Sirotinjski Lux-suz
+13
antoniyx
Boki_B
Fifi - Z750
Camshaft
Vedran
Zloćko
puyolov tata
tomtom
oliwer
Tomislav
jeep frik
Čuvitar
ljuti
17 posters
Stranica 16 / 20.
Stranica 16 / 20. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
ljuti- Aktivni Član
- Broj komentara : 275
Registration date : 02.11.2020
asconaextreme, tomtom and Čuvitar like this post
Re: Sirotinjski Lux-suz
Daj ga prvom prilikom van na danje svijetlo da vidimo kakav je
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Ma je, pa da zahrđa opet, i cili trud zaništa...tomtom je napisao/la:Daj ga prvom prilikom van na danje svijetlo da vidimo kakav je
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
a jesi vidio kako tom tom hoce da me navuce na ovaj snijeg da tjeram ficu joj joj i onda opet vari ovo vari ono,trulez joj joj
ljuti- Aktivni Član
tomtom likes this post
Je,je, aj neka on svog izvadi na snig prvi... Malo sutra...ljuti je napisao/la:a jesi vidio kako tom tom hoce da me navuce na ovaj snijeg da tjeram ficu joj joj i onda opet vari ovo vari ono,trulez joj joj
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
tomtom likes this post
Bome pada, nisam ovako nešto očekivao
Još koja upravo idemo na sanjkanje, samo smatrao svu slaninu nemam čime namazati sanjke 🤪
Još koja upravo idemo na sanjkanje, samo smatrao svu slaninu nemam čime namazati sanjke 🤪
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član
Razumim ja da si izgubio malo i volju i da financije čine svoje ali ovo je zločin. Nisi ga triba ni varit ako si ovako završio
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
Majko mila šteta vremena i materijala...jel ima još ko da to vidi i razumije.
mitronni- Počasni član
- Broj komentara : 418
Registration date : 22.02.2009
ok,jasno junaci,mislim da nemamo sta dalje komentarisati u ovu temu,moze i brisanje takodjer cijele teme.
hvala i zbogom.....
hvala i zbogom.....
ljuti- Aktivni Član
Nisam mislio pisat nista,jer nisam ni dosad,ali kad neznas prihvatit negativan komentar onda netribas ni pozitivne komentare prihvacat,jer nema smisla pored stotinu pozitivnih komentara,da pravis dramu radi jednog ipo negativnogljuti je napisao/la:ok,jasno junaci,mislim da nemamo sta dalje komentarisati u ovu temu,moze i brisanje takodjer cijele teme.
hvala i zbogom.....
Tvoje auto,tvoja stvar,a ako ce te toliko pogadjat cinjenica "sta ce drugi rec",onda ti fico niti ne treba,a budi siguran,rec ce i lipih i ruznih stvari!
Boki_B- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 04.07.2020
Ja ne mogu shvatit di je logika u finalnoj pripremi auta za farbanje. Znači zavario si auto, pomučio se i sve super i onda kad je tribalo još malo ti napraviš kiks. Zar je bio toliki problem malo poravnati neravnine i okitovati ih. A kupio si boju i bojao auto koji nije pripremljen
Zloćko- MODERATOR SPAMER
bilo je nas par koji pišemo ajmo reć redovito, i riječi ohrabrenja i koja blaga kritika se našla da bi možda potakla mrvu drugačiji smjer, nudila se i pomoć od jednoga starog (stažom na forumu starog u srcu mlad svakako ) forumaša ......i završilo kako završilo. Mislim da to što nema komentara na završni proizvod je zapravo najbolji komentar.
Osobno skidam kapu na hrabrosti i volji da se uopće krene u ovakonešto.....znao je i sam da neće bit vrhunski, a i naslov teme kaže sirotinjski luksuz tako da treba i to poštivati, alimajkumustaru, u finišu je to trebalo biti puno bolje, barem na razini limarije, barem na toj razini. Tu na kraju fali, a fali ljubavi. Izgubila se možda i volja, financije nisu bajne to smo svi znali......al na kraju usrat motku sam posao napravljen prije tog nije zaslužio. Malo, tako malo je falilo da vjerujem svi kažemo pa dobro je. Da se samo malo kita i malo šmirgla našlo u ovoj zadnjoj fazi rezultat bi bio kud i kamo bolji. Ovako je ona fleksa sjebala sve!
nadam se, iskreno se nadam da će sljedeću zimu garaža bit ponovno aktivna i da će se napravit priprema puno bolja nego ovo sad i ponovno polakirati.
Jednostavno želim vjerovat u to, i sa tom nadom do tad napuštam temu. Sretno Ljutom i ljutom Figuaru.
