Peglica problem veliki!
+7
johan
xxyy333
puyol
puyolov tata
Hrki
prka126
Filip
11 posters
Stranica 4 / 6.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Peglica problem veliki!
bez zamjere ali sta cu covjeku gume kad auto neide prvo motor a onda gumemiljenko je napisao/la:A guma je najbitnija to drzi auto na cesti. Ljepo u vukal i po gume nove. Vozit se a ne ulagat to nejde tak. Kak covjeku trebaju cipele tenesice hlace tak i autu trebaju gume kocnice ulje nosaci motora pa oprat usisat i onda bude vozilo dugo. Nema sparanja i svercanja. Tak da neka ti nebude zao lovu za neke kaj mora biti. Ajd slagat peglu da to vozi.
A da kad slozi ga da ga nerazbije. Ak si cito od pocetka prka je napiso kakav je vozac. Ma prodat cu mu ja svoju pa bu dobio dve masine i hrpu pa nek slaze.
Miljenko- ČLAN FIĆO FAN KLUBA
- Broj komentara : 1014
Registration date : 07.12.2009
Sva sreca pa testiram aute i motore i to fotografiram za zivot. Ovo kaj se desilo je ono, svaki dan sa posla ides i isto je svaki dan sve i u jednom momentu se nekaj promjenilo a ja sam malo zujao i pras! Ali nissan se slaze opet ... a pegla je pegla, tu je da ju kvrcnes tu i tamo...
Gost- Gost
Ma sve stoji al toga nesmije bit. Nema brzine i ludovanja na cesti. Zato mladi gineju kad imaju jake aute i vole taj gas. Zato sam ti reko kad vec imas auto bio to peglica ili bmv mercedes itd. Kocnice mora imat gume dobre moraju biti ko i sva ispravna signalizacija. Jer moras gledat na svoju sigurnost i svih drugih oko sebe. I jer bu ta pegla vozila ili nebu? Kupi moju pa imas djelova koliko te volja.
ja nazalost nemam slike svojih razbijenih autiju ali imam rekord u okretanju na krov sa ficom uspio sam napraviti devet salta i doskociti na bok i ostati ziv izasao sa auta okrenuo ga na kotace upalio i otpelal se sa njim doma stvarno je nepoderiv taj carobni fico
prka ti se ne smij, nego javi kaj si otkrio pri rjesenju mog problema...
Gost- Gost
Ma ljepo sam ti reko da kupis onu plastiku ispod frge i dat cu ti donji dio frge. Reko je da se tvoja pali na sajlu pa kaj ju nekupis. Reci di trebam doc da ti to dofuram. Bez ulaganja nema voznje. Vec sam ti reko zbog vlastite sigurnosti da trebas imat neke stvari na autu ispravne. Najprije stavi tu plastiku novu pga onda dihtug. Postoji i sansa da ti i frga nije idealno ravna pa vuce zrak. Tak da kupi to novo i onda bu prka ti rjesio ostalo.
Posmirglao sam na savrseno ravnoj povrsini karburator i onu plastuku. promjenio sam sve dihtunge i namazao ih sa onim silikonom za visoku tempreraturu... pegla je upalila iz prve, medutim puca i dalje i sad se cuje kak unutra puca, vise nije glasna...
navodno treba podesiti onal lanac u bloku motora kaj regulira paljenje ili kaj vec...
navodno treba podesiti onal lanac u bloku motora kaj regulira paljenje ili kaj vec...
Gost- Gost
prijatelju lanac ti se rastegnuo i zato ti puca jer nije u fazi zamjeni lanac i biti ce dobro
Moguce da je i lanac. Mozda ti ja imam negdje. Reko sam ti kupi moju polakiraj i vozi.
Jako veliki prijatelji. Nek prka se primi posla i neka ti slozi peglicu. Meni je paljenje postelo dobro. Sad je osto najgori dio mi. Ak nemas za novi lanac trebo bi ja imat doma jedan pa mogu pogledat. Rjesenje kupi moju otpeljas damiru da polakira i vozis se dugo. Cak dobis i kemisko ociscene siceve i jos par stvari.
Josipe za lanac se ne brini jedino nek te brine moje radno vrijeme. složit ćemo i to
OK... slozli smo peglicu ali sada radi pod punim ler gasom i jos se gasi... naime nije problem u karburatoru ni u lancu ni u nicemu jel je sve zamijenjeno... problem je u struji... auto gubi struju jako brzo. Regler puni normalno i nema frke, ali kada se auto ugasi ode struja za 2 min i auto vise ne moze okrenut i upaliti...
??
??
Gost- Gost
Akomulator????
puyol- Dopredsjednik "FIĆO FAN KLUBA"
- Broj komentara : 2619
Registration date : 06.11.2009
nope, nije izgleda kao da auto ima kratki spoj i da ga to ubija.
Danas je bilo napeto kod Josipa, krenuli smo zamijeniti lanac, remen ili kako se to već zove, i naravno da nisam rekao Josipu da prvi put to u životu radim, tako da kada smo došli do mijenjanja, malo sam se bio izgubio, no brzo smo se snašli. Postavili smo klipove u najgornji položaj, i namjestio bregastu tako da ventili svi budu u nuli. stavili lanac i kada sam krenuo vrtiti radilicu počeo se otvarati usisni ventil na prvom cilindru. poslije je upalio normalno (znači da smo ovo dobro složili ) ali i dalje je trokirala i pucala ko i prije...
Danas je bilo napeto kod Josipa, krenuli smo zamijeniti lanac, remen ili kako se to već zove, i naravno da nisam rekao Josipu da prvi put to u životu radim, tako da kada smo došli do mijenjanja, malo sam se bio izgubio, no brzo smo se snašli. Postavili smo klipove u najgornji položaj, i namjestio bregastu tako da ventili svi budu u nuli. stavili lanac i kada sam krenuo vrtiti radilicu počeo se otvarati usisni ventil na prvom cilindru. poslije je upalio normalno (znači da smo ovo dobro složili ) ali i dalje je trokirala i pucala ko i prije...
ventil provijeri usisni izgoren!!!! raskopaj sve ventile i prodi na PASTU ZATIM NALI benziA ILi nitra NA dolnju str glave i vidi dali nevaljapropusta ako da nevalja,PS ISPRIOCAVAM SE ZBOG GREWSAKA ALI I VI VI PRRRRRRRRRRRR
Guest- Gost
izmirite kompresiju,rafo manje pij,odnit ce ti vrag jetru hahahahaahahhaa
johan- Moderator
- Broj komentara : 1955
Registration date : 11.08.2009
Pa sam reko kupi moju cjelu peglicu i vozi. Ak nista drugo glava opet dole i uredit ju. Ventili novi nisu tak skupi ima 4 kom. A imam i cjeli motor pa moze zamjena ispravno za neispravno.
Miljac fakat si naporan, nemoj se ljutiti necu kupiti tvoju peglicu... moja radi i vozi
Gost- Gost
bravo joe nedaj se zajebavati......
miniV8- Administrator
- Broj komentara : 5166
Registration date : 20.07.2009
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 4 / 6.