ćofi 750 SC 79g.
+22
BISTRI
mars
JURICA
tempo gt
zok fićo
dr.Damba
Marko ZG
silvano2703
puyol
Luka 850
Miljenko
miro
Floyd ZG
johan
Lav
prka126
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
puyolov tata
oldschool
26 posters
Stranica 7 / 9.
Stranica 7 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ćofi 750 SC 79g.
super felgabe!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
di si nabavil felge?? kolko love??
BISTRI- Aktivni Član
- Broj komentara : 298
Registration date : 21.06.2010
sezona je gotova, stojka je spremljena na suho i toplo za par dana joj ističe rega tak da bum ju odjavil i neka čeka bolje dane, kaj se tiče ostalog voznog parka slaže se par Mz-i i nastavlja se agonija čišćenja specijala,desna strana je skoro pa gotova,a paralelno se radi i podnica tj kompletna unutrašnjost uglavnom svaki dan pomalo jer mora biti gotov do desanta......
pitanje gdje ima za kupiti u Zagrebu one gumi diht mase kaj ide po varovima i spojevima lima jer sam staru skinul do kraja , nisam ziher ima ona kaj se stvrdne i ona kaj je stalno mekana pa ako netko zna nekaj o tome nek mi napiše,pozdrav
pitanje gdje ima za kupiti u Zagrebu one gumi diht mase kaj ide po varovima i spojevima lima jer sam staru skinul do kraja , nisam ziher ima ona kaj se stvrdne i ona kaj je stalno mekana pa ako netko zna nekaj o tome nek mi napiše,pozdrav
oldschool- Aktivni Član
- Broj komentara : 171
Registration date : 08.02.2010
isto i mene zanima, ali za Rijeku ako netko zna...oldschool je napisao/la:pitanje gdje ima za kupiti u Zagrebu one gumi diht mase kaj ide po varovima i spojevima lima jer sam staru skinul do kraja , nisam ziher ima ona kaj se stvrdne i ona kaj je stalno mekana pa ako netko zna nekaj o tome nek mi napiše,pozdrav
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
ja koristim terosonovu dihtmasu koja ljepi i brtvi i kosta ti oko 50 kn imas ju za kupiti u boljem ducanu sa bojam i lakovima a i imas za kupiti wurthovu isto ti je ok govorim za kartuse jedna boljih dihtmasa ti je od 50 d0 70 kn bitno je da je dvokomponentna i da se da prefarbati i da se dosta brzo stvrdne i da je elasticna OTKUCAJ SI U GOOGLU WURTH HRVATSKA I IMAS KATALOG I IMAS TAM SVE KAJ TE ZANIMA I PISEJU TI SVE KARAKTERISTIKE NA HRVATSKOME PA SI POGLEDAJTE
hvala na info
Zadnja promjena: johan; 27/11/2010, 07:17; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : post do posta nije potrebno citirati)
oldschool- Aktivni Član
radovi na štakorašu se nastavljaju,navrnul sam se do Hrupelja po dva praga(170 kuna) jer sam odlućio na svojima samo promjeniti djelove koji su sprhnuli tak da mi onda ove nove nije bed rezati onak kak mi paha,zatim izvadio sam prednju,desnu bočnu i zadnju šajbu i u grubo počistio,sve u svemu jako sam zadovoljan sa zatečenim stanjem ispod(jedna sitna rupica na prednjoj šajbi koju bum saniral,gume su za bacit tako da sam u potrazi za boljima ili ak bu love i novima,koja su vaša iskustva sa novim zamjenskim gumama,drugo niš zanimljivo školjka se i dalje čisti maže antikorozinom,uglavnom pivica i laganini jer bi do 5 mjeseca trebao na regu
oldschool- Aktivni Član
moraš do 5 na regu jer bu opet susret na godišnjicu kluba tj 1. susreta...
juraj 83 je uzeo od glavaševića i zadovoljan je, moje su isto za baciti ali ako uzmemo 2jca onda je 110€ komplet po osobi, trebali bi vidjet možda nešt drugo skemijati....
juraj 83 je uzeo od glavaševića i zadovoljan je, moje su isto za baciti ali ako uzmemo 2jca onda je 110€ komplet po osobi, trebali bi vidjet možda nešt drugo skemijati....
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
dali u kompletu dođu i oni kederi oko vrata ili su samo za šajbe
Zadnja promjena: johan; 27/11/2010, 07:18; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : post do posta nije potrebno citirati)
oldschool- Aktivni Član
Mislim da ne
miniV8- Administrator
u kompletu su svi kederi za stakla? (prednji,zadnji,bocni ) ili??
