Peglica problem veliki!
+7
johan
xxyy333
puyol
puyolov tata
Hrki
prka126
Filip
11 posters
Stranica 5 / 6.
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Peglica problem veliki!
Tvoja peglica je zakom. Samo sam ti ponudio opcije da bu ti lakse. Barem stalno sarafis i nije ti dosadno. Ak te to veseli samo nastavi i dalje. Ja nisam naporan vec sam jedan od onih slozi i vozi se sa sto manje kvarova bez puno kemijanja. A to se kod tebe bas dogada jer nije napravljeno sve kak mora biti. Od novih ventila pa nadalje. Pola novo pola staro to tak nejde. Ili sve ili nista. Pa ko onda je naporan u cjeloj prici. Nisam reko los savjet vec dobronamjeran da vozis se bez kvara.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
jasno miljac dobro si rekao covjeku neka si kupi novi auto meni nije jasno zakaj ljudi opce voze stare aute na FICO FORUMU hahahhahahahahhahhahhhaaa
hehe nebi ti imo peglicu za sve novce ovog svijeta, pa to je staro i kvari se!
Problem veliki je riješen, mi smo sve moguće živo i neživo što postoji na motoru zamijenili, a njemu se skurila jedna žicica na regleru i imala kratki spoj. majstor mu je to složio za 100 kn. peglica radi kao da je iz tvornice izašla, jebate jesam majstor, hahahahha, i nebi mi bilo toliko smiješno da nisam završio sss tehničar za elektroniku, a žicu neznam promijenit. stvarno mi je neugodno nakon svega.
od sada pa na dalje bitno je da mene slučajno više za savjet nikakav ne pitate, hahahahahahaah
proklete peglice koliko ih mrzim jednako tolko ih volim
Problem veliki je riješen, mi smo sve moguće živo i neživo što postoji na motoru zamijenili, a njemu se skurila jedna žicica na regleru i imala kratki spoj. majstor mu je to složio za 100 kn. peglica radi kao da je iz tvornice izašla, jebate jesam majstor, hahahahha, i nebi mi bilo toliko smiješno da nisam završio sss tehničar za elektroniku, a žicu neznam promijenit. stvarno mi je neugodno nakon svega.
od sada pa na dalje bitno je da mene slučajno više za savjet nikakav ne pitate, hahahahahahaah
proklete peglice koliko ih mrzim jednako tolko ih volim
Opet porblem, slozio sam i ono crijevo za usis zraka i sad sinoc sam primjetio jedan problem... naime auto dimi bijelo, ali ne iz auspuha nego unutar auta, znaci da auto ne vuce ulje nego negdije curi po motoru/auspuhu... i tu i tamo se pojavi zvuk ko da ventili lupkaju po onom poklopcu iznad istih...
ima ko kakvu ideju?
ima ko kakvu ideju?
Gost- Gost
Majstor prka je glavni pa valjda bude i taj kvar rjesio. Zaista vise neznam kaj bi ti reko. Vec si pola peglice promjenio i nikak da proradi i da nema kvarova. Ajd prka alat u ruke i slozi covjeku.
Treba vidit kaj je.
A Miljac, kak možeš reći čovjeku da sve mora biti novo, znači potpuno novo, ne u kombinaciji sa starim dijelovima ak se hoće vozit, a ujedno mu pokušavaš utalit svoju krlju od peglice, mislim jebote...
A Miljac, kak možeš reći čovjeku da sve mora biti novo, znači potpuno novo, ne u kombinaciji sa starim dijelovima ak se hoće vozit, a ujedno mu pokušavaš utalit svoju krlju od peglice, mislim jebote...
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Jesi uspio sto na peglici slozit? Da novo mora biti kad se auto slaze. Moze biti rabljeni neki djelovi. Najbolje ak je moguce kupit novo. Ja na svoju isto gledam da stavljam novo. Cak razmisljam da sarafe matice itd sve stavljam di se moze od prokroma da nehrda. Kaj mogu tak mu me ucili da kad neke ode zamjeni novim. Narocito kaj se tice motora i ovjesa kocnica. Nekad sam ja krpario al sam reko pa nebum stalno slozi sve sa novim dj i miran duze vrjeme. A nerazmiljat jer bu kaj otislo. A jole nebrini sve se da slozit. Ak trebas kaj reci i bumo sarafili.
