Moj mladi fićo iz 83'
+17
Boki_B
chorijan
oliwer
puyolov tata
Zloćko
miro
Pepa55
Tomislav
Peksan
markoz
Camshaft
Čuvitar
tomtom
kokic
antoniyx
asconaextreme
Mićo-Vk
21 posters
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Moj mladi fićo iz 83'
Aj neka bude samo to. Tnx za podjeljeno iskustvo.
Da nisan umoran ka pas , sad bi je iša prominit. Ali srića nisan još skroz popizdija.
Da nisan umoran ka pas , sad bi je iša prominit. Ali srića nisan još skroz popizdija.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
Ej Čuvitar. Bio danas sa Markom (markoz) na kavi pa on spomenuo nešto poluosovinu što me podsjetilo na tvoje lupanje. Jesi li napravio to?
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Ma nisan, čekam da se sve razleti u maminu. Nisan bio doma prošli tjedan, popodne doša doma po auto, (nada san se da će prestat samo od sebe) a ono mlije li ga mlije, ljudi su se počeli okretati za mnom, a čini mi se ne radi lipote!
Nadan se da će izdržati još do utorka, ništa prije ne mogu, osim gurnut ga u stranu kad stane. Ne da mi se vozit drugo auto.
Nadan se da će izdržati još do utorka, ništa prije ne mogu, osim gurnut ga u stranu kad stane. Ne da mi se vozit drugo auto.
Di vi dva gubite dane, Do kad si u Dalmaciji , jesi kupi tamnije očale, ili si dobi ograničenu mogućnost kretanja? Hahaha
Ne trebam tamnije, imam šljivu pod okom pa ti dođe na isto
Tu sam još sutra pa kući.... Fali mi đir u mom Fići, Markov je naturpijan samo tako.... Ide ko sto vragova, a ne zna on polako, svaka brzina u blokadu
A i on je gospodin, odmahuje rukom na svaku moju, najrađe bi mi reko da sam pozer, a on pristojan pa kaže stajler
Dobar je, lud do kosti.
Tu sam još sutra pa kući.... Fali mi đir u mom Fići, Markov je naturpijan samo tako.... Ide ko sto vragova, a ne zna on polako, svaka brzina u blokadu
A i on je gospodin, odmahuje rukom na svaku moju, najrađe bi mi reko da sam pozer, a on pristojan pa kaže stajler
Dobar je, lud do kosti.
Stajler sa šljivom , hahahahahaha.
Znaš šta , i mene lagano prolazi ta vožnja u crveno.
Valjda kako godine idu.
Ali isto kad stisnem volin da konjići zaigraju.
Marko lovi performanse, vozi fićo kup i tu je sve jasno ko dan. A usput, nije da auto nije atraktivan, sasvim suprotno. Ima svoju firmu slaže nalje drugima i od tog živi. Da se bavim njegovim poslom svaki mjesec bi mu njena lični opis. Sad kad sam se vozio u njegovom malo me svrbi da i sam nešto napravim. Y45 il možda samo 850 pa mrvu turpijanja.... ne znam al pere me sad malo. 750 je samo za pokazivanje, 850 je već stepenicu ozbiljnjiji figuar. Meni iskreno na mom 750 trenutno smeta što se polako razvrtava i na samom leru, semafor pozer stil. U vožnji i ne jer na kraju krajeva to je coffie racer i kao takav vrhunski.
Al da, razjebo me marko na najjače.
Al da, razjebo me marko na najjače.
A znaš šta, ako ideš bilo šta radite, teško se više vratit na normalu, bar u mene tako, vuče na još i još. A zapravo mi ide skroz uredno, sad kad se više ne grije, ne bojim se krenut nigdi. (Osim šta iman osječaj će mi ono zadnje kolo ispast)
Tako ne mogu ti ništa pametno savjetovat.
Jedino nek nas zdravlje služi pa će se sve posložiti.
Svakakve nekakve preinake, pa onda i pojačanja, ja već na svom osjećam da bi treba napravit cili X ispod.
Tako ne mogu ti ništa pametno savjetovat.
Jedino nek nas zdravlje služi pa će se sve posložiti.
Svakakve nekakve preinake, pa onda i pojačanja, ja već na svom osjećam da bi treba napravit cili X ispod.
Malo isprimištalo tekst, ali sve se razumi.
Proba san sanirati problem popodne. I znate šta , NIŠTA.
Neman pojma šta se događa. Ovo san naša na desnoj poluosovini , odkud mi i dolazi zvuk struganja u livom zavoju i vožnji unazad.
