FIAT 126 BIS
+8
puyolov tata
Lav
mitronni
gigi
Hrki
Filip
nedo
BISer
12 posters
Stranica 6 / 8.
Stranica 6 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: FIAT 126 BIS
Znači idete u patrolu sa peglajzerom, jadan on sa vama, meni su nekidan ispred jednoga kafića tipovi sjeli na fiću i na krov naslonili pive, hehe, mora sam burno reagirat, hehe
Gost- Gost
svi oni paze na gliconera, znaju da će biti frke u suprotnom
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
zovi na tehno dogadjaje da dodjem ficom
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
pa nije fico bas za lokat i zderat po njemu ... ja bi in sve bacija sa auta . samo vlasnik moze po njemu drzat sta oce drugi nula bodova. ja ne dan da se iko nasloni na auto. ako mu se spava neka ide lec asko oce sidit kupi klupicu ne auto za to korisdtit
Gost- Gost
e meni jeste i drago mi je da drugi vole njega koliko i ja!
Gajbica- Aktivni Član
slažem se sa obojicom, volim kad se skupimo oko makine, glazba svira, pleše se, slavi se, ali da će mi netko pijan u auto, ili raditi gluposti, e to ne dolazi u obzir...
BISer- Aktivni Član
Lijep dan, pa reko ajmo se malo slikati
BISer- Aktivni Član
Evo razmišljam od kolege sa foruma kupiti siceve sa crvenim skaj presvlakama za svoju peglicu, sad me zanima što mislite kako bi to stajalo unutra budući da presvlake nisu svijetlo crvene kao moj auto...
Moj sadašnji interijer:
Presvlake:
(neke slike sam uzeo sa Joletove teme nadam se da se kolega ne ljuti)
Moj sadašnji interijer:
Presvlake:
(neke slike sam uzeo sa Joletove teme nadam se da se kolega ne ljuti)
BISer- Aktivni Član
Ma da, ću se ljutit, ben, ćeš platit pit kad se vidimo i gotovo! šalim se, ne ljutim se naravno!
Gost- Gost
daj kad ćeš doletit malo do ri, da platim copyright
BISer- Aktivni Član
da, u pravu ste, boja mi nikako ne paše uz auto. ako netko ima crne skaj presvlake neka se javi, te bi pale ko budali šamar
BISer- Aktivni Član
Evo pegla je danas doživjela koliko sretnu toliko i tužnu obljetnicu. Naime prešla je svojih prvih 100000 kilometara i mali satić se je okrenuo na nulu. Sretan sam zato jer mnogi drugi auti te generacije nisu mogli doći do toliko kilometara bez ozbiljnijih zahvata pa čak i generalke dok je moja bisica još ko nova i snažno grabi naprijed, žalosno je zato što svaki kilometar koji prođem, je jedan kilometar bliže svome kraju, pa makar taj kraj bio i na 500000km opet je sve bliže i bliže... uglavnom evo jubilarne sličice:
BISer- Aktivni Član
Kolega BISer ja bi prije reka sretnu nego li tužnu, jer uz tako brižnoga vlasnika ka šta si ti učinit će još puno kilometara i ugodnih vožnjica. To je znak da je tvoja peglica u odličnom stanju i da diše punim plučima. Samo je treba uredno održavat, dat joj ono šta joj treba i ona ide. Želim ti još puno sretnih kilometara u tvojoj peglici
Gost- Gost
Kolega to je svakako sretna vijest! Za sve aute vrijedi onda tako,da je kilometrom više bliže svom kraju,ali to ide jako polakoooo...Uz normalnu vožnju joj prvih 100 ne znači puno hehe... Samo naprijed,vozi ju kao i dosad i okrenit će ona opet hehe
Evo danas stigle prednje safari okrugle maglenke za peglicu sad ih treba montirati. sad je stvar što žarulje ne dođu s farovima (idu h3) pa me zanima da li još ima za kupiti one žute žarulje, znam da su to prije auti imali i baš mi je simpa, samo ne znam neki mi govore da su žute žarulje zabranjene?
BISer- Aktivni Član
zasto nisi kupio kockaste maglenke,imam ja dosta,od carello do saturnus i bosch...
Gajbica- Aktivni Član
ne, htio sam okrugle, više mi se sviđaju, a ove su uletile slučajno, moji bili na buvljaku u BiH pa uzeli
BISer- Aktivni Član
I ja tražim žute žarulje, ali nažalost nema ih kupit u HR. Znam sigurno da ima u Francuskoj, oni su prvi počeli sa tim....
Gost- Gost
sad sam malo guglao te žute maglenke i ispostavilo se da nisu bile žarulje žute nego stakla maglenki također se ispostavilo da ovo moje nisu toliko maglenke koliko još jedan par dugih svjetala, što je u biti bolje
morat ću malo poslikati vozni park ali nikako da nađem digitalac, negdje sam ga posijao
morat ću malo poslikati vozni park ali nikako da nađem digitalac, negdje sam ga posijao
BISer- Aktivni Član
Znaći kod tebe su tzv. daljinke, možda čak i bolje, imat ćeš odličnu rasvijetu
Gost- Gost
ja imam h3 u octaviji za maglenke i to je super samo sto ja imam i lece pa se vjerojatno zao snop super vidi.
Gost- Gost
Stranica 6 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 6 / 8.