Sirotinjski Lux-suz
+13
antoniyx
Boki_B
Fifi - Z750
Camshaft
Vedran
Zloćko
puyolov tata
tomtom
oliwer
Tomislav
jeep frik
Čuvitar
ljuti
17 posters
Stranica 4 / 20.
Stranica 4 / 20. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Sirotinjski Lux-suz
Eto, a ja svoga ostavio u bijeloj, pa mi cura veli da je to dosadno i da bi bilo bolje da je u nekoj življoj boji...ljuti je napisao/la:a boja je onako u razmisljanju.
zena kaze da ostane bijel,ja bih pak nesto da dodam ali nemam ideje neke bas druge
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
majstora jos cekam da zavrsi,radi neki prokleti traktor prvo,ali sta ces....
i tako nadjem ovu slicicu,baba volila yuga 1.1 efi,to je letilo,gume neke 175 ili tako nesto,vrtila se masina nenormalno,i to nam je bio jedini i glavni auto i u godinu dana oko 25.000km presli.
potrosnja idealna,bez i jedne mane auto je bio,pobjedio neki punto 1.4 decki iz punta nisu mogli vjerovati,na auto putu isao oko 155 po satu,golf 2 ga jedva stigao,decko u cudu gleda,ehhhhhhh to su bili dani.......
i tako nadjem ovu slicicu,baba volila yuga 1.1 efi,to je letilo,gume neke 175 ili tako nesto,vrtila se masina nenormalno,i to nam je bio jedini i glavni auto i u godinu dana oko 25.000km presli.
potrosnja idealna,bez i jedne mane auto je bio,pobjedio neki punto 1.4 decki iz punta nisu mogli vjerovati,na auto putu isao oko 155 po satu,golf 2 ga jedva stigao,decko u cudu gleda,ehhhhhhh to su bili dani.......
ljuti- Aktivni Član
- Broj komentara : 275
Registration date : 02.11.2020
ljuti- Aktivni Član
ljuti- Aktivni Član
Vidio moj klinac ovu sliku di je APN ispred crvenog Figuara i pita ushićeno - tko je to kod nas bio, zašto me nisi zvao na jedite jade sam mu objasnio
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
Malo ti i zavidim ljuti... Vidim da ima tih ljubitelja oko tebe, tako da nećeš imati problema sa savjetima ako ti nešto nedajbože zapne... Nisan zna da ima toliko u KA.
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
ima ih za neko cudo,do sada sam u voznji vidio jos 6 komada,samo da pronadjem vlasnike i pokusam kakav kontakt pa kad zavrsi ova prokleta korona da krenu neke dobre voznje,bilo bi milina
ljuti- Aktivni Član
Camshaft and tomtom like this post
Ako imaš onaj crveni što sam ti za nalje poslao pa stavi slobodno da dečki vide! Ja nemamtomtom je napisao/la:Vidio moj klinac ovu sliku di je APN ispred crvenog Figuara i pita ushićeno - tko je to kod nas bio, zašto me nisi zvao na jedite jade sam mu objasnio
jeep frik- Član
- Broj komentara : 68
Registration date : 04.11.2020
i eto...
ljuti- Aktivni Član
Fićko dobio po pi.... bitno da je on stigao kući! Sretno!
Fifi - Z750- Član
- Broj komentara : 34
Registration date : 03.05.2021
Limari su zakurac!
jeep frik- Član
A jebi ga, ne mogu bit pristojan u ovakvim situacijama. Nažalost sve češće se to događa s majstorima, a čini mi se pogotovo s limarima.
I u mene je bilo svega...svako malo čujem sličnu priču. Ja iman još jednoga ispred kuće i zapravo mi ne treba... Ali poče san se raspitivati ima dvi godine skoro za limarenje. Ma kakvi, i to se meni s tim ne žuri, želja mi je bila sačuvati školjku jer je (još uvik) koliko toliko uredna. Više se niti ne pucaju ciframa.... Neće niko da radi to...da smo načisto ovo u tebe ne izgleda lipo.... Trebalo bi raditi... A realno neka Zloćo ako želi reče koliko treba vremena za fiću koji nije trula kobila dovest do piture. Svakako nemoj se obeshrabriti....ako možeš.. samo hrabro...
