Abarth 1000TC 1.1 ITB
+41
Marko ZG
Stipe_92
ascona75
ŠOLE
Basko
cingajunior
fijola
dino lič
Chaser_JDM
jimmy-fico
malik
bruno100
KRAS
megi
cofi69
TheStig
Lav
STOLE ABARTH
Fule
mitronni
Abarth
Ćofi
xxyy333
ARIEL
pedjamil
fusher
pucici 750le
prka126
puyolov tata
Camshaft
FLASHmata993
miniV8
Filip
Hrki
Zoki
Zloćko
ljubas
Miljenko
puyol
dr.Damba
damir_zg
45 posters
Stranica 10 / 17.
Stranica 10 / 17. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: Abarth 1000TC 1.1 ITB
Camshaft je napisao/la:Jel se može tu više mapa složit pa ih mijenjat prema potrebi?
brijem da ne, ali nemogu tvrditi
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
eto hvala vam svima na komentarima! drago mi je da komentirate, sugerirate, hvalite i isto tako kritizirate. to i jest bit foruma i ovakvih rasprava.
malo me iznenadila količina negativne energije iznesene kroz određene komentare, ali dobro. svatko ima svoje mišljenje i veselje...
u svakom slučaju hvala vam što komentirate i pratite!
rafo, ne vidim čemu toliko čuđenja na moje riječi. i sam znaš da su to nepobitne činjenice! zar sam nešto rekao krivo???
svaka čast onome koji je uspio nabavit abarth motor po nekoj normalnoj cijeni ili ako je imao sreće pa ga ima od ranije. ja te sreće nisam, a pameti još koliko toliko imam i 5000 eura za uređenje abarth motora na ono što želim, ovog trena definitivno nemam i nedam! danas sutra ako se opća financijska situacija popravi, lako se i to odradi ali ovog trena stojim kraj svoje ideje i zamisli!
naravno da se u hodu nakupi još milion stvari i troškova ali sam siguran da definitivno neće dotaći cijenu od 5000 eura - kada je motor u pitanju!!! govorim provjerenu činjenicu!
a i ne znam čemu tolko čuđenja što se tiče dijelova od ovoga i onoga.
u hrvatskoj su bila tri složena na istu tu foru (2 i dan danas voze) tako da sam se hvala bogu imao prilike informirat i istražit da mogu ciljano tražit dijelove a ne izmišljat toplu vodu i gubit vrijeme i novac na isprobavanja.
nastavite pratit temu... vrlo brzo se kreće sa motorom pa će bit zanimljivih stvarčica
malo me iznenadila količina negativne energije iznesene kroz određene komentare, ali dobro. svatko ima svoje mišljenje i veselje...
u svakom slučaju hvala vam što komentirate i pratite!
rafo, ne vidim čemu toliko čuđenja na moje riječi. i sam znaš da su to nepobitne činjenice! zar sam nešto rekao krivo???
svaka čast onome koji je uspio nabavit abarth motor po nekoj normalnoj cijeni ili ako je imao sreće pa ga ima od ranije. ja te sreće nisam, a pameti još koliko toliko imam i 5000 eura za uređenje abarth motora na ono što želim, ovog trena definitivno nemam i nedam! danas sutra ako se opća financijska situacija popravi, lako se i to odradi ali ovog trena stojim kraj svoje ideje i zamisli!
naravno da se u hodu nakupi još milion stvari i troškova ali sam siguran da definitivno neće dotaći cijenu od 5000 eura - kada je motor u pitanju!!! govorim provjerenu činjenicu!
a i ne znam čemu tolko čuđenja što se tiče dijelova od ovoga i onoga.
u hrvatskoj su bila tri složena na istu tu foru (2 i dan danas voze) tako da sam se hvala bogu imao prilike informirat i istražit da mogu ciljano tražit dijelove a ne izmišljat toplu vodu i gubit vrijeme i novac na isprobavanja.
nastavite pratit temu... vrlo brzo se kreće sa motorom pa će bit zanimljivih stvarčica
Ma samo naprijed i neobaziri se!
