Abarth 1000TC 1.1 ITB
+41
Marko ZG
Stipe_92
ascona75
ŠOLE
Basko
cingajunior
fijola
dino lič
Chaser_JDM
jimmy-fico
malik
bruno100
KRAS
megi
cofi69
TheStig
Lav
STOLE ABARTH
Fule
mitronni
Abarth
Ćofi
xxyy333
ARIEL
pedjamil
fusher
pucici 750le
prka126
puyolov tata
Camshaft
FLASHmata993
miniV8
Filip
Hrki
Zoki
Zloćko
ljubas
Miljenko
puyol
dr.Damba
damir_zg
45 posters
Stranica 9 / 17.
Stranica 9 / 17. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
cofi69- Aktivni Član
- Broj komentara : 468
Registration date : 09.03.2012
Re: Abarth 1000TC 1.1 ITB
jedino što mi se nesviđa na replicama TCR-a su prednji blatobrani previsoko osječeni..ako se nevaram Hrki je na svome dosta niže osjekao blatobrane i super izgleda ali samo naprijed...kad započimaju radovi?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
megi- Aktivni Član
- Broj komentara : 222
Registration date : 14.03.2012
a plan je slijedeći...
treba ispjeskarit auto i onda složit motor i rollbar unutra. nakon toga sve povadit van i složit limariju. vidjet ću kad i šta.
htio bi prvo prikupit što više dijelova pa onda kad krenem da u principu imam barem većinu potrebnih stvari. nije mi žurba a nije baš ni da financije cvjetaju. polako
treba ispjeskarit auto i onda složit motor i rollbar unutra. nakon toga sve povadit van i složit limariju. vidjet ću kad i šta.
htio bi prvo prikupit što više dijelova pa onda kad krenem da u principu imam barem većinu potrebnih stvari. nije mi žurba a nije baš ni da financije cvjetaju. polako
ej ako nije tajna jel mi mozes rec koliko su te kostala prosirenja zadnjih bokova i branik i di si ih narucija
cofi69- Aktivni Član
- Broj komentara : 468
Registration date : 09.03.2012
uzeo sam od Lame. javi mu se na PM pa se dogovorite ako se odlučiš. siguran sam da će ti također ponudit dobru cijenu
danas kupljen 1.2 16v (85ks) iz punta sportinga 99.godina.
poluosovine od una turba su doma, isto kao i diff od alfe 75ice. sad još trebam pronać leptire 38-40mm i skupit lovu za VEMS
nabacim slike sad koji dan...
poluosovine od una turba su doma, isto kao i diff od alfe 75ice. sad još trebam pronać leptire 38-40mm i skupit lovu za VEMS
moglo bi to ić ko blesavo
Zloćko- MODERATOR SPAMER
kolko je cjena takvih motora cca?
KRAS- Član
- Broj komentara : 90
Registration date : 18.07.2011
damir_zg je napisao/la:danas kupljen 1.2 16v (85ks) iz punta sportinga 99.godina.
nevoljko ovo pisem prodaj taj motor dodaj jos love i kupi onog abartha 70 hp on ti je najblize orginalu neces bit zadovoljan ovime iako ga napravis uvjek ce te kopat,neko ti je na facu napiso da se iz tog motora moze izvuc 130 konja ako ides na to onda stavi 2.0 turbo pa ces imat 200 plus konja,nije ti kasno stisbni zube i iskesiraj 500 eura za 70 hp to je motor koji se stavlja u replice,a da ne govorim o prolazu na tehnickom sa ovim motorom ga neces proc ni u snu
Guest- Gost
dijelimo isto misljenje rafo!!!!
bruno100- Aktivni Član
- Broj komentara : 175
bruno100 je napisao/la:dijelimo isto misljenje rafo!!!!
znam bruno mi smo skupa ovce pasli
Guest- Gost
pusti ti to prijatelju....
što se tiče "kopanja" prije će me ubit taj abarth koji će me da oprostite na izrazu izjebat u mozak dok ga ne složim, a onda kad ga jednom i uspijem složit da radi kako treba (a to će bit nakon šta uložim bar 5000 eura u njega), neću bit zadovoljan sa onime kako ide.
provjereno i isprobano...
ubiti, možda ću bit zadovoljan i sretan jer imam pravu repliku ali će ta moja sreća vrlo kratko potrajat, jer iz iskustva ljudi koji su vozili te motore u fići ili autobianciu, svako malo će nešto stvarat probleme i tražit dodatna ulaganja na koja ovog trena definitivno ne pristajem i nisam spreman! a znaš i sam da je već i u startu dobro debelo precijenjen!!!
za uređenje ovog 1.2 16v motora na ono što želim će mi biti potrebno znatno manje novca, a i definitivno ću dobit pouzdaniji auto i jeftiniji za održavanje što mi je ovog trena i najbitnije.
