Abarth 1000TC 1.1 ITB
+41
Marko ZG
Stipe_92
ascona75
ŠOLE
Basko
cingajunior
fijola
dino lič
Chaser_JDM
jimmy-fico
malik
bruno100
KRAS
megi
cofi69
TheStig
Lav
STOLE ABARTH
Fule
mitronni
Abarth
Ćofi
xxyy333
ARIEL
pedjamil
fusher
pucici 750le
prka126
puyolov tata
Camshaft
FLASHmata993
miniV8
Filip
Hrki
Zoki
Zloćko
ljubas
Miljenko
puyol
dr.Damba
damir_zg
45 posters
Stranica 1 / 17.
Stranica 1 / 17. • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Abarth 1000TC 1.1 ITB
evo da se pohvalim, danas sam i sam postao ponosni vlasnik jednog fićka, i to sasvim slučajno.
fićo je 750 LE iz 1985.godine. prvi put regan 10.1985 i vozio sve do 11.2010. kada ga je gospođa odjavila jer su uzeli novi auto.
prva vlasnica, sve uredno i dosta očuvan, naravno u stanju pali i vozi kako će i otić iz dvorišta
pravo stanje vidjet će se naravno kad se sve raskupusa, ali ovako na prvo oko jedino što se vidi je desni prag koji je totalna banana
i malo ja zakačilo desni dio poda. ostalo je klasika.
dobio sam ga po fakat nikakvoj cijeni u usporedbi sa onom istaknutom u oglasniku jer je gospodin skužio moje namjere i na kraju sam ga dobio na sentiment
uzeo sam papire i ključeve, ugovor smo napisali ali ga nažalost nismo uspjeli ovjerit danas kod bilježnika pa ćemo to obavit u ponedjeljak.
sa ugovorom idem na muriju i najbliže osiguranje po probne tablice (5 dana=70kn) i gas doma
evo i par slika.
evo i kratke pričice za početak...
nakon 3 dana gledanja i dogovaranja, jutros sam se uputio u stubicu po onog plavog, kojeg ste mogli vidjet u lokatoru.
stariji gospodin na kojega sam bio upozoren je rekao da se radi o fići 83.godište sa hrpom hrpom dijelova od kojih su neki i abarth, papiri su naravno uredni te da sve to zajedno vozim za 350 eura odnosno 2500kn.
ja danas dođem sa šlepom, kupoprodajnim ugovorom i parama i na kraju ispadne da je fićo 72.godište, lik traži 3600kn (sa dijelovima) i od abarthovih dijelova nema niti A. jedino je karter neki malo veći stavljen (ali naravno,ne abarth) i to je to. da ne spominjem da kad sam spomenuo da idemo kod bilježnika, čovjek se počeo čudit!!??!?!? onako sav iznenađen i u bunilu uvjerava on mene da mi to zaista nije potrebno i da zašto bi išli uopće kod bilježnika!?!?! kao, ja njemu dam pare-on meni papire i vozi. iskreno, čini mi se da ni ti papiri baš nisu ok tj. da ih uopće niti nema pa je zato i bila takva reakcija! nakon 10ak minuta gledanja i natezanja odustao sam i razočaran otišao kući...
(iskrena preporuka svima je da bježe od tog plavog jer u toj priči mnogo toga smrdi!!!!!!!!!!)
otvorim oglasnik, nađem jednog žutog za 350eura, okrenem broj, odem pogledat i kupim
probat ću na njemu učiniti što više mogu sam da ga pripremim za limariju kod Dambe u proljeće. do tad skupljam dijelove svakakve vrste i svakog tipa odnosno sve što je potrebno za repliku, tako da svaki savjet, preporuka ili bilo što što bi moglo bit od koristi je naravno dobrodošlo!
fićo je 750 LE iz 1985.godine. prvi put regan 10.1985 i vozio sve do 11.2010. kada ga je gospođa odjavila jer su uzeli novi auto.
prva vlasnica, sve uredno i dosta očuvan, naravno u stanju pali i vozi kako će i otić iz dvorišta
pravo stanje vidjet će se naravno kad se sve raskupusa, ali ovako na prvo oko jedino što se vidi je desni prag koji je totalna banana
i malo ja zakačilo desni dio poda. ostalo je klasika.
dobio sam ga po fakat nikakvoj cijeni u usporedbi sa onom istaknutom u oglasniku jer je gospodin skužio moje namjere i na kraju sam ga dobio na sentiment
uzeo sam papire i ključeve, ugovor smo napisali ali ga nažalost nismo uspjeli ovjerit danas kod bilježnika pa ćemo to obavit u ponedjeljak.
sa ugovorom idem na muriju i najbliže osiguranje po probne tablice (5 dana=70kn) i gas doma
evo i par slika.
evo i kratke pričice za početak...
nakon 3 dana gledanja i dogovaranja, jutros sam se uputio u stubicu po onog plavog, kojeg ste mogli vidjet u lokatoru.
stariji gospodin na kojega sam bio upozoren je rekao da se radi o fići 83.godište sa hrpom hrpom dijelova od kojih su neki i abarth, papiri su naravno uredni te da sve to zajedno vozim za 350 eura odnosno 2500kn.
ja danas dođem sa šlepom, kupoprodajnim ugovorom i parama i na kraju ispadne da je fićo 72.godište, lik traži 3600kn (sa dijelovima) i od abarthovih dijelova nema niti A. jedino je karter neki malo veći stavljen (ali naravno,ne abarth) i to je to. da ne spominjem da kad sam spomenuo da idemo kod bilježnika, čovjek se počeo čudit!!??!?!? onako sav iznenađen i u bunilu uvjerava on mene da mi to zaista nije potrebno i da zašto bi išli uopće kod bilježnika!?!?! kao, ja njemu dam pare-on meni papire i vozi. iskreno, čini mi se da ni ti papiri baš nisu ok tj. da ih uopće niti nema pa je zato i bila takva reakcija! nakon 10ak minuta gledanja i natezanja odustao sam i razočaran otišao kući...
