Fićo 750 playboy edition...
+14
vanmilo
megi
FILAVU
fico750leImotski
puyolov tata
Camshaft
dr.Damba
zok fićo
puyol
fusher
miro
Ćofi
Zloćko
Chaser_JDM
18 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Fićo 750 playboy edition...
odličnu si konstrukciju napravio!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Sutra dojdem u kontrolu!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
trebao si kotače stavit kao na rodi, tako da se ne prevrće, i da se težina rasporedi na kotače ravnomjernije...iako fićo baš i nema neke težine..
fusher- SPAMER
- Broj komentara : 3006
Registration date : 17.01.2011
Tezina se rasporedjuje ravnomjerno jer imam poveznice na dnu kolica koje su stegnute. Nisam htio da mi kotaci idu ispod auta...znam na kaj mislis...no ovaj roler drzi tonu bez imalo problema..vjeruj... evo danas sve zavrseno i pofarbano. Auto se vec sam hoce okretat...:-)
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
kako mocna konstrukcija....
fico750leImotski- Aktivni Član
- Broj komentara : 321
Registration date : 15.10.2011
Chaser_JDM je napisao/la:Tezina se rasporedjuje ravnomjerno jer imam poveznice na dnu kolica koje su stegnute. Nisam htio da mi kotaci idu ispod auta...znam na kaj mislis...no ovaj roler drzi tonu bez imalo problema..vjeruj... evo danas sve zavrseno i pofarbano. Auto se vec sam hoce okretat...:-)
znači da imaš veliku garažu!
fusher- SPAMER
Sva sreca imam veliku garazu... volim imat prostora oko auta, barem dok radim...:-)) a radio sam roler ove velicine i proporcija jer sljedece kaj ide na njega je toyota celica iz 79.g.
Danas stigao novi branik...hvala gigi.... ali putem mi pukla letva volana na corsi...pa sam morao na vucnu....jebem ti srecu....al nema predaje...:-))
corsa dizel,jel
fusher- SPAMER
nema te koja može više od 50.000km a da letva ne ode u PM....zaje*ali projektanti...hehe
fusher- SPAMER
poznato mi nešto to....vectra 2.0DTI neki dan skidao most skupa sa letvom...prokleti pakao blaženi fićo
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ja sam napravio 190 000 i do sad je otisao anlaser i letva... ak je to sve onda super...ak nije ide na njuskalo sljedeci put...fusher je napisao/la:nema te koja može više od 50.000km a da letva ne ode u PM....zaje*ali projektanti...hehe
pa ti imaš sreće onda!!
pitaj one koji imaju onu enđoj dimzel poslje 2003-4....
pitaj one koji imaju onu enđoj dimzel poslje 2003-4....
fusher- SPAMER
otišao mali na pjeskarenje.... pa da vidimo koliko će ga se vratit... :-)))
puno me usporava debeljuco(fat bastard) kojeg slažem bratu... :-))
pa fićo ide laganini...al svi će doć na svoje.... baš sam imao posjet kolege Puyolov tata....pa smo malo popričali o motoru, ovjesu.... tako da ljetni dio godišnjeg provodim sa najboljim frendom... VARSTROJ 1805... :-)))
Uglavnom sam sve nabavio kaj se limarije tiče....još trebam zadnji krom branik....dobar...
pa fićo ide laganini...al svi će doć na svoje.... baš sam imao posjet kolege Puyolov tata....pa smo malo popričali o motoru, ovjesu.... tako da ljetni dio godišnjeg provodim sa najboljim frendom... VARSTROJ 1805... :-)))
Uglavnom sam sve nabavio kaj se limarije tiče....još trebam zadnji krom branik....dobar...
autek napokon došao sa pjeskarenja i bačen je u wash primer... i onak cu ga ja opet brusit i varit... pa je i ta temeljna dobra...makar ću ja stavit 2k temeljnu epoxy... :-))
Slike govore 1000 riječi....iz slika se vidi koliko je bivši majstor kvalitetan limar... vareno je kao da su se djeca igrala... i sve dobro premazano bitumenom.. tko to vidi....e pa ja vidim.... svi spojevi gdje je krpano imaju rupe tako da je po kiši vjerojatno auto plivao konstantno.... :-))
sad slijedi sexxxxx... izrada limova, piganje, varenje, ravnanje, pojačavanje... kako cu napredovat bit ćete obavješteni...
Slike govore 1000 riječi....iz slika se vidi koliko je bivši majstor kvalitetan limar... vareno je kao da su se djeca igrala... i sve dobro premazano bitumenom.. tko to vidi....e pa ja vidim.... svi spojevi gdje je krpano imaju rupe tako da je po kiši vjerojatno auto plivao konstantno.... :-))
sad slijedi sexxxxx... izrada limova, piganje, varenje, ravnanje, pojačavanje... kako cu napredovat bit ćete obavješteni...
Jučer nabavio alu nosače Žmigavaca pa se odmah bacio na posao da ih uredim... malo poliranja i sjaj je opet tu... :-))
radilo se i na limariji no nakon posla pa polako ide.... ovaj tjedan ga napadam sa rukama i nogama...tako da slike slijede...
radilo se i na limariji no nakon posla pa polako ide.... ovaj tjedan ga napadam sa rukama i nogama...tako da slike slijede...
al si ga usjajio...ko pasja kesa!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
još par sljikica... getribu sam jedva pronašao ispod te silne masnoće i blata.... :-))
sve spojeve limova sam još pojačao varovima...
sve spojeve limova sam još pojačao varovima...
ne trudim se baš napravit preuredno, niti potrošit 2 mjeseca na limariju...ali da se mora zakrpat...mora se...
još pobrusim varove, diht masa na varove i spojeve i bitumen...bit će dosta... :-))
prije i poslije....
još pobrusim varove, diht masa na varove i spojeve i bitumen...bit će dosta... :-))
prije i poslije....
Nemoj bit preveč neuredan jer ak "šefica" nebu zadovoljna,onda si ga ježil sused!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
A moram nać najefikasniju varijantu... koliko vremena smijem provest u garaži, koliko novaca smijem uložit, koliko ću ga smjet koristit za svoje potrebe.... kad sve to podijelim, pomnožim, zbrojim.... jedino kaj mi ostane da otvorim gajbu pive i potpuno se oduzmem.... :-)
makar mislim da je i ovo dosta uredno...
makar mislim da je i ovo dosta uredno...
ma dašta nego uredno
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.