Abarth wanabe ;)
+12
Zloćko
fusher
dr.Damba
johan
Lav
puyol
Special
puyolov tata
miniV8
Camshaft
Hrki
Abarth
16 posters
Stranica 8 / 8.
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Abarth wanabe ;)
ma da baš ga ovo guši da to to nije normalno ...
a sta lastovcic moze tako rjesiti auspuh .. po ovom starom?? i koliko ti je reko novaca za komplet auspuh??
a sta lastovcic moze tako rjesiti auspuh .. po ovom starom?? i koliko ti je reko novaca za komplet auspuh??
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
To, care!!!
Kaj se ćukica tiče, ostavi si ih pa ako kaj složiš, nek ti budu... Em si majstor, ne?
Kaj se ćukica tiče, ostavi si ih pa ako kaj složiš, nek ti budu... Em si majstor, ne?
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
ma nije mi reka još ništa,radimo mi tako za većinu auta,grane su skupe i nemoš ih naći,mislim da te s loncem nebi smjelo izaći preko 800kn...on ti napravi i flanđu i pokrivi cijevi na otprilike i dobiješ sve tako pa ti posli popilaš kako ti najbolje paše i povariš...lipo uzmeš neki poluprotočni fi50 lonac
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
pa ako je do 800kn to je ok za komplet ... nekog budem samo moral ganjat da ljepo zavari samo to sve skupa ...
Abarth- Aktivni Član
Camshaft je napisao/la:To, care!!!
ma je ... ovu jednu bum probal nekaj složiti pa se navratiš po njih kad buš dimof!
Abarth- Aktivni Član
Trebam rješiti jedan problem .... imam s prednje strane kiler koji mi ne stane pod onaj branik od tc/tcr-a
vezni je višlje limar izrezal i sad moram nekako drugačije to zamaskirati ... pa trebam pokoju ideju ...
jednu sam pronašel na netu
dajte sugestije i prjedloge ..
vezni je višlje limar izrezal i sad moram nekako drugačije to zamaskirati ... pa trebam pokoju ideju ...
jednu sam pronašel na netu
dajte sugestije i prjedloge ..
Abarth- Aktivni Član
ponovo kod limara i napravi to kako bog zapovjeda,jer ova slika sta si stavio je uzas
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Hrki je napisao/la:ponovo kod limara i napravi to kako bog zapovjeda,jer ova slika sta si stavio je uzas
al kad je jednom zajebo .. neznam kaj bude drugi put ... moral budem dambu angažirati ...
Abarth- Aktivni Član
... moral budem dambu angažirati ... [/quote]
dobar vic
dobar vic
Hrki- Administrator
Hrki je napisao/la:... moral budem dambu angažirati ...
dobar vic [/quote]
jelda!!
Abarth- Aktivni Član
hrki mislim da su zločko i čofi bili u problemima zbog ovakvih stvari tojest maknuti s mjesta moderatora zbog cinizima
evo da te citiram :
oba dvojica ste moderatori i ovakvi komentari vam ne sluze na cast,vi ste zadnji na forumu koji bi trebali biti ovako cinićni
evo da te citiram :
oba dvojica ste moderatori i ovakvi komentari vam ne sluze na cast,vi ste zadnji na forumu koji bi trebali biti ovako cinićni
jel se to zove PMS?
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
damire istina boli,nisam cinican samo iskren jer moj vezni lim je i dan danas kod tebe i nije napravljen,a proslo vise od godinu dana. mogao bi te staviti i na crnu listu trgovaca jer imas neku obavezu koju nisi ni dan danas rijesio.tako da se rađe pokri usima i budi tiho jer ako ti se pocmu javljati ostali koji su po tebi cinicni onda ce biti cirkus
Hrki- Administrator
vezni lim ti je tamo gdi si si ga ostavio ja sam ga pošteno vratio. možeš me staviti i na zelenu listu ili koju god hočeš
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
U krajnju ruku, dobro ti Hrki veli, ak buš sad mozgal i kombiniral i izmišljal rješenja da nekaj zakamufliraš, bolje isto tolko truda i vremena (i novaca) uložit da se to napravi kak si otpočetka htel... A limar bu ti napravil, kaj sad, prvi put je možda fulal, sad bu popravil i dobro... Visi mu nad glavom, ni Bukovje daleko... Il je to Cubinec...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 8 / 8.