Abarth wanabe ;)
+12
Zloćko
fusher
dr.Damba
johan
Lav
puyol
Special
puyolov tata
miniV8
Camshaft
Hrki
Abarth
16 posters
Stranica 7 / 8.
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Abarth wanabe ;)
Pločice gore,osiguraj lepilom matice,zategni i to je to.Nemaš brige,rekel bi Hrki provjereno i sigurno 100%.
Košaru nebuš drobil sigurno nego lamelu.Mi smo za sad zdrobili samo jednu.Nemam pojma kak se bi "šinterica" ponašala s ovom košarom.Matematika za cijenu "šinterice" i moguče nečije iskustvo!!
Košaru nebuš drobil sigurno nego lamelu.Mi smo za sad zdrobili samo jednu.Nemam pojma kak se bi "šinterica" ponašala s ovom košarom.Matematika za cijenu "šinterice" i moguče nečije iskustvo!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
aha mislite fićina korpa i sitner lamela?? .. neznam .. nemam opce pojma koliko je taj a112 70Hp jak ubiti ... i kak se to odražava na kuplung/korpu ,... to da je neko probal super bi bilo ... pa da znamo iskustva ...
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
e da dragi moji fićisti!!! spojnička skračena malo da se da getriba namontirati...
korpa nigdje ne zapinje samo treba alnaser pobrusiti malo potkoso ...
Evo korpe koja paše bez brušenja zvona i korpe a fi 170 je ... ova desna je od a112 i ta neide (obratiti pažnju na ovu oprugu od potisne ploče )
ta korpa tjera i pandu 4x4 .... pa ja se nadam da hoče i podnjeti ovaj motor na fići ...
korpa nigdje ne zapinje samo treba alnaser pobrusiti malo potkoso ...
Evo korpe koja paše bez brušenja zvona i korpe a fi 170 je ... ova desna je od a112 i ta neide (obratiti pažnju na ovu oprugu od potisne ploče )
ta korpa tjera i pandu 4x4 .... pa ja se nadam da hoče i podnjeti ovaj motor na fići ...
Abarth- Aktivni Član
A jesi se već snašel, svaka čast! Ma mora gurat, em si ti nježan ovak...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
jer kad se mjenja ovaj semering radilice na strani zamašnjaka samo se zabije šarafciger i izbije?? jel tako!!
ili to samo moj teško ide vanka?? ko da ga je neko zaljepil unutra ...
ili to samo moj teško ide vanka?? ko da ga je neko zaljepil unutra ...
Abarth- Aktivni Član
je tako jeAbarth je napisao/la:jer kad se mjenja ovaj semering radilice na strani zamašnjaka samo se zabije šarafciger i izbije?? jel tako!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
jebote pa ko da ga je neko zaljepil unutra .... memrem verovati!! ovak teško još nisam videl da ide van ...
samo pitanje gdi bum našel sad neki ultrasupersonični semering kojeg nebu trebalo više mijenjati i nebude puštal !
samo pitanje gdi bum našel sad neki ultrasupersonični semering kojeg nebu trebalo više mijenjati i nebude puštal !
Abarth- Aktivni Član
ne filozofiraj svaki novi ce biti dobar i izdrzat ce dugo vremena
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
iz tvojih usta u božje uši!!Hrki je napisao/la:ne filozofiraj svaki novi ce biti dobar i izdrzat ce dugo vremena
Abarth- Aktivni Član
motor ubačen ... kiler i el. vent su gore ...
ferg DMTR 32 mi curi kad ga ugasim i preljeva totalno a stavljen novi dihtung i dizna plovka ... to da mi živce ispije ... jer bi se taj vrag dao novi kojim slučajem kupiti??
i instalacija ... daaaaaa
jer zna ko čemu služi onaj relej pokraj rezervara ... ??? jer na njemu piše "ŽMIGAVAC 150W TIP: RA-21" a imam i onog aluminijskog čajevca ispod volana ...
ima kontakte:
+ (što bi trebalo bit +12V pretpostavljam)
31 ( što bi mogla bit masa ili ti ga -)
P ( to neznam)
5 ( neznam)
2 (neznam)
eto ak ima ko kakvu ideju kak to radi ... bilo bi izvrsno ... pošto je to limar otpojil i ostavil tak ... a ja bi to trebal vratiti nazad
još ulje u getribu i kod kolege da odradi lajtunge za kočnice i gorivo pa da konačno možemo na prvi đir ...
ferg DMTR 32 mi curi kad ga ugasim i preljeva totalno a stavljen novi dihtung i dizna plovka ... to da mi živce ispije ... jer bi se taj vrag dao novi kojim slučajem kupiti??
i instalacija ... daaaaaa
jer zna ko čemu služi onaj relej pokraj rezervara ... ??? jer na njemu piše "ŽMIGAVAC 150W TIP: RA-21" a imam i onog aluminijskog čajevca ispod volana ...
ima kontakte:
+ (što bi trebalo bit +12V pretpostavljam)
31 ( što bi mogla bit masa ili ti ga -)
P ( to neznam)
5 ( neznam)
2 (neznam)
eto ak ima ko kakvu ideju kak to radi ... bilo bi izvrsno ... pošto je to limar otpojil i ostavil tak ... a ja bi to trebal vratiti nazad
još ulje u getribu i kod kolege da odradi lajtunge za kočnice i gorivo pa da konačno možemo na prvi đir ...
