalo,nego da ga počistim odma i iscijedim tu vodu sa spužvama. Nakraju kad sam to napravio sam ga ostavio malo bez cerade da se suši dok opet ne počne padat novo pa to ovako sad izgleda...
...postolje di dolazi akomulator je bilo strunuto pa je novo napravljeno...
...iza su zatvorene rupe za oznaku jer će ić na zadnje štokove i na vrata...
...par slikica s prednje strane da se vidi kako su odrađeni prednji rubnjaci...
...zaboravili su se rubnjaci malo potuć,pa ih je na par mjesta guma zahaklala ali ništa strašno što se sa par udaraca čekićem nemože popravit...
Zadnja promjena: Marko ZG; 16/5/2010, 19:02; ukupno mijenjano 2 put/a.
Miljac
A ljepi je fico. A bit ce jos bolji kad bus sve vise i vise vozio. A svaki auto zahtjeva ulaganja. A sad ak si dobro napravil to barem 15g netrebas nista radit. Vele ak nemozes bit posteno onda bolje da nebu nikak. Treba poticicat uredivanje starih auta jer sve manje ih bude.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
ja cu akumulator najvjerovatnije ozada smistiti iza zadnjega sica na suvozacevoj strani,a tamo di je baterija bila bi stavija grijanje od pegle bisice za kabinu,ali za to je jos rano za razmisljati...
johan- Moderator
Ajde Johan šta se zajeb...s sa tim,imaš na njuskalu za 1000€ w126 meca sa full opremom i rješen je problem grije,hladi,masira,ma šta god oces radi jest da nije fico, jedino ak se nemozes nać u takvom autu onda te kužim...
Jel se radi nesto? Svidja mi se projekat, a nisi ga ni puno platio, 200e a auto nikad nije radjen i u prilicno dobrom stanju. To je i ovde dosta povoljno.
Gost- Gost
Pozdrav kolega X! Sad sam tek uočio post. Ma slabo se radi skupljakm dijelove i lovu za lakiranje prije zime ako uspijem jer i ovo šta sam napravio je počelo izbijat jer ga nisam zaštitio,da i nisam ga puno platio s obzirom na to u kakvom je stanju bio! Ali evo kolko i sam vidiš u kakvom je stanju sada a do sad me sa dijelovima i majstorovim rukama koštao cca 1000eura i još bar toliko mi treba za registraciju,lakiranje,gume,itd... A moš ga jebat kad nisam majstor za lim. i lak. pa moram plaćat a to je onda najskupli i najduži poso! Al sad nema više nazad,zacrto sam da ću ga do idućeg ljeta složit a ako ne pošaljem ti ga Savom. Ubiti sve imam od dijelova,pa čekam samo da me kladionica zdrma da ga plakiram i eto mene u fići!
Stranica 4 / 14. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Stranica 4 / 14.