I u mene je bilo svega...svako malo čujem sličnu priču. Ja iman još jednoga ispred kuće i zapravo mi ne treba... Ali poče san se raspitivati ima dvi godine skoro za limarenje. Ma kakvi, i to se meni s tim ne žuri, želja mi je bila sačuvati školjku jer je (još uvik) koliko toliko uredna. Više se niti ne pucaju ciframa.... Neće niko da radi to...da smo načisto ovo u tebe ne izgleda lipo.... Trebalo bi raditi... A realno neka Zloćo ako želi reče koliko treba vremena za fiću koji nije trula kobila dovest do piture. Svakako nemoj se obeshrabriti....ako možeš.. samo hrabro...
Ništa drugo nego kupit Co2 i sami radite polako. Manje stvari se izrežu i skroje zakrpe. Ovo kod šajbe je već teže. Kad se sjetim poznanika limara, sjebao mi Jeep-a, stari čovjek znamo se više od 20 godina. Samo je vozačev pod napravio dobro drugo zažbukao diht masom i bitumenom i tako dok nije sve van diglo. Šasiju obukao u pleh i popikao, a ispod rupe... I bitumen preko onaj skuplji odličan za maskiranje. Alat u ruke i polako.. nebu me skoro vidio ovaj majstor, nikad više
Drugi put i pripremu radim ostaje samo pitura .
Drugi put i pripremu radim ostaje samo pitura .
jeep frik- Član
Ma je jeep, ali treba imati i alata i puno slobodnog vrimena i strpljenja (svog i ukućana)...a dijelovi ne idu ništa jeftiniji... dapače...
Evo još jednog primjera "limara"!
🤬🤬
🤬🤬
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Čuvitar likes this post
Nema druge, posao u svoje ruke i udarati noćne sate!
Fifi - Z750- Član
Vec ako je moralo ispast ovako....bolje da nije nista dira,nego da ga je zamaskira....sad barem znas na cemu si....pa kad bude,bit ce!
Boki_B- Član
- Broj komentara : 69
Registration date : 04.07.2020
Čuvitar likes this post
a gle islo je po preporuci taj majstor,jos kad sam cuo da je rekao stvarno jeftinu cijenu,ja sam rekao da to nije ok. dao sam mu unaprijed novce da se nadje sa taj neki materijal,a rekoh kad se zavrsi onda cemo dogovoriti cijenu za ruke.
jos sam ga i kuci bio doveo da vidi ficu i da vidi stanje i da kaze moze li to odraditi ili ne.
i da nema problema,da on to moze,on je prije 30 godina imao auto servis gdje je samo zastave radio i limariju itd i ja rekoh ok,povjerovao covjeku i ajd.
prodje prvi mjesec,nema kontakta,ajd dodje kraj 3 mjeseca ja posaljem poruku,i onda je krenulo,da je bolestan,da mu je mama bolesna,da je hladno,pa ovo pa ono itd,uglavnom zavlacenje. i prije tjedan dana posaljem opet poruku i dobijem odgovor opet o nekim bolestima i ja rekoh dolazim po auto.
naravno novce nazad nisam dobio,a za te novce sam mogao kupiti co2 aparat i bar pola auta napraviti.
iako nikad nisam vario ali imam zelju i volju a i zanima me to oko limarije da radim,a slobodnog vremena imam jer radim takav posao d a sam stalno kod kuce,kad mi telefon zazvoni,odem odradim sta treba i opet sam kuci,zna se desiti da po tjedan dana nitko me ne zove a placa ide,tako da vremena imam,volje imam,znanja nemam,a to se nadam da ce te mi vi ovdje nekim savjetima reci nesto.
uglavnom sad cu opet skupljati polako novce,jer placa nije velika,i pokusati naci polovan co2 aparat i ici cu sam u radove.
ja volim da je meni fico u garazi,ja ujutru ga upalim i kad cujem kako on prede meni srce veliko.
nemam neke velike zelje,ali sam imao ogromnu zelju imati ficu,jer je moj pokojni djed imao isto ficu i to mi je ostalo u sjecanju.
ne treba biti ni abarth ni neznam sta,bitno da prodje tehnicki i da se mogu sa njim po malo vozikati.
eto to je to uglavnom,sad je na sred dvorista parkiran,sepuri se i pokazuje svu svoju ljepotu na ovome suncu
jos sam ga i kuci bio doveo da vidi ficu i da vidi stanje i da kaze moze li to odraditi ili ne.
