Sirotinjski Lux-suz
+13
antoniyx
Boki_B
Fifi - Z750
Camshaft
Vedran
Zloćko
puyolov tata
tomtom
oliwer
Tomislav
jeep frik
Čuvitar
ljuti
17 posters
Stranica 9 / 20.
Stranica 9 / 20. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Sirotinjski Lux-suz
Samo polako dok se ne naučiš
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Ljuti nemoj mi rec da si odustao??? vidio na fejsu da prodajes ficu, kaj je bilo?
Vedran- Član
- Broj komentara : 35
Registration date : 14.09.2020
Jutro!
Jebem ti fejs, nemam ga! Jedan kolega po fići me i prozvao - Onajkojinemafejs
Ljuti, kaj glumiš, znam da nije bajno, al nemaš niti rok do kad moraš završit, skini hrđu, baci gore temeljnu i nek stoji.
Jebem ti fejs, nemam ga! Jedan kolega po fići me i prozvao - Onajkojinemafejs
Ljuti, kaj glumiš, znam da nije bajno, al nemaš niti rok do kad moraš završit, skini hrđu, baci gore temeljnu i nek stoji.
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Jebem ti fejs....laku noć...
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
tomtom likes this post
nije se odustalo,a oglas je zezancija cista malo da potakne ljudima mastu mada sam i iz tog oglasa a iz ponuda vidio na sta su ljudi spremni,iako sam uglasu napisao da moze zamjena za nesto drugo ljudi mi svakakva sranja nude plus da im jos i nadoplatim,sta reci,oglas je sala i nista drugo a na ficosakiju radim svaki dan po nesto.
evo koja slicica,prvo me boca zezala jer nisam znao nista oko toga i kupio sam boci za o2 a ne za co2,tako da sam sa bocom od o2 vario do sada,i kad sam otisao opet da napunim bocu onda su mi u servisu rekli sta imam a sta ja u stvari trebam,pa je onda opet bila potraga za drugom bocom ali sad je i to sredjeno tako da imam bocu od 5kg atestiranu na 10 godina i punu,tako da radovi idu dalje i tek sad sa ovom pravom bocom vidim kakvo je to varenje i kakvo bi trebalo biti,pa sam i tu onda opet morao da namjestam aparat i jacinu struje i brzinu zice da bih dobio pravi var i to je uspjelo,tako da radove koje sam uradio na podu moram ponovo ali bar znam da ce biti kako treba. danas uradjeno nesto sa suvozacke vanjske strane,ja sam zadovoljan kako sam to smislio i uradio.
pa evo nesto slicica.
evo koja slicica,prvo me boca zezala jer nisam znao nista oko toga i kupio sam boci za o2 a ne za co2,tako da sam sa bocom od o2 vario do sada,i kad sam otisao opet da napunim bocu onda su mi u servisu rekli sta imam a sta ja u stvari trebam,pa je onda opet bila potraga za drugom bocom ali sad je i to sredjeno tako da imam bocu od 5kg atestiranu na 10 godina i punu,tako da radovi idu dalje i tek sad sa ovom pravom bocom vidim kakvo je to varenje i kakvo bi trebalo biti,pa sam i tu onda opet morao da namjestam aparat i jacinu struje i brzinu zice da bih dobio pravi var i to je uspjelo,tako da radove koje sam uradio na podu moram ponovo ali bar znam da ce biti kako treba. danas uradjeno nesto sa suvozacke vanjske strane,ja sam zadovoljan kako sam to smislio i uradio.
pa evo nesto slicica.
ljuti- Aktivni Član
- Broj komentara : 275
Registration date : 02.11.2020
asconaextreme likes this post
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član
Ti si mi inspiracija...
volja je najvaznija,jos kad nemas uslove za tako neke radove,pa cijelo vrijeme klecis pored auta i slicno a malo je kao i zahladilo iako je garaza tu,nije po nekad bas prijatno,ali vrijeme mi prodje kao ludo,ja mislim u garazi sam 15-20min a ono proslo 2 sata auuuuuuu.