Osobno skidam kapu na hrabrosti i volji da se uopće krene u ovakonešto.....znao je i sam da neće bit vrhunski, a i naslov teme kaže sirotinjski luksuz tako da treba i to poštivati, alimajkumustaru, u finišu je to trebalo biti puno bolje, barem na razini limarije, barem na toj razini. Tu na kraju fali, a fali ljubavi. Izgubila se možda i volja, financije nisu bajne to smo svi znali......al na kraju usrat motku sam posao napravljen prije tog nije zaslužio. Malo, tako malo je falilo da vjerujem svi kažemo pa dobro je. Da se samo malo kita i malo šmirgla našlo u ovoj zadnjoj fazi rezultat bi bio kud i kamo bolji. Ovako je ona fleksa sjebala sve!
nadam se, iskreno se nadam da će sljedeću zimu garaža bit ponovno aktivna i da će se napravit priprema puno bolja nego ovo sad i ponovno polakirati.
Jednostavno želim vjerovat u to, i sa tom nadom do tad napuštam temu. Sretno Ljutom i ljutom Figuaru.
Ja osobno nisam pisao u temi,mozda jednom dvaput i to je to,ali sam zato s gustom pratio temu od samog pocetka....cinjenica je da je budzet jako ogranicen ali to nije opravdanje....ko god je pratio temu zna da je je ljuti rekao da zeli zavrsit auto do nekoga skupa,nisam upamtio kojega,mislim sad negdje u 5i mjesec....samim tim sebi je zadao ultimatum....osobno samo jednog ficistu poznam koji je u stanju sebi zadat takav ultimatum i odradit posao kako spada,u to sam se i sam uvjerio,ali kljucna je razlika izmedju ljutoga i te osobe ta,sto ljuti uci sta i kako...a ta osoba zna sta i kako...steta,da je da sebi jos misec dva vrimena moga je imat dobar,gotov proizvod....ovako zadzaba odricanja i ulozenih para....mozda je sirotinjski luksuz,ali makar izvana i iznutra,mogao je bit lip autic,bez obzira na financije...tomtom je napisao/la:bilo je nas par koji pišemo ajmo reć redovito, i riječi ohrabrenja i koja blaga kritika se našla da bi možda potakla mrvu drugačiji smjer, nudila se i pomoć od jednoga starog (stažom na forumu starog u srcu mlad svakako ) forumaša ......i završilo kako završilo. Mislim da to što nema komentara na završni proizvod je zapravo najbolji komentar.
Boki_B- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 04.07.2020
Vidim da napadate čovika i njegov rad, a znamo od početka da nije tija napraviti savršenstvo nego ga samo stavit na cestu.
Ovo za kitovanje se slažem, tribalo se tu malo više potruditi, ali možda je to i bila ideja, ostaviti da se vide svi friževi. Samo u tom slučaju ja ne bi stavlja niti malo kita, ni šprickit, nego dobar temelj i na njega boju. Pa neka se sve vidi, a ne jedan dio slabo poravnati, drugi ostaviti kako je.
Cili doživljaj auta na ovakvu limariju bi bija drugačiji da je ofarban nekom mat bojom, npr mat narančasta, mat zelena ili tako nešto.
Imam samo jedno pitanje vezano za boju. Je li to baš 2K akrilna boja za auto ili je boja s iz važa za farbanje ograde?
Sve u svemu auto bi uskoro moga na cestu, pa to nije ni loše
Ovo za kitovanje se slažem, tribalo se tu malo više potruditi, ali možda je to i bila ideja, ostaviti da se vide svi friževi. Samo u tom slučaju ja ne bi stavlja niti malo kita, ni šprickit, nego dobar temelj i na njega boju. Pa neka se sve vidi, a ne jedan dio slabo poravnati, drugi ostaviti kako je.
Cili doživljaj auta na ovakvu limariju bi bija drugačiji da je ofarban nekom mat bojom, npr mat narančasta, mat zelena ili tako nešto.
Imam samo jedno pitanje vezano za boju. Je li to baš 2K akrilna boja za auto ili je boja s iz važa za farbanje ograde?
Sve u svemu auto bi uskoro moga na cestu, pa to nije ni loše
antoniyx- Član
- Broj komentara : 25
Registration date : 05.07.2017
Nitko ga nije napao nego smo jednostavno izrazili svoje mišljenje i ne vidim šta je tu loše. Uostalom bitno da se vlasniku sviđa a naša mišljenja ionako nisu ni bitna. Da se mogao više potrudit mogao je i vjerujem da bi i njegovu oku bio ljepši a ovako kako je trenutno stanje zahtjeva od nas drugih članova da naviknemo oči
Zloćko- MODERATOR SPAMER
tomtom likes this post
Nije se pohvalio da je dobio Z kutiju za žarulje !
jeep frik- Član
- Broj komentara : 68
Registration date : 04.11.2020
ljuti- Aktivni Član
Ljuti je živ!