Neman pojma šta se događa. Ovo san naša na desnoj poluosovini , odkud mi i dolazi zvuk struganja u livom zavoju i vožnji unazad.
Stavija drugu poluosovini i kocke, i isti zvuk se javlja .
Ležaj nema lufta, (nedavno prominjeno - ne novo), gumigevint nema lufta, još se drži.
Sad šta?
Sutra ponovo rastavljan.
Ležaj nema lufta, (nedavno prominjeno - ne novo), gumigevint nema lufta, još se drži.
Sad šta?
Sutra ponovo rastavljan.
Evo update.
Skinu jutros poluosovinu, i na novoj na isto misto znakovi struganja.
I tako, upreša novi ležaj, stavija drugi gumigevint, vratija sve na misto, ulija malo ulja u getriba (ne puno da se ne navikne) i evo nema zvukova više.
Mir i tišina.
Šta je bilo, neman pojma.
Kombinacija ležaj + gumigevint.
Ali meni još uvik čudno.
Skinu jutros poluosovinu, i na novoj na isto misto znakovi struganja.
I tako, upreša novi ležaj, stavija drugi gumigevint, vratija sve na misto, ulija malo ulja u getriba (ne puno da se ne navikne) i evo nema zvukova više.
Mir i tišina.
Šta je bilo, neman pojma.
Kombinacija ležaj + gumigevint.
Ali meni još uvik čudno.
mozda je samo falilo ulja u getribi, na yugu mi je jedan put bilo da lupka iz mjenjaca falilo casica ulja, kad san nalija mir tisina
markoz- Aktivni Član
- Broj komentara : 282
Registration date : 22.02.2018
U mene uvik zanimljivo. Više se ne uzrujavan, samo smijen.
Kad san rješi ono struganje, stavi san novu manžetu na poluosovinu, (kupija davno obe ali san čeka da rješin one osovine s kinetičkim pa da prominin sve u kompletu.) , Dugi dan ispade s getribe, iscuri ulje. Aj dobro rečen nisan stega manistru ( plastičnu vezicu) pa ispala. Navučen ponovo stegnen ljudski, opet ispade - ovaj put i prisvučena ( okrenula se naopako).
Treći put stavim metalnu Bragu stegnen ko konj - ispade privuče se. Mamu joj njezinu. (Svaki put ulijem po litre ulja.)
Operem staru, razvidan sve vratim staru, ne ispada.
Pa sad vi recite da mi nije zabavno.
Kad san rješi ono struganje, stavi san novu manžetu na poluosovinu, (kupija davno obe ali san čeka da rješin one osovine s kinetičkim pa da prominin sve u kompletu.) , Dugi dan ispade s getribe, iscuri ulje. Aj dobro rečen nisan stega manistru ( plastičnu vezicu) pa ispala. Navučen ponovo stegnen ljudski, opet ispade - ovaj put i prisvučena ( okrenula se naopako).
Treći put stavim metalnu Bragu stegnen ko konj - ispade privuče se. Mamu joj njezinu. (Svaki put ulijem po litre ulja.)
Operem staru, razvidan sve vratim staru, ne ispada.
Pa sad vi recite da mi nije zabavno.
Manistra - špagete, jel tako?
Pa šta joj bi? Manšeti mislim. Veća.....
A da nikad nije dosadno, još ako voziš svaki dan ko ti, ja da sam non stop u pogonu tko zna šta bi sve isplivalo.
Nisam pisao o tome al pred tjedan dva, vani vruće za popizdit, 36 stupnjeva. Ja obavljam neke gluposti po gradu sa figuarom, al divljam na najjače jer sam baž u žurbi, razvalčim prvu - drugu - treću - navučem cca 80 na sat (sad Marko klima glavom i lupa se po čelu) i motor stane! još se nešto trza al ne prima gas. Čujem filter kako fućka al nikud. Gledam koji k! Inercija me još gura pa stanem sastrane da ne smetam, pokušam upalit - ništa! Izađem van - pod haubu, i prvi pogled na filter goriva - prazan!
Pumpa kipća! OK - pumpa se pregrijala. Pričekam desetak minuta - i ovaj upali kao da ništa nije bilo!
Grana je ne grije, možeš je primit nakon vožnje bez brige, znači sve ide od motora. Sad imam flašu vode i krpu sa sobom.
A to su mali gušti, nedo Bog većeg zla!
Pa šta joj bi? Manšeti mislim. Veća.....
A da nikad nije dosadno, još ako voziš svaki dan ko ti, ja da sam non stop u pogonu tko zna šta bi sve isplivalo.