Ma kod mene je vecina toga novo i promjenio sam srafe i sve... problem je to sto negdje kod poklopca curi dihtung ili negdje na cepu jel motor mi je cijeli masan i fakat se dimi jel to curi po auspuhu i iza mene je oblak dima...
Gost- Gost
To se je i meni dogodilo da mi je sve masno bilo. Dihutg poklopca mi nije bio na mjestu pa je curelo. A cep ti ima gumicu gore pa ja sam od slafa izrezo i stavio i onaj rub stavio i dihtalo je. Pa pokusaj dihtung ocistit posusit malo dih mase i ponovo stavit i stegnut. Onda ocisti sve i upali auto pa vidi. Mnoge stvari nisu skupe a od velikog su znacaja. Samo polako i smireno i sve bu ok. Sve se da slozit.
To me samo jebe jel motor je bio suh i cisti, sad je sav zasran i mastan do bola... mogao bih ga oprat sa miniwashem...
Jel to netko ikada radio, operes masinu sa miniwashem i ostavis auto na suncu da se osusi i onda navodno uupalis i sve je ok...
Jel to netko ikada radio, operes masinu sa miniwashem i ostavis auto na suncu da se osusi i onda navodno uupalis i sve je ok...
Gost- Gost
Ja znam da ja nisam da sam sve posprico sa ivasolm i obriso i onda sa salufom lagano opral. Al mozes i minvosem isprat pa onda upalis maknes haubu i trebalo bi biti ok. Samo makni kablove i dolje paljenje malo zamotaj barem vrecicu navuci. A budes jos i to rjesio pa bu valjda sve ok onda.
Gle iskopcas akumulator da nema struje i operes citav motor... ne bih smijelo biti problema nikakvih... kad se osusi sve za par sati vratis akumulator i upalis...
Gost- Gost
ma opereš ga i prilikom verglanja on već postigne temperaturu tako veliku da sve ispari u sekundi
A to kaj je struja namocena nema veze?
Popravio sam to sto mi dimi auto, naime fali mi jedan nosac auspuha, ali fale i sarafi koji su tamo... tako da je iz te rupe auto bacao ulje po auspuhu i to se sve dimilo brutalno... malko je i pljuckao na poklopcu ventia akli to je rijeseno...
tako da trazim nosac auspuha ako netko ima za pokloniti
Popravio sam to sto mi dimi auto, naime fali mi jedan nosac auspuha, ali fale i sarafi koji su tamo... tako da je iz te rupe auto bacao ulje po auspuhu i to se sve dimilo brutalno... malko je i pljuckao na poklopcu ventia akli to je rijeseno...
tako da trazim nosac auspuha ako netko ima za pokloniti
Gost- Gost
Koji ti fali? Da znam potrazit doma. Ja isto nisam stavil jednog jer mi je puknut a nesjetim se to dat zavarit.
treba mi straznji nosac...
Nego tko ce meni reci dal se motor da ili ne da oprat? i koliko je to pametno s obzirom da je cijeli mastan...?
Nego tko ce meni reci dal se motor da ili ne da oprat? i koliko je to pametno s obzirom da je cijeli mastan...?
Gost- Gost
Bum potrazio. Bus doso sutra? Pa kaj imas mislt. Sam ti reko otkopcaj akumulator kablove i paljenje zamotaj sve naspricaj ili stavis u posudu pa pezlom namazes ivasolom mafrasolom ili necim kaj skida masnocu. Operi sve a okolo cak mozes sa spuzvom poslje i samponom i sve opet i ko novo je. Vratis sve nazat i upalis i sve je super. Jesi nabavio crjevo za hladenje I sajlu za paljenje? Pa slozi gore na kljuc da palis. Nije lako ju promjenit al napravis ju i nebu pukla niti nista.
Ne znam dal dodem sutra, cekam da mi se jave za neko snimanje, pa mozda cu morat fotkat... a ne da mi se skidat motor, ja bi motor oprao na autu... pospricam ga sa onim za prat pecnice i miniwashem...
Gost- Gost
Ovako, prvo sve strujne dijelove obuci u vrecicu i zatvori, bobinu, kapu koje su ti najvažnije.
