Fićo vikendaš ´83
+10
chorijan
Pepa55
asconaextreme
Peksan
antoniyx
Camshaft
tomtom
Čuvitar
robek
markoz
14 posters
Stranica 1 / 10.
Stranica 1 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Fićo vikendaš ´83
Pozdrav, evo da predstavin svog fiću znači kod mene je od 2.miseca 2018. bivsi vlasnik ga je polimarija i opitura (metlom), unutrašnost katastrofa, motor 850 kombi, felge 12" kad ih je pituru usput je i gume posprica i tu je sve krenilo auto kupljen, dovezen kuci, provozan par puta i motor zariba pukla osovina uljne pumpe indikator nije bia prikopcan na instrument tabli E onda je kupljen yugo 45 izvađen motor, skinuti diskovi, i sve to normalno završilo na fići, pa pumpa vode od 900AK kombija da se ne prigrijava, pa se malo po malo radilo na njemu piksira se trap, prominile se spone, criva kocnica, gumice na škarama, kocioni cilindri, pakne, pa prve felge 13" stajale kući bile na opel corsi stavljene samo radi diskova, e onda krice ćuning naprid abarth branik, pa urice pritisak ulja/tamp motora/ i voltaža, luisi trokraki volan, grane inox 4-1 i inox lonac, pa bosch el. paljenje, ats classic 6j felge, sad polako prilazin na interijer napravljene plastične oplate vrata, ovih dana idu i novi sicevi unutra... I tu nije kraj jos se radi
markoz- Aktivni Član
- Broj komentara : 282
Registration date : 22.02.2018
Re: Fićo vikendaš ´83
samo hrabro naprijed
robek- Član
- Broj komentara : 77
Registration date : 04.02.2013
Super lađa, dosta si ti toga uspi u malo vrimena.
Od čega će sicevi unutra?
Od čega će sicevi unutra?
Čuvitar- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1725
Registration date : 18.10.2018
heeh a cilj je bia u godinu dana napravit ga 90% tako da jos malo vrimena je ostalo suzuki swift gti njih trazin ali uredne ne da triba spuzvu minjat tapecirat i to a ako nenaden iden u njemacku kroz 10 ak dana pa cu školjka siceve gori uzet
markoz- Aktivni Član
Super cilj. Pa blizu si. Ću san da ti sicevi odlićno stoje u fići, ali ih je teško nać. Danas san vidi neki polo u prolazu, neznan jesu li oriđiđi sicevi ali su mi se učinili skroz korektni za fiću. A u njemačkoj sigurno će bit više izbora ako ih imaš di stavit. Inače sve skupa super
Svi ti stari sicevi bi tribali uredno stajat samo da su tanki npr, kadet gte, honda nsx, bmw kockica m sicevi i norm swift samo ih triba nac ako ne onda alternativa nove školjke i risen problem. I evo ako će kome dati za ideju paneli za vrata (plastika - forex) rize se sa skalpelon jednostavno za radit
markoz- Aktivni Član
Je radi san s ovon plastikom neke druge stvari, super je, mislin da ih ima i u bojama. Je li ti neko radi inox granu auspuha ili si naša već gotovu stvar? Iman lonac a ne da mi ga se stavit na običnu fićinu granu.
markoz- Aktivni Član
Pozdrav, e ovo mi je po guštu!
Ja imam nesreću da imam relativno dobar auto, sa par mana al korektan pa mi ga žao baš jako ''abartizirat'' al polako će doć i do tog.
Šalu na stranu guba mi je ovo.
Imače ljetujem u Biogradu/Solinama pa bi se mogao javit dogodine za kakvog pivkana!
Hvala za onu ponudu za naljepnice, imam neku svoju shemu, sestra mi je u tim vodama pa se šlepam uz nju. Idem joj vć jako na živce, al dok me trpi korisim. Bivšeg Clia sam malo RS-ao, al samo naljepnicama!
Ja imam nesreću da imam relativno dobar auto, sa par mana al korektan pa mi ga žao baš jako ''abartizirat'' al polako će doć i do tog.
Šalu na stranu guba mi je ovo.
Imače ljetujem u Biogradu/Solinama pa bi se mogao javit dogodine za kakvog pivkana!
Hvala za onu ponudu za naljepnice, imam neku svoju shemu, sestra mi je u tim vodama pa se šlepam uz nju. Idem joj vć jako na živce, al dok me trpi korisim. Bivšeg Clia sam malo RS-ao, al samo naljepnicama!
tomtom- Aktivni Član Foruma
- Broj komentara : 1233
Registration date : 03.04.2018
ATS- ice su kojih dimenzija, 5,5 ili 6 i koji ET?
