Peglica problem veliki!
+7
johan
xxyy333
puyol
puyolov tata
Hrki
prka126
Filip
11 posters
Stranica 3 / 6.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Peglica problem veliki!
Možeš sve rastavit i ako su dobri ventili samo ih očistiš i ošlajfaš sa pastom, to je meštarski posal!
Gost- Gost
eto na i to smo rijesili......zakljucaj temu hahahahhahaha
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
hahahahaah, pazi što ti kažem, prvo je uzo peglu, imala je ( čitaj još uvijek ima ) ćelave gume, i po zimi se zakuco u c3. c3 osto čitav bez ogrebotine a pegla smrskana, to smo ispravili i krenuli slagat motor, za to vrijeme je uzeo nisan neznam koji sa 240 ks i naravno zakuco ga. šteta što rijetko dolazi na forum jer ovako će ispast da ga tračam, al nebojte se ja njega zajebavam i uživo
Ma reci mu da ak hoce se vozit da mora imat gume dobre. Ak nezna vozit neka ide ponovo u auto skolu. Ima puno ljudi koji su jos gori. Ja znam jednog starog kaj ima una sav se raspada al taj dva puta godisnje mora mjenjat kuplug set. Nek kupi nove gume na peglicu sve 4 i kocnice ak nema. Kad to kupi slozi mu do kraja. Mozda nauci lekciju o voznji i odrzavanju. Takve kaj se razbijaju i neznaju vozit treba dobro po novcaniku opalit pa kad iskesira lovu bude pazio i to duplo.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Prka dobit ces po picki, necu ti vratiti onu pastu...
Naime sada smo sastavili peglustinu... i RADI i VOZI, ali ima jedan problem, puca iz karburatora, ko da eksplozija se desava prije i i onda se vidi na dihtungu od karburatora.
Naime sada smo sastavili peglustinu... i RADI i VOZI, ali ima jedan problem, puca iz karburatora, ko da eksplozija se desava prije i i onda se vidi na dihtungu od karburatora.
Gost- Gost
rafo je napisao/la:barks cini mi se da cila ova ekipa ni u fazi skupa s nama
hahahahahhahahahahahahahaha
rafota za presjednika neufazirane ekipe hahahahahhahahaha
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
rafo je napisao/la:a nisi ni ti bolji samo se keljis i bacas glisere u more
malo sam maka malo sam maka
ili sta bi rekli kastavci ŠAL SAM FIČUĆ
Hrki- Administrator
- Broj komentara : 6516
Registration date : 18.02.2009
rafo je napisao/la:barks cini mi se da cila ova ekipa ni u fazi skupa s nama
neufazirano društvo,hahahha,pucamo na živce
Gost- Gost
uglavnom, nakon svega ispod frge baca vatru i škripi. razvodnik je tada bio na 10°. probali smo na 5° 0° -5° 15° 20° 25° samo je bilo još gore. promijenili smo bobinu, ventili su naštelani na 0.2 usis, 0,25 ispuh, raskopao sam frgić sve pregledao sve poštelao, i dalje puca vatru ispod frge i škripi, sad me samo zanima još da li je problem sa dihtungom ispod frgića jer ideja više nemam
e da i platine su na 0.5mm , a tako i svjećice, svi dihtunzi su novi novi iz dućana, platine nove, svjećice nove
Nesto slicno se i meni dogadalo a to je ona plastika na koju sjeda frgic. Ona mi je pukla mi. Pa probaj nju zamjenit i sve nove dihtuge na frgi i ispod nje. I probaj ventile na 15/20 nastelat. Ak nije do toga bojim se da bus glavu moro raskapat i ventile skidat ak nisi. Mozda je koji spigan. To ti jedino mogu rec pa ak hoces probaj.
