Moj mladi fićo iz 83'
+17
Boki_B
chorijan
oliwer
puyolov tata
Zloćko
miro
Pepa55
Tomislav
Peksan
markoz
Camshaft
Čuvitar
tomtom
kokic
antoniyx
asconaextreme
Mićo-Vk
21 posters
Stranica 13 / 40.
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Moj mladi fićo iz 83'
A evo jednoga san uspi, nije to toliko trajalo, ali odma san sic malo podiga, bilo mi je malo prenisko. Malo sunce odradilo, malo ja i evo, još će to malo sist kako se bude sedilo, sve u svemu bit će to dobro. Ne kriči više ona plava iz ovog stoljeća. Sutra drugi, još danas iman navuč mrižicu na jedan zid.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
A Tomtom, pita si za onaj poklopac, to mi je kad montiran glavu, da mogu stavit dupli karburator, jer je dupli ko na fićo gas, pa je ovo poklopac od fiće očišćen, primer u sprayu I dvi ruke sjajno srebrni lak isto u sprayu, vidit ću kako će izgledat, uvik ga mogu pošpricat u crno.
Stiga jedan mali detaljčić još za motorni prostor.
E sad , da podilin razmišljanja.
AD 1. Ovi motor će vozit do daljnjega da budemo načisto. U planu je na njega zavidat uređenu glavu, dupli karburator, i ako nađen elektronsko paljenje, (ako ne vozit će na platine.)
AD 2. Možda uspijem dovuč doma jedan motor od A112 - ne znan koji je, još je u auto, brzinski san pogleda ima jednogrli karburator, i nije sigurno Abarth. Palio i radio ko urica navodno 900 cc, parkiran. Rastavit pa vidit ulaganja.??
Ad 3 rastavit 750 specijala ubaciti klipove 65 mm i drugu glavu, malo proširit ventile, sve po PS -u - skupljan literaturu.??
Pa sad ti vidi šta se meni po glavi vrti, kad san doma u virozi.
Ha ima li ko šta za reć, čita li ovo još neko od stare garde?
Pogude i poruge dobrodošle.
E sad , da podilin razmišljanja.
AD 1. Ovi motor će vozit do daljnjega da budemo načisto. U planu je na njega zavidat uređenu glavu, dupli karburator, i ako nađen elektronsko paljenje, (ako ne vozit će na platine.)
AD 2. Možda uspijem dovuč doma jedan motor od A112 - ne znan koji je, još je u auto, brzinski san pogleda ima jednogrli karburator, i nije sigurno Abarth. Palio i radio ko urica navodno 900 cc, parkiran. Rastavit pa vidit ulaganja.??
Ad 3 rastavit 750 specijala ubaciti klipove 65 mm i drugu glavu, malo proširit ventile, sve po PS -u - skupljan literaturu.??
Pa sad ti vidi šta se meni po glavi vrti, kad san doma u virozi.
Ha ima li ko šta za reć, čita li ovo još neko od stare garde?
Pogude i poruge dobrodošle.
Specijala ic busit jebavat se s tin nema smisla, stavis taj a112 i miran si jos bolje ako je 903 svi djelovi pasu od juga una45 cinquecenta za kikiriki slozis pouzdan i dobar motor samo ti triba ak900 pumpa vode
markoz- Aktivni Član
- Broj komentara : 282
Registration date : 22.02.2018
Hm, ja vidim sljedeće!
Ti uzimaš A112 i uređuje ga, a meni prodaješ 750 Specijala. Ja ga pazim i mazim, znaš da hoću. I svi sretni i zadovoljni.
Ti uzimaš A112 i uređuje ga, a meni prodaješ 750 Specijala. Ja ga pazim i mazim, znaš da hoću. I svi sretni i zadovoljni.
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Tu na forumu imaš forumaša puyolov tata. Moj je sugrađani i ima male Fiate u pola malog prsta. Biti će za vikend u Zadru. Živi za i od Fića i kompanije.
Mogu ti dati kontakt ako se sam ne javi.
Mogu ti dati kontakt ako se sam ne javi.
Čita san njegove teme, i čovik stvarno zna šta radi. Šteta da su slike nestale, nekoliko puta san naleti na nešto di bi mi slika ful pomogla u njegovim postovima. Ali jbg. Idemo dalje. Nešto od ovoga ću ostvarit ja se nadam. Samo da dovučen ovi motor doma. Ma taj specijal mi u zadnje vrime tuče po glavi radi bregaste, nisan još skroz prouči materiju, ali izgleda zahvalniji za nabrijavanje, a opet šteta mi ga otvarat , a i malo neisplativo , taj motor nije moga proći 2000 km.
A pumpu 900 ak iman doma. Kiler san više manje odluči probat dat napravit, ovakav standardni većeg kapaciteta.
A pumpu 900 ak iman doma. Kiler san više manje odluči probat dat napravit, ovakav standardni većeg kapaciteta.