i da nema problema,da on to moze,on je prije 30 godina imao auto servis gdje je samo zastave radio i limariju itd i ja rekoh ok,povjerovao covjeku i ajd.
prodje prvi mjesec,nema kontakta,ajd dodje kraj 3 mjeseca ja posaljem poruku,i onda je krenulo,da je bolestan,da mu je mama bolesna,da je hladno,pa ovo pa ono itd,uglavnom zavlacenje. i prije tjedan dana posaljem opet poruku i dobijem odgovor opet o nekim bolestima i ja rekoh dolazim po auto.
naravno novce nazad nisam dobio,a za te novce sam mogao kupiti co2 aparat i bar pola auta napraviti.
iako nikad nisam vario ali imam zelju i volju a i zanima me to oko limarije da radim,a slobodnog vremena imam jer radim takav posao d a sam stalno kod kuce,kad mi telefon zazvoni,odem odradim sta treba i opet sam kuci,zna se desiti da po tjedan dana nitko me ne zove a placa ide,tako da vremena imam,volje imam,znanja nemam,a to se nadam da ce te mi vi ovdje nekim savjetima reci nesto.
uglavnom sad cu opet skupljati polako novce,jer placa nije velika,i pokusati naci polovan co2 aparat i ici cu sam u radove.
ja volim da je meni fico u garazi,ja ujutru ga upalim i kad cujem kako on prede meni srce veliko.
nemam neke velike zelje,ali sam imao ogromnu zelju imati ficu,jer je moj pokojni djed imao isto ficu i to mi je ostalo u sjecanju.
ne treba biti ni abarth ni neznam sta,bitno da prodje tehnicki i da se mogu sa njim po malo vozikati.
eto to je to uglavnom,sad je na sred dvorista parkiran,sepuri se i pokazuje svu svoju ljepotu na ovome suncu
ljuti- Aktivni Član
Sretno dalje!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
O MAJKE TI MILENE!
Luti, nema se tu ništa pametno za napisat, reć.....
Sam pišeš da volje i vremena imaš, novci već druga stvar.... Napravi baš ovako kako kažeš i sam, polako sakupit za aparat, limu, škare i čekić u ruke i udri. Polako bez presinga, nemaš datum kad mora bit na cesti, a kad na kraju bude gotov tebi će bit najbolji na svijetu, i ne samo tebi.
Ja ti mogu samo poželjet da imaš živaca, da ne gubiš volju jer trebat će ti jednog i drugog.
Sretno i hrabro dalje!
Luti, nema se tu ništa pametno za napisat, reć.....
Sam pišeš da volje i vremena imaš, novci već druga stvar.... Napravi baš ovako kako kažeš i sam, polako sakupit za aparat, limu, škare i čekić u ruke i udri. Polako bez presinga, nemaš datum kad mora bit na cesti, a kad na kraju bude gotov tebi će bit najbolji na svijetu, i ne samo tebi.
Ja ti mogu samo poželjet da imaš živaca, da ne gubiš volju jer trebat će ti jednog i drugog.
Sretno i hrabro dalje!
ljuti- Aktivni Član
To more bit i od sunca sad......nebitno, ima kod mene komad, dva viška. Nažalost ne cijela ura, ali imam pleksija tj. tih stakalca. Jedan je tvoj. Znam da ti to sad malo do ništa znači, al eto, da znaš.
Puno sreće želim u daljnjoj restauraciji! Samo hrabro!
Fifi - Z750- Član
ma ide,nema predaje bio je kolega jeep frek u obilasku da vidi ficosakija,dao je koristan savjet da nabavim novog malo sale,dao je korisne savjete i misljenja oko limarije sta i kako,pogotovo zadnji dio ispod zadnjeg prozora.
poceti cu lagano lim pribavljati,nasao sam 1mm lima na prodaju,pa cu za koji dan jos brusiti limariju i odrezati ono sto ne bude bilo dobro.
naravno prvo cu uslikati koju slicicu prije nego sto nesto odrezem,da ne bi bilo da sam odrezao nesto sto je zdravo
poceti cu lagano lim pribavljati,nasao sam 1mm lima na prodaju,pa cu za koji dan jos brusiti limariju i odrezati ono sto ne bude bilo dobro.
naravno prvo cu uslikati koju slicicu prije nego sto nesto odrezem,da ne bi bilo da sam odrezao nesto sto je zdravo
ljuti- Aktivni Član
Stranica 4 / 20. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Stranica 4 / 20.