Zastava 750 LE '81
+15
Boki_B
Low_Low
oliwer
miro
Zloćko
Peksan
Čuvitar
markoz
Camshaft
asconaextreme
tomtom
antoniyx
Mićo-Vk
zvrcko sen
puyolov tata
19 posters
Stranica 6 / 40.
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Zastava 750 LE '81
Bit ce brutala, nastavak tek za vikend. Nadam se.
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
To je samo višak materijala, ne brini. Hahahaha.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Ocistio sam gume i "u" nosace federplate, sve osmirglao i namazao sa hemerajtom.
Nisam kombinirao unaprijed pa nabavio sve novo...bit ce i ovo ok za prvu ruku, a na proljece ponovit radnju sa novim elementima. Kako bilo sve gume su cijele, vide se godine al cijele su i odradit ce korektno jos koji km.
Nisam kombinirao unaprijed pa nabavio sve novo...bit ce i ovo ok za prvu ruku, a na proljece ponovit radnju sa novim elementima. Kako bilo sve gume su cijele, vide se godine al cijele su i odradit ce korektno jos koji km.
Mislio sam odmah sredit vilice, dobose....al i to cu ostavit za toplije dane kad se moze radit vani...nije do ljenosti nego necu moc izdrzat da vidim kako izgleda spustena prica.
A opet, duga je zima, mada jos je tu i zadnji kraj.
Ma promini još nazad opruge u ovoj priči da vidiš kako to izgleda i kako se vozi, vidit ćeš druga priča je to, onda ćeš još sa većim gušton lickat vilice i doboše, možda diskovi, itd... ima zima ispred vas dvoje.
Evo i one gore spomenute gume i nosaci feder plate. Također ocisceno i zasticeno. Gume sam oprao i posteno nasaftao/nahranio silikonskim sprejem. Isto sam i sa onim gornjim gumama. Silikon bi im trebao dati malo elasticnosti, cudo jedno kako ga je guma upijala. Gornje gume se vide na jednoj slici ranije, a evo i nosaca;
Sjedi, -5!
Sinoc ono sve ocistio, zastitio...taman racunam poslije posla montirat feder platu...kad ono moj stari si dao truda i slozio Figuara. Dolazim doma, a on (stari) veselo pozira, a meni kes od uha do uha, kakva dobra vozilica. Bas sam odusevljen, nije preniski taman - teska kultura.
Bit ce i zadnji kraj skoro, a ovo jec 100!
To je to šta si i želi, super.
Evo me bas u garazi, gledam Figuara, grickam coksu i gustam. To je to!
Za probu nabacio 13" i to je bas ono kako sam htio, decentno.
Za probu nabacio 13" i to je bas ono kako sam htio, decentno.
Koliko tih par cm promjeni dozivljaj auta, sad mu prilazim i ono, bas je osjetno nizi napred, sjest u njega...sve novo, pogled prema van, ono - drkica
Ajd mala anketa, ideje, razmisljanja...
Kombiniram kojim putem ici, primjere dajem sa svoje 1:43 police. Modeli su inspiracija prema Abarth izricaju, a dvojim kakav prednji branik postavit. Ako ce manji, to je onda cisti Nirburgring 850 izgled, ako veci ide onda je to neko prijelazno razdoblje TC modela.
Nisam skroz pametan, sta vi sugerirate/razmisljate.
Evo primjeri;
Ako je manji branik, bio bi i slicno oslikan auto - okrugli startni broj bas ko na bijelom, i tad talijanska zastava ostaje na Figuaru uz dodatak teksta na boku ispod straznjeg stakla - ono sto sam vec radio za probu, ako ide veci branik isle bi kockice i crta po boku.
Da vas cujem.
Kombiniram kojim putem ici, primjere dajem sa svoje 1:43 police. Modeli su inspiracija prema Abarth izricaju, a dvojim kakav prednji branik postavit. Ako ce manji, to je onda cisti Nirburgring 850 izgled, ako veci ide onda je to neko prijelazno razdoblje TC modela.
Nisam skroz pametan, sta vi sugerirate/razmisljate.
