Moj mladi fićo iz 83'
+17
Boki_B
chorijan
oliwer
puyolov tata
Zloćko
miro
Pepa55
Tomislav
Peksan
markoz
Camshaft
Čuvitar
tomtom
kokic
antoniyx
asconaextreme
Mićo-Vk
21 posters
Stranica 15 / 40.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Moj mladi fićo iz 83'
da znaš da ovo izgleda priti mač brutalis!
na što si ga povezao dolje, gdje je nosač postavljen?
na što si ga povezao dolje, gdje je nosač postavljen?
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Napravi san novi nosač od lame od inoxa, i zavoda ga na ono misto ka za dizalicu ispod prednjeg veznog lima.
To je to šta san očekiva od ovoga, radi hladi , nije napadno. Ko da smo nazad u 67-oj. Još malo kroma za ukras i to će bit to.
To je to šta san očekiva od ovoga, radi hladi , nije napadno. Ko da smo nazad u 67-oj. Još malo kroma za ukras i to će bit to.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
E sad lipo nalipnice skini i slozi abarth prednji znak i lajsna od bocnog zmigavca na vrata i eto pravog oldschoola
markoz- Aktivni Član
- Broj komentara : 282
Registration date : 22.02.2018
I da priveden ovo započeto kraju.
Uvatija se montirat dic.
Počelo dobro, ne curi , ali kašlje malo...
Ostavi san rudi čajevec i spojia vakum doli na usisnu flanđu, iz prve dobro, pa malo kašlje pa dobro, napokon ga umirio, učinija đir, ali ko da nema snage. Buka je tu ali ne lipi za sic, ko da je ima više sa običnim.
Uvatija se montirat dic.
Počelo dobro, ne curi , ali kašlje malo...
Ostavi san rudi čajevec i spojia vakum doli na usisnu flanđu, iz prve dobro, pa malo kašlje pa dobro, napokon ga umirio, učinija đir, ali ko da nema snage. Buka je tu ali ne lipi za sic, ko da je ima više sa običnim.
Trokira kad das gas ko da prikida? Vidi da ko nije sirija dizne to ke kod mene bilo tipa pise 55 a veca rupa nego na 75 neko razbuza rupe.. ako nije to trazi dalje da ne vuce di na gumicama oko dizni, fals zrak ima malo zajebancije al kad se ustela ide i iiiiiide
markoz- Aktivni Član
Ne može tako.
Skini ja rudija, naherija magneti mareli bez vakuma, na usisnoj flanđi blokira vakum, malo se poigra sa zrakom i puuuno bolje. Malo mi se još zaćepljuje ler dizna, i nekad nešto promrmlja, ali i mora to staro gunđalo.
To bi bilo to za sad, neka malo dođe sebi pa ćemo vidit.
Puno lipo sad radi s filterom, nema nabijanja, samo strujanje zraka. Gljiva je više tulila.
Skini ja rudija, naherija magneti mareli bez vakuma, na usisnoj flanđi blokira vakum, malo se poigra sa zrakom i puuuno bolje. Malo mi se još zaćepljuje ler dizna, i nekad nešto promrmlja, ali i mora to staro gunđalo.
To bi bilo to za sad, neka malo dođe sebi pa ćemo vidit.
Puno lipo sad radi s filterom, nema nabijanja, samo strujanje zraka. Gljiva je više tulila.
Ne virujen da je iko buža nešto po njemu.
Nema u mene gumica na onim glavnim dizna s gornje strane. Samo na ler diznama, ali ima neki kur.. sa strane neko kučište s membranom ko za vraćanje čoka (čok nije ni spojen), za to nisan ima dijelove, a toga komada nema na nijednom dijagramu šta san vidi. Možda me to jebe. Provjerit ću.