BISTRI- Aktivni Član
- Broj komentara : 298
Registration date : 21.06.2010
miniV8- Administrator
kako god definitivno moram uzeti druge, ali mi se sve čini bez obzira kaj bu rat look da bum zel nove,moram se čuti sa Gajbicom ili Stoletom da vidim kakva je situacija kod njih jer kad smo zadnji put razgovarali o tome mislim da je komplet guma sadržavao i gume koja idu na štok vrata jer su mi i one malo u banani, a mrzim kad mi voda prodire u unutrašnjost vozila(magljenje itd),
radovi se svaki dan nastavljaju pomalo, došle su mi i one cromodora bertone 13-tice kaj sam čenđal sa kolegom sa oldschool foruma, pa sam bacil probu i paha super čak nemoram ni šerafe mjenjati,mislim ak ih ne rješim da bum ih iskoristio za zimske gume kad za to dođe vrijeme, jednoj je mrvicu oštećen rub pa molim info tko popravlja alu felge a da nije skup kao npr Jelinić
radovi se svaki dan nastavljaju pomalo, došle su mi i one cromodora bertone 13-tice kaj sam čenđal sa kolegom sa oldschool foruma, pa sam bacil probu i paha super čak nemoram ni šerafe mjenjati,mislim ak ih ne rješim da bum ih iskoristio za zimske gume kad za to dođe vrijeme, jednoj je mrvicu oštećen rub pa molim info tko popravlja alu felge a da nije skup kao npr Jelinić
oldschool- Aktivni Član
fotke...
Probaj vidjet ovdje:
KRUNO-091/724-0782 Bestovje
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
Potpis!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Marko ZG je napisao/la:Probaj vidjet ovdje:
bum ga zval to je dućkas ili privat
oldschool- Aktivni Član
To ti je u centru Bestovja tamo di je krizanje sa semaforima (malo prije Hotto-vila),na tom krizanju ides lijevo kad bi isao iz smjera od Zg prema Sv. Nedjelji i nakon sto metara voznje u toj ulici di si skrenuo sa Samoborske u nju, e tu ti se nalazi vulkanizerska radnja sa strehom ispred i u sklopu sa vulk radnjom decki rade popravke,varenja,lakiranja,pjeskarenja,poliranja itd. felgi a Kruno je vlasnik te radnje. Decki rade solidno i cijene su bar kad sam ja radio nesto kod njih bile ok u skladu sa odradjenim poslom!
Marko ZG- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1230
Registration date : 03.04.2010
hvala na info bum ju otpelal pa da vidim kaj budu rekli, jer nije jako oštećena ali kad ih već uređujem da bude kak treba
Zadnja promjena: johan; 27/11/2010, 07:16; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : post do posta nije potrebno citirati)
oldschool- Aktivni Član
ma popravljaju sve, ako treba i novo srce napravi, tako da se ne brineš.
ja sam svoju popravljal i napravio je cca 5cm novog ruba i ne skuži se opće koja je bila popravljana.
ja sam svoju popravljal i napravio je cca 5cm novog ruba i ne skuži se opće koja je bila popravljana.
puyol je napisao/la:ma popravljaju sve, ako treba i novo srce napravi, tako da se ne brineš.
kaj se toga tiče ova bi se mogla slobodno namontirati, ali budem ju dal popraviti, a ostale bum malo pofriškal, za sada mi se ne žuri jer ih nemam na kaj stavit
oldschool- Aktivni Član
ak je netko slučajno zainteresiran za kupnju felgi cromodora cd 58 fiat bertone(4x98 5J),nek mi se javi cijena 500 kn,nemaju centralne poklopce i jedna lagano oštećena na rubu(vozno stanje),ostale u ok stanju.............
može zamjena za komplet sjedala, po mogućnosti skaj(nije uvjet),ali u čitavom i očuvanom stanju,naravno za ćofa
ili dobar volan sa glavom
ili nekaj ............
može zamjena za komplet sjedala, po mogućnosti skaj(nije uvjet),ali u čitavom i očuvanom stanju,naravno za ćofa
ili dobar volan sa glavom
ili nekaj ............
oldschool- Aktivni Član
Daj sliku felgi ja sam zainteresiran
miniV8- Administrator
miniV8 je napisao/la:Daj sliku felgi ja sam zainteresiran
evo slika sa neta, baš ih lik prodaje na njuškalu ,nisam u prilici slikati svoje ali se zaletiš do mene pa ih vidiš u živo
oldschool- Aktivni Član
Moze zovnem te
miniV8- Administrator
Stranica 7 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stranica 7 / 9.