dosta mi je toga pomoglo i preko youtube,nasao sam nekog amerikanca koji radi samo limariju na oldtimerima i koristi samo osnovni alat,ali naucis osnove kako koji dio izrezati i kako dobiti od 2 komada lima da je na kraju kao 1,zato je tu ona taktika tockica i u krut da na kraju dobijes kao puni var koji obradis i ne vidi se da je vareno,bar cu pokusati tako. jos ucim varenje,ali ide mi ok,ne progori mi sad nista,a malo je i zeznuto jer radim sa 1mm limom a ficin je tanji pa onda moram tu traziti granicu varenja ali idem polako i tockica po tockica
dosta mi je toga pomoglo i preko youtube,nasao sam nekog amerikanca koji radi samo limariju na oldtimerima i koristi samo osnovni alat,ali naucis osnove kako koji dio izrezati i kako dobiti od 2 komada lima da je na kraju kao 1,zato je tu ona taktika tockica i u krut da na kraju dobijes kao puni var koji obradis i ne vidi se da je vareno,bar cu pokusati tako. jos ucim varenje,ali ide mi ok,ne progori mi sad nista,a malo je i zeznuto jer radim sa 1mm limom a ficin je tanji pa onda moram tu traziti granicu varenja ali idem polako i tockica po tockica
ljuti- Aktivni Član
Ej ljuti, nemoj nas zahebavat sa navlakušama okolo!
Ajd sad polako, reži, kroji, tuckaj limu i samo gas!
Sretno!
Ajd sad polako, reži, kroji, tuckaj limu i samo gas!
Sretno!
ljuti Yesterday at 4:38 pm
[size=39]nije se odustalo,a oglas je zezancija cista malo da potakne ljudima mastu mada sam i iz tog oglasa a iz ponuda vidio na sta su ljudi spremni,iako sam uglasu napisao da moze zamjena za nesto drugo ljudi mi svakakva sranja nude plus da im jos i nadoplatim,sta reci,oglas je sala i nista drugo ....
Ogroman problem u glavi...[/size]
[size=39]nije se odustalo,a oglas je zezancija cista malo da potakne ljudima mastu mada sam i iz tog oglasa a iz ponuda vidio na sta su ljudi spremni,iako sam uglasu napisao da moze zamjena za nesto drugo ljudi mi svakakva sranja nude plus da im jos i nadoplatim,sta reci,oglas je sala i nista drugo ....
Ogroman problem u glavi...[/size]
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
pa hvala na lijepom komentaru,ako sam docekao da i na ovom forumu tako nesto mi se kaze onda ne znam do kud je stigao ovaj svijet................
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član
asconaextreme and Čuvitar like this post
Samo polako. Dobro ti ide
Zloćko- MODERATOR SPAMER
ljuti- Aktivni Član
Extraa
Zloćko- MODERATOR SPAMER
fino je ispalo tako da sam zadovoljan,je ovo vise posla,ali sam uzivo vidio autolimare koji samo stave novi komad lima preko starog i to na par mjesta uhvate malo,onda bitumena debelom cetkom namazu i to je to i onda se ljudi cude kad za 2-3 godine taj prag opet bude truo.
na ovo sam potrosio nekih 3-4 sata rada,da sam ofrlje napravio bio bih gotov za sat.
ovako dok si u radovima i netko dodje i pogleda to uzivo izgleda na nista,tek kad zavrsne radove odradim i te viskove varova izravnam ispadne nesto oko dobro za vidjeti.
na ovo sam potrosio nekih 3-4 sata rada,da sam ofrlje napravio bio bih gotov za sat.
ovako dok si u radovima i netko dodje i pogleda to uzivo izgleda na nista,tek kad zavrsne radove odradim i te viskove varova izravnam ispadne nesto oko dobro za vidjeti.
ljuti- Aktivni Član
Čuvitar likes this post
Drma ljuti po limariji!
jeep frik- Član
- Broj komentara : 68
Registration date : 04.11.2020
Još će Ljuti u fušu delat limariju po selu 🤪
nezahvalan je to posao,provedes vremena i vremena a ljudi to ne cijene i onda kazu limar je skup,ne kazem neki i jesu i jos ofrlje naprave.
ja da imam malo vise uslova mozda bih nesto i pokusao po tom pitanju,a ovako ja lezim ispod auta i radim a to tesko ide
ja da imam malo vise uslova mozda bih nesto i pokusao po tom pitanju,a ovako ja lezim ispod auta i radim a to tesko ide
ljuti- Aktivni Član
Moj jedan prijatelj je to radio prije. Ali jbg on je bija umjetnik, stvoren za taj posao, on bi ovo šta ja radim cilo jutro odradi u po ure, i to bi ispalo ko da je tvornica izbacila. Šta san tija reć, neke stvari nisu preskupe kad ti netko odradi pošteno. Nažalost takvih majstora je sve manje. A ovako ako "useremo" , sami smo si to napravili...
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član