Abarth 1000TC 1.1 ITB
+41
Marko ZG
Stipe_92
ascona75
ŠOLE
Basko
cingajunior
fijola
dino lič
Chaser_JDM
jimmy-fico
malik
bruno100
KRAS
megi
cofi69
TheStig
Lav
STOLE ABARTH
Fule
mitronni
Abarth
Ćofi
xxyy333
ARIEL
pedjamil
fusher
pucici 750le
prka126
puyolov tata
Camshaft
FLASHmata993
miniV8
Filip
Hrki
Zoki
Zloćko
ljubas
Miljenko
puyol
dr.Damba
damir_zg
45 posters
Stranica 7 / 17.
Stranica 7 / 17. • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Abarth 1000TC 1.1 ITB
i stime se slazem stole ali ja cijelo vrijeme govorim ovdije o celicnoj sirenoj felgi
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
I kod mene na gotti 8j je isla bez beda ali na 9 ide ful tesko...
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
čini mi se da ću na kraju više platit navlačenje guma nego same felge hahaha a kaj je najjače, kako stvari stoje mislim da će ih morat dva puta navlačit jer sam felge do lakiranja auta odlučio ostavit u fileru. znači, kad bude lakiranje opet se skidaju i navlače
pa, netko će mi se zbilja naj.... majke hahahah
pa, netko će mi se zbilja naj.... majke hahahah
evo jedno pitanje vezano za ovjes...
pošto mi je sad slijedeći korak ovjes odnosno gevinde, bacio sam se malo u potragu i informiranje i preko kolege uspio doći do Osrav gewindi i to po prihvatljivoj cijeni (600 eur). proizvode se u italiji i imaju garanciju. velika prednost im je što se vrlo lako promijene ulošci kad se potroše, tako da ubiti imaš iste gevinde a za puno manje love. jednostavno rečeno, to je čisti motorsport proizvod homologiran za cestu.
rade ih po narudžbi s tim da su naprijed podesivi po visini i tvrdoći a iza samo po tvrdoći. za iza mogu složit i visinu također ali onda ne daju garanciju jer je problem u načinu montaže i može puknut nešto što drži amortizer i padne kotač i neznam što su mi sve rekli.
znači, prednji dolazi i po visini i po tvrdoći a zadnji može doć po nekoj standarnoj visini koju su oni slagali za te abarthe ili niže/više od toga, ovisno kak se dogovori s njima.
koliko sam uspio doznat, u italiji masa njih vozi trke sa ovim gevindama, pogotovo ovi oldschool auti.
evo i slika konkretno tih gevindi za fiću
e sad, moj problem je u toj visini iza. kako odredit točnu i najbolju visinu i prema tome naručit?
želim da auto bude ful spušten tj. da rub proširenja iza pokriva dio gume. dakle drugim riječima, ne ciljam na udobnost i komociju! (hrki će me razumjet )
evo slike na što točno ciljam...
evo bacite oko i na njemački abarth shop... identične gewinde, samo sa skinutom naljepnicom proizvođača (obrati pažnju na cijenu!!!)
http://www.abarth-online.de/epages/62098439.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/62098439/Products/600-025
pošto mi je sad slijedeći korak ovjes odnosno gevinde, bacio sam se malo u potragu i informiranje i preko kolege uspio doći do Osrav gewindi i to po prihvatljivoj cijeni (600 eur). proizvode se u italiji i imaju garanciju. velika prednost im je što se vrlo lako promijene ulošci kad se potroše, tako da ubiti imaš iste gevinde a za puno manje love. jednostavno rečeno, to je čisti motorsport proizvod homologiran za cestu.
rade ih po narudžbi s tim da su naprijed podesivi po visini i tvrdoći a iza samo po tvrdoći. za iza mogu složit i visinu također ali onda ne daju garanciju jer je problem u načinu montaže i može puknut nešto što drži amortizer i padne kotač i neznam što su mi sve rekli.
znači, prednji dolazi i po visini i po tvrdoći a zadnji može doć po nekoj standarnoj visini koju su oni slagali za te abarthe ili niže/više od toga, ovisno kak se dogovori s njima.
koliko sam uspio doznat, u italiji masa njih vozi trke sa ovim gevindama, pogotovo ovi oldschool auti.
evo i slika konkretno tih gevindi za fiću
e sad, moj problem je u toj visini iza. kako odredit točnu i najbolju visinu i prema tome naručit?