Piše gori, 6J
hehe kad budes u Biogradu javis se dobijes i đir u fići Ma ponudin se za folije jer radin u tome pa da neradis na papiru onako ja u komp poslozin.. a felge su 6j et30 ali gume su 175 / 60 pa je malo problem sa zadnjin platobranima triba san ih rizat iznutra i oko centimetra ih izvuka na cjev i opet jedva 4-5 milimetara ima između gume i blatobrana a naprid guma viri jedno 2 centimetra van blatobrana (srića što ga nisan previše spustia)
markoz- Aktivni Član
Fin posao dosad.
Camshaft- Starosjedioc Foruma
- Broj komentara : 4420
Registration date : 10.09.2009
trudimo se pomalo zacrtani datum se blizi a s time i lista sto triba napravit dolazi svom kraju!
markoz- Aktivni Član
ovo mi se najvise sviđa ali malo mi je skupo 1500 kn kom, to samo vozacevo nebi nikad uzea po meni gadno izgleda kad je jedno sportsko a drugo obicno.. A gori iman kod frenda 2 školjka sica 200 e komplet a bili u autu niti 10 dana.
markoz- Aktivni Član
Ovo mi se čini malo neudobno, pogotovo za nas sa "kičmatrans" bolestima, možda se i varam. I ja tražin nešto za svoga. aj slikaj kad budeš u posjedu tih školjkaša, baš me zanima, jer trebali bi bit preklopni, za ne kemijat. Ja se još nadam da će uletit nešto sportskog đira malo udobnije, ono šta smo već pisali.
Heheh ništa od školjki na praklop ja mislin da to niti ne postoji, preklopni su profilirani sicevi a školjka je školjka nema puno ljubavi plastika malo spužve i platno
Ovako bi tribalo izgledat samo sto moj nije ogoljen iznutra.. a sto se preklopa tice vozacev cis ce bit fiksan a suvozacev cu probat iskemijat da se povare na nosace od ficinog sicaako se uopce bude moga preklopit mada mislim da ce zadnji sic ici ka fotelja u garažu
Ovako bi tribalo izgledat samo sto moj nije ogoljen iznutra.. a sto se preklopa tice vozacev cis ce bit fiksan a suvozacev cu probat iskemijat da se povare na nosace od ficinog sicaako se uopce bude moga preklopit mada mislim da ce zadnji sic ici ka fotelja u garažu
markoz- Aktivni Član
A evo nije skupo, no name je al jbg neces na trke s njime netribaju ti papiri a kako god okrenes bolje je od ficinog
https://www.njuskalo.hr/unutarnji-tuning/sportsko-sjedalo-sjedala-crna-oglas-10408419
https://www.njuskalo.hr/unutarnji-tuning/sportsko-sjedalo-sjedala-crna-oglas-10408419
markoz- Aktivni Član
https://www.njuskalo.hr/unutarnji-tuning/fk-sportska-sjedala-oglas-26721375
Ili ovako ,preklopno.
Ili ovako ,preklopno.
Ovo je mozda malo pre glomazno za ficu
markoz- Aktivni Član
A ne znan , nema dimenzije, trebalo bi nazvat. Ja san završi nabavu u ovoj godini, čini mi se.
Jedino ako ne dobijen šta pod bor.
Još ću vidit za onu granu ako ima negdi kontakt.
Jedino ako ne dobijen šta pod bor.
Još ću vidit za onu granu ako ima negdi kontakt.
markoz je napisao/la:ovo mi se najvise sviđa ali malo mi je skupo 1500 kn kom, to samo vozacevo nebi nikad uzea po meni gadno izgleda kad je jedno sportsko a drugo obicno.. A gori iman kod frenda 2 školjka sica 200 e komplet a bili u autu niti 10 dana.
Ja gledam tako samo jedno jer pratim kao Abartha, a oni su najčešće imali samo vozačku kadicu, suvozački bi u pravilu bio obični.
A opet kako sam najčešće sam u autu, nema mi nikakva smisla imati dva. al kažem prvenstveno zato jer pokušavam i ideja mi je kopirati original auto iz tog vremena, a on ima jedno.
evo jucer se malo radilo, minjali se prednji ležaji i eto problema upresa nove sve super namaza masti slozia stavia diskove kad diskovi struzu on nosac klišta, jeli ko ima takav problem? Kako rišit da stavin distancu između glavcine i diska 1 mm?
markoz- Aktivni Član
Stranica 1 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stranica 1 / 10.