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
ma o kakvih 5000 eura ti pricas motor ti je 500 eura i za jos 200 ces kupit nove semeringe karike i lezaje i tu cijela prica staje osim toga ovaj motor sto se prodaje ima nesto i novih dijelova neznam tocno sta ali ni nema veze nastavi sa svojim projektom bez obzira na nase komentare ti najbolje znas sto je za tebe dobro
Guest- Gost
pričao sam sa ivanom koji je neko vrijeme bio i tu na forumu, i skenirao mi je svoj račun onoga što su mu napravili u trstu.... ako se ne varam oko 4900 i nešto eura. njegova je bio blok i radilica, ostalo su složili talijani
Nisi pogrijesio sta ides na 1,2 16V za 200e imaš motor koji ni ne moraš otvarat i imaš 85 konja...
Samo naprijed i sretno sa projektom.
Samo naprijed i sretno sa projektom.
da da ... ti talijani su pravi cigani!!! ja isto razmišljam o 1.2 16V ...
Abarth- Aktivni Član
- Broj komentara : 647
Registration date : 16.04.2009
Ti si nekaj drugo, ti već imaš skompletiran onaj Abarth motor i ako ga u roku odmah ne tutneš nutra i ne počneš terorizirat susjede po Zagorskoj, na*ebo si!!!
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
1.2 16v
KRAS- Član
- Broj komentara : 90
Registration date : 18.07.2011
Abarth je napisao/la:da da ... ti talijani su pravi cigani!!! ja isto razmišljam o 1.2 16V ...
nisu taliani cigani nego smo mi sirotinja
Guest- Gost
Rafo je napisao/la:nisu taliani cigani nego smo mi sirotinja
a nisu ni oni puno bolji od nas...
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
https://www.youtube.com/watch?v=787DpkYZEfE&feature=share
evo kako ide 1.2 16v bia na licu mista i auto ubija s tih cca 90 ks
evo kako ide 1.2 16v bia na licu mista i auto ubija s tih cca 90 ks
ARIEL- Aktivni Član
- Broj komentara : 266
Registration date : 09.03.2011
I nije srušija
Ćofi- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 2740
Registration date : 28.11.2009
bolesno je proso
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
gle ljepotana
0:42
https://www.youtube.com/watch?v=uO0GcLYLS1A
7:19
https://www.youtube.com/watch?v=1Lz6axxv2bw
0:42
https://www.youtube.com/watch?v=uO0GcLYLS1A
7:19
https://www.youtube.com/watch?v=1Lz6axxv2bw
nema se kaj reci... sve slike govore
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
za trke po meni najbolja kombinacija,ali ako slazes auto da bude replica ja nebi nikad ,ali kad bi snjim iso voziti slalom ili slicno definitivno da
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
Upravo to, svaka ti je na mjestu...
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
Esad sljedi veselje
Zloćko- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 6968
Registration date : 14.12.2010
cestitke
malik- Aktivni Član
- Broj komentara : 154
Registration date : 16.09.2011
kolika je zajebancija i kako to ide sto se tice papirologije kad ga ides regat s takvim motorom
jimmy-fico- MODERATOR SPAMER
- Broj komentara : 12
Registration date : 16.01.2012
pa svakako treba napravit atest kao i za sve ostale prerade.
drugim riječima hrpa pairologije, elaborati i slike za svaki šarafić i sl.
što se tiče samog motora, potrebno je imat ili račun od otpada (ako je motor kupljen na auto otpadu) ili papire od samog auta iz kojeg je motor izvađen (ako si motor kupio preko oglasa)...
u mom slučaju, ja sam naletio na karamboliranog punta i kupio od čovjeka ful kompletan motor i papire od auta. on je prepisao auto na mene, poskidao s njega sve što još može prodat i školjku odfurao na cios. važno je samo pod napomenu na kupoprodajnom ugovoru napisat da je auto karamboliran i naravno, moraš imat potvrdu da su tablice i auto odjavljeni...
drugim riječima hrpa pairologije, elaborati i slike za svaki šarafić i sl.
što se tiče samog motora, potrebno je imat ili račun od otpada (ako je motor kupljen na auto otpadu) ili papire od samog auta iz kojeg je motor izvađen (ako si motor kupio preko oglasa)...
u mom slučaju, ja sam naletio na karamboliranog punta i kupio od čovjeka ful kompletan motor i papire od auta. on je prepisao auto na mene, poskidao s njega sve što još može prodat i školjku odfurao na cios. važno je samo pod napomenu na kupoprodajnom ugovoru napisat da je auto karamboliran i naravno, moraš imat potvrdu da su tablice i auto odjavljeni...
Stranica 10 / 17. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Stranica 10 / 17.