FIAT 126 BIS
+8
puyolov tata
Lav
mitronni
gigi
Hrki
Filip
nedo
BISer
12 posters
Stranica 4 / 8.
Stranica 4 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: FIAT 126 BIS
odlično, hvala...
BISer- Aktivni Član
- Broj komentara : 639
Registration date : 19.02.2009
svaka čast,nije to ništa,bitno je da si je riješio.
ljepo je ispala,ko je to pošpricao?
ljepo je ispala,ko je to pošpricao?
Gost- Gost
Brat, moj kućni majstor. Ja se nisam usudio
BISer- Aktivni Član
Super je ispala, ma te curke ćeš riješit, dobio si riješenje.
Ma šta će ti kvadratić na haubi, sad još malo pa i nju prefarbaj kompletnu i gotovo, haubu
Ma šta će ti kvadratić na haubi, sad još malo pa i nju prefarbaj kompletnu i gotovo, haubu
Gost- Gost
svaka čast,i sad je lipo pazi............
vrhunsaki je ispala,pusti nek se dobro osuši,i onda kako je rekao kolega hornet malo poliranja i onda če bit ko zmaj.
vrhunsaki je ispala,pusti nek se dobro osuši,i onda kako je rekao kolega hornet malo poliranja i onda če bit ko zmaj.
Gost- Gost
uvijek neki problemčići, ali da ih nema život ne bi bio zanimljiv... sad gledam malo auto i vidim da je nagnut nazad, slijeva, imam osjećaj da mi je amortizer malo iscurio, primjetio sam da po rupama ta guma malo češe lim sve odkad nas je 5 bilo u autu, pred jedno mjesec i pol. šta velite, isplati li se to reparirati i koliko bi došlo cirka?
BISer- Aktivni Član
nema ništa od reparacije,kupi nove najbolje ti je po meni.
bar znaš da su novi.
bar znaš da su novi.
Gost- Gost
Kupi nove ali samo pazi da nije neka žblj marka, jer ako su loše kvalitete trajat će ti vrlo kratko. Traži amortizere od nekog poznatijeg proizvođaća, i ima da traju. pozzzz
Gost- Gost
kupi novo jer ovi sta pune nazivaju se majstori a obicni su fuseri.
nikad jos nisam cuo da je neko bio zadovoljan ili naprave pretvrdo ili premeko ili nista ne naprave,katastrofa,treba ih zabraniti da otimaju ljudima novac za nikakav rad
nikad jos nisam cuo da je neko bio zadovoljan ili naprave pretvrdo ili premeko ili nista ne naprave,katastrofa,treba ih zabraniti da otimaju ljudima novac za nikakav rad
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Ok, onda ću ić na nove, ako di ima uopće za peglicu, je li netko mijenjao na fićotu, kolika cijena bi bila? pretpostavljam da se tu negdje kreću i fićo i pegla....
BISer- Aktivni Član
odi vidi u vele promet na srdocima oni su uvoznici i mogu nabaviti
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
odlično, prva liga, zahvaljujem...
BISer- Aktivni Član
mogu ja da nabavim nove 22eur kom
drugaciji su od ficinih - kraci su i tvrdji
drugaciji su od ficinih - kraci su i tvrdji
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
https://www.youtube.com/watch?v=y1WzQs9R9D0&feature=channel_page
BISer- Aktivni Član
ma bzvz, al reko da se malo pokažem
BISer- Aktivni Član
Asti pali na zub, peglajzer je super, sve pohvale za uloženi trud u auto i dodatnu opremu pozzzz
Gost- Gost
Bravo kolega,bome ima opreme koliko hoces,jako mi se svidja! Napravi jos koji snimak nebi bilo lose pozzz
bisert molim te di si napravio ovaj ključ koji je na preklop ako se smije znat.
za FILMIČ SVAKA ČAST.
za FILMIČ SVAKA ČAST.
Gost- Gost
ključ, tj onaj dio u bravu što ide je od normalnog ključa kojeg sam kopirao kod postolara ili di već, a ova plastika sa daljinskim dođe uz alarm koji sam uzeo. na njemu se dobije neka fuš šablona, koju se odvida i izvadi, onda sam odrezao normalni ključ, malo je isturpijan doljni dio, prilagođen daljincu i sve fino spojeno izgleda ko original od vw koncerna. prezadovoljan sam...
BISer- Aktivni Član
BISer je napisao/la:ključ, tj onaj dio u bravu što ide je od normalnog ključa kojeg sam kopirao kod postolara ili di već, a ova plastika sa daljinskim dođe uz alarm koji sam uzeo. na njemu se dobije neka fuš šablona, koju se odvida i izvadi, onda sam odrezao normalni ključ, malo je isturpijan doljni dio, prilagođen daljincu i sve fino spojeno izgleda ko original od vw koncerna. prezadovoljan sam...
svaka čast,ljepo je vidit na pegli tako nešto.
nemam šta reč,nego da je za 10
Gost- Gost
evo samo da napišem malo izvješće. znači danas sam nakon dosta vremena imao pola sunčanog dana na raspolaganju (drugo pola je otišlo na ispit ) pa sam odlučio obaviti nešto što sam odgađao dulje vrijeme - skinuo sam tank goriva kako bi zamijenio indikator razine goriva. nisam imao pojma kolika to može biti zaj*****ija. najprije sve odvidati, onda odozgora iz auta poskidati cijevi dovoda goriva, pa onda na tanku otpojiti kojekakve cjevčice odzrake, dovoda, odvoda, povrata, bla bla bla... kada je tank konačno skinut fino sam ga oprao sa dobrim starim h2o, natrpao krpe unutra i posušio, te je bio čist, onda sam skužio da je prilično ruzinav iz vana, a budući da imam još pola teglice hammerite-a reko zašto ne pa fino kist u ruke i farbanje do ubera, fino je sad sav crven i sjajan, do sutra bi se trebao osušiti. indikator koji je bio u njemu sam vjerojatno mogao popraviti, al budući da je novi bio na raspolaganju rekoh zašto ne, tako da novi ide unutri. sutra ću uslikati sada crveni tank, a evo slika novog indikatora, starog, i slike tanka prije piture...
p.s. malo pitanje; koliki je tank od fiće, ovaj od glice ima kapacitet samo 21 litru
p.s. malo pitanje; koliki je tank od fiće, ovaj od glice ima kapacitet samo 21 litru
BISer- Aktivni Član
moj deda ima 126p 650ccm
skidao sam ,kakav je to SEKS!!!VISE NIKAD!od tad ga smaram da kupi ficu! heheh
skidao sam ,kakav je to SEKS!!!VISE NIKAD!od tad ga smaram da kupi ficu! heheh
Gajbica- Aktivni Član
- Broj komentara : 524
Registration date : 15.03.2009
Stranica 4 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 4 / 8.