(iskrena preporuka svima je da bježe od tog plavog jer u toj priči mnogo toga smrdi!!!!!!!!!!)
otvorim oglasnik, nađem jednog žutog za 350eura, okrenem broj, odem pogledat i kupim
probat ću na njemu učiniti što više mogu sam da ga pripremim za limariju kod Dambe u proljeće. do tad skupljam dijelove svakakve vrste i svakog tipa odnosno sve što je potrebno za repliku, tako da svaki savjet, preporuka ili bilo što što bi moglo bit od koristi je naravno dobrodošlo!
Zadnja promjena: damir_zg; 17/11/2014, 08:12; ukupno mijenjano 5 put/a.
Re: Abarth 1000TC 1.1 ITB
odlicno !!!! moje cestitke auto je dobra baza tako da sad samo skupljaj ko hrcak djelove i ato stavi na suho mjesto da ne propada i cim prije ga rastavi iz nutra da se osusi i izlufta
Stvarno super!!!
Inače fotke se stavljaju na drugi način, ja ih budem sad promijenil, a ti onda ubuduće nastoj stavljat kak se spada.
Inače fotke se stavljaju na drugi način, ja ih budem sad promijenil, a ti onda ubuduće nastoj stavljat kak se spada.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Svaka cast i iskrene cestike na kupnji. Mene iskreno te replike nezanimaju. Kaj se tice fice iz zagorja mogu samo rec da mi je covjek reko da mi ga da za 400 eura posto pozna moga strica. Al za papire nisam pito. Nek te zuco dobro sluzi i dugo godina.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Super ideja i dobra podloga, samo bez minimum 50 000 KN nemoj ni pomišljati da možeš napraviti repliku... Sa time da se to lako popne i na 10 000 eura. Ne želim te plašiti, samo ti govorim iz osobnog iskustva. Sretno!
ljubas- Počasni član
- Broj komentara : 592
Registration date : 27.03.2009
odlična kupovina!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Hej pa ovaj je ko moj..haha, mislim na boju..
Zoki- Član
- Broj komentara : 66
Registration date : 27.07.2011
@ Damba - slijedeći tjedan stiže u garažu pa ga raskopam i još malo poslikam, a ti požuri sa radovima. već sam sad nestrpljiv hahaha
@ Puyol - da, sad sam skužio da idu thumbovi. primljeno na znanje i ubuduće stavljam tak
@ Ljubas - sve znam i sve mi je jasno. dobro sam upućen i raspitao se di, šta, kako priej negoli sam krenuo u ovo ali znaš i sam kako to ide! nema tih para koje mogu to zamijenit, i moš ga hebat
hvala svima na komentarima.... u svakom slučaju ćemo se sad malo češće družit
@ Puyol - da, sad sam skužio da idu thumbovi. primljeno na znanje i ubuduće stavljam tak
@ Ljubas - sve znam i sve mi je jasno. dobro sam upućen i raspitao se di, šta, kako priej negoli sam krenuo u ovo ali znaš i sam kako to ide! nema tih para koje mogu to zamijenit, i moš ga hebat
hvala svima na komentarima.... u svakom slučaju ćemo se sad malo češće družit
Cestitam na kupovini
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Podržavam naum za još jednu repliku i ako kaj zaškripi znaš di pitat!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Već vidim da moram osnovati Abarth club....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
bas je nekako zut. svida mi se. drago mi je kaj si ga kupil
FLASHmata993- Aktivni Član
- Broj komentara : 235
Registration date : 27.02.2011
Svaka čast, samo naprijed!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
daj još pokoju sliku odsprida i iznjutrašnjosti
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Registration date : 14.12.2010
zloćko je napisao/la:daj još pokoju sliku odsprida i iznjutrašnjosti
eeee,to,to!
neznam kaj se cekaminiV8 je napisao/la:Već vidim da moram osnovati Abarth club....
evo ga, ćof je od danas i službeno u mojem vlasništvu
uzete probne tablice 2 dana i auto je dofuran u zaprešić. sad se malo izguštat a onda u garažu
uzete probne tablice 2 dana i auto je dofuran u zaprešić. sad se malo izguštat a onda u garažu
sad se malo izguštat a onda u garažu
Malo je reći MALO!! Sretno!!
Malo je reći MALO!! Sretno!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
odlicna kupovina sretno u daljnjim radovima
Hrki- Administrator
dr.damba je napisao/la:cestitam prka prijatelju svaka cast sad si od nas haaahahahahahahaaha
????????????????????????????????????????
Hrki- Administrator
Ti se Hrki nikad nisi za...l?
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
sve super samo se nemoj priguštirat mislim oštromica-bokomica
Zloćko- MODERATOR SPAMER