Ako imas pumpu doma nije ti problem... Iz ficinog motora se moze izvuc dosta ali cemu to sve kad imas standard 903 imas svoj dupli karb imas grane stavis triger i el paljenje i to je to dalje ici bregastu stavljat full kopat glavu vece ventile nema smisla za cestovnu upotrebu... Prakticki vecinu djelova imas ulaganja maksimalno 1500-2000 kn da slozis 903 i gas
markoz- Aktivni Član
Čuj, ja sam ozbiljan ovo za motor. Ako ikad odlučiš prodavati ga molim te da me se prvog sjetiš.
Oću ne brini.
Kad san Čačka po eBayu nailazin na proizvode za abarth fićeke i piše mjesto Samobor, je li to možda isti gospodin.
A nazad na motore, mora bit nešto u rezervi.
Tako ima vrimena, ali isto bi voli dovući ovoga A112 doma, pa makar i bude najslabija verzija.
Eto baš smo se lipo načaskali.
Nač ću ja opet nešto drugi dan.
Kad san Čačka po eBayu nailazin na proizvode za abarth fićeke i piše mjesto Samobor, je li to možda isti gospodin.
A nazad na motore, mora bit nešto u rezervi.
Tako ima vrimena, ali isto bi voli dovući ovoga A112 doma, pa makar i bude najslabija verzija.
Eto baš smo se lipo načaskali.
Nač ću ja opet nešto drugi dan.
Mogao bi to biti on. Nisam ti siguran, al znam da ima čudo tog kod i oko njega.
Neki dan sam bio kod njega, malo počakulali... Tad je u dvorištu imao jednog Figuara 850 sa bregastom od specijala.
Neki dan sam bio kod njega, malo počakulali... Tad je u dvorištu imao jednog Figuara 850 sa bregastom od specijala.
Zna san ja da ima nešto s tom bregastom.
Još ima tu... A na kraju motor fićin izvana , unutra mala zvir, i ne treba atest. Bar za motor.
Još ima tu... A na kraju motor fićin izvana , unutra mala zvir, i ne treba atest. Bar za motor.
Ali zaželi san se malo i mužiku čut u autu. Pa malo razmišlja, i uspija spojit ugodno i korisno. I najvažnije montažno. Prijatelj donira malo materijala. I krenu malo po malo u par dana evo.
Cijev 36 zapila na desetak misti (da ne bušin rupice)
Šajbu napravija prijatelj, pa cijev u cijev , povarija malo...
Cijev 36 zapila na desetak misti (da ne bušin rupice)
Šajbu napravija prijatelj, pa cijev u cijev , povarija malo...
Na snazi čini mi se isto. Malo manje vuče na stiskanje gasa, ali isto kad ga stisnem ima lipi zvuk.
Ispalo ti ke odlicno ali kad se dobro snalazis u varenju moga si lonac napravit, perforirana cijev sa sto vise rupa, rupu uzmes 5mm oko nje vuna i oko vune alu folija da mos ugurat u lonac 3 puta bi smanjija zvuk protocnog a negubis nista.
markoz- Aktivni Član
Vizualno mi se dopada ekološki dio.
Od čega je rezervarčić?
Od čega je rezervarčić?
Ma ovi lonac mi je taman, od inoxa, ima on tu cijev na rupe u sebi i vunu i foliju i sve a i po njemu san radi grane tako da san naša kompromis. A opet samo skinem ovi umetak i iman beštiju.
A Tom , oil catch can je sa jebaja mislim stotinjak kuna, aluminijska s filterom, učinia mi se ka lipi detalj, a i žena je imala jedini prigovor na cijev iberlaufa, citiran - šta ti radi ova ružna stara cijev šta viri iz motora. Haha. Pardon, uz onu a zašto nisu piturali ovo oko motora kad su pituravali auto - jbg na ovo drugo nisan ima odgovor.
A Tom , oil catch can je sa jebaja mislim stotinjak kuna, aluminijska s filterom, učinia mi se ka lipi detalj, a i žena je imala jedini prigovor na cijev iberlaufa, citiran - šta ti radi ova ružna stara cijev šta viri iz motora. Haha. Pardon, uz onu a zašto nisu piturali ovo oko motora kad su pituravali auto - jbg na ovo drugo nisan ima odgovor.
Sičate se kad san naručiva traku za auspuh, mislija san se o boji, tija bilu, ali reka bila šporkavat će se, uzet ću crnu. E sad kao šta se vidi ta crna prelazi u bilu. He.
Gori pitura s nje haha, ova kantica za ulje ce odlicno izgledat kad se poredi motorni prostor dobro ti je zena i rekla sto ti nisu piturali motorni prostor?
markoz- Aktivni Član
Žena ti je zakon!
meni su fora ovakve điđe miđe oko motora, daju neki trkaći štih, a to volim.
meni su fora ovakve điđe miđe oko motora, daju neki trkaći štih, a to volim.
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Stranica 13 / 40.