Abarth- Aktivni Član
super, pa ti si se ozbiljno uhvatio posla,još malo pa gotov
dino lič- Aktivni Član
- Broj komentara : 265
Registration date : 04.04.2012
ma dopizdio mi je u garaži više ...
Abarth- Aktivni Član
kolko znam to ti je automat za sva cetri zmigavca a onaj mali aluminijski ti je samo za ljevi i desni zmigavac pitaj puyolovga staroga on ti te oznake zna na pamet i slozite to prek telefona nek ti govori kaj da spojis kam i to je to
a fergazer sam ja dok sam vozil yugica platil 100 maraka novoga u sloveniji i 100 maraka razvodnika i auto sam gazil 4 godine bez greske jedino sta sam samo ulje i svijecice mjenjal i tu i tam prestelal ventile ja mislim da se to jos uvjek da naci po starijim ducanima koji su imali djelove za te auto u varazdinu vjerujem da bi se to dalo naci kod MUCKA jer je on toga imal na tone mogu ti otici pitati a nedugo ga je jedan covjek kupio u avali ali preko srbina jer nama skuplje prodaju i platio ga je 100 eura
Ovaj automat ti je od sva 4 kak je i damba rekal, a javi se mom starom prek pm-a da ti pošalje kaj kam spajat.
Kaj se tiče karba, novi te bu koštal masno tak da o tome niti misliti, nego reparaturu.
Mi smo Ljubasu iz 3 na kraju složili jednog i piči ko mutav, tih karbova ima, ima i dosta dijelova, čak i od webera jugovih paše nešto dijelova tak da se da popravit, a zahvalni su jako.
Kaj se tiče karba, novi te bu koštal masno tak da o tome niti misliti, nego reparaturu.
Mi smo Ljubasu iz 3 na kraju složili jednog i piči ko mutav, tih karbova ima, ima i dosta dijelova, čak i od webera jugovih paše nešto dijelova tak da se da popravit, a zahvalni su jako.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
dr.damba je napisao/la:kolko znam to ti je automat za sva cetri zmigavca a onaj mali aluminijski ti je samo za ljevi i desni zmigavac pitaj puyolovga staroga on ti te oznake zna na pamet i slozite to prek telefona nek ti govori kaj da spojis kam i to je to
Ovaj automat ti je od sva 4 kak je i damba rekal, a javi se mom starom prek pm-a da ti pošalje kaj kam spajat.
Koga vrag se nabacujete z STARIM noge vam bum potrgal KAD vas vlovim!!Čitajte knige i pratite crtice jer sam čorav!!!!!
puyolov tata- DEDA NA FORUMU
- Broj komentara : 3802
Registration date : 04.04.2009
uspio sam metodom boje žica otić kod kolege pogledati kak je na njegovom pa sam sad i ja tak pospajal ... i nešto kao žmiga ... doduše samo prednji žmigavci .. zadnje moram sutra napikati ...
imam shemu instalacije iz one REVIZIJE Z750 ali tamo je stari tip pa mi fale takve nekakve gluposti ..
a kaj se tiće ferga ... hm .. moram još sutra provjeriti pošto sam mjenjal onu diznu za razinu goriva u fergu da nije možda se limić od plovka iskrivil pa da mi ne zatvori na vrijeme dovod goriva u ferg pa radi toga prelijeva ..
a kad bi bio novi kakav weber po normalnoj cijeni rado bi ga uzeo ... ne mislim na to 100 i kusur eura jer to je malo too much za ove današnje prilike
a i ovaj moj je radio doduše prije 5-6godina zadnje ... ja sam ga sad samo rastavio, očistio i stavio onaj reparatur set i sad mi kenja lagano ... ali ovak u globalu nije tak loš i istrošen ...
damba koji je taj mucko?! ima njegov broj kakav? il kad si usputno da ga pitaš ...
imam shemu instalacije iz one REVIZIJE Z750 ali tamo je stari tip pa mi fale takve nekakve gluposti ..
a kaj se tiće ferga ... hm .. moram još sutra provjeriti pošto sam mjenjal onu diznu za razinu goriva u fergu da nije možda se limić od plovka iskrivil pa da mi ne zatvori na vrijeme dovod goriva u ferg pa radi toga prelijeva ..
a kad bi bio novi kakav weber po normalnoj cijeni rado bi ga uzeo ... ne mislim na to 100 i kusur eura jer to je malo too much za ove današnje prilike
a i ovaj moj je radio doduše prije 5-6godina zadnje ... ja sam ga sad samo rastavio, očistio i stavio onaj reparatur set i sad mi kenja lagano ... ali ovak u globalu nije tak loš i istrošen ...
damba koji je taj mucko?! ima njegov broj kakav? il kad si usputno da ga pitaš ...