Nisam pisao o tome al pred tjedan dva, vani vruće za popizdit, 36 stupnjeva. Ja obavljam neke gluposti po gradu sa figuarom, al divljam na najjače jer sam baž u žurbi, razvalčim prvu - drugu - treću - navučem cca 80 na sat (sad Marko klima glavom i lupa se po čelu) i motor stane! još se nešto trza al ne prima gas. Čujem filter kako fućka al nikud. Gledam koji k! Inercija me još gura pa stanem sastrane da ne smetam, pokušam upalit - ništa! Izađem van - pod haubu, i prvi pogled na filter goriva - prazan!
Pumpa kipća! OK - pumpa se pregrijala. Pričekam desetak minuta - i ovaj upali kao da ništa nije bilo!
Grana je ne grije, možeš je primit nakon vožnje bez brige, znači sve ide od motora. Sad imam flašu vode i krpu sa sobom.
A to su mali gušti, nedo Bog većeg zla!
Špageti, , hahahaha
Neznan šta joj je.
Na prvu mi se čini da je malo tisna na osovini di je onaj semering na njoj, pa je zavrti. Velika nije sigurno , Tisno se navuče na getribu, ali uđe do kraja.
Postoji šansa da je ovo pouosovina od pegle, jer ova šta san stavi ima kraće zube, - točno koliko je prirubnica, ne vire zubi malo Vanka - pa da je malo promjer veći tamo di dođe manžeta, neznan nisan ništa mirija, kad uhvatim vrimena ću studirat.
E još , proba san spojit onaj Satić pritiska ulja na senzor sa ebaya ali ne paše, pokazuje na minimumu 7 bara. Moran nać onaj od Lade., Taj bi treba pasat.
Neznan šta joj je.
Na prvu mi se čini da je malo tisna na osovini di je onaj semering na njoj, pa je zavrti. Velika nije sigurno , Tisno se navuče na getribu, ali uđe do kraja.
Postoji šansa da je ovo pouosovina od pegle, jer ova šta san stavi ima kraće zube, - točno koliko je prirubnica, ne vire zubi malo Vanka - pa da je malo promjer veći tamo di dođe manžeta, neznan nisan ništa mirija, kad uhvatim vrimena ću studirat.
E još , proba san spojit onaj Satić pritiska ulja na senzor sa ebaya ali ne paše, pokazuje na minimumu 7 bara. Moran nać onaj od Lade., Taj bi treba pasat.
"razvalčim prvu - drugu - treću - navučem cca 80 na sat Cool (sad Marko klima glavom i lupa se po čelu) "
Marko je prešao u drugu dimenziju. Nije više među nama smrtnicima. Hahahahaha
Marko je prešao u drugu dimenziju. Nije više među nama smrtnicima. Hahahahaha
Tu san pratin sve heheh, i ja san medu smrtnicima jugo 45 std u autu kod mene
markoz- Aktivni Član
Jel dobar motor? Mjerio kompresiju?
Jesi li se privikao na tu nekretninu?
Jesi li se privikao na tu nekretninu?
A onako dimi malo na iber i sipku nisan ni miria kompresiju ideide i on lipo al ni sjena bivsen motoru
markoz- Aktivni Član
Od Liqui Moly aditiv oil stop smoke, nalij I zaboravi na dim. Iman negdi i sliku, mislim da san je već ovde stavlja.
Ma nije da dimi da pusi iz njega malo onako al primjeti se nike prodimija heheh
markoz- Aktivni Član
Jedno blic pitanje.
Kad san montira sve na zadnje kolo zadnji put, događa mi se da kad vrtin kolo onda jedan dio kruga ide lagano a dio kruga ko da koči, uspijem ja to rukom zavrtit ,ali koči. Na oba kola tako slično.
Sad pitanje je li moguće da su doboši potrošeni na jednom djelu više. Ili je neka druga bolest u pitanju, jer mi se počelo osjećat na papučici kočnice, malo vibrira kad koćin.
P.S. Tomtom - šta je bilo s pumpom?
Kad san montira sve na zadnje kolo zadnji put, događa mi se da kad vrtin kolo onda jedan dio kruga ide lagano a dio kruga ko da koči, uspijem ja to rukom zavrtit ,ali koči. Na oba kola tako slično.
Sad pitanje je li moguće da su doboši potrošeni na jednom djelu više. Ili je neka druga bolest u pitanju, jer mi se počelo osjećat na papučici kočnice, malo vibrira kad koćin.
P.S. Tomtom - šta je bilo s pumpom?
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Stranica 16 / 40.