što se tiče registracije i atesta, vjeruj mi da će problem biti jednak i sa abarthom i sa ovim motorom...
kao što rekoh, dok se za početak malo ne "izdivljam", za ono što ga slažem (vikend vožnja i poneki autoslalom) ovo će bit i više nego dobro, a danas sutra kad me prođe onaj početni zanos i veselje, možda i financijska situacija bude općenito bolja, pa se lako ovo sve izvadi van, proda i složi abarth unutra.... zar ne???
btw. o konjima nećemo dok se sve ne složi, a onda koliko ispadne.
neka okvirna matematika upućuje na 100tinjak, a sad, šta ispadne.
evo usput da odgovorim i na pitanje prije...
- motor, getribu, instalaciju, bobinu, kablove i papire od auta(potrebni za atest) sam dobio za 1600 kn. motor, kablovi i papiri ostaju a ostatak ću prodat i vratit dio novca.
- diferencijal od alfe 75 sam nabavio za 350 kn
- poluosovine uno turbo 400 kn
- flanđe odnosno unutarnje prirubnice od bmw-a kockice sam dobio od frenda
- a klapne odnosno itb-i 38-40mm će bit negdje oko 50ak eura
najskuplja investicija je VEMS odnosno elektronika - cca 4000-4500 kn
računica kaže da je ovo nabrojano nešto manje od 1000 eura. naravno, to nije krajnja cijena i bit će toga još dosta, ali u svakom slučaju jeftinije od napuhanog i izrabljenog abartha
što se tiče "kopanja" prije će me ubit taj abarth koji će me da oprostite na izrazu izjebat u mozak dok ga ne složim, a onda kad ga jednom i uspijem složit da radi kako treba (a to će bit nakon šta uložim bar 5000 eura u njega), neću bit zadovoljan sa onime kako ide.
provjereno i isprobano...
ubiti, možda ću bit zadovoljan i sretan jer imam pravu repliku ali će ta moja sreća vrlo kratko potrajat, jer iz iskustva ljudi koji su vozili te motore u fići ili autobianciu, svako malo će nešto stvarat probleme i tražit dodatna ulaganja na koja ovog trena definitivno ne pristajem i nisam spreman! a znaš i sam da je već i u startu dobro debelo precijenjen!!!
za uređenje ovog 1.2 16v motora na ono što želim će mi biti potrebno znatno manje novca, a i definitivno ću dobit pouzdaniji auto i jeftiniji za održavanje što mi je ovog trena i najbitnije.
što se tiče registracije i atesta, vjeruj mi da će problem biti jednak i sa abarthom i sa ovim motorom...
kao što rekoh, dok se za početak malo ne "izdivljam", za ono što ga slažem (vikend vožnja i poneki autoslalom) ovo će bit i više nego dobro, a danas sutra kad me prođe onaj početni zanos i veselje, možda i financijska situacija bude općenito bolja, pa se lako ovo sve izvadi van, proda i složi abarth unutra.... zar ne???
btw. o konjima nećemo dok se sve ne složi, a onda koliko ispadne.
neka okvirna matematika upućuje na 100tinjak, a sad, šta ispadne.
evo usput da odgovorim i na pitanje prije...
- motor, getribu, instalaciju, bobinu, kablove i papire od auta(potrebni za atest) sam dobio za 1600 kn. motor, kablovi i papiri ostaju a ostatak ću prodat i vratit dio novca.
- diferencijal od alfe 75 sam nabavio za 350 kn
- poluosovine uno turbo 400 kn
- flanđe odnosno unutarnje prirubnice od bmw-a kockice sam dobio od frenda
- a klapne odnosno itb-i 38-40mm će bit negdje oko 50ak eura
najskuplja investicija je VEMS odnosno elektronika - cca 4000-4500 kn
računica kaže da je ovo nabrojano nešto manje od 1000 eura. naravno, to nije krajnja cijena i bit će toga još dosta, ali u svakom slučaju jeftinije od napuhanog i izrabljenog abartha
nebi ja vise komentiro nista ,sa ovim napuhanim i izrabljenim sve i rekao ,badave ti abarth u naslovu teme sretno sa radovima
Guest- Gost
da činjenica je da je abarth zahtjevan i skup ... no i ova kombinacija bude isto dobra ...
a zakaj ideš na VEMS jer nije dovoljno dobra orginal elektronika?? nešto kao da je taj vems nema nekog velikog utjecaja na atmosfercu? kaže da je puno bolji na turbo motoru ....
a zakaj ideš na VEMS jer nije dovoljno dobra orginal elektronika?? nešto kao da je taj vems nema nekog velikog utjecaja na atmosfercu? kaže da je puno bolji na turbo motoru ....