Poslije pošpricaj sa nečim kaj odmašuje, neznam sad za pečnice prat jer nisam siguran kolko je agresivno, da ti ne pojede kablove i osjetljive dijelove.
Kad pošpricaš malo sa nekom četkom ili penzlom potapkaj da probije masnoću i ostavi koju minutu da odradi.
Nakon toga pali auto i kreni sa vodom prat, tako će se auto sam sušit.
Sve u svemu najbitnije ti je zatvorit struju, i naravno usis da slučajno nebi ušlo vode unutra u cilindre onda si naje....
Poslije pošpricaj sa nečim kaj odmašuje, neznam sad za pečnice prat jer nisam siguran kolko je agresivno, da ti ne pojede kablove i osjetljive dijelove.
Kad pošpricaš malo sa nekom četkom ili penzlom potapkaj da probije masnoću i ostavi koju minutu da odradi.
Nakon toga pali auto i kreni sa vodom prat, tako će se auto sam sušit.
Sve u svemu najbitnije ti je zatvorit struju, i naravno usis da slučajno nebi ušlo vode unutra u cilindre onda si naje....
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
ma ti odma natoči vodu u cilindre, tak da se ne brineš da će ti više uć, hehe, neznam, kada pada pljusak motor od peglice se sav smoči i do sada hvala Bogu nisam imao nikakvih problema, tak da mislim da bi se smijelo to oprat bez ds bude problema..
Oprana je i mirisi...
Neki dan mi je otpao nosac auspuha pa i auspuh naknadno jel se sve odsarafilo... sad je sve slozeno, malo je pojeden bio navoj glave kako su otpali nosaci auspuha i sve se sjebalo malo... ali sve je popravljeno i peglica radi bezprijekorno vec 2 dana... nadam se da ce sad sve biti ok pa da mogu i na more za 20tak dana... D:
Neki dan mi je otpao nosac auspuha pa i auspuh naknadno jel se sve odsarafilo... sad je sve slozeno, malo je pojeden bio navoj glave kako su otpali nosaci auspuha i sve se sjebalo malo... ali sve je popravljeno i peglica radi bezprijekorno vec 2 dana... nadam se da ce sad sve biti ok pa da mogu i na more za 20tak dana... D:
Gost- Gost
Puno srece u putovanju. Jer ti dao Prka nosac? Jesi rjesio sajlu paljenja? Imas u vrapcu oni kaj radiju sajle pa da onda sve funkcionira. I moj savjet ak vec ides snjom odi sto ranije ujutro. Cesce stani ohladi motor i nebu problema. Provjeri ulje u motoru getribi i uzivaj u voznji.
Izmjeniti cu ulje prije puta i jos prekontrolitat par stvari... gume cekam da dodu, kocnice su ok... eto sad ostaje sve samo da nesto ne krepa na putu... stat cu svakih 45min ne neko vrijeme da se hladi auto a i ja... valjda nece biti problema...
ALI IMA NOVI PROBLEM:
Izgubio sam kljuceve od auta... sva sreca imam rezervni... ali nemam rezervni od rezervoara... pa ne mogu tankat... ima ko neki svjet kak to otvoriti na silu?
ALI IMA NOVI PROBLEM:
Izgubio sam kljuceve od auta... sva sreca imam rezervni... ali nemam rezervni od rezervoara... pa ne mogu tankat... ima ko neki svjet kak to otvoriti na silu?
Gost- Gost
Meni se je to isto dogodilo pa sam ljepo zboral rupu uzel rolcange i okrenul cep. Poslje stavil drugi i nisam zakljucaval ga. A kaj sa kvakama i zakljucavanjem? Ma netrebas stajaj svaki cas al dovoljno da krenes recimo u 4 ujutro kad nema jos sunca. Neznam kud ides na more. Ja sam uvjek u svoju stavljal hpx ulje. Koje gume bus kupio? Ak ti treba kaj jos reci.
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zastava Kombi(Veliki brat)
» Zastava 850ak,Fićo kombi (veliki brat)
» Problem...
» 126p problem
» fiat 126 peglica
» Zastava 850ak,Fićo kombi (veliki brat)
» Problem...
» 126p problem
» fiat 126 peglica
Stranica 5 / 6.