Moglo bi to brzo i na registraciju
Zloćko- MODERATOR SPAMER
Kakvi su ti amortizeri? Imam četiri rabljena. Rabljeni al malo, i potpuno ispravni.
a jos oko tjedan dana posla,imam malo zezancije sa suvozackim vratima a onda poslije toga ele.instalacija,koja je radjena prespajana,nista ne radi itd pa tu bar 2 dana posla dok otkrijes koja zica i gdje ide.
uglavnom unutrasnjost gotova,tepihe na podu sam sam rezao i obradjiva,za 200kn kupio komad 2x2 i rezi i ispalo je zadovoljavajuce,sjedista zadnja uredna samo navlake kupio da lici na nesto,prednja sam trebao raditi i pojacavati i variti,isto navlake dok ne dodju na red za skroz sredjivanje,ali i ovako izgleda prolazna ocjena.
tapacire na vratima i ove iza sam isto radio i sjekao,otisao na otpad i uzeo od nekih vecih auta u gepeku na podu sto bude ona kao podnica,ispalo milina jos je i presvuceno finim materijalom,kostala 4 komada 100kn i malo truda i eto.
za krov sam nasao u trgovini termo izolaciju samoljepljivu,je malo deblja 13mm ali fino izgleda i tamna je i lako se postavlja.
zadnje kocnice sredjene,nove pakne i cilindri,prednje kocnice sutra zavrsavam isto nove pakne i cilindri i crijeva i onda pokusati odzraciti.
ispod haube isto sva nova crijeva i donacija nove original stari tip posude za ulje jer je manja pa ide tamo skroz u cosku kod rezervoara.
na masini treba poraditi,ali jedan ljubitelj ficosakija je dosao i pomogao oko nekih stvari.
uz njegovu pomoc montirana stakla i nove gume koje su dosle iz SRB,tu je bilo muke i muke,ali uz majstora je islo.
na masini je majstor malo stelovao paljenje pa sad nesto bolje radi,ali mislim da jos malo trokira.
zmigavce one naprijed male bocne sam imao ali loseg stanja,nasao slucajno neke od fiat una,slicno izgledaju i uz malu prepravku pasu i rade,tako da ostaju.
uglavom za koji dan kocnice gotove,onda instalacija i vidjeti oko masine sta jos hitno treba,gledam sa donje strane prema mjenjacu sve masno i puno blata pa vidjeti pusta li tu negdje nesto da na tehnickom ne bi prigovorili.
amortizeri nemam poljma kakvi su,na prednjima jedino vidim tragove ulja da je nekad pustalo,a kako provjeriti i prednje i zadnje jesu li icemu iskreno nemam poljma.
uglavnom unutrasnjost gotova,tepihe na podu sam sam rezao i obradjiva,za 200kn kupio komad 2x2 i rezi i ispalo je zadovoljavajuce,sjedista zadnja uredna samo navlake kupio da lici na nesto,prednja sam trebao raditi i pojacavati i variti,isto navlake dok ne dodju na red za skroz sredjivanje,ali i ovako izgleda prolazna ocjena.
tapacire na vratima i ove iza sam isto radio i sjekao,otisao na otpad i uzeo od nekih vecih auta u gepeku na podu sto bude ona kao podnica,ispalo milina jos je i presvuceno finim materijalom,kostala 4 komada 100kn i malo truda i eto.
za krov sam nasao u trgovini termo izolaciju samoljepljivu,je malo deblja 13mm ali fino izgleda i tamna je i lako se postavlja.
zadnje kocnice sredjene,nove pakne i cilindri,prednje kocnice sutra zavrsavam isto nove pakne i cilindri i crijeva i onda pokusati odzraciti.
ispod haube isto sva nova crijeva i donacija nove original stari tip posude za ulje jer je manja pa ide tamo skroz u cosku kod rezervoara.
na masini treba poraditi,ali jedan ljubitelj ficosakija je dosao i pomogao oko nekih stvari.
uz njegovu pomoc montirana stakla i nove gume koje su dosle iz SRB,tu je bilo muke i muke,ali uz majstora je islo.
na masini je majstor malo stelovao paljenje pa sad nesto bolje radi,ali mislim da jos malo trokira.
zmigavce one naprijed male bocne sam imao ali loseg stanja,nasao slucajno neke od fiat una,slicno izgledaju i uz malu prepravku pasu i rade,tako da ostaju.
uglavom za koji dan kocnice gotove,onda instalacija i vidjeti oko masine sta jos hitno treba,gledam sa donje strane prema mjenjacu sve masno i puno blata pa vidjeti pusta li tu negdje nesto da na tehnickom ne bi prigovorili.
amortizeri nemam poljma kakvi su,na prednjima jedino vidim tragove ulja da je nekad pustalo,a kako provjeriti i prednje i zadnje jesu li icemu iskreno nemam poljma.
ljuti- Aktivni Član
Stranica 16 / 20. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Stranica 16 / 20.