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
ima ima, i te kako ima utjecaja na atmosferi, pola trkaca vozi na VEMS
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Jel se može tu više mapa složit pa ih mijenjat prema potrebi?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
damire, svaka ti ćast na svemu, ali ne govoriš stvari iz iskustva nego iz priča koje si ćuo okolo, sve je to divno i krasno ali opeći ćeš se pun kurac sa svime time što ćeš stavljati na auto, imaš djelove od svega samo ne od fiće, bmw mercedes itd..., koliko košta to sve da se usvira u auto? ja cu ti reć pun k ako ne radiš sve sam, Mapiranje vemsa ti je samo 200€, a ako ga nađeš za 4000kn svaka ćast ali nevjerujem, puno je tu "buđenja" i pripasivanja a vjeruj mi zatrpat ćeš se s poslom kojeg nevjerujem da ces zavrsiti u skorijoj budućnosti...
nemoj me krivo shvatiti ali ima i jeftinijih i bržih naćina da se slozi letjelica
nemoj me krivo shvatiti ali ima i jeftinijih i bržih naćina da se slozi letjelica
miniV8- Administrator
potpis!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ja ne potpisujem ako je covjek odlucio jesti kakicu neka je jede do kraja,ja sami isto takav kad sam zapilio onda cu ici do kraja mada mozda i to nije toliko dobro
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Kad tad bu došo pameti. imat auto pokazat ga par puta godisnje za pokoju trku je bacanje love. Da se slozit fičo i bez vecih zhvata i svakam ič i dobit nagrde. no to je tvoj projekat i ako mislis da mozes to napravit kreni pa da vidimo kak to ide. sretno
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Kaj ste napali čovjeka, najgore bi bilo da sad odustane jer mu netko veli da se ne isplati... Pa normalno da se ne isplati ni u kom obliku, to je fićo, zaboga...
Samo ti fino to napravi, ako se u pol posla predomisliš, nije grijeh, bitno da si ga složiš kak buš zadovoljan...
Jedino je stvarno nezahvalno bilo kakvu računicu unaprijed slagat, obično ispadne da si sve izračunaš u glavi kolko bi trebalo doć, u stvarnosti to ispadne ne malo, nego dvostruko skuplje, od običnog krpanja, preko ozbiljne restauracije pa sve do sportskih prerada... I to je to... Prosto ko pasulj...
Samo ti fino to napravi, ako se u pol posla predomisliš, nije grijeh, bitno da si ga složiš kak buš zadovoljan...
Jedino je stvarno nezahvalno bilo kakvu računicu unaprijed slagat, obično ispadne da si sve izračunaš u glavi kolko bi trebalo doć, u stvarnosti to ispadne ne malo, nego dvostruko skuplje, od običnog krpanja, preko ozbiljne restauracije pa sve do sportskih prerada... I to je to... Prosto ko pasulj...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
miniV8 je napisao/la:ima ima, i te kako ima utjecaja na atmosferi, pola trkaca vozi na VEMS
ma da znam da ima .. al STD motor 1.2 16v iz punta mk1 ima 87ks sa orginal ecu.om .... i bez otvaranja motora + doraditi auspuh i usis eventualno to je i više nego dovoljno u čofu ... (meni ) a i konkurentno je vec poprilično na kakvom slalomu šta ih je damir spominjao da bi bacio koji ako bog da ... treba samo ovjes odraditi vrhunski a konja ima dovoljno ... bar mi se čini tak ...
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
ja nikog ne napadam... ja sam sve reko dobronamjerno, krajnje dobronamjerno
miniV8- Administrator
Abarth je napisao/la:miniV8 je napisao/la:ima ima, i te kako ima utjecaja na atmosferi, pola trkaca vozi na VEMS
ma da znam da ima .. al STD motor 1.2 16v iz punta mk1 ima 87ks sa orginal ecu.om .... i bez otvaranja motora + doraditi auspuh i usis eventualno to je i više nego dovoljno u čofu ... (meni ) a i konkurentno je vec poprilično na kakvom slalomu šta ih je damir spominjao da bi bacio koji ako bog da ... treba samo ovjes odraditi vrhunski a konja ima dovoljno ... bar mi se čini tak ...
konja nikad dosta!
miniV8- Administrator
Stranica 9 / 17. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Stranica 9 / 17.