A za look, stavija bi ja lajsne, ali neman bočne žmigavce. Hahaha
Nema u mene gumica na onim glavnim dizna s gornje strane. Samo na ler diznama, ali ima neki kur.. sa strane neko kučište s membranom ko za vraćanje čoka (čok nije ni spojen), za to nisan ima dijelove, a toga komada nema na nijednom dijagramu šta san vidi. Možda me to jebe. Provjerit ću.
A za look, stavija bi ja lajsne, ali neman bočne žmigavce. Hahaha
Taj vakum san ja skinija to je valjda dok je cok zatvoren da se otvara kad das gas, ako je membrana tu pukla moze i tu vuci fals
markoz- Aktivni Član
Jesi skinija komplet alu komad?
Je li treba koju rupu začepiti?
Je li treba koju rupu začepiti?
Kod mene je 30dgs i na taj komad ide crivo kod mene skinija ga komplet i stavija vidu na crivo, ako nemas takav sistem skini membranu i zavidaj plastiku neku samo za probu
markoz- Aktivni Član
Nije u mene tako. Probat ću skrojit nešto, ta membrana se najvjerojatnije nikad nije minjala. Možda ga to malo blesira.
Probaj skinit poklopac membrane i umisto njega izrizes zeljezo aluminij po tome stavis diht mase i zavidaj samo za probu ili upali tako i sprejaj sa start sprejon oko te membrane vidi desava li se sto
markoz- Aktivni Član
Evo dva slova od mene.
Rješi san dupli karb, izgleda da mi je vuka zrak na ler diznama, nisu o ringovi bili odgovarajući. Pročita još dodatno par dokumenata o štelovanju, i urikta ga, prede ko nova maca.
Uz to ima san još jedan problem koji mi se vuče od lani pa i njega rješio, bila mi je užasno tvrda papučica kočnice kad bi neko vrime bilo suho. Odlučija rastavit i podmazat. Moš mislit. Kako mi lama pojačanja ide točno priko onog sklopa di se zavidaju u šasiju - ništa od toga. Probija rupu na dilu papučice koji sida na osovinu i zavoda mazalicu, napunila sve masti ali ništa. Onda rastavija papuču kumpluga pa izbija osovinu i onda izbija papuču kočnice sa plastične piksne, jedva , ko da se auto nije vozilo trideset godina. Očistija, namaza, vrati i eto izgubija jedno jutro. Sad lipo meko. SLIKA NEMA, RADIJA BEZ KANALA I NIJE MI BILO DO SLIKAVANJA.
Donor izvađen iz auta, sad ćemo polagano kako stignem uređivat.
Jedno pitanje ako neko uspije odgovorit. Jesu li pumpe ulja sa yuga 45 i fićinog motora iste. To jest je li pašu. Moran prominit brtvu kartera pa bi usput prominija pumpu ulja jer iman mali problem s njom, nekad neće da mi povuče ulje iz prve.
Eto toliko.
Nego, je li vam vruče.?
Rješi san dupli karb, izgleda da mi je vuka zrak na ler diznama, nisu o ringovi bili odgovarajući. Pročita još dodatno par dokumenata o štelovanju, i urikta ga, prede ko nova maca.
Uz to ima san još jedan problem koji mi se vuče od lani pa i njega rješio, bila mi je užasno tvrda papučica kočnice kad bi neko vrime bilo suho. Odlučija rastavit i podmazat. Moš mislit. Kako mi lama pojačanja ide točno priko onog sklopa di se zavidaju u šasiju - ništa od toga. Probija rupu na dilu papučice koji sida na osovinu i zavoda mazalicu, napunila sve masti ali ništa. Onda rastavija papuču kumpluga pa izbija osovinu i onda izbija papuču kočnice sa plastične piksne, jedva , ko da se auto nije vozilo trideset godina. Očistija, namaza, vrati i eto izgubija jedno jutro. Sad lipo meko. SLIKA NEMA, RADIJA BEZ KANALA I NIJE MI BILO DO SLIKAVANJA.
Donor izvađen iz auta, sad ćemo polagano kako stignem uređivat.