Evo primjeri;
Ako je manji branik, bio bi i slicno oslikan auto - okrugli startni broj bas ko na bijelom, i tad talijanska zastava ostaje na Figuaru uz dodatak teksta na boku ispod straznjeg stakla - ono sto sam vec radio za probu, ako ide veci branik isle bi kockice i crta po boku.
Da vas cujem.
najbolje ti je da fićo bude što više orginal,sve ostalo je problem na tehničkom
šta više dodataka će te prisilit da radiš atest vozila
šta više dodataka će te prisilit da radiš atest vozila
asconaextreme- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1106
Registration date : 23.10.2012
Tu si potencijalno u pravu, za tehnicki vracam uvijek 12" kotace, branik je ekstra dodatak na karoseriju i on se lako demontira. Zeza eventualno "dvobojna karoserija" ako bih isao na kockice. Ne vjerujem da bi zezali za atest icega. Iskakao bi sad kad je spusten, al opet kako su kupovne komponente mala je razika u odnosu na original - nisu okretani listovi....ima hoda skoro kao serijski do granicnika....tako da to ne bi trebalo bit nesto posebno. A ima i onaj element vezan uz pregled koji se ne bi trebao javno iznositi....
revnosni policajac kad te zaustavi u prometu može svašta da napravi
mene je zbog većih felgi odveja na izvaredni tehnički
mene je zbog većih felgi odveja na izvaredni tehnički
asconaextreme- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1106
Registration date : 23.10.2012
Slušaj ,nisu ni policija ni ovi na tehničkome neuki. Razume oni sve, samo je pitanje koliko pretjeramo i koliko su oni tolerantni. Ja san isto za to da većinom ostane u originalnom izgledu, ako nešto ne bode oči teže je i vidit. Ili brutala sa svim atestima ko ima dublji đep i vrimena. Ili kako kažu u nas u srednjoj Dalmaciji - lipo je, e ,malo je skupo...
Trinaestice mi je zelja atestirat, svakako upisat u prometnu. Bas to da netko ne zapne. Do sad kad me plavci zaustavili uvijek bilo uz komentar nesto kao - fora ga za vidjet, morao sam pogledat...kako je uredan...nikad papire ili ista trazili. Kod mene pristojno ispuh brunda, kad se stisne i rezi ali nikad nitko nije komentirao, cak ni tehnicki, a prolazim bez 100-tke kod mjenjaca. Vjerujem da je ekipi auto fora kao pojava pa su prilicno labavi, a i ja sam susretljiv/pristupacan pa se uvijek neka prica razvije.
Za sada je tako, al sve mi smrdi da ce svi ovi nasi auti kad tad ic na PV tablice pa ce bit veselo...atesti, svasta nesto.
Za sada je tako, al sve mi smrdi da ce svi ovi nasi auti kad tad ic na PV tablice pa ce bit veselo...atesti, svasta nesto.
Kad sam imao Clia III, bio je obljepljen naljepnicama u R.S.stilu i bio je meta za plavce sam takva. Nije bilo vikenda, ako sam uvece bio na cesti da nisam bio zaustavljen, gledali bas pozorno kotace, ispuh, broj sasije...auto sve serijski osim naljepnica, auto bijeli, nalje mat bijele ali magnet za lizalicu. Tako da tu pristupacnost nije pomagala, Figuar je simpa pa prolazi svasta. Valjda.
Primjetio sam na slikama s 5 stranice da ti je prednji kos ojacan dodatnim zavarima , jesi to sam radia? Usput kako nisu okretani listovi kad su ti usice od federplate naopacke? E, i kad si montira tu novu federplatu jesi ostavia tvornicke amortizere?
Peksan- Član
- Broj komentara : 39
Registration date : 21.09.2017
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Zastava 750 @ projekt Zastava 750 (1975 g.)
» Zastava 430 K
» Zastava 850 AK
» zastava 750 82 god.
» ZASTAVA 750 LE
» Zastava 430 K
» Zastava 850 AK
» zastava 750 82 god.
» ZASTAVA 750 LE
Stranica 6 / 40.