ćofi 750 SC 79g.
+22
BISTRI
mars
JURICA
tempo gt
zok fićo
dr.Damba
Marko ZG
silvano2703
puyol
Luka 850
Miljenko
miro
Floyd ZG
johan
Lav
prka126
Filip
Hrki
Camshaft
miniV8
puyolov tata
oldschool
26 posters
Stranica 3 / 9.
Stranica 3 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ćofi 750 SC 79g.
bas cudo od fice,stvarno nisam vidija zdravijeg barem ovako po slikama odii na oldscho. forumu,unutrasnji pragovi i spojevi sa unutarnjim blatobranima su bez kapi hrdje..
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
da neke su stvari jako čudne u principu ima hrđe ali nema trulog tako da kad ga regam promjeniću pragove i zadnje rubnjake koji su jedini na ćofu čarobirani ostatak nije varen nigdje, po svemu auto je jako dugo stajao i onda ga je uzeo neki čarobnjak i zažbukao iz vana i polakirao kao da su se mala djeca igrala, ali kad se skupi malo para bude se i to sredilo sada je bitna samo rega
oldschool- Aktivni Član
- Broj komentara : 171
Registration date : 08.02.2010
pa bas i nisam tija komentirati,ali suvozacev prag mi nekako na slikama izgleda kao da je netko zapeja sa njim ili da mu je poskocila dizalica kad je minja kolo(stara boljka fice i stojadina:umetak za dizalicu),ali to e mini problem,bitno da ono sta sam vidija iznutra je odlicno sta je teska rijetkost pronaci....
johan- Moderator
da nekaj je bilo sa pragom izgleda da ga je pojelo vrijeme pa ga je lik samo zažbukao i prefarbo, što se tiče mjesta za dizalicu to je u savršenom stanju čak sam i odradio višeod nekoliko dizanja i niš ne propada uglavnom promjenim pragove i rubnjake i popravim popravak unutarnjeg ljevog praga i ćofi nema više nigdje trulje samo antikorozin četka i temeljna boja koja je skoro pa iste nijanse kao i original farba, skoro pa bi cijeli ćof mogao završiti u mat cigla temeljnoj sa hrđavim detaljima npr. branici felge prednja i zadnja hauba,krovni nosač itd. jer projekt je zamišljen kako složiti ćofa sa najmanje sredstava a da opet ima nekog smisla barem meni,bumo vidli kaj bu vrijeme pokazalo jer glavni cilj je što prije se voziti
oldschool- Aktivni Član
Oldschool kažem ti iz iskustva, ako auto radiš na brzinu i propustiš neke detalje i misliš da ćeš to sredit koji drugi put, to će ti se kvarit u toku vožnje, tj. sebi radiš trapule.... moj savjet ti je da sve središ odma i da se voziš bez brige, a ne da ti svako popodne bude hauba otvorena........ moram ti priznat da je veliki gušt kad imaš stari auto koji te odlično služi i sa kojim obavljaš svakodnevne poslove bez nekih večih problema
Gost- Gost
Meni je malo duže trebalo da shvatim ovo,ali jesam,i slažem se potpuno s tobom Toni!
KUMHO brijem da su ih na TICO stavljali ili tak nekaj
oldschool- Aktivni Član
Nisam znao za tu dimenziju,ali ima nešto na netu tako da postoje.. Tico ima 135 R12S dimenzije guma
kumho power star 758, 165/70 12
oldschool- Aktivni Član
pomalo, kad se nađe vremena lagano se šerafi, pa evo par fotki
, , , , , , ,
uglavnom čišćenje i demontaža prednjeg desnog kraja...............
, , , , , , ,
uglavnom čišćenje i demontaža prednjeg desnog kraja...............
oldschool- Aktivni Član
bravo gigi samo naprijed
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
nemaš kaj lagano ga glođem, danas sam skinuo i ljevu stranu ovjesa te feder platu koju bum otpeljal na šprenganje u Heinzlovu kod kovača ako tam još to delaju, trenutna visina od poda do donjeg djela je 19 cm, a nova visina bi trebala biti cca 14 cm tak da nije baš zakucan,naravno odmah ću dati uprešati i nove selene, kaj se ostalog djela tiče rukavci imaju lufta naročito ljevi(još nije diran do sada) tak da bu se moralo i to prepiksati,slini na glavi volana, ali budući da imam jedan kompletan prednji kraj sa donora koji je uredan iskombiniraću najbolje i pošerafiti nazad, kočioni cilindri,gumeni lajtunzi i pakne idu novo tu nema kompromisa, fascinantno je to kaj naprijed nema truleži niti je kaj deformirano samo ostaci tvorničke boje i zaštite te površinska hrđa sa kojom se trenutno borim za sada toliko idemo dalje.................
oldschool- Aktivni Član
Potpis!!Hrki je napisao/la:bravo gigi samo naprijed
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
Samo tako, treba ga dobro očistit od hrđe da poslije nema problema.
miro- 3 GEMIŠTA NE MOGU MI NIŠTA
- Broj komentara : 1648
Registration date : 25.11.2009
miro prijatelju,ciscenje hrdje je samo privremeno,vratiti ce se ona da budemo realni..to ti je kao rak kad ga covik dobije,nema mu spasa,tuzno ali istinito..
gigi samo ti to guli najbolje sta znas,bolje je ovako sta sad radis nego nista da nisi radija...
gigi samo ti to guli najbolje sta znas,bolje je ovako sta sad radis nego nista da nisi radija...
johan- Moderator
Svaka cast na trudu i volji. A samo namazi tekucinom i poslje pobrusi i sve zastiti. Nezuri nikud jer nebu posel nikam pobeglel. Samo stpljena i sve bu odlicno. Jer poslje kad je gotovo a nesto je promaklo tesko je to ispravit.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Nisam još do sad komentirao autić. Stvarno je odličan, nije trul da se lijepo uredit, felge mrak , boja isto tako (ustvari uvijek sam htio naranđastog fiću), samo naprijed.., prva liga
Luka 850- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 364
Registration date : 26.12.2009
evo da ne velite da se nikaj ne dela, par fotki
, , , , , , ,
i dalje na repertoaru je uklanjanje hrđe, mazanje antikorozinom uglavnom nimalo simpatični radovi ali kaj se mora nije teško, svakog dana sve se više napreduje što mogu potvrditi i neke uvažene kolege koje su imale priliku vidjeti projekt izbliza,
, , , , , , ,
i dalje na repertoaru je uklanjanje hrđe, mazanje antikorozinom uglavnom nimalo simpatični radovi ali kaj se mora nije teško, svakog dana sve se više napreduje što mogu potvrditi i neke uvažene kolege koje su imale priliku vidjeti projekt izbliza,
Zadnja promjena: oldschool; 4/6/2010, 22:58; ukupno mijenjano 1 put.
oldschool- Aktivni Član
i popit pivu.... cheers!
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
super ide gigi!!!!
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
Nema kaj, ovaj autić je odličan za slaganje, fakat je gušt bilo kaj radit po njemu, jer nema nikakvih zavrzlama, slojeva žbuke itd. fakat je limen, jedino kaj Gigi iz svojih unutarnjih razloga sad brusi višak kita i očajno polakiranu farbu, koja mene recimo trenutno uopće nebi smetala, ali potpuno ga razumijem, čak bih možda i ja na taj način razmišljao i radio da je moj, jer je fakat dobar i sve kaj se radi na njemu se isplati, jer je osnova savršena.
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
hvala na pohvalama, posel ide dalje
, , , , , ,
i na kraju smješak ,
, , , , , ,
i na kraju smješak ,
oldschool- Aktivni Član