Ona bijela plastika ima lagani crack na sebi ali ima ga vec jako dugo, on nije stvarao problem... probat cu promjeniti dihtunge opet. Iako frgic ima sve nove dihtunge na sebi... probam zamjeniti samo one imegu glave / plastike / frgica... mozda proradi onda... jal auto se upali ali radi dosta neravnomjerno i ne radi mirno ima neke trzavice, ko da ili ne baca struju dobro ili je nekaj drugo problem, jel jucer smo sve isprobali i isto je...
Gost- Gost
A gle probaj vratit stare dizne i taj novi komada i dihtuge ispod i iznatd. Ona se s godinama i od topline popiga iako na oko to neizgleda. Ja sam tak napravio i radi bez problema. Kud sve tud i ta nova plastika. Nakon toga bi trebalo radit. I dal si mozda dole na frgi diro onaj lepir? Ak nije nastelan dobiva vise bezina nego sto treba. Pokusaj tak pa javi dal je bolje.
Kad sam cistio karburator, odsarafio sam i leptir i zasarafio sam ga natrag kak je bio... mozda se nesto pomaklo, ne znam, ne cini mi se da je...
A onu plastiku idem nabaviti i to....
A onu plastiku idem nabaviti i to....
Gost- Gost
Nabavi novu i taj leptir malo postelaj jos i probaj vratit dizne nazat ak si nove stavio. Trebalo bi bit sve ok i radit. Ak ne onda greska mora biti u glavi i ventilia. Prije kad su peglice bile aktualne onda kad se radila generalka oni svi dugacki sarafi i matice su stavljalo novo. Pa napisi rezultat dal pegla radi bolje ili i dalje puca.
Moguće da ti negdje vuče falš zrak, na toj plastici recimo... samo me čudi da se tako manifestira, pucanjem...
Floyd ZG- Aktivni Član
- Broj komentara : 942
Registration date : 29.11.2009
Da... ko da se eksplozija desi prije nego se zatvore ventili, sto mi je cudno, odnosno mjesavina eksplodira u nekom predprostoru...
Gost- Gost
Ponovit cu ti probaj nabavit neku frgu staru koja nije dirana stavi plastiku i dihtduge i nakon toga probaj. Ak se dogada isto glava dole i ventile nove i ostalo kaj treba. Da neduljim puno probaj tak nemas kaj izgubit. Pa puno srece u daljem radu. Nadam se da si kupio nove gume si za nju i sredio kocnice da nebu pa ja kocim a onda bum.
Ma kakve nove gume, ove su mrak. Slick, prave trkace Dobre su kad je suho i toplo (citaj vruce) onda dobro drze, u protivnom su malo opasnije...
Gost- Gost
A guma je najbitnija to drzi auto na cesti. Ljepo u vukal i po gume nove. Vozit se a ne ulagat to nejde tak. Kak covjeku trebaju cipele tenesice hlace tak i autu trebaju gume kocnice ulje nosaci motora pa oprat usisat i onda bude vozilo dugo. Nema sparanja i svercanja. Tak da neka ti nebude zao lovu za neke kaj mora biti. Ajd slagat peglu da to vozi.
citam cjelo vrijeme i smijem se kad se sjetim jednog slucaja na peglici koji se je meni dogodio naime pegla nije htijela upaliti na kljuc jedino je upalila na guranje ali nije radila nikako skakala trokirala pucala svakako i evo najzanimljivijega covijek vlasnik peglice kupio je reparirani anlaser koji je kontra vrtio i pegla je palila kontra pucala skakala ko blesava rigala vatro koz fergazer ali je radila i isla jos dan danas mi je smijesno kad se sjetim i na kraju sam slozio anlasera i pegla je radila ko zmaj ali ti u svakome slucaju provijeri paljenje zna se dogoditi da se lanac toliko razvuce i preskoci i to ti se desava imao sam i takvih slucajeva na PEGLI ali tko zna kaj se je tu dogodilo prvo pogledaj paljenje i uvjeri se da je sve sto posto onda kreni dalje komad po komad i tek na kraju rastavi motor nemoj prerano zkljucivati
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 3 / 6.