Jedno pitanje ako neko uspije odgovorit. Jesu li pumpe ulja sa yuga 45 i fićinog motora iste. To jest je li pašu. Moran prominit brtvu kartera pa bi usput prominija pumpu ulja jer iman mali problem s njom, nekad neće da mi povuče ulje iz prve.
Eto toliko.
Nego, je li vam vruče.?
Pumpe nepasu, nova pumpa 400-600 kn
markoz- Aktivni Član
A ništa onda, ne bi ulaga više zasad u ovi motor, ima na narančastom za skinut.
Tnx, uštedija si mi dragocjeno vrime.
Tnx, uštedija si mi dragocjeno vrime.
Ali prvoprovjeri stvari prije pumpe, sito na uljnoj pumpi i letece i stajace lezaje onda tek pumpu minjaj
markoz- Aktivni Član
Ma u mene uvik naopako.
Prvo pumpa, to je najbrže probat. Ako nije to, odvoziti će valjda još do tehničkog (vozi on tako od početka), a onda ćemo vidit, onda može i na malo duže u garažu, ako bude trebalo.
Prvo pumpa, to je najbrže probat. Ako nije to, odvoziti će valjda još do tehničkog (vozi on tako od početka), a onda ćemo vidit, onda može i na malo duže u garažu, ako bude trebalo.
Ako ti ke za ficin motor iman ju ja od 750 mogu poslat iduci tjedan pa probaj
markoz- Aktivni Član
Je,je za fićin motor je. Hvala, Ali iman na ovom narančastom, njemu je puknuta glava (Tata zaboravija uliti malo antifriza lani) pa ću s njega skinut, i tako me pila da mu ubacin drugi motor da ima za štrapac. Haha.
Jedno pitanje - problem, kad iden u rikverc i u Livi zavoj čuje mi se nešto kao KH KH KH KH KH, pa nekad KVRC KVRC KH KH KVRC
I dolazi od nazad s desne strane. E sad zvuk je ko da nešto negdi struže, ko da onj lim ispod kilera strže na prirubnicu. Ali nije, otvara ga zatvara isto. Otvorija san bubanj nema strugotine nigdi, igdi za vidit nešto da struže. ???
Sutra idem kupit ležaj novi pa ga probat prominit, neznan više šta. Eto ako iko ima nešto za reći sad je vrime.
I dolazi od nazad s desne strane. E sad zvuk je ko da nešto negdi struže, ko da onj lim ispod kilera strže na prirubnicu. Ali nije, otvara ga zatvara isto. Otvorija san bubanj nema strugotine nigdi, igdi za vidit nešto da struže. ???
Sutra idem kupit ležaj novi pa ga probat prominit, neznan više šta. Eto ako iko ima nešto za reći sad je vrime.
Hm, meni bilo slično samo na lijevoj strani. Struganje ponekad, tuckanje ponekad. Ispalo da je poluosovina dobila lufta, ako me razumiješ. Imao drugu zamijenio - prošlo. Taj luft, ajmo reć, je bio tamo na one dvije "kockice". "Nova" poluosovina je naravno bila rabljena. Sa rezervne getribe.
Zvuk je bio ponavljajuć, stabilna brzina stabilan "klok".
Mogu i to probat, lakše nego ležaj. Mori me šta je to samo u rikverc, i Livi zavoj. ???
Ali u pravilnim vremenskim razdobljima, ako vozim brže češći kh, sporije rijeđi kh, znači upravo zavisno o okretajima osovine - kola. Može bit poluosovina. Nedaj bože getriba. Brrrr
Ali u pravilnim vremenskim razdobljima, ako vozim brže češći kh, sporije rijeđi kh, znači upravo zavisno o okretajima osovine - kola. Može bit poluosovina. Nedaj bože getriba. Brrrr
Meni samo unaprijed i posebno desni zavoj. Čista suprotnost tebi.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Stranica 15 / 40.