želim da auto bude ful spušten tj. da rub proširenja iza pokriva dio gume. dakle drugim riječima, ne ciljam na udobnost i komociju! (hrki će me razumjet )
evo slike na što točno ciljam...
evo bacite oko i na njemački abarth shop... identične gewinde, samo sa skinutom naljepnicom proizvođača (obrati pažnju na cijenu!!!)
http://www.abarth-online.de/epages/62098439.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/62098439/Products/600-025
miniV8 je napisao/la:I kod mene na gotti 8j je isla bez beda ali na 9 ide ful tesko...
mini ti si stavljo zraćnice ili kako ti kazes balone a mi pricamo o tublesu
Hrki- Administrator
evo slučajno nabavljeni još jedni frgići.... dobio ih da prelomimo neko dugovanje.
malo su jači ali bi moglo funkcionirat uz neku brutalnu bregastu. naravno, na a112 abarth motoru.
frgići su ležeći, Weber 40DCOE32, i trebalo bi granu promijenit jer mi od ove ne odgovara kut
vidjet ćemo još kud i što s njima. bitno da su oni kod kuće
malo su jači ali bi moglo funkcionirat uz neku brutalnu bregastu. naravno, na a112 abarth motoru.
frgići su ležeći, Weber 40DCOE32, i trebalo bi granu promijenit jer mi od ove ne odgovara kut
vidjet ćemo još kud i što s njima. bitno da su oni kod kuće
zaboravih napisat, frgići su inače sa alfe spider gulliette, a grana je fiat 850 sport.
Jao i kuku, ne mogu više gledat ovu temu...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
to nije grana od 850 sport on ima običan dvogrli karburator...ova grana kao da je za nekog 2 bregaste fiat motora,a možda je i original od alfe...nesjećam se davno sam ju rastavlao...
te karburatore ako hoćeš stavit spremi 2000€ i naruči glavu od PBS-a
te karburatore ako hoćeš stavit spremi 2000€ i naruči glavu od PBS-a
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
blago benziskoj ajme novčaniku
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
sve mi je jasno, al kao što rekoh... dobio sam ih spletom okolnosti i mislim da ispod svake cijene, pa nek stoje u garaži.
lako ih se proda dalje ako baš bude trebalo.
lako ih se proda dalje ako baš bude trebalo.
danas naručeni i retrovizori iz britanije. rabljeni su i skinuti sa Caterhama ali su u odličnom stanju, barem po
riječima vlasnika i prema slikama.
veličina je 11,3 x 5,2 cm i izašli me 250kn sa dostavom u HR
a u konačnici na autu izgledaju ovako...
riječima vlasnika i prema slikama.
veličina je 11,3 x 5,2 cm i izašli me 250kn sa dostavom u HR
a u konačnici na autu izgledaju ovako...
ovakve imaš u jednom dućanu iz zagreba za 190kkn nove, ja kupio neki dan
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Ovi su s Caterhama i imaju trkaći pedigre, a to nema cijenu...
lijepi su nema šta!!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
odlicni po malo mi se vise sviđaju nego ovi moji
Hrki- Administrator
meni su ovi puno bolji od vitalonia. mislim, da me se krivo ne shvati, i vitaloni jebeno izgledaju ali ovi su mi nekako više legli.
pogle ove slike sa abarthima, meni prejako izgledaju, samo se bojim da nisam uzeo premalene.
mislim da će moji bit ko ovi na Kleberovom, a možda bi bilo bolje da su ovi malo veći... vidjet ću kad stignu
pogle ove slike sa abarthima, meni prejako izgledaju, samo se bojim da nisam uzeo premalene.
mislim da će moji bit ko ovi na Kleberovom, a možda bi bilo bolje da su ovi malo veći... vidjet ću kad stignu
ma fora su i ovi nasi ali po mom ukusu malo preglomazni one sta ima rope na svome oni su mi idealni
Hrki- Administrator
nisu ni engelmani loši za vidit
Zloćko- MODERATOR SPAMER
vidi u mojoj temi neznam neke hahahahaha
Hrki- Administrator
...i još malo ćukicaaaaaa
danas sam dobio dvije Jaeger ćukice za temp i gorivo.
pošto senzore za iste najvjerojatnije neću pronać nikad, ali ono baš nikad, budem skombinirao nešto sa ladom.
vidjet ću još što i kako...
danas sam dobio dvije Jaeger ćukice za temp i gorivo.
pošto senzore za iste najvjerojatnije neću pronać nikad, ali ono baš nikad, budem skombinirao nešto sa ladom.
vidjet ću još što i kako...
Ideš, ovakve nisam nikad nigdje ni videl... Zaaakon, držim fige da iskombiniraš nekaj sa senzorima...
gorivo će ti vjerovatno raditi jer su automobili iz onoga vremena svi radili na pretežito isti sistem tj.sumnjam da ima baš plovak od ovoga sata
Zloćko- MODERATOR SPAMER
sv.nikola me fino nagradio ove godine haha
felge finally gotove za vikend navlačenje guma, a sad slijedi projek "ovjes"...
felge finally gotove za vikend navlačenje guma, a sad slijedi projek "ovjes"...
Stranica 7 / 17. • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Stranica 7 / 17.