Abarth- Aktivni Član
momci !
kak ispitati taj automat od sva 4 žmigavca?? samo mi jedamput u njemu škljocne kad ga upalim i neče više škljocati!! a sve lampice od žmigavaca su gore?!
jer ima to veze sa ovim automatom(čajevcom) od žmigavaca??
kak ispitati taj automat od sva 4 žmigavca?? samo mi jedamput u njemu škljocne kad ga upalim i neče više škljocati!! a sve lampice od žmigavaca su gore?!
jer ima to veze sa ovim automatom(čajevcom) od žmigavaca??
Abarth- Aktivni Član
Nema veze, svaki dela zasebno, ako te ovaj zeza onda probaj drugoga nać.
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
a jer ima veze sa prekidaćem?? našel sam neke prekidaći i neki mi neidu na konektor jer konektor ima kao neki graničnik da nemožeš krivo ga okrenuti ... ?!
ili je prekidač od sva 4 žmigavca isti i na fići ko i na yugu ili stojadinu .. ??
ili je prekidač od sva 4 žmigavca isti i na fići ko i na yugu ili stojadinu .. ??
Abarth- Aktivni Član
uh pa jedva sam našao temu ..
Eto nakon duge i teške borbe sa kočnicama i lajtunzima ... što bakrenim .. što čeličnim ... što prednjim klještama, postavljanjem homokinetičkih, postavljanjem kuplunga i motora i svih problema ... napravil sam probni krug ...
dojam ... BUČNO U PM!!! (nemam nikakvu izolaciju)
stavljeni lajtunzi za dovod i povrat goriva i profurana nova kočiona čelična instalacija ...
ali pošto nemam nikakav auspuh moral sam granu i sve staviti od 750(samo za probu naravno) ... a rezultat je takav da se motor vrti ko i obična 750ica ... nemože se na taj auspuh zavrtiti nikako ...
još moram rješiti instalaciju za kiler naprijed da nebi bilo prokuhavanja ...
CAMSHAFT -> naleti po čukice kaj si mi rental ... uspel sam svoju popraviti a znam gdi je i na tvojoj jednoj kvar pa ti mogu rješiti
sve u svemu konačno da sam napravil probni đir nakon 5 i više godina ...
feeling = NEPROCJENJIV!! odma sam zaboravil sve fuševe na limariji koje imam
SLIKE ... nemam nažalost ... od euforije sam se pozabil ...
sad kad špur budemo radili i nagibe pa cu malo poslikati ...
P.S. Ako neko ima neki pristojan auspuh i grane ... ako ne za prodat barem za posuditi da iskopiram ... slobodno se javi ...
LP
Eto nakon duge i teške borbe sa kočnicama i lajtunzima ... što bakrenim .. što čeličnim ... što prednjim klještama, postavljanjem homokinetičkih, postavljanjem kuplunga i motora i svih problema ... napravil sam probni krug ...
dojam ... BUČNO U PM!!! (nemam nikakvu izolaciju)
stavljeni lajtunzi za dovod i povrat goriva i profurana nova kočiona čelična instalacija ...
ali pošto nemam nikakav auspuh moral sam granu i sve staviti od 750(samo za probu naravno) ... a rezultat je takav da se motor vrti ko i obična 750ica ... nemože se na taj auspuh zavrtiti nikako ...
još moram rješiti instalaciju za kiler naprijed da nebi bilo prokuhavanja ...
CAMSHAFT -> naleti po čukice kaj si mi rental ... uspel sam svoju popraviti a znam gdi je i na tvojoj jednoj kvar pa ti mogu rješiti
sve u svemu konačno da sam napravil probni đir nakon 5 i više godina ...
feeling = NEPROCJENJIV!! odma sam zaboravil sve fuševe na limariji koje imam
SLIKE ... nemam nažalost ... od euforije sam se pozabil ...
sad kad špur budemo radili i nagibe pa cu malo poslikati ...
P.S. Ako neko ima neki pristojan auspuh i grane ... ako ne za prodat barem za posuditi da iskopiram ... slobodno se javi ...
LP
Abarth- Aktivni Član
ma gušt je bitan
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
e tako sami ja svome navrnuo auspuh običan,pa kad sam ga provozao na stazi i u driftu isčupao lonac fićin sa auspuha odletia je kada ga je netko šutnia nogom,nisam ga moga više obuzdat,a što se tiče auspuha ,pošalješ lastovčuću svoj običa auspuh pa ti on posavija sve po tom smjeru a ti samo povariš..ja ću svome 4 u 1 ali na desnu stranu ga izvuć da ne lomom puno cijevi
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 7 / 8.